Ειναι τοσο απαραιτητο "το πακετο" ; - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 16 FirstFirst ... 6141516
Results 226 to 236 of 236
    Senior Member
    Καλά, δεν έχω διαβάσει και πολλά μηνύματα καλύτερα από του Ανέμου και καλύτερα ειπωμένα...respect x1000!
    Βέβαια θα πω κάτι γι' αυτό με τη δουλειά. Μπορεί οντως να είναι μια εκλογίκευση. Εγώ πιστεύω ότι πίσω από την "άρνηση" (αν δεν υπάρχει κάτι βιολογικό) κρύβεται μερικές φορές κι ένας φόβος. Τώρα τι φόβος είναι αυτός θα σε γελάσω.
    Ενδεχομένως equilibrium σε έχει βάλει σε ένα τριπάκι διεκδίκησης αυτού του πράγματος. Να "σπάσεις" δλδ αυτή την άρνηση του. (Αυτό ξέρεις γίνεται... αντίθετα ; ) Δεν θα χρειαζόταν να προσπαθήσεις σύ να σπάσεις τίποτα. Από την πλευρά του θα ήταν το και τα σκυλια δεμενα) ) Τώρα γιατί το κάνει και εσύ γιατί το δέχεσαι, είναι πολύ προσωπικά πράγματα αυτά και θα χρειαζόνταν φακός τεραστίων διαστάσεων : )
    Παρεπιπτόντως, Άνεμε, ξέρω και 'γω μια τέτοια περίπτωση στο πλαίσιο ενός γάμου που είπες. Ήταν μια φοβερή εξέλιξη...
    Last edited by alexandros3; 13-03-2011 at 18:06.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ανεμος View Post
    ας υποθεσουμε Φωτεινη οτι κανει οτι καλυτερο μπορει,εξαλου για κεινη ειναι και οχι για εμας.....προσωπικα καταλαβαινω τι λεει το χω περασει και εγω αυτο δυστυχως σε μεγαλη ηλικια φταιει ο ευνουχισμος της καργιολας της μανας μου.......μαθαινουμε ομως και παμε παρακατω,βεβαια τρωμε ξυλο αλλα νταξει μερικες φορες ειμαι ανεπιδεκτος μαθησςως και εγω..λολ
    και μονο η κινηση να γραψεις δειχνει οτι αυτη ειναι η πρωτη προσπαθεια να βρεις την αληθεια σου..
    Εγω ομως οταν γραφω σε καποιον που ΘΕΛΕΙ να το συζητησει,προσδοκω να εχει ανοιχτη την καρδια του...
    και δεν μου παει να μην του το πω,γιατι στην ουσια δεν του εχω προσφερει τιποτα!!
    Τα δικα σου οποτε θες τα λεμε :)
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    ναι και σε ευχαριστω για να ειμαι ειλικρινης θελω να γραψω για τον ευνουχισμο μου καποια στιγμη αφου μου δημιουργησε τοσα και τοσα προβληματα στις ερωτικες μου σχεσεις.....οχι εδω ομως

Senior Member
    Quote Originally Posted by alexandros3 View Post
    Καλά, δεν έχω διαβάσει και πολλά μηνύματα καλύτερα από του Ανέμου και καλύτερα ειπωμένα...respect x1000!
    Βέβαια θα πω κάτι γι' αυτό με τη δουλειά. Μπορεί οντως να είναι μια εκλογίκευση. Εγώ πιστεύω ότι πίσω από την "άρνηση" (αν δεν υπάρχει κάτι βιολογικό) κρύβεται μερικές φορές κι ένας φόβος. Τώρα τι φόβος είναι αυτός θα σε γελάσω.
    Ενδεχομένως equilibrium σε έχει βάλει σε ένα τριπάκι διεκδίκησης αυτού του πράγματος. Να "σπάσεις" δλδ αυτή την άρνηση του. Τώρα γιατί το κάνει και εσύ γιατί το δέχεσαι, είναι πολύ προσωπικά πράγματα αυτά και θα χρειαζόνταν φακός τεραστίων διαστάσεων : )
    Παρεπιπτόντως, Άνεμε, ξέρω και 'γω μια τέτοια περίπτωση στο πλαίσιο ενός γάμου που είπες. Ήταν μια φοβερή εξέλιξη...
    Σ ευχαριστω Αλεξανδρε,για αυτο το φοβο μιλαω και εγω,αραγε τι φοβος ειναι αυτος?Φοβος να αφεθω?να με μοιραστω οπως και αν ειμαι?να ζησω με τον αλλον ακομα και αν εχω ελαττωματα η ατελειες?ο ερωτας ειναι το σπασιμο του εγω αυτου του ********υ εγω και η αγαπη το ιδιο,ετσι λεω..........

