καλα ξεμπερδέματα :) - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 31 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast
Results 211 to 225 of 457
    Senior Member
    δεν είπα ότι θα με πληγώσει κάποιος στο φόρουμ-όχι ότι κι αυτό δεν μπορεί να συμβεί-. δεν είπα ότι με πειράζει να μοιράζομαι πράγματα με άτομα που δεν ξέρω,αλλά ότι με δυσκολεύει. προσπάθησα να εξηγήσω γιατί μπορεί να νιώθω έτσι. τέλεια εικόνα για τι? για μένα? αυτό δείχνουν τα όσα γράφω?

όχι σε μεγάλο βαθμό αλλά δεν αποκλείεται και κάτι να με επηρεάσει.

Senior Member
    προσπαθω να εξηγησω τη δυσκολια σου να μοιραζεσαι πραγματα με σχετικα αγνωστο κοσμο!

Senior Member
    δεν έχω συνηθήσει να το κάνω είτε με γνωστό είτε με άγνωστο κόσμο, ίσως να φταίει κι αυτό. το άγνωστος δεν με απασχολεί τόσο όσο το κόσμος..όμως γιατί έμεινες σε αυτό?

Senior Member
    καλημέρα.για σήμερα αποφάσισα ότι θα κάνω όσα πρέπει να κάνω.και μετά να βρώ λίγω χρόνο να κάνω κάτι που θα με κάνει να νιώσω καλύτερα. νιώθω παρ όλο που βγαίνω έξω σαν να ζώ μόνο μέσα στο σπίτι. ίσως αν προλάβω σήμερα να περπατήσω λίγο έξω πηγαίνοντας εκεί που έχω να παω. νιώθω τόση δυσκολία να ξεκινήσω την μέρα... μου..αλλά

Senior Member
    Αν, έχω την εντύπωση πως ο Φ. δεν είναι το πραγματικό σου θέμα. Πως είναι απλά ένας τρόπος να βγαίνεις από το δύσκολο μέσα σου, ασχολούμενη με τα δικά του δύσκολα. Και αυτό το χρειαζόσουν τόσο, γιατί φοβάσαι τόσο το γύρισμα στα δικά σου, που το κράτημά του σου έγινε για έναν καιρό αυτοσκοπός.
    Το κράτημα αυτό έπαψε,από παράγοντες που ήταν έξω από σένα. Άρα η σανίδα σωτηρίας σου, που σου επέτρεπε να κρατάς έναν σκοπό που σου έδινε ταυτόχρονα 1)επιβεβαίωση της χρησιμότητάς σου, 2) λύση φυγής από την ενασχόληση με τα δικά σου κενά, ακυρώθηκε. Τώρα είσαι κάτα κάποιον τρόπο "υποχρεωμένη" να γυρίσεις στη ζωή σου και στη σχέση σου με σένα και να εξετάσεις την ικανοποίηση από τη δική σου, ξέχωρη πραγματικότητα. Αυτό είναι μάτια μου που σε φοβίζει.
    Μην τρομάζεις. Το εμπόδιό σου για καλό ήτανε (δική μου άποψη). Όταν πέφτεις, να θυμάσαι πως αυτή η "πτώση", είναι εκεί για να σου θυμίζει πως υπάρχεις κι εσύ, και έχεις το δικαίωμα να σε ανακαλύψεις και να βρεις τι σε γεμίζει, τι σε αφορά, πώς θέλεις να είναι οι μέρες και οι νύχτες σου, τι σου δίνει χαρά, για να πας να το γυρέψεις. Είναι το ταξίδι σου. Αν λοιπόν από τα 17 σου δεν είχες την ευκαιρία να το κάνεις, ήρθε η ώρα.

Όλα θα πάνε καλά.:)
    Επίσης, θα ήθελα να σε ρωτήσω το εξής. Στους γονείς σου έχεις μιλήσει ποτέ γι αυτά που συζητάς εδώ? Τους έχεις ανοιχτεί? Ξέρουν πώς είσαι αυτό τον καιρό?
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    RainAndWind σε ευχαριστώ για το μήνυμα σου. και για το όλα θα πάνε καλά :). μπορεί να ναι κι έτσι. αλλά νοιάζομαι πραγματικά για τον Φ. κι ίσως επειδή έχω νιώσει παλιότερα κάποια συναισθήματα που με περιέγραφε ο Φ. τώρα..κάπως με αγγιξε περισσότερο. νομίζω ότι το κράτημα έπαψε καιγια λόγους πέρα από μένα αλλά και επειδή εγώ επιτέλους άρχισα να συνειητοποιώ κάποια πράγματα ίσως πέρνωντας ως αφορμή αυτούς τους εξωτερικούς παράγοντες.
    Ναι νομίζω ότι χάθηκα λίγο ,χωρίς να το θέλω και να το συνειφδητοποιώ στο εμείς και άφησα το εγώ.

Στους γονείς μου παλιότερα έχω πεί διάφορα αλλά τώρα όχι, έχουν διάφορα και ξέρω ότι θα τους ανησυχήσω ΄και θα τους στεναχωρήσω και δεν θέλω γιατί έχουν άλλα αυτόν τον καιρό.νομίζω ότι πρέπει και θέλω να το διαχειριστώ μόνη μου.

Εχω καλά νεα..παρ όλο που ξεκίνησα τη μέρα μου με άσχημη διάθεση..προέκυψε ένα καφεδάκι με μια γνωστή μου, συζητήσαμε διάφορα, βρήκαμε ότι έχουμε και αρκετά κοινά.και ήδη είπα να πάμε σε κάποια μέρη μαζί που θέλαμε και οι δύο να πάμε (π.χ. συναυλια)-οπότε μάλλον θα παρω κάποια πρωτοβουλία να κανονίσουμε κάτι από αυτά. επίσης καθώς είχε καλό καιρό, περπάτησα μια αρκετά μεγάλη απόσταση μέχρι το σπίτι μου. και γενικά νιώθω αρκετά καλά μέχρι τώρα. ίσως όταν έχω λιγότερες προσδοκίες από μια απλή μέρα να μπορώ να ευχαριστηθώ όσα μπορούν να μου συμβούν.
    σκέφτηκα κάποιες στιγμές και τον Φ. αλλά όχι σκέψεις του τύπου μου λείπει αλλά περισσότερο όταν είδα κάποιους ναρκομανείς στο δρόμο και σκέφτηκα μακάρι να ναι καλά. αυτά.

Senior Member
    α και μαγείρεψα και κάτι υγιεινό γι να φάω :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by αν? View Post
    ίσως όταν έχω λιγότερες προσδοκίες από μια απλή μέρα να μπορώ να ευχαριστηθώ όσα μπορούν να μου συμβούν.
    Και όταν είσαι πιο ανοιχτή .. όπως σήμερα που ανακάλυψες ότι έχεις κοινά με τη γνωστή σου :)

Αν, κάθε μέρα και καλύτερα :)

*Τελικά η ζωή είναι απρόβλεπτη όταν είμαστε ανοιχτοί ;) .. το πρωί έγραψες πως ενώ βγαίνεις νιώθεις ότι ζεις μόνο μέσα στο σπίτι. Το υπόλοιπο της ημέρας σε διέψευσε. Καλή συνέχεια :)

Senior Member
    Ευχαριστώ Arsi νιώθω πολύ καλά κι εγώ που διαψεύστηκα :)
    και χαίρομαι και για κάτι ακόμα που εδώ μέσα το κλίμα είναι υποστηρηκτικό. με κάνει να θέλω να μπώ και να γράψω τι μου συμβαίνει , να διαβάσω τι μου γράφετε όλοι ακόμα και τα πιο "δύσκολα" μηνύματα. είναι σαν μικρά διαλειμματάκια μεσα στην μερα που ασχολούμαι με μένα και τις σκέψεις μου και ελπίζω να μην κουράζω που πολλές φορές αναφέρω μικρά πραγματάκια και σκέψεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αν? View Post
    δεν έχω συνηθήσει να το κάνω είτε με γνωστό είτε με άγνωστο κόσμο, ίσως να φταίει κι αυτό. το άγνωστος δεν με απασχολεί τόσο όσο το κόσμος..όμως γιατί έμεινες σε αυτό?
    Oλα τα κομματια εχουν τη σημασια τους στο παζλ της ψυχοσυνθεσης μας κι αλληλεπιδρουν το ενα με το αλλο πολυ περισσοτερο απο οσο φαινεται και οσο φανταζομαστε

Senior Member
    δεν συμφωνείς ότι κάποια πράγματα είναι πολύ προσωπικά και είναι φυσικό το να ειπωθούν να σε κάνουν να νιώθεις κάπως εκτεθειμμένος, ιδιαίτερα όταν δεν ξέρεις αυτόν που τα διαβάζει? Αλλά πάλι το δοκίμασα οπότε..

Senior Member
    Nαι σιγουρα, αλλα παλι υποκειμενικο ειναι, αλλοι ανοιγονται πολυ περισσοτερο αλλοι λιγοτερο, αναλογα με τον χαρακτηρα και την επιτακτικοτητα του προβληματος, αν το νιωθεις να σε καιει και δδεν εχεις που αλλου να μιλησεις ισως, θα ανοιχτεις εδω χωρις να πολυσκεφτεις

Senior Member
    ίσως θα μπορούσα να βρώ και αλλού να το πω..αλλά εδώ είναι πιο ανώδυνο για μένα.κάνω την αρχή ας πουμε καλύτερα εδώ μεσα..πρόβα του πως είναι να ανοίγεσαι..μεχρι τώρα αρκετά θετικές οι εντυπώσεις πάντως ;)
    Ειμαι χαρούμενη πάντως που όσα συζητάμε εδώ δεν πάνε πλέον έτσι, στράφι..άλλα κάτι αρχίζουν να μου αφήνουν όπως σήμερα.

Senior Member
    σήμερα θα κοιμηθώ λίγο πιο ευτυχισμένη , αλλά και λίγο πιο αγχωμένη γιατί δεν έκανα όλα όσα έπρεπε να κάνω..όλα έχουν ένα τίμημα τελικά :Ρ . Κατι πρέπει να κάνω και με τα βράδια και τις σκέψεις..που μπορεί να μην προλαβαίνουν να εμφανιστούν όλη τη μέρα, ή να μην τις αφήνεις και με το που ακουμπάς το κεφάλι σου στο μαξιλάρι..τσουπ..καμιά ιδέα επ αυτού?(τουλάχιστον σταμάτησαν οι εφιάλτες και με ξεκουράζει ο ύπνος που κάνω)

Senior Member
    να τις επεξεργαστεις μια μερα, ωστε να σταματησουν να βγαινουν τη νυχτα

Page 15 of 31 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast