HELP ME OUT - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 116

Thread: HELP ME OUT

Senior Member
    Είμαι σε φάση που προσπαθώ να τα κάνω όλα μαζί. Να βγάλω χρήματα, να βγαίνω με κόσμο... η μοναξιά πιστεύω δεν είναι σπάνιο πράμα μιας και η εμπιστοσύνη μεταξύ των ανθρώπων έχει λεπτές ισσοροπείες. Δεν θα ταν ωραία να είμασταν όλοι μια παρέα...?
    Last edited by carrot; 24-03-2011 at 23:21.

Banned
    βρε ινσεκτ μου οταν τα κανουμε ολα μαζι μπερδευουμε τα μπουτια μας!ξεκινα απο αυτο που εχεις πιο πολυ αναγκη και βημα βημα στα υπολοιπα!ναι δεν κανει καλο η μοναξια..ειναι η χειροτερη ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ!οσο αφορα αυτο που λες περι εμπιστοσυνης,υπαρχουν και ανθρωποι σωστοι βρε ινσεκτ μου,εγω ετσι πιστευω..αρκει να απενεργοποιουμε τον μαλακομαγνητη!

Senior Member
    Ναι δεν είπα ότι δεν υπάρχουν! Έχω γνωρίσει μερικούς ανθρώπους αρκετά καλούς, απλά δεν έχει τύχει να καθιερωθεί μια σταθερή και διαρκής επικοινωνία. Αυτό συνήθως το κάνω με κοπέλες που μου αρέσουν :)_ (κινδυνεύοντας να φάω τα μούτρα μου κάποιες φορές :)

Senior Member
    Πάντως ρε γμτ πολλές φορές αμφιβάλλω για την νοημοσύνη μου... σκέφτομαι πως μπορεί να με προδώσει το μυαλό μου αφού το έχει ξανακάνει. Σκέψου Δώρα εκεί που μιλάμε να πετάξω καμιά μπαρούφα, να ξεφύγει το μυαλό.. εκεί που συζητάμε για τον καιρό να σου πω για την πιθανή ύπαρξη εξωγήινων. Θαρρώ πως η καλή τωρινή μου κατάσταση ωφείλεται σε άγνωστους παράγοντες... :p

Banned
    ας τα φαμε και τα μουτρα μας!αρκει να ζουμε,να συμμετεχουμε σε αυτο που λεγεται ζωη!

Banned
    Quote Originally Posted by insect View Post
    Πάντως ρε γμτ πολλές φορές αμφιβάλλω για την νοημοσύνη μου... σκέφτομαι πως μπορεί να με προδώσει το μυαλό μου αφού το έχει ξανακάνει. Σκέψου Δώρα εκεί που μιλάμε να πετάξω καμιά μπαρούφα, να ξεφύγει το μυαλό.. εκεί που συζητάμε για τον καιρό να σου πω για την πιθανή ύπαρξη εξωγήινων. Θαρρώ πως η καλή τωρινή μου κατάσταση ωφείλεται σε άγνωστους παράγοντες... :p
    αν σε αγαπησει καποιος,θα αγαπησει και τις μπαρουφες σου!!δλδ ο χαρδαβελλας που εχει κανει ολοκληρη καριερα στους εξωγηινους ειναι τρελος??και εγω εκει που τρωμε μπορει να σου πω για την τρυπα του οζοντος!ε και??ελα τωρα..

Banned
    επισης εχεις πολυ ωραια υπογραφη!

Senior Member
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    αν σε αγαπησει καποιος,θα αγαπησει και τις μπαρουφες σου!!δλδ ο χαρδαβελλας που εχει κανει ολοκληρη καριερα στους εξωγηινους ειναι τρελος??και εγω εκει που τρωμε μπορει να σου πω για την τρυπα του οζοντος!ε και??ελα τωρα..
    Δεν είναι τρελός αφού μπορεί και βγάζει λεφτά από αυτά που λέει!
    Last edited by carrot; 25-03-2011 at 00:40.

Senior Member
    Η υπογραφή είναι από κάτι που διάβασα και μου άρεσε. Σε κάθε περίπτωση κάτι δεν θα βλέπουμε...
    Last edited by carrot; 24-03-2011 at 21:36.

Senior Member
    με έχει φάει η μαλακία μου φάινεται...

Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=5-7JSIDgcLk

http://www.youtube.com/watch?v=l9jX1KAKp78

Αυτο που λεει η υπογραφη σου, ειναι οτι σημασια εχει η οπτικη που βλεπει κανεις τα πραγματα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post

Αυτο που λεει η υπογραφη σου, ειναι οτι σημασια εχει η οπτικη που βλεπει κανεις τα πραγματα!
    Αυτό που λέει η υπογραφή είναι τι δεν βλέπει ο καθένας σε κάθε περίπτωση... :)

Senior Member

Senior Member
    .............

Senior Member
    oops σε λάθος thread το έβαλα!

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast