Ποσοστο αναπηριας και πως καθοριζεται. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Senior Member
    το επιδομα σε λιγες μερες θα το κοιταξω παντως ο αδερφος μου παιρνει 600 το διμηνο.

παιδια εχω παρει και εγω το επιδομα.τα χαρτια που ειχα ηταν βεβαιωση απο την ψυχιατρικη κλινικη του ριο οπου και ειχα νοσηλευτει και αλλο ενα χαρτι απο το το αττικο νοσοκομειο απτον γιατρο μου δλδ που τα εγραψε και καπως ...καλα..ετσι εχω ποσοστο 67 τοις εκατο..οσον αφορα τη δουλεια δε φαινεται τπτ εκτος αν φαινεσαι εσυ.α και ο γιατροσ αν ειναι για δουλεια μπορει να σου γραψει ενα πιο νπρμαλ χαρτι οπου δε θα εχεις προβλιμα..και εγω που εκανα ιδιαιτερα δε με πηρε χαμπαρι κανεις!!

Senior Member
    μη σας ανησυχει τιποτα εχουμε τα προνομια μας εκει που πρεπει να τα δειξουμε αλλα αλλου προσωπικα εγω τσιμουδια απον Σεπτεμβρη που θα ξαναψαξω μετα τη σχολη και διακοπη ενος χρονου που πηγα και ηλθα απο τον αλλο κοσμο κυριολεκτικα με αυτα που περασα.

Senior Member
    Originally posted by afrula
    μη σας ανησυχει τιποτα εχουμε τα προνομια μας εκει που πρεπει να τα δειξουμε αλλα αλλου προσωπικα εγω τσιμουδια απον Σεπτεμβρη που θα ξαναψαξω μετα τη σχολη και διακοπη ενος χρονου που πηγα και ηλθα απο τον αλλο κοσμο κυριολεκτικα με αυτα που περασα.

Ωπ, έλα βρε αφρούλα που χάθηκες!? Πως είσαι? Kαλά!?

Banned
    Originally posted by PETRAN
    Originally posted by afrula

Ωπ, έλα βρε αφρούλα που χάθηκες!? Πως είσαι? Kαλά!?
    Ναι βρε αφρούλα μας έλειψες!:)

Junior Member

ΣΚΠ

Παρακαλώ θα ήθελα να μου απαντήσετε στο εξής ερώτημα : Πάσχω από απομυελινωτική νόσο (ΣΚΠ) και θα ήθελα να μου πείτε εάν μπορώ να πάρω ποσοστό αναπηρίας (προυποθέσεις) και από που? Υπάρχει κάποιο επίδομα για αυτό ή κάποιες παροχές ή φοροελαφρύνσεις?
    Σας ευχαριστώ
    Eva
    :confused:

Senior Member
    Γεια σου! Από μια φίλη μου που έχει το ίδιο, ξέρω ότι επικοινώνησε με την Ελληνική Εταιρία ΣΚΠ και της είπαν προϋποθέσεις για επίδομα κτλ. Απλά να ξέρεις ότι είναι λίγο χύμα στην αντιμετώπιση, από ό,τι μου είπε η κοπέλα, να είσαι προετοιμασμένη. Ψάξ'το πάντως, να το πάρεις αν το δικαιούσαι!

Junior Member
    Καλησπέρα αφρουλα, ηθελα να ρωτησω πως μπορει να διεκδικησει καποιος το επιδομα; ευχαριστω πολύ.

Page 2 of 2 FirstFirst 12