Results 106 to 116 of 116
Thread: HELP ME OUT
-
28-03-2011, 19:31 #106
αυτα που γραφεις στην αρχη, προσπαθουσα να τα αποδειξω στη soft, οταν νομιζε οτι δεν εχω ζησει τιποτα απολυτως, λες και δεν υπαρχω, δεν αναπνεω, δεν τρωω, δε πηγα σχολειο, δεν εκανα καμια σχεση ποτε μου, δεν εχω ζησει καθολου τη ζωη μου. και ισως ειναι κι αλλες που νομιζουν τα ιδια. και χαιρομαι που τα νομιζουν ολα αυτα, γιατι κι εγω δε νιωθω ουτε θελω να ειμαι ανθρωπος. ενα ******** cyborg ειμαι, που εχει ακομα αισθηματα. οταν εξαφανιστουν αυτα, θα εχω πετυχει το σκοπο μου.
το βρισκω φυσιολογικο οταν σε εχουν στο περιθωριο, να εχει αλλαξει και η συμπεριφορα σου προς το χειροτερο. αντι να σε αγκαλιασουν ολοι τωρα που το εχεις αναγκη, σε χεζουν και σε παρατανε. αλλα ετσι παει συνηθως, γελας και γελανε ολοι μαζι σου, κλαις και κλαις μονος σου. δε χρειαζεται ομως να κανεις κακο στον εαυτο σου, αντιθετως πρεπει να πεισμωνεις και να λες οτι δε τους εχεις αναγκη (εγω γιαυτο ισως φαινομαι κι επιθετικος καμια φορα, οταν βλεπω οτι μου ειναι αχρηστοι τελειως), και να προσπαθεις να σταθεις μονος στα ποδια σου, κανωντας κατι δημιουργηκο που σε ευχαριστει. και δε θα το κανεις γιαυτους, για να αποδειξεις οτι αξιζεις, αλλα για σενα, να νιωσεις καλυτερα και να επιβιωσεις αλλη μια μερα στη σκατοζωη που μας ετυχε.
αυτα τελειως σκορπια γιατι ουτε κι εγω ειμαι στα καλα μου. και ναι ολοι εχουμε γινει ζομπι στην Ελλαδα, μας καταστρεψαν το μυαλο.
- 28-03-2011, 20:04 #107
Σε ευχαριστώ για τα μηνυματα σου φίλε ΚΕΝΟ. Αυτό που λες "εχουμε γινει ζομπι στην Ελλαδα" είναι με άλλα λόγια αυτό:
http://en.wikipedia.org/wiki/Dehumanization
Dehumanization is to make somebody less human by taking away his or her individuality, the creative and interesting aspects of his or her personality, or his or her compassion and sensitivity towards others.[citation needed] Dehumanization may be directed by an organization (such as a state) or may be the composite of individual sentiments and actions, as with some types of de facto racism. State-organized dehumanization has been directed against perceived racial or ethnic groups, nationalities (or "foreigners" in general), religious groups, genders, minorities of various sexual orientations (e.g., homosexuals), disabled people as a class, economic (e.g., the homeless) and social classes, and many other groups.
The concept of dehumanization has received empirical attention in the psychological literature (Deci & Moller, 2010; Haslam et al., 2008).
και αυτό συμβαίνει από την στιγμή που τελειώνει η εφηβεία και πάμε φαντάροι, φοράμε στολές για να μην ξεχωρίζουμε, μετά φοράμε ενδυμασίες στις δουλειές κτλ. αν και αυτό μπορεί να συμβαίνει ακόμα πιο νωρίς από το σχολείο.
Βλέπω τώρα ένα βίντεο στο youtube, λέει κάποια αρκετά ενδιαφέρον πράγματα. 'Ισως να ενδιαφέρει μερικούς:
http://www.youtube.com/watch?v=cMoZ3ThW6x0
28-03-2011, 20:56 #108
εγω πιστευω οτι αυτο ξεκιναει απο το σχολειο, αφου οσα μας διδασκουν ειναι οτι τους συμφερει. αμα κατσεις πχ και δεις την ιστορια που μας μαθαινουν, ειναι παντα με το μερος της Ελλαδας, για να φανατιστουμε οτι οι Τουρκοι ειναι οι εχθροι μας, λες και φταινε μονο οι αλλοι, κι εμεις ειμαστε οι αγιοι. και φυσικα με τον στρατο ερχεται και το αποκορυφωμα σε ολο αυτον τον φανατισμο και την τυφλη υποταγη, αφου σε κανει να νιωθεις αλλος ενας αριθμουλης, απλα κρεας ετοιμο να αλεθει και να πεθανει για το καλο της (και καλα) πατριδας του. οπου πατριδα = συμφεροντα αλλων, αυτων που κυβερνανε.