Senior Member
    Σ ευχαριστω Αλεξανδρε,για αυτο το φοβο μιλαω και εγω,αραγε τι φοβος ειναι αυτος?Φοβος να αφεθω?να με μοιραστω οπως και αν ειμαι?να ζησω με τον αλλον ακομα και αν εχω ελαττωματα η ατελειες?ο ερωτας ειναι το σπασιμο του εγω αυτου του ********υ εγω και η αγαπη το ιδιο,ετσι λεω..........
    Άνεμε επειδή τρέχω τώρα με κάτι δουλειές, θα προσπαθήσω να σου απαντήσω, πως το βλέπω εγω τουλάχιστον. (Με την άδεια της equilibrium ή σε ένα άλλο thread)

Senior Member
    οκ,εχεις δικιο......
    σορυ κοπελια....................

Senior Member
    Quote Originally Posted by equilibrium View Post
    επιπροσθετα ,εχω μαθει να ακουω κι οχι να ακουγομαι.ετσι λοιπον προτιμω να δινω χωρο στους αλλους και αποφευγω τους εγωκεντικους μονολογους .οταν χρειαζεται να μιλησω για τον εαυτο μου το κανω κι ετσι αυτο με εφερε εδω να συζητω τα "προσωπικα" μου σε πρωτο προσωπο .εξου και ο διαλογος που ακολουθησε:)
    Νομίζω πως το έχεις κάνει ξεκάθαρο μέσα από το θέμα σου ότι έχεις μάθει να μην ακούγεσαι. Δεν έχω πειστεί όμως, ότι έχεις μάθει ν' ακούς.
    Η διαφορά μας είναι ότι εγώ έχω ανάγκη και ν' ακούω και ν' ακούγομαι. Μάλιστα θεωρώ ότι για να φτάσω να ακούσω πραγματικά τον άλλον, πρέπει πρώτα να νιώσω ότι με έχουν ακούσει κι εμένα. Μου αρέσει ο διάλογος, ακόμα και αν κάποιες φορές διαφωνώ με τον άλλον.
    Υπάρχουν όμως και στιγμές που μπορεί να μονολογώ, μ' αρέσει να βρίσκομαι με ανθρώπους που έχω τη δυνατότητα να το κάνω κι αυτό όταν το έχω ανάγκη. Κάποια άλλη στιγμή θα το βουλώσω και θα αφήσω τον άλλον να μιλήσει. Δεν βλέπω τίποτα εγωκεντρικό σε όλο αυτό.
    Δεν έχω κανένα πρόβλημα να δώσω χώρο σε άλλους, φτάνει να μην προϋποθέτει αυτό ότι θα πρέπει να στριμωχτώ εγώ.
    Last edited by marian_m; 13-03-2011 at 21:21.

Senior Member
    καλησπερα για μια ακομη φορα.νομιζω πως πρεπει να αναφερθω σε καποια πραγματα.αρχικα να πω( αν και το εχω αναφερει σε αλλο ποστ) οτι ο τροπος γραφης μου εμπεριεχει πολλα στοιχεια απο το χαρακτηρα μου που ομως επ ουδενι δεν ειναι προσποιητος.δεν προσπαθω να ενδυθω μια ταυτοτητα μεσα απο αυτο, απλως ξαναλεω πως οι επαγγελματικες μου καταβολες με "εμαθαν" σε μεγαλο βαθμο να εκφραζομαι και ετσι.απο την αλλη σαφως εχω τη διαθεση να ακουσω ,δεν αρνουμαι την υπαρξη αλλων αποψεων απλως προβαλλω τη δικη μου.εχοντας ηδη αναφερθει στο γαμο μου, μιλησα για μια επαφη που ηταν αποτυχημενη ακριβως και μονο επειδη βασιζοταν στο σεξ και δεν μου εδινε τη συναισθηματικη πληροτητα που αναζητουσα.η τωρινη μου σχεση θα ελεγα κινειται στον αντιποδα και νομιζω οχι τυχαια.τελος η επιλογη του νικ ειναι και αυτη επηρεασμενη απο τη φυση του επαγγελματος μου και μονο :)

Senior Member

Δεν είδα την equilibrium να αντιτίθεται, σιωπή σημαίνει συναίνεση, οπότε απαντάμε : D
    (νομίζω ότι είναι εντός του πνεύματος του thread...)

Δεν ξέρω Άνεμε αν έρωτας είνα σπάσιμο του εγώ... δεν ξέρω καν η αγάπη αν είναι αυτό...

Θα σου πω μόνο αυτό, όπως μου έρχεται... στο φόβο του να αφείνεται, έρχεται η τόλμη του θέλω... συνήθως αυτή τα σαρρώνει όλα.
    Όλοι έχουμε ατέλειες... θέλει λίγη πίστη... μερικές φορές όχι μόνο στον εαυτό μας αλλά και στον άλλο...
    Αυτό μπορώ να πω. Δεν ξέρω τι αξίζει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Νομίζω πως το έχεις κάνει ξεκάθαρο μέσα από το θέμα σου ότι έχεις μάθει να μην ακούγεσαι. Δεν έχω πειστεί όμως, ότι έχεις μάθει ν' ακούς.
    Η διαφορά μας είναι ότι εγώ έχω ανάγκη και ν' ακούω και ν' ακούγομαι. Μάλιστα θεωρώ ότι για να φτάσω να ακούσω πραγματικά τον άλλον, πρέπει πρώτα να νιώσω ότι με έχουν ακούσει κι εμένα. Μου αρέσει ο διάλογος, ακόμα και αν κάποιες φορές διαφωνώ με τον άλλον.
    Υπάρχουν όμως και στιγμές που μπορεί να μονολογώ, μ' αρέσει να βρίσκομαι με ανθρώπους που έχω τη δυνατότητα να το κάνω κι αυτό όταν το έχω ανάγκη. Κάποια άλλη στιγμή θα το βουλώσω και θα αφήσω τον άλλον να μιλήσει. Δεν βλέπω τίποτα εγωκεντρικό σε όλο αυτό.
    Δεν έχω κανένα πρόβλημα να δώσω χώρο σε άλλους, φτάνει να μη προϋποθέτει αυτό ότι θα πρέπει να στριμωχτώ εγώ.
    Συμφωνω απεριοριστα! Δεν μπορω να σε ανατροφοδοτησω! Για να ακους οντως τον αλλον πρεπει πρωτα να εχει ακουστει ο εαυτος σου. Ολα αυτα που δεν εχουν ειπωθει και ειναι στοιβαγμενα μεσα μας εμποδιζουν οχι την ακροαση, αλλα την κατανοηση ολου του λογου του αλλου, κατι που ειναι εμφανες στην επιλεκτικη οραση και απαντησεις της ισορροπιας, αφου ο εαυτος μας ειναι ηδη μπλοκαρισμενος, και εμποδιζεται η κατανοηση του ιδιου μας του εαυτου.. Π.χ. εγω παλια επαιρνα παντα το ρολο του ακροατη. Ειδα ποσο ανισοτιμες ειναι αυτες οι σχεσεις και ειδα πως δεν ειχα το περιθωριο να αναπτυχθω. Τωρα και ακουω αλλα και μιλαω σε ισες σχεδον αναλογιες!
    ΕΠισης οταν λεει η ισορροπια οτι ο γαμος της ηταν βασισμενος στο σεξ, δε σημαινει οτι το σεξ ήταν καλο ή ποιοτικο, που απο οτι μας εχει πει δεν ηταν, αρα ο γαμος της φυσικα και δεν ηταν βασισμενος στο σεξ. Τουναντιον, η τωρινη της σχεση ειναι βασισμενη στο σεξ: στην ελλειψη του!

Senior Member
    Καλημερα
    Την τελευταια φορα που εγραψα εδω απλα συμφωνησα με ενα αλλο μελος για αυτο που ειχε γραψει,σκεπτομενος αλλα πραγματα ομως που ειπα να μην τα εκθεσω εδω.Η αληθεια ειναι οτι αναζητησα ποστ που εχεις ανοιξει και διαβαζοντας νομιζω οτι καταλαβα μια πιο ολοκληρωμενη εικονα σου.Τωρα τι γινεται εδω...αναρωτιεμαι.Αυτο που βλεπω σε εσενα ειναι οτι υπαρχει μια μαζα κοινωνικων στερεοτυπων και πεποιθησεων που εσυ ονομαζεις αξιες που ομως ουσιαστικα μοιαζει σημερα να σε προβληματιζουν για αυτο το λογο και εισαι εδω.....ετσι δεν ειναι?
    Σε μια ερωτικη σχεση ανθρωπων που εχουν ξεπερασει τα 30 το σεξ ειναι απολυτως και πρωτιστως η ολοκληρωμενη εκφραση του ερωτα...ειτε θελουμε,ειτε οχι.Τα υπολοιπα ολα απλα ειναι ευνοχισμος δλδ εκλογικευσεις που μας στερουν την χαρα και την ελευθερια να απολαμβανουμε τα χαρακτηριστικα μας μεσω της ερωτικης πραξης.Απο οτι εχεις γραψει στο παρελθον δεν ειχε και ιδιαιτερη εμφαση στο σεξ.Ισως γιατι ποτε δεν γνωρισες καποιον που να μπορει να στο εμπνευσει αυτο,ισως γιατι δεν ηθελες να συμβει αυτο,πολλα τα ισως...Ξερω πολλους ανθρωπους που εκαναν συμβιβαστικες σχεσεις οπως και εγω αλλωστε με προσχηματα <<περναω καλα>>,<<εχουμε επικοινωνια>><<ειναι καλος ανθρωπος>>,στην πραγματικοτητα ομως υπηρχε ελλειψη..........Ξερω ανθρωπους που τιναξαν γαμους με παιδια στον αερα γιατι απλα ανακαλυψαν τον ερωτα μεσα απο εναν αλλο ανθρωπο και ηρθαν σε επαφη με την πραγματικη τους φυση και εαυτο....αυτο λεγεται σεξουαλικη απελευθερωση...εκει δεν κολαει καμια εκλογικευση η διανοητικοποιηση των συναισθηματων αφου μιλανε πρωτογενη ενστικτα και ορμες.......ηγ σεξουαλικοτητα του καθενος μας,μας χαρακτηριζει και σαν ανθρωπους αφου μεσα απο αυτην μπορουμε και εκφραζομαστε ακριβως οπως ειμαστε......χωρις πολλα,πολλα......
    Δηλαδη για μενα στερεις απο τον εαυτο σου την χαρα του ερωτα που αντιστοιχει σε μια γυναικα και αντιθετως υποβαλεις τον εαυτο σου σε ενα φραγμα του μυαλου σου και τον καθηλωνεις σε μια παιδικη ηλικια....γιατι συγνωμη αλλα πισω απο τον πολυ συγκροτημενο τροπο που γραφεις εγω βλεπω ενα παιδι που αναζητα την ταυτοτητα του...............εχουν γραψει πολλοι εδω και πολυ ευστοχα πραγματα....αυτο που βλεπω απο σενα ειναι να παραβλεπεις τα ουσιωδη και να απαντας σε αλλα τελειως θεωρητικα....για μενα προσωπικα χρειαζεσαι την συνδρομη ενος ειδικου οχι για να θεραπευσεις καποια διαταραχη απλως για να σπασεις την εικονα που εχεις φτιαξει για σενα.....γιατι ολα αυτα που γραφεις ειναι η εικονα που θες να δειχνεις για μενα προσωπικα.......
    Οσο αναφορα τον συντροφο σου θα δεις τι υπαρχει πισω απο αυτην την σχεση.........ενα πραγμα θελω να σου γραψω εδω...σκεφτομαι ποσο εγωκεντρικο ειναι να μην κανω ερωτα στην γυναικα μου επειδη δεν εχω δουλεια.ειναι σαν να σου λεει δεν ειμαι καλα εγω αρα και εσυ μαζι μου δεν θα εισαι καλα........αυτο δεν ειναι αγαπη ειναι κατι αλλο,δες το
    Φιλικα.....
    Τα είπες όλα! Πάρα πολύ εύστοχος.

Page 16 of 16 FirstFirst ... 6141516