Results 106 to 120 of 457
Thread: καλα ξεμπερδέματα :)
-
01-03-2011, 03:04 #106
κοιτα αυτο που θελεις να το κανεις αν
με τις τυψεις για τα λαθη σου παλι συγκεντρωνεις την προσοχη σου εκει
αυτο ειναι τι θεμα οπως λεει και η Αρσι
η ενδιαφερουσα ζωη σου να προσελκυσει την προσωχη σου
οχι τα λαθη τους τα λαθη τους τα λαθη τους
τα λαθη σου σε σχεση με τα λαθη τους
και παει λεγοντας'
το αντε γεια παει σε ολα αυτα μαζι
οχι μονο σε ενα πραγμα!!!!Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
- 01-03-2011, 03:06 #107
Εχεις δίκιο θα σταματήσω να τα σκέφτομαι αυτά.μόνο έτσι θα προχωρήσω.Πρίν ρώτησες αν έκλεισα ραντεβου τελικά στο ΚΨΥ. γιατί?
Εχετε δίκιο και οι δύο.εντάξει πόσο να αλλάξω σε ένα βράδυ..να μην πισωγυρίσω και λίγο :Ρ
01-03-2011, 03:27 #108
Ωραία έτσι (:P), καλά το πας:) άσχετο που το βάζεις δίπλα στο πισωγύρισμα να το ισορροπήσεις
ε βέβαια επιτρέπεται, τι έχουμε εδώ χούντα? :D
αρκεί να το καταλαβαίνεις μετά! για αρχή καταπίνετε :D:D
Ρώτησα γιατί πιστεύω πως μπορείς να βοηθηθείς σχετικά με το θέμα που σε έστρεψε να κολήσεις στον Φ και είναι μάλλον το ουσιαστικό σου πρόβλημα, το πως δλδ θα πιστέψεις και θα φτιάξεις εσύ τη ζωή σου όπως τη θες και ονειρεύεσαι (σε εκείνη τη φάση στο ρώτησα) (θυμάσαι?)
Καλό σου βράδυ !!
01-03-2011, 11:51 #109
Καλημέρα! .ναι θυμάμαι. ίσως να το κάνω. αν και θέλω να το προπαθήσω λίγο μόνη μου πρώτα, τωρα που άρχισα να τα βλέπω λίγο αλλιώς :)χωρίς να απαξιώνω την βοήθεια που θα μπορούσαν να μου προσφέρουν οι συναντήσεις με κάποιον ψυχολόγο. νομίζω ότι λίγο κατάφερα να ξεφύγω από ένα κύκλο σκέψεων που με έκανε να νιώθω εγκλωβισμένη ή μπορεί και απλά να είναι μια καλή μερα και να νιώθω..πιο δυνατή και αισιόδοξη για τα πράγματα και να πιστεύω ότι μπορώ να τα καταφέρω και μόνη μου..
01-03-2011, 14:25 #110
α) Αμα μας πεις αναλυτικα την παιδικη σου ηλικια κατι θα σου βρουμε εδω περα που να αποτελει την αρχη του μοτιβου, γιατι με τιποτα δε συμβαινουν πραγματα απο μονα τους ή χωρις λογο.
β) Ταρακουνηθηκες μαλλον με καποια ποστ για αυτο ανοιξαν τα ματακια σου, γιατι αναγνωρισες αληθειες και εριξες τις αμυνες. Ειδες τι καλυτερα που νιωθεις απο το να εμμενεις στις δικες σου ιδεες που σε εγκλωβιζαν σε μια κατασταση? Εχουμε ερθει σε αυτη την κωλοζωη για να περναμε οσο το δυνατον καλυτερα, και
γ) Οταν βρεις εναν ανθρωπο να ενδιαφερεται για σενα και να ακουει τις αναγκες σου ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ποσο ΟΜΟΡΦΑ ειναι, ποσο ΤΕΛΕΙΑ θα νιωθεις. Αυτα που περασες με τον Φ και τα θεωρεις καλα, θα παρουν την πραγματικη τους υποσταση. Δωσε στονε αυτο σου την ευκαιρια να αγαπηθει επιτελους οπως του ΑΞΙΖΕΙ, για να μην πω σκετο να αγαπηθει επιτελους, γιατι αυτο με τον Φ. δεν ηταν αγαπη που σου εδινε, ηταν ψιχουλα για να συντηρει μια κατασταση πεινας δικη σου ωστε να θες κι αλλο και να μην ΞΕΚΟΒΕΙΣ, αυτο ειναι η εξαρτητικη σχεση, και συνεχεια να προσδοκας ποτε θα σου δωσει κατι παραπανω, και ποτε θα αναγνωριστει η αξια σου!!!! Απο τον Φ., ΠΟΤΕ! Και μπορει τωρα να λες οτι σου αναγνωριζε πραγματα, αλλα περιμενε μεχρι να μπεις σε μια ισοτιμη σχεση που θα σε αγαπαει πραγματικ ο αλλος, θα νοιαζεται για σενα, θα σε στηριζει, θα σε ανεβαζει, θα σε σκεφτεται ΣΥΝΕΧΕΙΑ, οχι μονο οταν εχει αναγκη απο κατι, θα θελει εσενα και ΜΟΝΟ εσενα, θα βγαλει απο μεσα σου ομορφα πραγματα που ειχες ξεχασει οτι υπαρχουν, θα σε πηγαινει εκδρομες, οχι στον ΟΚΑΝΑ!
δ) Ο ψυχολογος θα σε βοηθησει, γιατι μη γελιομαστε, τετοιες σχεσεις που εχουν τραβηξει σε τετοιο βαθος χρονου δεν κοβονται 100% και πρεπει να μαθεις να βαζεις τα ορια σου...
01-03-2011, 14:50 #111
01-03-2011, 20:42 #112
carrie στο α) θα διαφωνήσω δεν πιστέυω ότι όλα μπορούμε να τα αναγάγουμε στην παιδική μας ηλικία. πιστεύω ότι όλο αυτό συνέβη επειδή ήταν η πρώτη μου σχέση/ερωτας /αγάπη και τα χασα λίγο και δεν μπόρεσα να το διαχειριστώ.εξάλλου η συνθήκες δεν ήταν και οι πιο εύκολες.
β) εξακουλουθω να μην συμφωνώ με πολλά πόστ , αλλά ορισμένα με βοήθησαν να σκεφτώ τα πράγματα λίγο διαφορετικά.
γ)ο Φ υπήρξε όπως το περιγράφεις αλλά άλλαξε αρκετα ( και λόγω της εξαρτησης) και αυτό το κάνει πιο δύσκολο. με νοιαζόταν, με σεβόταν , με αγαπούσε και το έδειχνε με πολλους τρόπους.έχω ζήσει μαγικές στιγμές με τον Φ. και αυτό δεν αλλάζει μέσα μου.χωρις αυτό να σημαίνει ότι αναιρώ κάτι που είπα τις τελευταίες μέρες, εξακολουθώ να πιστεύω ότι πλέον δεν μου κάνει καλό ο Φ. πόσο μάλλον κάτω από τις δεδομένες συνθήκες. δεν μου αρέσει να αντιμετωπίζεται απλά ως άλλος ένας εξαρτημένος (όπως και κανένας εξαρτημένος) γιατί κανένας χρήστης δεν είναι μόνο η εξάρτηση του.
δ) δεν αμφισβήτησα το ότι θα με βοηθούσε απλά είπα ότι θα θελα να προσπαθήσω πρώτα μόνη μου να ξεμπλέξω λίγο κάποια θέματα..
δεν θέλω να σε αμφισβητήσω απλά προσπάθησα να παραθέσω και τη δική μου θέση πάνω στα όσα επισήμανες
01-03-2011, 20:44 #113
01-03-2011, 21:46 #114
βρε αν!!!!εισαι τυφλωμενη απο ερωτα !ναι η εξαρτηση ειναι το κυριο χαρακτηριστικο των χρηστων ηρωινης!!καλυπτει ολα τα αλλα καλα του χαρακτηρα.Σε ιντριγκαρει ο γκομενος οχι γιατι ειναι κακο παιδι ,αλλα γιατι ετσι ειναι αυτη η ουσια.Οσο δεν απομακρυνεσαι τοσο πιο πολυ θα μαζοχιζεσαι με εναν ερωτα ανεκπληρωτο (νομιζω οτι μετα απο λιγα χρονια χρησης οι χρηστες δεν μπορουν να κανουν σεξ).
Δεν φαινεται να θελει ο ιδιος να κοψει την πρεζα, γιατι οπως ειπες παιζει κ αλλη κοπελα κ αν ηταν πραγματικα αποφασισμενος δεν θα ειχε διαθεση να παιζει σε δυο ταμπλω! Απλα γουσταρει να ασχολουνται μαζι του κ καθυστερει την απεξαρτηση του, γιατι ακομη γουσταρει!
νομιζω οτι η beauty σου τα ειπε! κ αλλοι σου λενε τα ιδια, αλλα εσυ εκει! θελεις να εισαι κοντα του!το ξερεις οτι οι πιθανοτητες να ασχοληθεις κ εσυ με τις ουσιες ειναι πολλες?αν το κανεις θα εισαστε σιγουρα μαζι -ζευγαρι!!!!! ΞΕΚΟΛΑ!!!!!
01-03-2011, 22:11 #115
katerinaki..αυτό που είπα είναι ότι κανένας χρήστης δεν είναι μόνο η εξάρτηση του. Τον Φ. όπως έχω ξαναπεί τον ερωτεύτηκα πριν μπλέξει. ήδη εξέφρασα την πρόθεση μου να απομακρυνθώ επειδή δεν μου κάνει όυτε εμένα καλό ουτε του κάνω καλό ( αν δείς κάποια παραπάνω μηνύματα). ανεκπληρωτο έρωτα?
νομίζω ότι οι πιθανότητες να ασχοληθώ και εγώ με τις ουσίες είναι μηδαμινές..Δεν είναι κολλητικό..γιατί να μπλέξω?Η beauty μου είπε την ιστορία της.υπάρχουν και άλλες ιστορίες με διαορετική έκβαση. αλλά όπως και να χει νομιζω ότι έχω πάρει τις αποφάσεις μου ( να απομακρυνθώ)
01-03-2011, 23:34 #116
σημερα γέλασα αυθόρμητα πολλές φορές στη διαρκεια της ημέρας..και γενικά ήμουν ευδιάθετη. μου άρεσε πολύ που είδα ότι μπορώ να έχω τέτοιες χαλαρές μέρες. μπορεί να ακούγεται χαζό. τον τελευταίο καιρό όμως ένιωθα ότι δεν θα μπορέσω να ξαναδώ τα πράγματα με πιο ανάλφρη διάθεση. ένιωθα ότι για πάντα θα μένω μόνο τα άσχημα που βλέπω ή ακούω να συμβαίνουν. όχι ότι πάλι δε μένω σε αυτά απλά τα βλέπω μ αλλο μάτι λίγο..πως μπορώ να αλλάξω κατι με τη στάση μου αντί να τα αφήνω να καταβάλουν κι εμένα ( εννοείται ότι δεν αναφέρομαι μόνο στον Φ. αλλά κυ΄ρίως σε πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας). γενικά παρόλο που νιώθω μια μελαγχολία, δεν τα βλέπω όλα αδιέξοδα, έχω μια μικρή αισιοδοξία που ελπίζω να παραμείνει
01-03-2011, 23:46 #117
01-03-2011, 23:49 #118
arktos τα ξέχασα και λυπάμαι και που το ανέφερα είναι το λιγότερο που με στεναχωρεί σε αυτήν την ιστορία. μακάρι να μπορούσαν να είναι καλά ο Φ. και ο αδερφός του.
01-03-2011, 23:53 #119
γλυκιά μου, είναι στο χέρι τους να γίνουν καλά.
εσύ να μν γίνεσαι θύμα τους.
μπορεί να νοιάζεσαι γι' αυτούς, να αγαπάς τον φ. , αλλά να μν επιτρέψεις να ξαναγίνεις θύμα.
να το θυμάσαι πως θα σε ξαναπλησιάσουν για χρήματα.
δν στο λέω για να σε κατηγορήσω ή για να σε στενοχωρήσω.http://www.mazi.org.gr/
02-03-2011, 00:02 #120
το κατάλαβα ότι μπορώ να κάνω πολύ λίγα πράγματα εγώ γι αυτους. κι ότι δεν τους βοηθάω με τον να είμαι πάντα εκεί. ελπίζω αυτό που λές να μη γίνει.αλλά και αν γίνει όπως έγραψα και παραπάνω θα εξηγήσω γιατί δεν θα το κάνω (επειδή δεν βοηθιέμαι ούτε εγώ ούτε αυτός έτσι). πάντως σε ευχαριστώ που μου υπενθυμίζεις το ενδεχόμενο, με στεναχωρεί, αλλά είναι όντως δυνατό να συμβεί και καλύτερα να μαι προετοιμασμένη ε?