Η "ΚΟΛΛΗΤΗ" ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 48
    Πριν κάνεις κάτι σιγουρεψε ότι είναι αλήθεια, αν δεν έχεις αποδίξεις μην στιρίζεσαι σε ξένους.
    Αν αγαπάς κάτι αφησέ το να φύγει, αν γυρίσει είναι δικό σου αν όχι δεν το είχες ποτέ!!!

Senior Member
    elena_maria, καλημέρα.

Σκέφτομαι ότι έχεις σοκαριστεί με αυτή την αποκάλυψη και πως αυτό σε έχει παγώσει, για αυτό και είσαι προς το παρόν τόσο ψύχραιμη.
    Νομίζω ότι όλο αυτό αφορά αποκλειστικά εσένα και το σύντροφό σου, άσχετα αν έχουν εμπλακεί με όποιο τρόπο και άλλα άτομα.
    Και συμφωνώ με την Rain. Πρέπει να συζητήσεις μαζί του. Ανοιχτά και καθαρά. Εσύ κι αυτός. Μοιάζει να θέλεις να το αποφύγεις, να κλείσεις τα μάτια για λίγο, και όταν τα ανοίξεις να είναι όλα όπως πρώτα, όμως πιστεύω ότι ξέρεις και εσύ ότι δε γίνεται διαφορετικά.

Δώσε λίγο χρόνο και χώρο σε σένα, αφουγκράσου τον εαυτό σου, πώς νιώθεις, και κάνε εσύ την αρχή και άνοιξε το θέμα.
    Δεν είναι καθόλου εύκολο και το καταλαβαίνω. Όμως είναι πιο βαρύ φορτίο η αλήθεια που κουβαλάς μόνη σου, όπως και η αμφιβολία.
    Δε θα λυθούν τα πάντα σε μια βραδιά, σε μια κουβέντα, αλλά τουλάχιστον θα είναι ένα πρώτο βήμα να πλησιάσετε στη φάση αυτή ο ένας τον άλλο δίχως άλλα ψέμματα, και να προσανατολιστείτε σχετικά με τη σχέση σας. Όποια κι αν είναι η κατεύθυνση για το καθένα σας τελικά..

Junior Member
    Εγώ τι πρέπει να κάνω τώρα που μου αποκαλύφθηκε αυτό;;;;
    κι άν είναι παράνομο;;;;
    Πείτε μου τι να κάνω εγώ τώρα;;;
    Δεν αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση. Και πάλι δε μου το δείχνει γιατί λέει δεν είμαι έτοιμη να το αντιμετωπίσω.

Senior Member
    καλά στο λέει καλά - καλά κ μετά δν είσαι έτοιμη να το αντιμετωπίσεις?
    αφού το αντιμετωπίζεις ήδη?
    http://www.mazi.org.gr/

Junior Member
    Κι άν είναι παράνομο εγώ τι πρέπει να κάνω τώρα που αποκαλύφθηκαν όλα αυτά;
    εξ άλλου ακόμα δεν έχω τίποτα στα χέρια μου, δε μου το δίνει γιατί λέει δεν είμαι έτοιμη ακόμη να το αντιμετωπίσω.
    Αλλά και παλι πως να το παρουσιάσω; ντρέπομαι μόνο που το σκέφτομαι! εγώ ντρεπόμουν να κοιτάξω άλλον άντρα.
    Είμαι σε απόγνωση, έχουν περάσει χιλιάδες σκέψεις από το μυαλό μου και μετά τις αλλάζω.
    Δεν ξέρω πόσο θ'αντέξω.

Εγω δεν μπορώ να καταλάβω πως πιστεύεις έτσι έναν ξένο απο τι στιγμή που όπως είπες ο άντρας σου δεν σου έχω δώσει κανένα διακαίωμα? Αν σου είχε δώσει δικαιώματα με την κουμπάρα σου να το πίστευες! Αλλά τώρα πως τον πιστεύεις?
    Αν αγαπάς κάτι αφησέ το να φύγει, αν γυρίσει είναι δικό σου αν όχι δεν το είχες ποτέ!!!

Junior Member
    Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας ειδικά τώρα που δεν έχω κανέναν να μιλήσω.
    Θα διαβάζω τις γνώμες σας και όταν θα έχω κάτι στα χέρια μου θα σας πω.
    Δεν ξέρω όμως πως αυτό που θα έχω θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω.
    Είμαι τόσο χαζή που φοβάμαι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elena_maria View Post
    Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας ειδικά τώρα που δεν έχω κανέναν να μιλήσω.
    έλενα, είναι καλύτερο να μιλήσεις στο σύζυγο σου.
    πες του αυτά που είπες κ εδώ.
    ο άνθρωπος σου είναι, τον ξέρεις.
    αν είναι αλήθεια, ή θα το παραδεχτεί ή θα το καταλάβεις.

