Results 46 to 60 of 457
Thread: καλα ξεμπερδέματα :)
-
28-02-2011, 19:17 #46
λοιπόν carrie δεν τα είχα ξαναδεί κάτω από αυτήν την οπτική έτσι όλα στην σειρά και μου φαίνεται ότι έχεις δίκιο.μάλλον αυτό είναι το σχήμα που επαναλαμβάνεται τελικά..οι υποχωρήσεις μου στις ανάγκες και επιθυμίες του.πιστέυω όμως ότι κανένας από τους 2 δεν το είχε συνειδητοποιήσει μεχρι τώρα ( ή τουλάχιστον ελπίζω να μην το κάνει συνειδητά όλο αυτό).
και να φανταστείς ότι ποτέ δεν θα περιέγραφα τον εαυτό μου ως ιδιαίτερα υποχωρητική και ούτε άλλα άτομα (αλλά φαίνεται ότι είμαι και πολύ).γενικά σε άλλους τομείς της ζωής μου διεκδικώ όσα μου αξίζουν, είμαι πιο απαιτητική από τουσ άλλους.εδώ πως κατέληξα να αφεθώ έτσι?
Όσο για το γιατι δεν μ αφήμει πίσω..ναι έχεις δίκιο φαίνεται ότι τον εξυπηρετεί σε πολλούς τομείς.πιστεύεις ότι όλα αυτά τα κάνει συνειδητά?δεν θα θελα να πιστέψω κάτι τέτοιο.
Δικαιολογώ λίγο τον εαυτό μου επειδή ήταν η πρώτη μου σχέση.είναι παράλογο αυτό?
- 28-02-2011, 19:31 #47
Οχι δεν ειναι παραλογο, πολλες απο εμας εχουμε περασει απο εκει που εισαι, μονο που εσυ το περνας για πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα! Το θεμα ειναι αυτο, να συνειδητοποιησεις τι γινεται και να το αλλαξεις! Δεν ξερω ποσο συνειδητα το κανει, αλλα νομιζω οτι το προβλημα ειναι οτι βρισκει και τα κανει!
28-02-2011, 19:49 #48
με το παράλογο αναφερόμουν περισσότερο στο ότι δικαιολογώ τον εαυτό μου. είναι μεγάλο το χρονικό διάστημα και με αγχώνει που σπαταλάω το χρόνο μου έτσι αλλά νιώθω ότι δεν μπορώ να το ξεπεράσω ακόμα και αν συνειδητοποίησα τον τελευταίο καιρό κάποια πράγματα. Τις τελευταίες μέρες απυθύνθηκε πολλές φορες ο αδερφός του σε μένα.να υποθέσω ότι κι αυτός βρίσκει και τα κάνει ε? τι είναι αυτό όμως που με κάνει να είμαι τόσο υποχωρητική με αυτά τα δύο άτομα.καλά με τον Φ. πες πως είναι και το ερωτικό που εμπλέκεται..με τον άλλον?πάντως δεν ξέρω αν θα με πιστέψετε αλλά αυτή η τάση μου εκδηλώνεται κυρίως με αυτούς τους δύο.
εχεις δίκιο βρίσκει και τα κάνει. Μάλλον έχω αρχίσει να φοβάμαι τις σχέσεις.Όχι οτι δεν πήρα και πολλά θετικά,ή θα την περιέγραφα ως κακή σχέση στο συνολό της.αλλά βλέπωντας όλα αυτά μαζεμένα σήμερα μάλλον είχα την αίσθηση ότι δεν είχε και τόσο αρνητικά ,και ότι αυτά περιορίζονταν προς το τέλος..αλλά τελικά σε όλη την πορεία της σχέσης υπήρχαν αυτά. Μου φαίνεται ότι κατέληξα να γίνω αυτό που δεν ήθελα σε μια σχέση :( .Δεν φανταζόμουν έτσι αδύναμο τον εαυτό μου σε μια σχέση, ούτε και για το μέλλον μπορώ να τον φανταστώ έτσι.
28-02-2011, 20:09 #49
Μπράβο ρε Carrie, πες τα επιτέλους! Είχα πει δεν θα ξανασχοληθώ με το θέμα, άλλα όταν είδα και τα τελευταία μηνύματα φρίκαρα. Ξύπνα βρε αν? και μην τον αφήσεις να σε ξαναενοχλήσει, ούτε αυτόν ούτε τον αδερφό του.
Φυσικά το κάνει συνειδητά, συνειδητότατα, και ξέρεις τι λέει πιθανότατα για σένα? Η γκόμενα είναι τρελαμένη μαζί μου, δεν μ'αφήνει σε ησυχία, τι να κάνω κι εγώ τη λυπάμαι, είναι καλό κορίτσι.
Δεν τα βγάζω από το μυαλό μου, τα έχω ακούσει από γνωστό μου, της ίδιας συνομοταξίας, όταν μιλάει γι' αυτήν που τον περιμαζεύει εδώ και χρόνια όποτε ξεμένει από χρήματα και από γκόμενα. Υποστηρίζει μάλιστα ότι δεν έχουν πλέον σεξουαλική σχέση, επειδή δεν τη θέλει ερωτικά, παρόλο που όποτε γουστάρει μένει στο σπίτι της.
28-02-2011, 20:22 #50
Aυτο το σεναριο δεν ηθελα να το πω, μπας και ειναι καλο παιδι αυτος ο Φ. και τον κατηγορησουμε αδικα, παντως ναι ειναι χιλιοπαιγμενο σεναριο, αυτοι οι τυποι που τρεχεις να βοηθας και εισαι σταντ μπαι απο πισω σου σε κραζουν, π.χ. με τον αδερφο του μπορει να σου ριχνει τρελη καζουρα. Το εχω δει και απο προσωπικη εμπειρια, δυστυχεστατα, ευχομαι να εισαι η εξαιρεση, γιατι δε φανταζεσαι ποσο ποναει αμα ποτε μαθεις κατι τετοιο.
28-02-2011, 20:44 #51
λυπηρό.ελπίζω πως δεν λέγονται τα ίδια για μένα (και είμαι σχεδόν σίγουρη ότι μπορεί να έχει άλλα κακά αλλά δεν θα μίλαγε έτσι σε κάποιον τρίτο για μένα-σε θέματα τιμής και σεβασμού παραμένει εντάξει) θέλω να πιστεύω ότι δεν με χειρίζεται τουλάχιστον συνειδητά. όχι για να τον δικαιολογήσω αλλά για να μην νιώσω τελείως χαζή.
28-02-2011, 20:58 #52
κοιτα οπως λεγεται
βρισκει και τα κανει
δηλαδη δεν ειναι αααααα βρηκα το κοροιδο ας κατσει να μου κανει τα θεληματα δεν κακο
γινεται σιγα σιγα
λιγο εσυ σε ολα ναι
λιγο αυτος ολο σε αναγκη
δενει το γλυκοΛεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
28-02-2011, 21:11 #53
εχεις δίκιο researcher νιώθω ότι έγινε χωρίς να το καταλάβω. νομίζω ότι τώρα συνειδητοποίησα τι είναι αυτό που με ρίχνει τόσο..η αίσθηση ότι είμαι αδύναμη ( και απέναντι στα ναρκωτικά και την εξάρτηση μπορεί να είμαι) .πως το σταματάω αυτό ?εξηγώ?δεν σηκώνω απλά τηλέφωνα?σηκώνω αλλά δεν "εξυπηρετώ"?
28-02-2011, 21:16 #54
28-02-2011, 21:18 #55
αν
αυτο που σε ριχνει τοσο,
δεν ειναι η αισθηση οτι εισαι αδυναμη
αλλα η αισθηση της απορριψης....
πας και χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο και περιμενεις να υποχωρησει ο τοιχος, απλα γιατι δεν χωνευεις την απορριψη για να πας παρακατω και να παει και ο χριστιανος να καταστραφει μονος του η να βρει καμια αλλη πονετικια....
LET GO!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!
τοσο απλα!
παραιτησου απο την εμμονη σου να τον γυρισεις πισω κι αν το καταφερεις, αν καταφερεις να τον αγνοησεις , να γυρισεις την πλατη και να πας παρακατω, εστω κι αν νομιζεις οτι εχασες, τοτε σε διαβεβαιω οτι θα νοιωσεις μια τεραστια δυναμη απο την αισθηση ανεξαρτησιας που θα νοιωσεις.
δεσμια του εγωισμου σου εισαι, αυτη ειναι η αδυναμια που εχεις να ξεπερασεις κι οχι η εκμεταλευση απο τον τυπο.
ο εγωισμος σου οτι δεν τον εχασες, οτι μπορεις ακομα να τον κερδισεις.
παρατα την προσπαθεια
28-02-2011, 21:22 #56
Θεοφανία ναι προπαθώ να τα κάνω όλα αυτά αλλά κάποια στιγμή θα χτυπήσει το τηλέφωνο, το κουδούνι της πόρτας..εκεί δεν είμαι σίγουρη πως να αντιδράσω.εκεί νιώθω αδύναμη να ανταπεξέλθω.
28-02-2011, 21:26 #57
κάθε φορά που χτυπά το κουδούνι ή η πόρτα θα σκέφτεσαι για πόσο καιρό ακόμη θα χάνεις τον πολύτιμο χρόνο σου κάνοντας το κορόιδο του καθενός. Όσο γι αυτό που είπες παραπάνω πως δεν υπάρχει περίπτωση απο πίσω να σε συζητούν και να κάνουν πλάκα, μην ορκίζεσαι και πολύ. Δεν ξέρεις τι άτιμο πράγμα είναι αυτό το ναρκωτικό. Στο έχω ξαναπεί: δεν έχεις να κάνεις με αυτόν, αλλά με την ουσία.
28-02-2011, 21:31 #58
Remedy νομίζω ότι είναι η αίσθηση αδυναμίας να αντιμετωπίσω γενικά οτι σχετίζεται με αυτήν τη σχεση
28-02-2011, 21:39 #59
θα σκέφτομαι αυτό και θα κάνω τι? (συγγνώμη αν γίνομαι πιεστική και προσπαθώ να πάρω συμβουλές) απλά με ξέρω μπορεί να έχω συνειδητοποιήσει με τη βοήθεια των συζητήσεων που γίνονται εδώ κάποια πράγματα.να έχω πάρει απόφαση κάποια άλλα. αλλά θα ήθελα κατι πιο πρακτικό.με παίρνει τηλ. π.χ. τι του λέω? αποφάσισα ότι δεν μου κάνει και δεν σου κάνει καλό να σε βοηθάω..?δεν μπορώ να σε βοηθήσω..απλά. δεν το σηκώνω καν.εκεί είναι ο προβληματιμός μου και το σημείο που τα χάνω..
28-02-2011, 21:42 #60
θα αποφευγεις τα τηλ με πρόφαση πως έχεις δουλειά, πως έχεις πρόβλημα με τους γονείς σου, με την αδελφή σου, με μια κολλητη σου, οτιδήποτε παραμύθι που θα σκαρφιστείς για να σε αφήσουν ήσυχη.....