06-04-2011, 12:49 #109
Παιδιά πως τα περνάτε? Ελπίζω για μένα η επόμενη περίοδος να είναι καλύτερη απ'ότι ήταν τους τελευταίους μήνες. Πιθανώς να γράψω και σήμερα και να εξαφανιστώ από εδώ, για όσο πάει. Είχα ξαναμπεί επειδή κατρακύλησα αλλά πέρα από λόγια (τα οποία κάποιες φορές ήταν άνευ σημασίας) και κάποιες συμπεριφορές προκλητικές βλέπω ελάχιστοι κατάφεραν να συνάψουν φιλίες από το φορουμ. Τουλάχιστον εγώ δεν βρήκα. Είναι σκληρή η ζωή παιδιά.
Τις προάλλες πήρα φαγητό από τα Goodys και έδωσα ένα cheesburger σε μια άστεγη. Δεν ένιωσα κάτι καλό, ούτε ότι θα πάω στον παράδεισο με τέτοιες πράξεις (ούτε πιστεύω πως υπάρχει παράδεισος) αλλά μου άρεσε το ότι έδωσα λίγη χαρά σε έναν άνθρωπο. Δεν χρειάζεται να περιμένουμε ανταμοιβή για να κάνουμε κάτι καλό. Ούτε βέβαια να κάνουμε κάτι καλό και να το διατυμπανίζουμε στους γνωστούς μας για να φανούμε "ανώτεροι". Απλά να βοηθάμε ρε παιδιά γιατί άνθρωποι είμαστε όλοι. Να'στε καλά.
06-04-2011, 13:34 #110
πολύ ωραίο το μήνυμα σου ινς...πραγματικά δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα από το να έχεις ακόμη και την παραμικρή δύναμη, (πχ ένα μπέργκερ), και να δίνεις χαρά στους άλλους.
Όσο για τις φιλίες ή τις αντιπάθειες σε ένα φόρουμ, φαντάσου πως μπαίνεις σε ένα καφέ με εκατό άτομα. Δεν τα έχεις επιλέξει εσύ, οπότε θέλει πολύ χρόνο για να καταλάβεις με πόσους από αυτούς μπορείς να κάτσεις στο ίδιο τραπέζι.
Θα σου πάρει χρόνο και ενέργεια, αλλά όλο και κάποιον θα βρεις που να είναι κοντά σε σένα....:)
06-04-2011, 17:56 #111
Δεν νομίζω δηλαδή να το έκανα αυτό για να αισθανθώ δυνατός Θεοφανια, απλά ήθελα να κάνω μια καλή πράξη. Άλλωστε μπορεί να τα φέρει έτσι η ζωή και να ειμαι εγώ στους δρόμους σε μεγαλυτερη ηλικία. Δυνατός έχει τύχει να αισθανθώ σε περίεργες φάσεις, να νομίζω ότι έχω υπερφυσικές δυνάμεις για παράδειγμα, αν και άλλες φορές να φοβάμαι.
Εδώ και λίγη ώρα αισθάνομαι σαν καθυστερημένος, κάθομαι και παίζω με το μαλλί μου (έχω κάνει τις τούφες μου σαν κεραίες) με κενές σκέψεις. Σκέφτομαι ότι και έξω όταν συναναστρέφομαι με κόσμο κάποιες φορές μπερδεύω τα λόγια μου, άλλες φορές είμαι εντελώς αφηρημένος, κάποιες άλλες φορές δυσκολεύομαι να μιλήσω. Περιέργως κάποιες άλλες φορες είμαι καλά.
Φαίνεται υπάρχει κάποιος (αυτόματος?) διακόπτης που με αλλάζει.Last edited by carrot; 06-04-2011 at 18:11.
06-04-2011, 18:07 #112
06-04-2011, 18:31 #113
Παιδιά δείτε το:!
http://www.youtube.com/watch?v=FzoXQ...eature=related
06-04-2011, 18:47 #114
αυτο μονο ως πρωταπριλιατικο αστειο μπορω να το παρω!! Αδυνατω να το πιστεψω!!
06-04-2011, 18:49 #115
06-04-2011, 18:57 #116
α ειπα κι εγω!!! Χαχαχα :p
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....