HELP ME OUT - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 76 to 90 of 116

Thread: HELP ME OUT

Senior Member
    εξακολουθω να πιστευω οτι κανεις κατι στραβα. διαφορετικα, αν ολοι ειναι τοσο χαλια οσο λες, γιατι υπαρχουν ανθρωποι που εχουν φιλους? οχι, δεν ειναι ολες λυκοφιλιες, αν κ μπορει πολλες απο αυτες να ειναι!

εσενα κατα τη γνωμη σου τι φταιει? οτι ολοι οι ανθρωποι ειναι σκατα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lou! View Post
    εννοεις οτι δεν καταφερες να βρεις παρεες στη δουλεια? ή οτι δεν τα καταφερες στη δουλεια σαν αποδοση στη δουλεια?
    Εννονώ ότι δεν κατάφερα να βγάλω τόσα όσα θα ήθελα για να μπορώ να ζω άνετα. Δεν δουλεύω με πολύ κόσμο όλα αυτά τα χρόνια. Από την άλλη δεν βούτηξα το χέρι τόσο βαθυά στα σκατά όσο κάνουν άλλοι αλλά αυτό δεν μου δίνει και πολύ ανακούφιση. Δεν αντιμετωπίζω κάποιο πολύ "σοβαρό" πρόβλημα εκεί αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος.

Senior Member
    εξακολουθω να πιστευω οτι κανεις κατι στραβα. διαφορετικα, αν ολοι ειναι τοσο χαλια οσο λες, γιατι υπαρχουν ανθρωποι που εχουν φιλους? οχι, δεν ειναι ολες λυκοφιλιες, αν κ μπορει πολλες απο αυτες να ειναι!

εσενα κατα τη γνωμη σου τι φταιει? οτι ολοι οι ανθρωποι ειναι σκατα?
    Όχι δεν είπα ότι όλοι είναι σκατά αλλά σε μένα βλέπω πως όσο μεγαλώνω τόσο πιο μόνος βρίσκομαι και ότι απο μια ηλικία και μετά το μόνο που μετράει είναι το επαγγελματικό στάτους.

Senior Member
    το οτι δεν καταφερες να βγαλεις τοσα οσα θα ηθελες πώς ακριβως σχετιζεται με τους φιλους/παρεες?
    αν ειχες βγαλει οσα θα ηθελες, ναι, θα καταναλωνες περισσοτερα υλικα αγαθα η ταξιδια η δραστηριοτητες κλπ.
    το κοινωνικο πιστευεις οτι θα το ελυνες? νομιζεις οτι κοινωνικες σχεσεις ειναι μονο να βγαινει κανεις κ να χαλαει πολλα σε καποιο ακριβο μαγαζι? σιγουρα ειναι πολυ χρησιμο να εχει κανεις κ 5 δεκαρες να του περισσευουν να πληρωσει εναν καφε η να παρει κ ενα συμβολικο δωρο στο φιλο του ή ενα κουτι γλυκα σε ενα παρτυ. απο εκει κ περα? τι ειναι αυτο που κανει μια καλη φιλια καλη?

Junior Member
    insect αυτο που μετραει πολυ ειναι να η οπτικη που βλεπεις τα πραγματα και στην προκειμενη περιπτωση τον εαυτο σου! Αμα νιωσεις πιο δημιουργικος με τον εναν ή τον αλλο τροπο θα δεις διαφορα. Η αλλαγη στη ζωη μας ξεκινα απο μεσα μας. Αμα δεν πιστευεις οτι αξιζεις κατι, ποιος θα το πιστεψει? Αμα εσυ ο ιδιος δεν θεωρεις οτι εχεις και καλα στοιχεια ως ανθρωπος, οτι εχεις να προσφερεις, ποιος θα το κανει? Αρχισε να εχεις αυτοεκτιμηση, αγαπα τον εαυτο σου, απο τα μηνυματα σου μονο αδιαφορος δεν μου φαινεσαι. Στη ζωη δεν μετραει το επαγγελματικο στατους αλλα το ποσο αξιζει ο καθενας μας. Κανε μια λιστα με τα θετικα σου στοιχεια αμα αυτο σε βοηθησει! Μην αφηνεις να σε ριχνουν οι κενοτητες του κοσμου σημερα. Ο καθενας μας ειναι ξεχωριστος οπως τα βοτσαλα πχ. Ολα ειναι διαφορετικα ομορφα, αλλα ολα μοναδικα.

