Ειναι τοσο απαραιτητο "το πακετο" ; - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 16 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 236
    Senior Member
    κοιτα αν εσυ περνας καλα

και αμα βρεθει εργασια και

εχετε και ερωτικη ζωη περνατε ακομη καλυτερα

χεστους ολους τους αλλους :)

αν παλι βρεθει εργασια και δεν... βρεθει το αλλο κομματι

το βλεπετε :)
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    αλλωστε το πακετο ειναι για τον καθενα τοσο... ξεχωριστο!

οσο μοναδικοι ειμαστε ολοι μας!!!! :)
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Quote Originally Posted by equilibrium View Post
    ειναι σαφες πως ακριβως επειδη λογιζω το σεξ ως ενδειξη καλης επικοινωνιας αναμεσα στους συντροφους προβληματιζομαι και γι αυτο.σε καμια περιπτωση ενας ανδρας δεν ειναι σεξομανης η προβληματικος μονο και μονο επειδη ικανοποιει βασικες του αναγκες.απλως προσωπικα πιστευω πως ολοι σε καποια φαση της ζωης μας ισως παραμερισαμε λιγο τη σαρκα για χαρη του πνευματος για να το πω λιγο πιο ξεκαθαρα.απο την αλλη σιγουρα για μενα υπαρχουν ανδρες πιο πνευματικοι κι αυτο δεν ειναι κακο .ειναι θεμα προτεραιοτητων στη ζωη και για καποιους ανθρωπους (ανδρες και γυναικες) ισως το σεξ να περνα σε δευτερη μοιρα και να εστιαζουν περισσοτερο στη συντροφικοτητα.οσο για μενα σιγουρα επιζητω και τα δυο γι αυτο εξαλλου και θετω εδω τους προβληματισμους μου .
    βρίσκω, ακόμη και με την απάντηση σου σε μένα, (που ομολογουμένως ήμουν απότομη), πως είσαι ένας άνθρωπος πολύ γλυκός και με πολύ υπομονή. Όμως καλή μου, σταμάτα να είσαι έτσι, κοίτα και λίγο τα δικά σου θέλω, κανείς δεν πρόκειται να εκτιμίσει αυτά που κάνεις, τις ανάγκες του βολευει.
    Δεν ξέρω τι ανασφάλεια σε έχει πιάσει και ανέχεσαι όλο αυτό το σκηνικό, αλλά από τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω πως του έχεις φτιάξει το δικό σου περιτύλιγμα και το βλέπεις ανάλογα.
    Ευτυχώς που μπήκες εδώ και ακούς και τα αρνητικά, γιατί ακόμη και αν δεν επηρεαστείς, σίγουρα θα μπουν στο πίσω μέρος του μυαλού σου και κάποτε θα δεις την αλήθεια ξεκάθαρα. Ελπίζω μόνο να μην έχεις χάσει πολύ χρόνο μέχρι τότε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by equilibrium View Post
    δεν μου αρεσει να παραμυθιαζομαι ουτε να ζω σε μια εδεμικη κατασταση .απλως θεωρω πως για εναν ανδρα και ειδικα σ αυτη την ηλικια η ευρεση εργασιας ειναι ακομη πιο σημαντικη για να τονωσει την αυτοπεποιθηση του.λεω λοιπον πως το θεμα της ανεργιας κατα την αποψη μου σιγουρα επηρεαζει την ψυχολογια και συναμα την ερωτικη διαθεση του συντροφου μου.νομιζω οτι αυτο ειναι αληθεια και οχι ενα καθησυχαστικο παραμυθι .

Θα συμφωνησω με τη Θεοφανια, και θα πω οτι οκ ειναι αληθεια οτι τον επηρεαζει η ανεργια, αλλα επισης ειναι αληθεια οτι ειναι πνευματικος οπως λες εσυ, ή λιγοτερο σεξουαλικα ενεργος, η μπλκαρισμενος, ή οπως θελει να το πει κανεις. Αν δλδ οταν εχει δουλεια ειναι 35% ενεργος, τωρα που ειναι ανεργος ειναι στο 15, αμα βρεις δουλεια παλι στο 35 δε θα παει? Εισαι τοσο αισιοδοξη οτι θα ανεβει παραπανω το ποσοστο απο τη στιγμη που δε θελει να μιλησει για το προβλημα ουτε να παει σε ψυχολογο? Η και με το 35% θα εισαι ευχαριστημενη?

Senior Member
    δεν θα ηθελα να βλεπω την σεξουαλικοτητα καποιου με βαση τα ποσοστα.εξαλλου με την ιδια λογικη κι εγω δεν μπορω να μετρησω τη σεξουαλικοτητα μου ως γυναικα με την ποσοστιαια αυτη κλιμακα.θεωρω πως το σεξ ειναι απολυτα συνυφασμενο με την ψυχολογια μας και γι αυτο αλλες φορες με τον ιδιο ερωτικο συντροφο εχουμε απιστευτες ερωτικες στιγμες ενω σε ετερες χρονικες στιγμες ειναι απλα μια ερωτικη συνευρεση που ομως δεν τη χαρακτηριζουμε μοναδικη.συνεπως δεν ειναι θεμα ποσοστου η ικανοποιηση απο το σεξ ειναι θεμα πως θα αισθανθω ,τα συναισθηματα που θα με οδηγησουν σε μια μοναδικη η λιγοτερο μοναδικη κορυφωση.

Senior Member
    Ολα μετριουνται! Αν με εναν νορμαλ σεξουαλικα αντρα το εκανες 2-3 φορες την βδομαδα, ειδικα τωρα στις αρχες, και με αυτον το κανεις μια φορα το μηνα, εισαι ενταξει καλυμενη? βασικα δεν εχω καταλαβει, το κανετε ποτε? Καθε ποτε? Τελειωνεις?

Senior Member
    απλως δεν βλεπω τη συχνοτητα στο σεξ ως παραγοντα επιτυχημενης σεξουαλικης ζωης ,για τον απλουστατο λογο οτι μπορει να υπαρχει μηχανιστικη επαφη χωρις ουσιαστικη και μοναδικη ολοκληρωση.προτιμω να προσδιδω ποιοτικα χαρακτηριστικα και βεβαια η κορυφωση να ειναι αποτελεσμα οπως προειπα οχι μηχανιστικης απλα διαδικασιας η ακομη και διαδικασιας κατ εξιν .

Senior Member
    Εχει λοιπον ποιοτικα χαρακτηριστικα η επαφη σας? Τι εκλαμβανεις εσυ ως ποιοτικα χαρακτηριστικα? Ειναι αισθησιακο, ερωτικο, γεματο συναισθηματα, ή προτιμας κατι αλλο οταν λες ποιοτητα? Και τελικα φτανει σε κορυφωση με αυτα τα ποιοτικα χαρακτηριστικα και για τις δυο πλευρες?

Senior Member
    Εγω δεν εχω καταλαβει ακριβως αυτα τα περι οικονομικου, δηλαδη ας πουμε του καλυπτεις εσυ τα εξοδα? Και αν ναι, αυτο συνεβαινε απο οταν γνωριστηκατε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Εχει λοιπον ποιοτικα χαρακτηριστικα η επαφη σας? Τι εκλαμβανεις εσυ ως ποιοτικα χαρακτηριστικα? Ειναι αισθησιακο, ερωτικο, γεματο συναισθηματα, ή προτιμας κατι αλλο οταν λες ποιοτητα? Και τελικα φτανει σε κορυφωση με αυτα τα ποιοτικα χαρακτηριστικα και για τις δυο πλευρες?
    απλως εννοω οτι δεν αναφερομαι στο μηχανιστικο σεξ αλλα σε αυτο που συνοδευεται απο συναισθημα.για να το θεσω σε σωστη βαση ισως τελικα η λεξη σεξ να μην ειναι και τοσο σωστη.ισως η λεξη ερωτας να αρμοζει περισσοτερο σ αυτο που αποκαλω ποιοτικη επαφη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by rock View Post
    Εγω δεν εχω καταλαβει ακριβως αυτα τα περι οικονομικου, δηλαδη ας πουμε του καλυπτεις εσυ τα εξοδα? Και αν ναι, αυτο συνεβαινε απο οταν γνωριστηκατε?

οχι βεβαια απλως συμβιβαζομαι και δεν εχω παραλογες απαιτησεις για εξοδους .περισσοτερο μιλω για ψυχολογικη υποστηριξη και οχι οικονομικη.

Senior Member
    Και παλι δεν απαντησες! τα εχει αυτα τα χαρακτηριστικα η επαφη σας? Εισαι ευχαριστημενη? Τελειωνεις? Αν εκανες ποιοτικο ερωτα μια φορα το χρονο θα ησουν καλυμμενη?

Senior Member
    νομιζω πως απαντησα.ειπα πως δεν ειναι τοσο η συχνοτητα οσο το συναισθημα κατα την ερωτικη συνευρεση .αυτο που λεω ειναι πως εξαιτιας της κακης ψυχολογιας αυτο το μοναδικο συναισθημα δεν το αισθανομαι γιατι η ερωτικη διαθεση ειναι πλεον πολυ περιορισμενη.

Senior Member
    Αρα μου λες οτι υπαρχει συναισθημα κατα την ερωτικη επαφη. Να φανταστω μητρικα συναισθηματα αγαπης και αποδοχης και κατανοησης. Αυτο το μπλοκαρισμα που εχει ο φιλος σου νομιζω οτι ξεπερνιεται, αλλα το αρνητικο ειναι οτι εχει παει 45 χρονων και δεν εχει κανει κατι για αυτο. Σιγουρα δεν παιρνει τπτ φαρμακα? Μηπως εχει καταθλιψη? Ειχες πει οτι απο τα βιωματα του τα παιδικα εχει μαθει να φοβαται να χαρει και να απολαυσει. Αυτο δεν αντιμετωπιζεται ευκολα, αλλα αντιμετωπιζεται. Με υπομονη, αγαπη και κατανοηση απο την πλευρα σου, αλλα μονο αν το θελησει και ο ιδιος. Αν προβαλλει δικαιολογιες, αρνειται να επισκεφθει καποιον ειδικο, ακομα και να μιλησει για αυτο, εχοντας φτασει και σε αυτη την ηλικια, δε μου φαινεται πολυ προθυμος να το αλλαξει τωρα... Εγω θα του εκανα οπωσδηποτε κουβεντα για αυτο. Οσο και να μη θελει να μιλησει. Καλο θα του κανει. Το να μην αγγιζουμε το προβλημα βοηθαει στον να μεινει το πρβλημα εκει και στο τελος να μας φαει. Ειναι η γνωστη μεθοδος της στρουθοκαμηλου που χωνει το κεφαλι στο χωμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    αλλα μονο αν το θελησει και ο ιδιος. Αν προβαλλει δικαιολογιες, αρνειται να επισκεφθει καποιον ειδικο, ακομα και να μιλησει για αυτο, εχοντας φτασει και σε αυτη την ηλικια, δε μου φαινεται πολυ προθυμος να το αλλαξει τωρα... Εγω θα του εκανα οπωσδηποτε κουβεντα για αυτο. Οσο και να μη θελει να μιλησει. Καλο θα του κανει. Το να μην αγγιζουμε το προβλημα βοηθαει στον να μεινει το πρβλημα εκει και στο τελος να μας φαει. Ειναι η γνωστη μεθοδος της στρουθοκαμηλου που χωνει το κεφαλι στο χωμα.

Συμφωνώ με την carrie όσον αφορά στο θέμα αυτό.

equilibrium,

όπως φαίνεται ακόμα και αυτό το νήμα που ξεκίνησε για το ''πακέτο'' και το θέμα της εργασίας τριγυρίζει τελικά και εστιάζει στο θέμα της σεξουαλικής επαφής ή μη. Δεν μπορώ να καταλάβω. Στη σχέση αυτή είστε δύο. Δεν είναι μόνο δικό σου αυτό το θέμα. Που είναι λοιπόν ο σύντροφός σου;

Πέρασε καποιο διάστημα από το άλλο νήμα σου που αφορούσε μόνο στο θέμα αυτό. Έγινε κατι από τότε; Και εδώ υπήρξε συζήτηση και πολλά μέλη σου έγραψαν την άποψή τους, αρκετές απόψεις συγκλίνουν κιόλας.. Τι σκέφτεσαι; Δεν έχεις κάνει ακόμα καποια κουβέντα στον άνθρωπό σου;
    Καταλαβαίνω όλη την κατανόηση καθώς και την προσπάθεια από τη μεριά σου, αλλά δεν είναι μόνο αυτά αρκετά.

Μία βάρκα, δύο άνθρωποι μέσα, ο καθένας με ένα κουπί στο χέρι, ε, πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους και οι δύο,
    αν κάνει κουπί μόνο ο ένας από τη μια μεριά η βάρκα θα γυρίζει συνέχεια γύρω από τον εαυτό της..

Πρέπει να το αντιμετωπίσετε μαζί αυτό, όχι μόνη σου. Γιατί εγώ μόνο εσένα ακούω να προβληματίζεσαι, να προσπαθείς και να.. υπομένεις.

Και αγάπη δεν είναι μόνο υπομονή, αλλά και μοίρασμα.

Page 6 of 16 FirstFirst ... 45678 ... LastLast