2 ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ¨¨¨ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΠΑΤΕΡΑ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 83
    Junior Member
    ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΝΑ ΡΩΤΙΣΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΧΕ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙ..ΕΤΣΙ ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ <<<ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΑ??>>>
    ΤΟΥ ΛΕΩ ΜΑ ΒΡΕ ΜΠΑΜΠΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ......ΕΠΕΙΤΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ (ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ)ΚΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ........Ο ΞΕΚΑΡΦΟΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ............ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ ΑΥΤΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 1,5 ΜΗΝΑ ΤΩΡΑ ΟΜΟΣ....ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΙΣΕΙ ΠΑΛΙ...ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΘΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΡΥΒΑ ΠΩΣ ΠΗΡΑ....ΑΡΧΑΙΑ 13,ΟΙΚΙΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 11 ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ 10...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ,ΤΟΝ ΦΟΒΑΜΣΑΙ...ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ ΠΑΛΙ ΒΡΙΣΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ....

Junior Member
    ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΡΩΤΑΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ....ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ???ΟΧΙ ΜΟΡΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΘΑ ΠΑΡΩ...ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΩ.....ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΟΥΝ??? ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑΙ ΜΟΡΕ ΚΑΝΑ ΚΥΡΗΓΜΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ......Ή ΤΟ ΑΛΛΟ
    -ΕΓΩ¨¨ΠΟΡΕ ΓΑΜΟΤΟ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ ΠΗΡΑ 10 ΤΙ ΘΑ ΠΩ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ?
    -ΦΙΛΟΣ¨¨ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ..
    ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ>>?? ΤΟΥΣ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ???
    ΝΑΙ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ....ΜΕΤΑ ΠΗΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΜΙΑ PAYSAFE ΓΙΑ ΕΝΑ ONLINE GAME
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ...ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
    Last edited by HELP ME; 28-02-2011 at 15:49.

Senior Member
    HELP, θα το ξαναπω, αν υπαρχει εστω και μια μικρη πιθανοτητα να αλλαξουν τα πραγματα για σενα, εισαι μικρος ακομα. Μη φορτωνεσαι πραγματα στα οποια δε μπορεις να ανταποκριθεις. Πολλοι γονεις επειδη μπορει οι ιδιοι να μην ειχαν την ευκαιρια να σπουδασουν μετατοπιζουν το βαρος αυτο στα παιδια τους, με αποτελεσμα καποια στιγμη το παιδι να φτανει σε αδιεξοδα. Ορθωσε το αναστημα σου και μην αφηνεις να σε επηρεαζουν αρνητικα αλλα ατομα. Γιατι αργοτερα εσυ εισαι αυτος που θα εχεις την ευθυνη για την πορεια της ζωης σου.

Στο σχολειο οι επιδοσεις του καθενος εχουν να κανουν ειτε με διαβασμα ειτε με ικανοτητα κτλ. Αν αξιοποιησεις τον εαυτο σου εχοντας μια ισορροπια σ'αυτα τα δυο πραγματα, δηλαδη στο ποσο θελεις και στο ποσο μπορεις, θα εισαι ευχαριστημενος με τον εαυτο σου.

Προτεινω να μιλησεις στους γονεις σου για τα διαγωνισματα απο σημερα, προτου πανε στο σχολειο και αυτο για εναν κυριο σημαντικο λογο, που ειναι το να μην αναγκαστεις να μπεις σε απολογητικη θεση. Ξεκινα τη συζητηση και πες πανω στην κουβεντα γι'αυτα και πες επισης οτι ειναι δυσκολα, οτι τοσο μπορεσες τοσο εγραψες. Ειναι γονεις σου και πανω απ'ολα σ'αγαπανε και θελουν το καλυτερο για σενα, εχουν βιωσει ομως αλλες καταστασεις και αρκετες φορες μπορει αθελα τους να κανουν λαθη. Στην προκειμενη εχουν δικιο οτι το να τα πας καλα στο σχολειο θα σου δωσει ευκαιριες για ενα πολυ καλυτερο επαγγελματικο μελλον αλλα αυτο για να το αξιοποιησεις αργοτερα θα πρεπει να εισαι και ενταξει με τον εαυτο σου. Για να εισαι ενταξει με τον εαυτο σου, πρεπει να εισαι σε ισορροπια με τις αντοχες σου.

Junior Member
    H ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΕ ΒΡΙΣΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΠΑΛΙ..ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣΦΓ

Junior Member
    ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΕΠΠΗΡΕΑΣΕΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ...ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ..ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΞΕΛΗΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΩ ΠΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΝΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΣΑΣ

help me θα διαπιστωσεις και αργοτερα στη ζωη σου πως υπαρχουν πολυ σημαντικοτερα προβληματα απο το αν εχεις κακες επιδοσεις στο σχολειο(για μενα το 14,9 δεν ειναι κακος βαθμος!!!!).Ασφαλως δεν υποτιμω το προβλημα σου...μακαρι τετοια προβληματα να ειχε ολος ο κοσμος...βλεπω πως εισαι σεβαστικο παιδι μιας και υπολογιζεις τους γονεις σου!το οτι κανεις προσπαθειες να βελτιωσεις τις επιδοσεις σου ειναι πολυ σημαντικο.Και αν δε βγαλεις υψηλοτερο βαθμο δε θα σε σκοτωσει κανεις.Αρκει που κανεις την προσπαθεια σου και δε το βαζεις κατω!Και οι γονεις σου αλλα και οι καθηγητες σου το βλεπουν αυτο!Το σημαντικο ειναι να εισαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ και οχι τοσο ''καλος μαθητης''(το βαζω σε εισαγωγικα γιατι για μενα δεν μπορεις και δεν πρεπει να κατηγοριοποιεις ετσι τους ανθρωπους).Οσον αφορα τη κοπελα που αναφερεις στο μηνυμα σου,αφου σ αρεσει και σενα προχωρα το!Ζησε!!Μη πετας ευκαιρειες.Μια σχεση θα σε αναζωογονησει!Το οτι πεθανε προσφατα η γιαγια της δε σημαινει οτι δε μπορεις να πας να της μιλησεις.Επιπλεον το οτι σου μιλανε γι αυτην φιλες της σημαινει πως αυτη η ιδια τις εστειλε να σε πιασουν γιατι προφανως ντρεπεται να κανει το 1ο βημα!Καλο θα σου κανει...κακο οχι!ΥΓ:μη μασας για τα ορθογραφικα!Καλυτερο ειναι να ψαχτεις αν εχεις καποιας μορφης δυσλεξια(ειναι πολυ βοηθητικο στις εξετασεις σου!).Συζήτα το και με την φιλολογο σου!Ελπιζω καπως να σε βοηθησα!:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by HELP ME View Post
    H ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΕ ΒΡΙΣΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΠΑΛΙ..ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣΦΓ
    help me,

συμφωνω κι εγω με τα αλλα μελη οτι ειναι καλυτερα να μιλησεις εσυ στον πατερα σου αφου ειναι προτιμοτερο να ενημερωνεται απο σενα σε πρωτη φαση. Γιατι? Γιατι ετσι μπορεις να του μιλησεις πιο ανοιχτα, να ξερει πώς εισαι πριν παει στους καθηγητες. Ετσι θα εχει και την δικη σου αποψη κ στη συνεχεια και την δικη τους. Γιατι να στερησεις απο τον εαυτο σου το δικαιωμα του να πεις πώς εισαι, ποσο προσπαθησες, αλλα ναι δεν τα πηγες οπως θα θελες?

