Results 16 to 30 of 236
-
01-03-2011, 21:44 #16
Xμ.. Απο ο,τι καταλαβα δλδ σου ριχνει καμια 15αρια χρονακια? Απο αλλα θεματα σου θυμαμαι οτι σεξ γιοκ, σε ψυχολογο δεν παει μπας και λυσει το θεμα αφου λεει ο ιδιος οτι ειναι ψυχολογικο, τον βοηθας κι εσυ οικονομικα γιατι ειναι ανεργος (καπως ετσι ευνουχιζονται αρκετοι αντρες), εχεις μια σχεση δλδ που μοιαζει με κουιζ για δυνατους λυτες. Ηταν και ανενεργος ερωτικα 2 χρονια.. Πριν απο αυτο πως ηταν? Γιατι μαλλον ποτε δεν ηταν ιδιαιτερα ενεργος απο αυτα που μας ειπες για τα παιδικα του βιωματα.. Οποτε δεν του δινω και πολλες πιθανοτητες να γινει στο μελλον, 45 χρονων ειναι!! Αρα ή εισαι πονετικη και μενεις να του σταθεις ενω σε καλυπτει μονο συναισθηματικα, ή πας παρακατω να βρεις καποιον να σου καλυπτει και αλλες αναγκες.
Δεν πιστευω οτι αυτη ησ χεση μπορει να καλυτερευσει, και αν φυγεις απο αυτη τη σχεση δεν ειναι δειλια, ειναι οτι κοιτας τον εαυτο σου και δεν εισαι η νταντα του αλλου, ενηλικας ειναι δεν χρειαζεται κουβερναντα, κακο του κανει.
- 01-03-2011, 22:18 #17
απλως θεωρω οτι κι εγω θα ηθελα να ειναι κοντα μου και να μου συμπαραστεκεται αν ημουν στη θεση του.Σιγουρα δεν θα ηθελα να με αφησει χωρις στηριξη οποτε θεωρω φυσιολογικο να κανω το ιδιο .
01-03-2011, 22:22 #18
H σχεση δεν ειναι συμπαρασταση, ειναι πολλα αλλα πραγματα πρωτα, και μετα συμπαρασταση, και συνηθως συμπαρασταση δειχνεις σε συγκεκριμενες χρονικες στιγμες αν τυχει κατι.. Τωρα απο την αρχη εδω και ποσους μηνες εσυ εισαι σε mode συμπαραστασης..
01-03-2011, 22:25 #19
01-03-2011, 22:27 #20
επειδη στην προηγουμενη σχεση μου ειχα " θεωρητικα" τα παντα και παρ ολα αυτα ημουν δυστυχισμενη ,τωρα αισθανομαι πολυ πιο ευτυχισμενη αν και υπαρχουν ολες αυτες οι δυσκολιες .δεν λεω οτι δεν με απασχολουν απλως και "το πακετο" της προηγουμενης σχεσης μου δεν ηταν αρκετο για μενα τουλαχιστον .
01-03-2011, 22:29 #21
equilibrium
Ειναι τοσο απαραιτητο "το πακετο" ;
η αλλιως
Ειναι απαραιτητο "τοσο πακετο";
ισως ναι
δεν ειναι απαραιτητο
τελικα
να συνεχισεις για πολυ ακομα
να "τρως τετοιο" πακετο .
θα το ελεγα αδικο
ομως εσυ ξερεις. αν οντως σε καλυπτει και με το παραπανω συναισθηματικα
και δενετε ως ζευγαρι
περι ορεξεως........ πολυ πραμα.......Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
01-03-2011, 22:29 #22
ναι κι γι αυτο μου λεει πως επειδη ειμαι διπλα του τον βοηθω και για μας προσπαθει ,για να περναμε και οι δυο καλυτερα.αρα γιατι να τον απορριψω ;; μονο και μονο επειδη οπως αρκετοι αυτο το διαστημα αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα με την ανεργια;; θα μπορουσα να ημουν κι εγω στη θεση αυτη .
