Κοριτσάκι δεμένο σε κλουβί - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26
    Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Ο δεύτερος και ο τελευταίος λόγος δεν μου λένε τίποτα...Και οι μεγάλοι μπορεί να λειτουργούν έτσι.
    οι υπόλοιποι λόγοι σου λένε κάτι?
    http://www.mazi.org.gr/

Banned
    Ναι όμως και οι μεγάλοι κάποτε παιδιά ήτανε, και κανείς δεν νοιάστηκε γι'αυτούς, γι'αυτό τώρα έχουν τόσα προβλήματα ψυχολογικά και διάφορα και δεν κατάλαβα, και αυτοί δεν έχουν ανάγκη από βοήθεια;
    Last edited by whitecandle; 06-03-2011 at 10:10.

Senior Member
    ε, αυτό λέμε, γουαϊτ...
    πως τα παιδιά δν τα νοιάστηκε κανείς κ είναι παραπεταμένα.
    στη συγκεκριμένη περίπτωση...

Επίσης, αναφέρεται ότι το κοριτσάκι πάσχει από "ψυχοκινητική καθυστέρηση, αδυναμία βάδισης, έλλειψη αισθητικότητας κατά τα κάτω άκρα και οστεοπόρωση".

αυτό το παιδάκι όταν μεγαλώσει ( αν ) τί θα είναι?
    ένας μεγάλος που θα έχει ανάγκη από βοήθεια.
    ο μεγάλος από μικρός ξεκινάει.
    αυτή είναι η σειρά.
    αν δν νοιαστέι κάποιος για το παιδάκι, ένας ενήλικος με προβλήματα θα γίνει.
    http://www.mazi.org.gr/

Banned
    Τίποτα άκυρο.
    Last edited by whitecandle; 06-03-2011 at 23:10.

Junior Member
    Άνθρωποι αναίσθητοι...χωρίς ίχνος ανθρωπιάς πάνω τους.Σιχαίνομαι που υπάρχουν τέτοια άτομα γύρω μου.Όλοι παιδιά υπήρξαν κάποτε.Πολλοί το ξεχνάνε αυτό.Που να πεθαίναν όλοι επιτόπου, όσοι κάνουν κακό σε παιδιά!!!Όλοι όμως.Γιατί τα παιδιά αγαπητή μου δεν μπορούν να αντιδράσουν, δεν μπορούν να μιλήσουν, να υπερασπιστούν τον εαυτό τους.Δεν καταλαβαίνουν γιατί τους το κάνουν αυτό, ότι κ αν είναι.Γιατί είναι ΠΑΙΔΙΑ, είναι ΑΘΩΑ.Ξεχνάτε ότι έχετε υπάρξει παιδιά ε;Η μήπως φυτρώσατε και ήσασταν κατευθείαν 20;Απάνθρωπα πλάσματα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Oneiro22 View Post
    Άνθρωποι αναίσθητοι...χωρίς ίχνος ανθρωπιάς πάνω τους.Σιχαίνομαι που υπάρχουν τέτοια άτομα γύρω μου.Όλοι παιδιά υπήρξαν κάποτε.Πολλοί το ξεχνάνε αυτό.Που να πεθαίναν όλοι επιτόπου, όσοι κάνουν κακό σε παιδιά!!!Όλοι όμως.
    Έχεις παιδιά και το λες αυτό η όταν ήσουν και συ παιδί σε είχανε πειράξει;

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrot View Post
    Γιατι ρε carrot ή insect? Πρέπει να έχεις κάνει παιδιά ή να σε πειράξουνε ότνα ήσουν παιδί για να έχεις τις απόψεις του Ονειρου? Εσύ συνειδηση δεν εχεις? Εσύ δλδ το θεωρείς φυσιολογικό?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Γιατι ρε carrot ή insect? Πρέπει να έχεις κάνει παιδιά ή να σε πειράξουνε ότνα ήσουν παιδί για να έχεις τις απόψεις του Ονειρου? Εσύ συνειδηση δεν εχεις? Εσύ δλδ το θεωρείς φυσιολογικό?
    Εγώ στο σχολείο σε κάθε διάλειμμα σχεδόν πλακωνόμουν με κάποιον. Δεν με συμπαθούσε κανένας (η για να το θέσω αλλιώς τραβούσα τα πειράγματα των άλλων παιδιών). Κατά καιρούς με πιάνει ένα μίσος και μια επιθυμία κακών προθέσεων, άλλες φορές, όπως τώρα , με πιο καθαρό μυαλό, ξέρω πως τα παιδιά κάνουν αυτά που τους λένε οι γονείς τους, άρα θα έπρεπε να ξέρω τουλάχιστον τους περισσότερο ενόχους.

Senior Member
    Οπότε δεν έχεις την καταλληλη συνειδηση για να καταλάβεις το θέμα...και να μπορεις να δωσεις καποια απαντηση!

Senior Member
    Μάλιστα γιατρέ, δεν έχω συνείδηση. next please.

Junior Member
    Quote Originally Posted by carrot View Post

Ούτε παιδιά έχω, ούτε με είχανε πειράξει ποτέ.Απλή λογική είναι!!!!Προσωπικά για μένα, όποιος πειράζει παιδί είναι απάνθρωπος.Για όλους τους λόγους που ανέφερα και στο προηγούμενο μήνυμα.Δεν μπορώ να σκεφτώ έναν λόγο για τον οποίο θα μπορούσε κάποιος να κάνει κακό σε ένα μικρό πλάσμα.Είναι άρρωστο!Πόσο μάλλον αν γίνεται συστηματικά!

Page 2 of 2 FirstFirst 12