Senior Member
    Όχι δεν θα έλυνα το κοινωνικό έτσι αλλά τουλάχιστον θα ζούσα και εγώ την ψευδαίσθηση της επιτυχίας. Δεν ξέρω τι είναι αυτό που κάνει μια καλή φιλία. Πιθανώς η οικειότητα. Να πάρεις τηλέφωνο κάποιον φίλο/ φίλη και να σου μιλάει με την ίδια οικειότητα όπως παλιά. Η να τρέξει να κάνει κάτι για σένα.
    Για σένα τι είναι καλός φίλος?

Senior Member
    καλος φιλος ειναι κ κατι δυσκολο να γινει. θελει κ χρονο, δε γινομαστε καλοι φιλοι με ολους. προσωπικα δε θεωρω οτι εχω κανει καλους φιλους, ομως θεωρω οτι εγω δεν ειχα τη δυνατοητα να κανω καλους φιλους για καποιους λογους, κ οχι οτι δεν γινεται. δεν εβλεπα σωστα τις ανθρωπινες σχεσεις.

καλος φιλος ειναι καποιος με τον οποιο αισθανεσαι ανετα να εισαι φυσικος, ο εαυτος σου, αλλα κ εκεινος το ιδιο μαζι σου. να υπαρχουν τελος παντων αμοιβαια σεβασμος στο προσωπο του αλλου, στη διαφορετικοτητα του αλλου, εμπιστοσυνη, εχεμυθεια, καλη προαιρεση. αυτα ειναι μαλλον πολυ προχωρημενα.

εχει κ διαβαθμισεις ομως το μενου. δεν κανουμε παρεα μονο με καλους φιλους. κανουμε παρεα κ με γνωστους, βαζουμε κ ορια κλπ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by flower123 View Post
    insect αυτο που μετραει πολυ ειναι να η οπτικη που βλεπεις τα πραγματα και στην προκειμενη περιπτωση τον εαυτο σου! Αμα νιωσεις πιο δημιουργικος με τον εναν ή τον αλλο τροπο θα δεις διαφορα. Η αλλαγη στη ζωη μας ξεκινα απο μεσα μας. Αμα δεν πιστευεις οτι αξιζεις κατι, ποιος θα το πιστεψει? Αμα εσυ ο ιδιος δεν θεωρεις οτι εχεις και καλα στοιχεια ως ανθρωπος, οτι εχεις να προσφερεις, ποιος θα το κανει? Αρχισε να εχεις αυτοεκτιμηση, αγαπα τον εαυτο σου, απο τα μηνυματα σου μονο αδιαφορος δεν μου φαινεσαι. Στη ζωη δεν μετραει το επαγγελματικο στατους αλλα το ποσο αξιζει ο καθενας μας. Κανε μια λιστα με τα θετικα σου στοιχεια αμα αυτο σε βοηθησει! Μην αφηνεις να σε ριχνουν οι κενοτητες του κοσμου σημερα. Ο καθενας μας ειναι ξεχωριστος οπως τα βοτσαλα πχ. Ολα ειναι διαφορετικα ομορφα, αλλα ολα μοναδικα.
    Χεχ, δημιουργικός είμαι και με το παραπάνω. Κοίτα για μια (σχετικά μακρά) περίοδος στη ζωή μου εγώ δεν ήθελα να βγαίνω (είχα περάσει και από διάφορες καταστάσεις), δεν είχα όρεξη ούτε για καφέ να πάω και καλά καλά δεν ήθελα να κάτσω για πάνω από μια ώρα. Κάτι σαν να με έχει πιάσει και να θέλω πλέον να είμαι συνέχεια έξω. Αρκετά παλαιότερα θυμάμαι δούλευα ως το βράδυ και μετά έβγαινα κατευθείαν έξω και έπινα με (προσωρινές) παρέες. Εκτιμώ πολύ πλέον το πόσο σημαντικό είναι να έχουμε ανθρώπους σταθερά κοντά μας.
    Η αυτοεκτίμηση flower υπάρχει ,κάποιες φορές. Την προηγούμενη εβδομάδα γνώρισα μια κοπέλα και είπε στους γνωστούς μου ότι είμαι πολύ καλό παιδί. Θα μπορούσα ίσως να της ζητήσω να βγαίνουμε φιλικά αλλά δεν το έκανα. Χεχ ίσως το κάνω...

Senior Member
    καλος φιλος ειναι κ κατι δυσκολο να γινει. θελει κ χρονο, δε γινομαστε καλοι φιλοι με ολους. προσωπικα δε θεωρω οτι εχω κανει καλους φιλους, ομως θεωρω οτι εγω δεν ειχα τη δυνατοητα να κανω καλους φιλους για καποιους λογους, κ οχι οτι δεν γινεται. δεν εβλεπα σωστα τις ανθρωπινες σχεσεις.

καλος φιλος ειναι καποιος με τον οποιο αισθανεσαι ανετα να εισαι φυσικος, ο εαυτος σου, αλλα κ εκεινος το ιδιο μαζι σου. να υπαρχουν τελος παντων αμοιβαια σεβασμος στο προσωπο του αλλου, στη διαφορετικοτητα του αλλου, εμπιστοσυνη, εχεμυθεια, καλη προαιρεση. αυτα ειναι μαλλον πολυ προχωρημενα.

εχει κ διαβαθμισεις ομως το μενου. δεν κανουμε παρεα μονο με καλους φιλους. κανουμε παρεα κ με γνωστους, βαζουμε κ ορια κλπ.
    Εσύ γιατί να μην έχεις κάνει καλούς φίλους? Κοίτα πιστεύω πως για να υπάρξει μια σχέση οποιαδήποτε σχεση πρέπει να υπάρχει καλή θέληση και από τις δύο πλευρές. Όπως είπε και ο/η flower είναι όλοι τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους δεν είναι εύκολο το ταίριασμα. Αν καταφέρει πάντως κάποιος να κρατήσει κάτι αυτό θα είναι σπουδαίο πράγμα. Εύκολα χαλάνε οι σχέσεις δύσκολα φτιάχνονται.

Junior Member
    insect ησουν καιρο off game ,καιρος να ξαναμπεις στο παιχνιδι ειδικα αμα το αισθανεσαι. Οι ανθρωπινες σχεσεις θελουν δουλεια συνεχεια, και πολυ χρονο να φτασουν σε μια γερη βαση.Και παλι ομως το ''χαρμανι'' μπορει να μην ειναι το ιδανικο και να μην δεσει,υπαρχει και αυτη η περιπτωση. Σημασια εχει ομως η προσπαθεια που κανεις. Απογοητευσεις ισως υπαρξουν και πολλες, ειδικα γιατι οι συγκηριες πολλες φορες δεν συμπιπτουν με τα θελω μας. Οταν ομως το timing και τα θελω μας επιτελους ταυτιστουν ,τοτε ολα γινονται πολυ πιο καλα και σιγα σιγα παιρνουν τον ανηφορο... :)

Senior Member
    Lou, γιατί πήγες για ύπνο? :( Ωραία τα λέγαμε...

Senior Member
    Quote Originally Posted by flower123 View Post
    insect ησουν καιρο off game ,καιρος να ξαναμπεις στο παιχνιδι ειδικα αμα το αισθανεσαι. Οι ανθρωπινες σχεσεις θελουν δουλεια συνεχεια, και πολυ χρονο να φτασουν σε μια γερη βαση.Και παλι ομως το ''χαρμανι'' μπορει να μην ειναι το ιδανικο και να μην δεσει,υπαρχει και αυτη η περιπτωση. Σημασια εχει ομως η προσπαθεια που κανεις. Απογοητευσεις ισως υπαρξουν και πολλες, ειδικα γιατι οι συγκηριες πολλες φορες δεν συμπιπτουν με τα θελω μας. Οταν ομως το timing και τα θελω μας επιτελους ταυτιστουν ,τοτε ολα γινονται πολυ πιο καλα και σιγα σιγα παιρνουν τον ανηφορο... :)
    Εννοείς τα θέλω μας τι ψάχνουμε σε άλλους, τί είδους άτομα θέλουμε να γνωρίσουμε?
    Από απογοητεύσεις.... σίγουρα πάντα θα υπάρχουν απογοητεύσεις, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα ούτε όλους και όλες!

Junior Member
    Εννοω τα θελω μας γενικα, τι ατομα θελουμε να γνωρισουμε,ατομα που θελουμε να κανουμε παρεα, να τα κανουμε δικα μας, διαφορρα σχεδια μας, απο το πιο απλο(να παμε για ενα ποτο με καποιον) μεχρι το πιο ''ακραιο''. Μπορει εσυ ,εγω ,καποιος πχ να θελει να γνωρισει ενα ατομο, αλλα η συγκηρια να μην ειναι καλη σε αυτη τη φαση. Σε αυτη την περιπτωση περιμενεις το σωστο timing, και οταν ερθει προσπαθεις ξανα. Αν παλι δεν ερθει ποτε, τοτε προχωρας παρακατω.Κανεις ανθρωπος δεν γεννηθηκε για να ειναι μονος του. Απλα πρεπει να βρεθει ενας να κανει παντα ενα πρωτο βημα.

Senior Member
    Ξέρεις όμως συνήθως συμβαίνει το άλλο. Πρώτα γνωρίζουμε έναν άνθρωπο και μετά βλέπουμε αν θέλουμε να του κάνουμε παρέα, πόσο μας ενδιαφέρει κτλ. αν και μερικοί είναι τόσο επιφανειακοί που δεν δυσκολεύονται να κάνουν το πρώτο βήμα.
    Last edited by carrot; 26-03-2011 at 14:24.

Senior Member
    Εδώ και λιγο καιρό διαβάζω και βλέπω ταινίες στο ίντερνετ για το πόσο σχέση έχει μια αρρώστια/ διαταραχή της ψυχής με τον φόνο, το έγκλημα είτε αυτό είναι προμελετημένο είτε όχι. Διάβαζα και ένα άρθρο σύμφωνα με το οποίο "όποιος πάσχει από κατάθλιψη η διαταραχή άγχους έχει τρείς φορές περισσότερες πιθανότητες να διαπράξει έναν φόνο, και όποιος πάσχει από διπολική διαταραχή/ ψύχωση (θεωρούνται ασθένειες του ίδιου φάσματος) έχουν οκτώ φορες περισσότερες πιθανότητες να κάνουν κάποιο φόνο και αυτό μπορεί να γίνει ακόμα και σε περίοδος που δεν είναι σε έξαρση τα συμπτώματα
    Several studies have investigated how frequently psychiatric patients murder or attempt murder, and it is not uncommon
    όμως παρόλα αυτά το ποσοστό παραμένει μικρότερο από τα εγκλήματα που διαπράτονται από άτομα χωρίς βεβαρημένο ιστορικό ψυχικής ασθένειας.
    The early studies of sexual offenders showed a higher percentage of psychotic diagnoses, but those data have been reviewed and that conclusion revised
    "The majority of sexual offenders are not demonstrating a history of mental illness or signs and symptoms of mental illness," she said. "The majority of them will have some features of personality disorders."
    Υπάρχει ακόμα μια κατα κάποιο τρόπο "δικαιολόγιση" της απομόνωσης των ατόμων αυτών από τους υπολοίπους (αφού δεν με ξέρει δεν θα με πειράξει) κι όμως ένα πολύ μικρό ποσοστό είναι ικανό να επιτεθεί ακόμα και σε έναν τυχαίο άγνωστο στον δρόμο.
    πηγή: http://findarticles.com/p/articles/m.../ai_n29287865/

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast