Results 226 to 236 of 236
-
13-03-2011, 14:58 #226
Καλά, δεν έχω διαβάσει και πολλά μηνύματα καλύτερα από του Ανέμου και καλύτερα ειπωμένα...respect x1000!
Βέβαια θα πω κάτι γι' αυτό με τη δουλειά. Μπορεί οντως να είναι μια εκλογίκευση. Εγώ πιστεύω ότι πίσω από την "άρνηση" (αν δεν υπάρχει κάτι βιολογικό) κρύβεται μερικές φορές κι ένας φόβος. Τώρα τι φόβος είναι αυτός θα σε γελάσω.
Ενδεχομένως equilibrium σε έχει βάλει σε ένα τριπάκι διεκδίκησης αυτού του πράγματος. Να "σπάσεις" δλδ αυτή την άρνηση του. (Αυτό ξέρεις γίνεται... αντίθετα ; ) Δεν θα χρειαζόταν να προσπαθήσεις σύ να σπάσεις τίποτα. Από την πλευρά του θα ήταν το και τα σκυλια δεμενα) ) Τώρα γιατί το κάνει και εσύ γιατί το δέχεσαι, είναι πολύ προσωπικά πράγματα αυτά και θα χρειαζόνταν φακός τεραστίων διαστάσεων : )
Παρεπιπτόντως, Άνεμε, ξέρω και 'γω μια τέτοια περίπτωση στο πλαίσιο ενός γάμου που είπες. Ήταν μια φοβερή εξέλιξη...Last edited by alexandros3; 13-03-2011 at 18:06.
- 13-03-2011, 15:02 #227
και μονο η κινηση να γραψεις δειχνει οτι αυτη ειναι η πρωτη προσπαθεια να βρεις την αληθεια σου..
Εγω ομως οταν γραφω σε καποιον που ΘΕΛΕΙ να το συζητησει,προσδοκω να εχει ανοιχτη την καρδια του...
και δεν μου παει να μην του το πω,γιατι στην ουσια δεν του εχω προσφερει τιποτα!!
Τα δικα σου οποτε θες τα λεμε :):cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
13-03-2011, 15:05 #228
ναι και σε ευχαριστω για να ειμαι ειλικρινης θελω να γραψω για τον ευνουχισμο μου καποια στιγμη αφου μου δημιουργησε τοσα και τοσα προβληματα στις ερωτικες μου σχεσεις.....οχι εδω ομως
13-03-2011, 15:10 #229
Σ ευχαριστω Αλεξανδρε,για αυτο το φοβο μιλαω και εγω,αραγε τι φοβος ειναι αυτος?Φοβος να αφεθω?να με μοιραστω οπως και αν ειμαι?να ζησω με τον αλλον ακομα και αν εχω ελαττωματα η ατελειες?ο ερωτας ειναι το σπασιμο του εγω αυτου του ********υ εγω και η αγαπη το ιδιο,ετσι λεω..........
13-03-2011, 15:13 #230
13-03-2011, 15:15 #231
οκ,εχεις δικιο......
σορυ κοπελια....................
13-03-2011, 15:45 #232
Νομίζω πως το έχεις κάνει ξεκάθαρο μέσα από το θέμα σου ότι έχεις μάθει να μην ακούγεσαι. Δεν έχω πειστεί όμως, ότι έχεις μάθει ν' ακούς.
Η διαφορά μας είναι ότι εγώ έχω ανάγκη και ν' ακούω και ν' ακούγομαι. Μάλιστα θεωρώ ότι για να φτάσω να ακούσω πραγματικά τον άλλον, πρέπει πρώτα να νιώσω ότι με έχουν ακούσει κι εμένα. Μου αρέσει ο διάλογος, ακόμα και αν κάποιες φορές διαφωνώ με τον άλλον.
Υπάρχουν όμως και στιγμές που μπορεί να μονολογώ, μ' αρέσει να βρίσκομαι με ανθρώπους που έχω τη δυνατότητα να το κάνω κι αυτό όταν το έχω ανάγκη. Κάποια άλλη στιγμή θα το βουλώσω και θα αφήσω τον άλλον να μιλήσει. Δεν βλέπω τίποτα εγωκεντρικό σε όλο αυτό.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα να δώσω χώρο σε άλλους, φτάνει να μην προϋποθέτει αυτό ότι θα πρέπει να στριμωχτώ εγώ.Last edited by marian_m; 13-03-2011 at 21:21.
13-03-2011, 17:00 #233
καλησπερα για μια ακομη φορα.νομιζω πως πρεπει να αναφερθω σε καποια πραγματα.αρχικα να πω( αν και το εχω αναφερει σε αλλο ποστ) οτι ο τροπος γραφης μου εμπεριεχει πολλα στοιχεια απο το χαρακτηρα μου που ομως επ ουδενι δεν ειναι προσποιητος.δεν προσπαθω να ενδυθω μια ταυτοτητα μεσα απο αυτο, απλως ξαναλεω πως οι επαγγελματικες μου καταβολες με "εμαθαν" σε μεγαλο βαθμο να εκφραζομαι και ετσι.απο την αλλη σαφως εχω τη διαθεση να ακουσω ,δεν αρνουμαι την υπαρξη αλλων αποψεων απλως προβαλλω τη δικη μου.εχοντας ηδη αναφερθει στο γαμο μου, μιλησα για μια επαφη που ηταν αποτυχημενη ακριβως και μονο επειδη βασιζοταν στο σεξ και δεν μου εδινε τη συναισθηματικη πληροτητα που αναζητουσα.η τωρινη μου σχεση θα ελεγα κινειται στον αντιποδα και νομιζω οχι τυχαια.τελος η επιλογη του νικ ειναι και αυτη επηρεασμενη απο τη φυση του επαγγελματος μου και μονο :)
13-03-2011, 17:04 #234
Δεν είδα την equilibrium να αντιτίθεται, σιωπή σημαίνει συναίνεση, οπότε απαντάμε : D
(νομίζω ότι είναι εντός του πνεύματος του thread...)
Δεν ξέρω Άνεμε αν έρωτας είνα σπάσιμο του εγώ... δεν ξέρω καν η αγάπη αν είναι αυτό...
Θα σου πω μόνο αυτό, όπως μου έρχεται... στο φόβο του να αφείνεται, έρχεται η τόλμη του θέλω... συνήθως αυτή τα σαρρώνει όλα.
Όλοι έχουμε ατέλειες... θέλει λίγη πίστη... μερικές φορές όχι μόνο στον εαυτό μας αλλά και στον άλλο...
Αυτό μπορώ να πω. Δεν ξέρω τι αξίζει.
13-03-2011, 19:45 #235
Συμφωνω απεριοριστα! Δεν μπορω να σε ανατροφοδοτησω! Για να ακους οντως τον αλλον πρεπει πρωτα να εχει ακουστει ο εαυτος σου. Ολα αυτα που δεν εχουν ειπωθει και ειναι στοιβαγμενα μεσα μας εμποδιζουν οχι την ακροαση, αλλα την κατανοηση ολου του λογου του αλλου, κατι που ειναι εμφανες στην επιλεκτικη οραση και απαντησεις της ισορροπιας, αφου ο εαυτος μας ειναι ηδη μπλοκαρισμενος, και εμποδιζεται η κατανοηση του ιδιου μας του εαυτου.. Π.χ. εγω παλια επαιρνα παντα το ρολο του ακροατη. Ειδα ποσο ανισοτιμες ειναι αυτες οι σχεσεις και ειδα πως δεν ειχα το περιθωριο να αναπτυχθω. Τωρα και ακουω αλλα και μιλαω σε ισες σχεδον αναλογιες!
ΕΠισης οταν λεει η ισορροπια οτι ο γαμος της ηταν βασισμενος στο σεξ, δε σημαινει οτι το σεξ ήταν καλο ή ποιοτικο, που απο οτι μας εχει πει δεν ηταν, αρα ο γαμος της φυσικα και δεν ηταν βασισμενος στο σεξ. Τουναντιον, η τωρινη της σχεση ειναι βασισμενη στο σεξ: στην ελλειψη του!
13-03-2011, 21:20 #236