Results 61 to 75 of 116
Thread: HELP ME OUT
-
25-03-2011, 00:48 #61
Ρε παιδιά το σκέφτομαι να φουνταρω από κάνα ουρανοξύστη. Η ακόμα καλύτερα να γίνω ταλιμπάν.
Δώρα μάλλον εγώ είμαι ο μαλάκας και δεν με κάνει κανείς παρέα. Και πάλι όμως δεν παλεύεται η μοναξιά ακόμα και για ένα μαλάκα.
- 25-03-2011, 02:00 #62
insect νομιζω οτι εχεις παθει μια ψιλοκαταθλιψη απο τη μοναξια κ ειναι πολυ φυσιολογικο αυτο που σου συμβαινει. γιατι η οι ανθρωποι ειναι κοινωνικοι κ εχουν αναγκη τις παρεες, κ το να παθει καταθλιψη καποιος που θελει παρεες αλλα δεν εχει, ειναι απολυτα φυσιολογικο (το συζητουσα αυτο το θεμα με την ψυχ μου τις προαλλες γιατι ελλειμμα κοινωνικοτητας κ τετοιου τυπου δυσκολιες εχω κ εγω).
θα σου ξαναπω τα ιδια που σου ειπα την αλλη φορα. ψυχοθεραπεια με στοχο τη βελτιωση της κοινωνικοτητας σου κ των κοινωνικων δεξιοτητων σου ατομικη ή ομαδικη.
πιστευω οτι δεν το διαχειριζεσαι καλα κ μενεις μονος. τι να πω, να εισαι οντως ο φρανκενσταιν? :)Last edited by Lou!; 25-03-2011 at 02:43.
25-03-2011, 13:49 #63
Να'ταν μόνο η μοναξιά... είναι κι άλλα. Έχω μια παρατεταμένη γεύση πίκρας στα στήθη μου. Μεγαλώνοντας ο άνθρωπος αρχίζει να καταλαβαίνει πόσο δύσκολο είναι να σταθεί γερά απέναντι στην πραγματικότητα, στις υποχρεώσεις της ζωής. Να μπορεί να βγάζει λεφτά, να τα πηγαινει καλά με τους ανθρώπους, να μπορεί να πιάσει τη ζωή από τα χέρια. Έχεις δίκιο ότι δεν το διαχειρίζομαι σωστά γιατί η συμπεριφορά μου δεν είναι σταθερή. Όμως πρώτα άρχισα να νιώθω αυτή την απομάκρυνση, να λαμβάνω την απόρριψη και να με ενοχλούν κάποια πράγματα, και έπειτα η συμπεριφορά μου άρχιζε να κλιδωνίζεται.
26-03-2011, 00:44 #64
αν νιωθεις οτι εχεις εντονο προβλημα σε διαφορους τομεις ταχτικα, ισως πρεπει να το κοιταξεις. καπου θα χρειαστει να αναθεωρησεις καποια πραγματα. αυτο το κανουν μετην ψυχοθεραπεια. αν δεν εχεις χρηματα, ισως μπορεις να βρεις ειδικο σε ενα ΚΨΥ.
νομιζω οτι ο χρονος λειτουργει υπερ μας, οταν μπορουμε να μαθουμε επικοδομητικα απο τα λαθη μας. οποτε σαν ενηλικες μπορουμε να ζησουμε ποιοτικοτερα, απ οτι πχ σαν εφηβοι. ο χρονος ειναι υπερ μας, λοιπον.
το "ομως αυτο" κ "ομως εκεινο" δε σε πανε καπου.
νομιζω οτι δεν το διαχειριζεσαι σωστα, οχι γιατι η συμπεριφορα σου δεν ειναι σταθερη, αλλα γιατι πολλα θεματα ισως τα βλεπεις καπως στραβα, με τροπο που δε σε βοηθαει! αυτη η εντυπωση μου εχει δοθει. τωρα, δεν μπορω να ξερω περισσοτερα!
τουλαχιστον το γεγονος οτι η απαισιοδοξια που βγαζεις για τον κοσμο ειναι δικη σου υποκειμενικη ερμηνεια του κοσμου κ οτι ο κοσμος δεν ειναι απαραιτητα τοσο σκατα για ολους το καταλαβαινεις? κ δεν εννοω για αυτους που εσυ θεωρεις οτι με τα δικα σου τα κριτηρια ειναι οι πετυχημενοι, πχ αυτους με τα λεφτα κ τις ωραιες γκομενες, μιλαω κ για ανθρωπους που απλα βλεπουν τον κοσμο με ενα τελειως διαφορετικο τροπο ανπο οτι ισως εσυ τον βλεπεις.
εχω την αισθηση επισης οτι δε την βλεπεις κ πολυ θετικα την ιδεα της ψυχοθεραπειας.
εννοειται οτι κανεις δε μπορει να σε πιεσει για κατι κ η αποφαση ειναι παντα δικη σου.
αλλα στην τελικη τι ζητας? να αλλαξει ο κοσμος? το μονο που μπορεις εσυ να αλλαξεις ειναι τον εαυτο σου.Last edited by Lou!; 26-03-2011 at 01:10.