01-03-2011, 22:32 #23
Παντως αμα δεις οτι η κατασταση η ερωτικη δε βελτιωνεται και επιπλεον βολευτει στην ανεργια του, υπαρχουν και καλυτερες προοπτικες για σχεσεις και να σκεφτεις οτι επειδη στην προηγουμενη σχεση ησουν δυστυχισμενη και σε αυτην πιο ευτυχισμενη δε σημαινει οτι δεν υπαρχουν και πολυ καλυτερες σχεσεις που θα εισαι πολυ πολυ ευτυχισμενη..
01-03-2011, 22:33 #24
01-03-2011, 22:38 #25
ενα πραγμα που με εχει κουρασει ειναι η φραση που ακουω συνεχως απο συγγενεις ,γνωστους και φιλους: μονο αν εχει δουλεια(και τις περισσοτερες φορες και καλη) εχει η σχεση προοπτικη αλλιως χανεις αδικα το χρονο σου μαζι του .αναρωτιεμαι αν αυριο εβρισκε δουλεια θα λυνονταν ολα δια μαγειας;; θα γινοταν αυτοματα αυτη η σχεση μια " καλη " σχεση ;; αυτο απο μονο του αρκει ;;;
01-03-2011, 22:39 #26
01-03-2011, 22:42 #27
παντως τιποτα δεν αρκει απο μονο του
αλλα το ενα επηρεαζει το αλλο
απλα προσωπικος χωρος και λιγα χρηματα για να ζησει κανεις
ανεβαζουν την διαθεση για ζωη
αρα αυτο το ανεβασμα καλυτερευει και το σχετιζεσθαι
ολα ειναι σχετικα
αν περνατε ωραια στα καμαρινια
αυτο θα φανει και εξω! στον κοσμο!!!!Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
01-03-2011, 22:42 #28
Ίσως λοιπόν είναι που εσύ αυτή τη στιγμή ψάχνεις να βρεις μια ισορροπία, ή μάλλον ένα 'αντίβαρο' στην προηγούμενη σχέση σου. Αν αυτό λοιπόν έχεις ανάγκη αυτή τη στιγμή, ζήστο.
Παρόλα αυτά, συμφωνώ με την carrie πως μια σχέση δεν είναι μόνο στήριξη και η δική σας σχέση ξεκίνησε μέσα σε ένα τέτοιο πλαίσιο και μάλιστα μονόπλευρο θα έλεγα.
Όσο για τη δουλειά που λένε οι συγγενείς και φίλοι, μα λογικό είναι να πουν για τη δουλειά, υποθέτω δεν ξέρουν και τους υπόλοιπους προβληματισμούς σου π.χ. περί ερωτικής ζωής. Και όχι, δεν θα λύνονταν όλα ως δια μαγείας με τη δουλειά. Μην απομονώνεις το θέμα 'δουλειά' για να αναρωτηθείς για τη σχέση. Δες τη στο σύνολό της.
01-03-2011, 22:45 #29
εγω περιμενω και δινω ευκαιριες στους ανθρωπους που ειναι διπλα μου.φοβαμαι ομως οτι ο κοινωνικος περιγυρος βαζει ευκολα ταμπελες στους ανθρωπους του τυπου " εισαι με εναν ανεργο ;; ντροπη πια! αυτος ειναι ανικανος αφου δεν εχει δουλεια."λυπαμαι δεν θα γινω αυτο που κατηγορω .δεν βαζω ταμπελες και κυριως δεν κρινω την αξια καποιου με το αν εχει δουλεια η ειναι ανεργος προσωρινα .
01-03-2011, 22:49 #30
ναι ζηστο και μετα οταν βρει δουλεια βλεπεις αν η εμπιστοσυνη σου στον ανθρωπο
εχει μια βαση :)
για μενα μετρα πολυ και το πως αισθανεσαι τωρα
γιατι κακα τα ψεμματα απωλειες υπαρχουν παντα ειτε απο δουλεια ειτε απο το οτιδηποτε
προσωπικα εχω δει ζευγαρι να εχει πολλη περισσοτερη χαρα με το που βρηκε δουλεια ο συζυγος
και να τους δινεται μεγαλη δυναμη απο αυτο
ολα εχουν σχεση :)Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)