Μια τετοια σταση δειχνει θαρρος, σοβαροτητα, δειχνει οτι αλλαζεις προς το καλυτερο κ θελεις εχεις την δικη σου φωνη κ θεση στην οικογενεια. Στη θεση σου θα προσπαθουσα να ακουστω κ να δειξω αυτο που κανω κ θελω να κανω. Το ποσο θα εκτιμηθει η σταση σου θα το δεις. Πρωτα ομως, θα χεις καταφερει να βγαλεις ενα βαρος απο πανω σου. Τί λες?
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Junior Member
    πηγα φροντηστιριο μαθηματικων σημερα κατα το απογευμα και ειχα κανει τις ασκησεις....περνει η καθηγητρια τα τετραδια μου λεει που ειναι οι ασκησεις??/της λεω να κυρια δεν βλεπετε εδω και εδω μου λεει οχι δεν ειναι αυτες....τελος παντον μου λεει θα παρω τηλ.τον πατερα σου της λεω οπως νομιζεται......(επειδι ειχαν τελιωσει τα φυλλα απο το τετραδιο του φροντηστιριου απο την απο την προηγουμενη φορα ειχα σημειοσει τις ασκησεις στο τετραδιο των μαθηματικων του σχολειου μπερδευτικα και εκανα τις ασκησεις του σχολειου)ουδεν σχολειον
    παω σπιτι με παιρνει ο πατερας μου τηλεφωνοο λεω στην μητερα μου πες οτι ειμαι τουαλετα δεν ειμαι ακομα ετοιμος για να μιλησω....το σηκωνει η μητερα μου και αρχιζει να φωναζει ο πατερας μου...την εβριζε το ενα το αλλο.εσυ φταις που το παιδι ειναι ετσι που αλητευει κ.τ.λ
    τα παιρνει η μητερα μου του το κλεινει ...μετα με περνει ξανα ο πατερας μου και μου λεει βριζοντας μ娨¨τι βαθμους πηρες στα διαγωνισματα μπιπ μπι μπιιιπ,πιξε δειξε αου
    του λεω τους βαθμους (παγωμενος εντομεταξυ εγω) μετα αρχιζει το αλλο
    η καθηγητρια σου μου ειπε πως βαριεσαι να κανεις ασκησεις!!!!!!!!!εχεις τιποτα μαζι της????????!!!!σε εχει πειραξει???!!!!! εχει προηγουμενα μαζι σου??????!!!!!!!!!(σε ολη την διαρκεια του τηλεφωνηματος με εβριζε)αφου το κλεισαμε(μου το εκλεισε νευριασμενος) καθομαι επι 5 λεπτα ακινητος με το τηλεφωνο στο χερι
    μου λεει η μητερα μου κατσε λιγο να συνελθεις...τι σου ειπε,??/τι σου ειπε???
    σιγα σιγα το βλεμμα μου πεφτει επανο της(γτ μετα το τηλεφωνημα μονο το πατωμα κοιτουσα) και το σκαω τρεχοντας εξω απο το σπιτι η μητερα μου φωναζε ελα εδω που πας.....πηγα μεχρι μεχρι ενα κοντινο φουρνο τρεχοντας ετσι για να ηρεμησω.εκατσα για λιγα λεπτα και μετα γυρισα...τελος παντος γυρνοντας ειδα την μητερα μου να με ψαχνει στους δρομους,οπηγαμε μαζι σπιτι...εκεινη προσπαθουσε να με ηρεμησει λεγοντας μου πως ολα θα πανε καλα....μετα απο 30 λεπτα περιπου με ξαναπερνει ο μπαμπας μου και μου λεει
    ΚΑΤΕΒΑ ΚΑΤΟ ΤΩΡΑ!!!
    για να μην τα πολυλογο παλι με εβγαλε αχρηστο με ξεφτηλησε κανονικα...τωρα τι ακολουθει δεν ξερω

Banned
    Help me, διάβασα μόνο το τελευταίο και το πρώτο ποστ, για μένα ο πατέρας σου είναι απαράδεκτος. Ξεσπάει τα νεύρα του πάνω σου, άμα ήθελε το καλό σου, θα ήθελε και να είσαι καλά και ούτε θα μίλαγε έτσι στη μάνα σου. Για μένα κόψτου τον αέρα με το να μην απαντάς, αφού έχεις και τη μητέρα σου πάλι καλά, εξήγησε στη μητέρα σου ίσως και με κλάμματα για να καταλάβει ότι δεν θέλεις να του ξαναμιλήσεις, τουλάχιστον μέχρι να ωριμάσει γιατί πολλοί άντρες είναι ανώριμοι ακόμα και στην ηλικία των 40,50 και πάει λέγοντας. Οπότε και αν μιλήσετε ή κατέβεις κάτω ή στο τηλ, μίλα του απότομα εγώ αυτά έχω να σου πω το ξέρω είναι πατέρας σου αλλά...
    Κατα τ'άλλα εσύ συνέχιζε να διαβάζεις άμα μπορείς, αλλά όχι αν πιέζεσαι πολύ. Αν πιέζεσαι πολύ, εξήγησε στον πατέρα σου, ότι όπως αυτός κουράζεται τώρα, έτσι και χειρότερα πιέζεσαι εσύ οπότε ποιό το νόημα; Αν ήθελε το καλό σου θα καταλάβαινε ότι βασανίζεσαι. Στα λέω γιατί έτσι πιστεύω για τους γονείς ότι δεν καταλαβαίνουν τα παιδιά τους ειδικά σε αυτές τις περιπτώσεις, επίσης δουλειά μπορεί να βρεις και χωρίς να κουράζεσαι, ενώ αντίστοιχα άμα διαβάσεις μπορεί να βρεις μία να κουράζεσαι, εξήγησε στον πατέρα σου ότι μια ώρα πνευματικής εργασίας ισούται με 4 ώρες σωματικής.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    φιλε μου να σε ρωτησω κατι? ορθογραφία κάνετε στο σχολειο σας?
    Τί να πω τώρα...
    Απλά αγωνίζομαι με τα χαρτιά που μου έχουν μοιραστεί....

Senior Member
    Απαραδεκτος ο φαδερ.....

Junior Member
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ...ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΗΣ ΛΕΕΙΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΜΕ ΦΡΟΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΩ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΘΑ ΝΙΑΞΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ...ΕΠΙΣΗΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΜΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΕΠΕΙΔΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΛΗΤΕΥΩ!!!!!!!!!!!(ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΠΩΣ ΣΤΟ 1ΤΡΙΜΗΝΟ ΕΒΓΑΙΝΑ ΕΞΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΟΡΕΣ ΗΤΑΝ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ,ΣΥΓΚΕΚΡΥΜΕΝΑ 20 ΜΕ 25 ΦΟΡΕΣ ΕΙΧΑ ΒΓΕΙ,ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΩ....ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΕΓΕ ΑΛΗΤΗ...ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΚΟΛΟΦΟΡΑ(ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΒΡΙΖΩ) ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΤΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΠΙΤΙ,ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΠΙΤΙ,ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΣΠΙΤΙ..)ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΑΝ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΞΕΡΕΤΕ ΓΤ??ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙ ΘΑ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ.....ΕΧΩ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΧΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΩΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ (ΝΑΙ ΜΕ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΦΩΝΕΣ)

Senior Member
    Εχεις μπει σε ενα τριπακι να θεωρεις καλυτερο τον πατερα σου, ο οποιος βριζει τον γιο του και δε μπορει να δειξει κατανοηση, να συγκρατησει τα νευρα του, και να μιλησει πολιτισμενα???????????? Τα παντα ολα ειναι οι βαθμοι σου? Αυτο εισαι εσυ? ΟΙ βαθμοι σου????????????? ΣΥνελθε σε παρακαλω

Senior Member
    Help me, έχεις ακούσει ποτέ για τη δυσλεξία; Μου φαίνεται αρκετά πιθανό οι βαθμοί σου και η ορθογραφία σου και το ότι δεν θυμάσαι ποιες ασκήσεις έχεις να οφείλονται σ'αυτό. Μήπως μικρότερος μπέρδευες το 3 με το Ε, μήπως διαβάζεις πολλή ώρα αλλά δεν αποδίδεις, μήπως έχεις πρόβλημα με την οργάνωση, με τον προσανατολισμό;

Banned
    Στρείδι κι εγώ διάβαζα πολλή ώρα χωρίς να αποδίδω, αλλά στην ορθογραφία ήμουν πάντα άριστη. Παίζει να χω δυσλεξία;
    Κατά τ'άλλα συμφωνώ με carrie πως είναι πιο λογικός ένας τέτοιος πατέρας; Άσε που προσωπική ζωή δεν έχεις; Μόνο τα μαθήματα; Να μην ερωτευτείς κι εσύ να μην ζήσεις σαν άνθρωπος μόνο και μόνο επειδή είσαι μικρός; Το έχουνε πολλοί γονείς αυτό δυστυχώς.

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast