Results 226 to 240 of 457
Thread: καλα ξεμπερδέματα :)
-
15-03-2011, 01:01 #226
ε μα τι κάνω τόσες μέρες? οι περισσότερες δεν είναι έντονες ευτυχώς αλλά μου βγαίνει το συναισθηματικό μου..ότι μου λείπει, τι να κάνει? του λείπω? είμαι θυμωμένη μαζί του..γιατί με πλήγωσε?τετοιου τύπου..και μια ακόμα και η πιο αγχωτική.. κι αμα πεθάνει?..σκέφτηκα να βρώ κάτι χαλαρωτικό να σκεφτώ και να κάνω τις συνθήκες όσο πιο ιδανικές για ύπνο π.χ. απαλή μουσική, σκοτάδι
- 15-03-2011, 01:14 #227
ξαναεπεξεργασου τες ωστε να αποφασισεις τι θες, τον θες ή οχι? Τα αν και τα αλλα και τα μηπως δεν ισχυουν!
Εγω παλι κοιμαμαι με 5 μαξιλαρια τριγυρω μου, ειναι απολαυστικο σαν να εισαι σε αγκαλια-κουκουλι! Και ουτε κλωτσαει ουτε σκουνταει ουτε ροχαλιζει! Παρε και κανενα αρκουδακι! Αλλα σε ξερω θα σαι στο κρεβατι με το αρκουδι και παλι αυτον θα αρχισεις να σκεφτεσαι! Λοιπον κι εγω ημουν κολλημενη με καποιον 14 χρονια (απο 12 χρονων! oh yes!), που αγαπουσα θαυμαζα και πολλα πολλα αλλα, αλλα η κατσταση ηταν καπως σαν την δικη σου, εφαγα μερικα πολυ γερα σοκ για να συνελθω, αλλα το ειχα αποφασισει απο πριν οτι θελω να σβηστει απο το μυαλο μου και την καρδια μου. Ευχομαι να μην χρειαστεις να περασεις τετοια σοκ, αλλα επισης ευχομαι να καταληξεις επιτελους τι θες, χωρις ΑΝ, και ολα τοτε θα παρουν το δρομο τους
15-03-2011, 01:27 #228
Kαι ναι ξερω οτι οι περιπτωσεις μας ειναι προφανως δαιφορετικες, αλλα το χρονιο κολλημα με καποιον που μας εμποδιζει να παμε παρακατω στη ζωη μας, και ο οποιος προφανως ειναι ηδη αλλου και εχει πολλα προσωπικα προβληματα και εμεις θελουμε να τον βοηθαμε γιατι τον αγαπαμε, ειναι το ιδιο!
15-03-2011, 01:29 #229
το αν τον θέλω το χω πεί,δεν τον θέλω τωρα ξανα στην ζωή μου.ωραία τουλάχιστον μου δίνεις περιθώριο για τα "γιατί" αφου τα αν τα αλλά και τα μήπως δεν ισχύουν :Ρ
α με τα αρκουδάκια δεν τα πήγαινα ποτέ πολύ καλά..
θέλω να σταματήσω να σκέφτομαι έτσι γι αυτόν γιατί δεν με βοηθάει και δεν βρίσκω ότι έχει και νόημα. απλά όταν έρχονται αυτές οι σκέψεις τι να τις κάνω? ειδικά με την τελευταία που ανέφερα παγώνω τελείως και δεν μπορώ να χαλαρώσω, όμως μπορεί να γίνει , εννοώ δεν είναι ενας παράλογος φόβος (μόνο που το γράφω νιώθω άσχημα) αλλά και οι άλλες το γιατί να φερθεί έτσι? γιατί δεν προσπάθησε να με προστατεύσει εστω και αν δεν ήμασταν μαζί να μη βιώσω κάποιες άσχημες καταστάσεις λόγω της δικής του εξάρτησης? νομίζω ότι ήδη ξέρω την απάντηση σου: "εσυ γιατί δεν προστάτευσες τον εαυτό σου?"..επεσα καθόλου μέσα?
λυπάμαι που αναγκάστηκες να ζήσεις κάποια άσχημα πράγματα.
15-03-2011, 01:32 #230
15-03-2011, 02:30 #231
ουφ ακόμα να κοιμηθώ... τι με εχει πιάσει?
15-03-2011, 11:31 #232
Βρε κοριτσακι μου, αμα σε ηθελε θα σε ειχε! Ο αντρας που θελει μια γυναικα την κυνηγαει! Επισης, οι αντρες, οπως κι οι γυναικες, γουσταρουν αυτο που δεν ειναι σιγουρο και πρεπει να το κατακτησουν, ο Φ φανταζομαι οτι θα πιστευει για σενα οτι εισαι διαρκως διαθεσιμη, οποτε χανεται η προκληση. Τωρα θα μου πεις οχι δεν θα κανα τπτ μαζι τους εκτος κι αν ηταν σωστος απεναντι μου και μετανιωνε για οτι μου εχει κανει και εκοβε τα ναρκωτικα. Ε θα σου πω οτι μαλλον δεν σκεφτεται ετσι. Αμα σε ηθελε θα εκανε με χιλια οτι ηταν δυνατο απο το χερι του, αλλα τωρα μιλαμε για χρηστη, οπου αυτοι δυσκολα θελουν κατι αλλο περα απο τη δοση τους.. Χμ..
Τεσπα το συμπερασμα ειναι οτι μια καλη σχεση και ενας σωστος συντροφος για μας πρεπει να μας ανεβαζει, να μας θελει, να μας το δειχνει, να γουσταρει εμας και μονο εμας, να το λεει και να φαινεται και στις πραξεις του, να θελει συνεχεια να σε βλεπει, να θελει την παρεα σου, να θελει να σου μιλαει. Αυτη ειναι μια καλη αρχη για μια σχεση. Το να μην σε κυνηγα, να μην καταλαβαινει καν αν σε εχει πληγωσει και να μην τον νοιαζει, να μη σε παιρνει τηλ για να σε βλεπει και να σε ακουει απλα και μονο, ΟΧΙ για να σου λεει τον πονο του και να του λυνεις τα θεματα, να μη σε ζηλευει λιγακι αμα τον γραφεις καμια φορα, και να βλεπει και αλλες, δεν ειναι καλη αρχη για σχεση, ουτε θα ειναι ποτε. Γιαυτο το σεναριο οτι υπαρχει περιπτωση να ειστε μαζι με αυτον με καποιους ορους και προυποθεσεις και αν γινουν καποια πραγματα, βγαλτο απο το μυαλο σου τωρα!!
Να σκεφτεσαι αυτα που σου ειπα παραπανω και αυτα να προσδοκας, ετσι μονο δινεις αξια στον εαυτο σου και δειχνεις οτι τον εκτιμας, με το να θες για σενα οτι καλυτερο, οπως μια ισοτιμη σχεση ενηλικων οπου θα δινουν και θα παιρνουν και οι δυο, θα περνας καλα 9,5 στις 10 φορες, θα σε ανεβαζει, θα σε σπρωχνει μπροστα σε νεους στοχους και ονειρα, δε θα εισαι η μαμα και η ψυχοθεραπευτρια του, και αυτος δε θα ειναι το συναισθηματικο σου αποκουμπι και πατεριτσα, αλλα θα αισθανεσαι καλα και μονη σου με τον εαυτο σου και με τον κοινωνικο σου κυκλο!
15-03-2011, 20:11 #233
α carrie αυτό που έγραψα δεν ξέρω αν είναι αλλού δεν εννούσα..ότι είναι σε μένα. εννοούσα ότι δεν ξέρω αν είναι μόνος ή με κάποια.
ναι ξέρω πως είναι να σε θέλει κάποιος..ξερω πως αρχίζει καλά μια σχέση. πως είναι το ιδανικό.
αυτό που με απασχόλησε περισσότερο χθές είναι οι σκέψεις που έρχονται πριν κοιμηθώ..
σήμερα η μέρα ήταν καλούτσικη. νομίζω θα εστιάσω λίγο στις παρέες ήδη σε αυτο ..είμαι πιο ανοιχτή τις τελευταίες μέρες.βλέπω διαφορά.
νιώθω αυτές τισ μέρες σαν να ζώ μεσα σε ένα πείραμα λέω..αντε ας δοκιμάσω και αυτό που μου επισήμαναν στο φορουμ χθές, προχθές..μπορεί όντως να το κάνω χωρίς να το καταλαβαίνω,μπορεί να πρέπει να το κάνω κ.τ.λ και αυτό μου έχει δώσει λίγο περισσότερη όρεξη για ζωή
15-03-2011, 20:22 #234
Καλο για σενα! Αυτο να κοιτας πως να αισθανεσαι ωραια, μια ειναι η ρημαδα η ζωη δεν αξιζει να χαλιομαστε για τπτ!
15-03-2011, 20:38 #235
ναι βλέπω ότι καπως προχωράει τουλάχιστον την ημέρα.. αλλα τα βράδια τα φοβάμαι ακόμα. όλα είναι ήσυχα, είσαι τελείως μόνος με τις σκέψεις..κι ετσι και σκεφτώ ΄τι μπορεί να πεθάνει μπορώ να στριφογυρνάω για ώρες..μουρχεται να βγώ στο δρόμο και να τον βρώ και να του πω ότι κι αν έχει κάνει δεν με πειράζει..αρκεί που είναι καλά. ο ξάδερφος του, τον οποίο είχα γνωρίσει, πέθανε το καλοκαίρι από αυτό.
15-03-2011, 21:51 #236
.................................................. .........................
Last edited by αν?; 15-03-2011 at 22:21.
15-03-2011, 23:05 #237
ανησυχώ για την ώρα που θα πέσω για ύπνο
15-03-2011, 23:23 #238
Kανε μια ερευνα στο ιντερνετ να δεις αν ταυτιζεσαι με τα συμπτωματα της καταθλιψης.. Εγω θα σου στειλω πολλη θετικη ενεργεια να εχεις εναν καλο υπνο :)
15-03-2011, 23:38 #239
τον τελευταίο καιρό και ειδικά τις τελευταίες μέρες είμαι καλύτερα. ευχαριστώ για την θετική ενέργεια ελπίζω να πιάσει.
δεν ξέρω τι μ εχει πιάσει , φοβάμαι μήπως γίνει κάτι και πεθάνει . θέλω να έχω κάνει ότι μπορω. έχω κάνει άραγε?Last edited by αν?; 16-03-2011 at 09:24.
16-03-2011, 00:42 #240
χαζό αλλα ακόμα δεν έπεσα για υπνο ενω νυστάζω.