26-03-2011, 01:09 #65
Ρε συ δεν καταλαβαίνεις. Δεν θέλω ψυχολόγο. Φίλους, παρέα θέλω να μιλάω και να μην περνάω τα βράδυα μόνος μου. Ο ψυχολόγος τι να μου κάνει? Να με κάνει να νιώσω καλύτερα? Μια χαρά μπορώ να νιώσω και μόνος μου αν το θέλω αλλά αυτό δεν αναπληρώνει την έλλειψη παρέας. Δεν ξέρω γιατί δεν έχω καταφέρει να έχω παρέα. Πρέπέι να είμαι στη χλιδή για να μου δίνουν σημασία? Γαμώ την ψευτοχλιδή όλων και τα μπιχλιμπίδια σας. Γαμώ τον ψευτοκοσμο σας. Τι αλλο να σου πω?
26-03-2011, 01:13 #66
να πας να συζητησεις γιατι δε μπορεις να βρεις παρεες!! σου κανει αυτη η απαντηση?
θελεις παρεες. οκ, το καταλαβαινω. δεν μπορεις να εχεις παρεες ομως γιατι εχεις μπλοκαρει ψυχολογικα. σου προτεινω να πας να ξεμπλοκαρεις κ να μαθεις πώς να βρισκεις παρεες! βρισκεις κατι παραλογο σε αυτα που λεω?
26-03-2011, 01:14 #67
το αν θα πρεπει να εισαι στη χλιδη ή οχι ειναι δικη σου εμμονη. υπαρχουν ανθρωποι που εχουν παρεες κ δεν ειναι στη χλιδη! ειναι οκ αυτο? το ξεκαθαρισαμε?
26-03-2011, 01:16 #68
νομιζω οτι δεν εχεις παρεες για αλλους λογους κ οχι γιατι δεν εισαι στη χλιδη. άλλα πραγματα σε εμποδιζουν. στον ψυχολογο δεν παει καποιος για να μιζεριαζει κ να παρηγορηθει που ειναι μονος. παει για να αποχτησει κοινωνικες δεξιοτητες κ να ειναι σε θεση να αποχτησει στη ζωη παρεες οσο κατα το δυνατον του γουστου του. ειναι ενταξει τωρα η εξηγηση?
26-03-2011, 01:20 #69
Γιατί να έχω μπλοκάρει ψυχολογικά? Επειδή πιάνω κουβέντα για τα θέματα που με απασχολούν και με διαβάζουν όλοι? Είναι ένας τρόπος αυτός να μην στέκομαι μόνος μου. Άλλοι είναι μόνοι αλλά δεν τους νοιάζει η δεν δίνουν τόση σημασία. Δεν διαφωνώ ότι το ίδιο πρόβλημα δεν είναι για όλους πρόβλημα. Θέλω όμως να μου πεις την άποψη σου. Αν είναι πιο υγειής να μην το κουβεντιάζω καθόλου...
26-03-2011, 01:23 #70
26-03-2011, 01:27 #71
ας ξεκινησουμε απο καπου. εισαι μονος, σε ενοχλει η μοναξια σου κ εχεις αναγκη για παρεες. πολυ ωραια μεχρι εδω. συμφωνω μαζι σου απολυτα οτι αν εισαι πολυ μονος, ειναι δικαιολογημενο να αισθανεσαι ασχημα. οι πιο πολλοι θα αισθανονταν ασχημα στη θεση σου, πλην καποιων λιγων εξαιρεσεων που πραγματικα δεν τους νοιαζει να ειναι μονοι. ομως κατα βαση ο ανθρωπος ειναι κοινωνικο ον.
αφου θελεις παρεες κ δεν εχεις, γιατι δεν κανεις κατι για να βρεις?
πχ μπορει να πας σε μια δραστηριοτητα που να εχει κ αλλο κοσμο κ να πιασεις κουβεντα εκει.
26-03-2011, 01:29 #72
26-03-2011, 01:35 #73
Δεν ξέρω σε τι είδους δραστηριότητες αλλά στην παρούσα φάση που είμαι αντιμετωπίζω και άλλες δυσκολίες. Στην δουλειά που έκανα όλα αυτά τα χρόνια δεν τα κατάφερα , έκανα προσπάθειες αλλά δεν τα κατάφερα για διάφορους λόγους, και όχι μόνο δεν βρέθηκε ούτε ένας από αυτούς τους γνωστούς να μου συμπαρασταθεί αλλά αντιθέτως απομακρύνθηκαν όλοι. Γι αυτό λέω αυτά που λέω.
26-03-2011, 01:46 #74
εννοεις οτι δεν καταφερες να βρεις παρεες στη δουλεια? ή οτι δεν τα καταφερες στη δουλεια σαν αποδοση στη δουλεια?
26-03-2011, 01:46 #75
Κάποτε υποστήριζα εγώ φίλους όταν είχαν πρόβλημα και όταν άρχισε το δικό μου πρόβλημα δεν βρήκα και πολύ υποστήριξη. Αυτή είναι η πραγματικότητα για μένα Lou! Μπορεί να είσαι καλός με όλους και όταν έρθει η δική σου η σειρά να ζητήσεις κάτι να μην υπάρχει κανένας να σου ανταποδόσει.
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....