όσο για το φίλο σου, άσε καλύτερα να μν σου πω...
    τέτοιους φίλους να τους βράσω.
    τί φοβάται μν σε σοκάρει?
    ανήλικο είσαι?
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Μη φοβασαι! Να εισαι ψυχραιμη!!! Κ αυριο μερα ειναι! Μην πανικοβαλευσαι. Τα προβληματα αυτα δεν λυνονται απο τη μια μερα στην αλλη.
    ...να βαλω τα μεταξωτα κ να φυσαει, στα εργοστασια μπροστα κ στα σκουπιδια πλαι..............

Senior Member

Δεν εισαι χαζη που φοβασαι

αν δεν φοβηθεις εδω που θα φοβηθεις δηλαδη

ειναι ενα μεγαλο κυμα για σενα και την οικογενεια σας

ευχομαι ειλικρινα δυναμη , και καλη φωτιση στην αντιμετωπιση του
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Banned
    elena_maria, η δική μου η γνώμη πάντως είναι να σταματήσεις την τωρινή κατάσταση που σε αγχώνει και σε κανει να ζεις μέσα στην αμφιβολία για τα πάντα. Αν όπως λες τον άντρα σου τον αγαπάς και έως σήμερα βίωνες μια καλή σχέση, αυτό που συμβαίνει σε απομακρύνει από εκείνον, τη στιγμή που όχι μόνο δεν το συζητάς με τον άμεσα ενδιαφερόμενο, αλλά με κάποιον άλλο 'φίλο'.

Ξεκαθάρισε την κατάσταση άμεσα με τον 'φίλο' και μην μπαίνεις σε συζητήσεις μαζί του. Προσωπικά δεν πιστεύω καθόλου στα αθώα κίνητρά του και δεν μου αρέσει καθόλου ο τρόπος που χειρίζεται την κατάσταση. Προσωπικά θα έκοβα κάθε επικοινωνία μαζί του αν δεν του κοβόταν η διάθεση για ατέλειωτες συζητήσεις σχετικά με το 'αν είσαι έτοιμη' να δεις τα υποτιθέμενα στοιχεία. Μην δέχεσαι να συζητάς με έναν τρίτο την προσωπική σου σχέση με τον άντρα σου. Αν ήθελε απλά να σου 'ανοίξει τα μάτια' ας το έκανε ανώνυμα. Το να σε προσεγγίζει με αυτό τον τρόπο το βρίσκω δέκα φορές πιο απαράδεκτο κι από την όποια απιστία, αν υπάρχει.

Senior Member
    Εγω αναρωτιεμαι elena_maria, πώς ενω λες πώς ειχες/εχεις τοσο καλη σχεση με τον αντρα σου, την περιγραφεις σχεδον ως την ιδανικη, μπαινεις σε μια διαδικασια τοσο στενων συζητησεων με εναν αλλο ανθρωπο κ αμφισβητεις, σχεδον δεχεσαι οτι ο αντρας σου ειναι υποκριτης...Προσωπικα νομιζω οτι εχει σημασια να το δεις αυτο, οχι μονο για σενα, αλλα κ για το μεταξυ σας.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Κι άν είναι παράνομο εγώ τι πρέπει να κάνω τώρα που αποκαλύφθηκαν όλα αυτά;
    εξ άλλου ακόμα δεν έχω τίποτα στα χέρια μου, δε μου το δίνει γιατί λέει δεν είμαι έτοιμη ακόμη να το αντιμετωπίσω.
    Αλλά και παλι πως να το παρουσιάσω; ντρέπομαι μόνο που το σκέφτομαι! εγώ ντρεπόμουν να κοιτάξω άλλον άντρα.
    Είμαι σε απόγνωση, έχουν περάσει χιλιάδες σκέψεις από το μυαλό μου και μετά τις αλλάζω.
    Δεν ξέρω πόσο θ'αντέξω.
    Μπορεις να βαλεις εσυ η ιδια ιδιωτικο αστυνομικο για ν αμαθεςι τα παντα σιγουρα και να εχεις και στα χερια σου αποδειξεις για το αν ο φιλος σου λεει αληθεια η ψεματα. Και κανεις ποτε δε θα μαθει οτι εβαλες ντετεκτιβ σε περιπτωση που ο αντρας σου δε σε απατα!

Συγνώμη και όταν την συναντάει που σου λέει ότι πάει?

Junior Member
    Τον φίλο αυτόν δεν μπορώ να τον απομακρύνω γιατί είναι προϊστάμενός μου στη δουλειά.
    LOY LOY σε ένα γάμο πολλών χρόνων δεν μπορείς συνέχεια να ελέγχεις που πάει ο σύζυγος απλά του έχεις εμπιστοσύνη
    εξ'άλλου και η άλλη είναι παντρεμένη δεν λείπουν για πολύ.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast