Η "ΚΟΛΛΗΤΗ" ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 48
    Banned
    Μηπως ο φιλος σου θελει να σε πηδηξει γιατι ειπες οτι εισαι και ομορφη.Εμας τις ομορφες θελουν πολοι να μας πηδηξουν σηνηθως.

Junior Member
    Εκείνος πολύ θα το ήθελε αλλά του εξηγήθηκα από την αρχή οτι δεν ψάχνω κάτι τέτοιο. Εξάλλου δεν είναι και ο μόνος που μου την πέφτει.
    Είδες αδικία; Αυτός που αγαπάω με κερατώνει και με έχει γεμίσει ψέματα.

Banned
    Κοιτα ολοι οι αντρες σχεδον το εχουν στο αιμα τους να ξενοπηδανε.Αλλα εσυ εισαι σιγουρη οτι ο δικος σου πηδαει αλλη?Μπορει ο φιλος σου να θελει να σε ριξει οπως και να εχει .Και σηνηθως οι παντρεμενοι ανπανε με αλλες πανε με κατωτερες σε εμφανηση απο την γυναικα τους ετσι ακουσα.

Banned
    ααα και δεν νομιζω ποτε να σου δειξει απτες αποδηξεις ο φιλος.

Banned
    Όντως και εγώ το ίδιο με την πανικούλα πιστεύω, α δεν μας τα πες αυτά ότι σε θέλει και από την άλλη δεν θέλει να σε χωρίσει αλλά σου βάζει φωτιές ε είναι ολοφάνερο ότι είναι ψέμματα, αφού άλλωστε τα πηγαίνετε τόσο καλά με τον άντρα σου γιατί να το κάνει; Έχω ακούσει ότι αν ο άλλος απατήσει (ή η άλλη), φταίνει και οι δύο, όμως εσείς τα πηγαίνατε καλά, λάθος; Έτσι μας είπες! Και τέλος είναι πολύ περίεργο ότι έχει βίντεο πως είναι δυνατόν; Εγώ είμαι σίγουρη 99% ότι σου λέει ψέμματα ο "φίλος σου" και να του πεις ότι αν δεν στο δείξει δεν πρόκειται να το πιστέψεις ή να τον ξανακάνεις παρέα να δούμε τι θα κάνει;

Banned
    Σωστα μην χαλασεις το σπιτι σου για εναν ηλιθιο που θελει να σε ριξει στο κρεβατι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sofia View Post
    Εγω αναρωτιεμαι elena_maria, πώς ενω λες πώς ειχες/εχεις τοσο καλη σχεση με τον αντρα σου, την περιγραφεις σχεδον ως την ιδανικη, μπαινεις σε μια διαδικασια τοσο στενων συζητησεων με εναν αλλο ανθρωπο κ αμφισβητεις, σχεδον δεχεσαι οτι ο αντρας σου ειναι υποκριτης...Προσωπικα νομιζω οτι εχει σημασια να το δεις αυτο, οχι μονο για σενα, αλλα κ για το μεταξυ σας.
    σοφία, όσο ιδανική κ αν είναι η σχέση σου με τον σύτροφο σου, όταν σου πουν κάτι τέτοιο, χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου.
    σίγουρα δείχνει πως τον αμφισβητείς, αλλά έχεις λόγους.
    οπότε κάνεις την συζήτηση μαζί του κ αναλόγως πράττεις.
    τέλος θα δεις γιατί ο " φίλος " έκατσε κ σου είπε αυτά που σου είπε.
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    προσλαμβανεις ενα ντετεκτιβ να τους φωτογραφισει , και εναν δικηγορο να τους το ανακοινωσει ,, και συνεχιζεις τη ζωουλα σου με καποιον που θα σε σεβεται περισσοτερο. (((α και στειλε και στους γονεις σου τις φωτογραφιες .....

Junior Member
    Ευχαριστώ όλους για τη γνώμη σας,
    σκέφτομαι όλα τα ενδεχόμενα γιατί ακόμα μου καθυστερεί τις αποδείξεις λέγοντας πως δεν είμαι έτοιμη και θα κάνω βιαστικές κινήσεις.

Όντως δε θέλω να κάνω βιαστικές κινήσεις.

Με τον σύζυγο όλα είναι μέλι-γάλα. Αυτό το Σάββατο μας έχουν καλέσει ένα φιλικό ζευγάρι σε μασκέ πάρτυ και θα είναι και η φίλη μου εκεί.
    Το παράξενο είναι πως ενώ μιλάμε καθημερινά ξέχασε να μου αναφέρει το πάρτυ.

Τώρα πια υποψιασμένη, θα ελέγχω τα πράγματα καλύτερα.

Πείτε μου καμιά συμβουλή για το πάρτυ άν μπορείτε.

Banned
    Παρατηρησε τους αν κοιτιουνται στα ματια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elena_maria View Post
    Ευχαριστώ όλους για τη γνώμη σας,
    σκέφτομαι όλα τα ενδεχόμενα γιατί ακόμα μου καθυστερεί τις αποδείξεις λέγοντας πως δεν είμαι έτοιμη και θα κάνω βιαστικές κινήσεις.

Όντως δε θέλω να κάνω βιαστικές κινήσεις.

Με τον σύζυγο όλα είναι μέλι-γάλα. Αυτό το Σάββατο μας έχουν καλέσει ένα φιλικό ζευγάρι σε μασκέ πάρτυ και θα είναι και η φίλη μου εκεί.
    Το παράξενο είναι πως ενώ μιλάμε καθημερινά ξέχασε να μου αναφέρει το πάρτυ.

Τώρα πια υποψιασμένη, θα ελέγχω τα πράγματα καλύτερα.

Πείτε μου καμιά συμβουλή για το πάρτυ άν μπορείτε.
    Συγγνωμη: πώς δεχεσαι τοσο ευκολα απο εναν τριτο να σου πει αν και πώς θα κινηθεις? Που ξερει αυτος αν εισαι ετοιμη ή οχι? Μωρο δεν εισαι φανταζομαι...Μηπως εχεις δωσει πολυ χωρο αναμεσα σε σενα κ στον αντρα σου για τριτους, ετσι κ αλλιως? Δεν σε προβληματιζει αυτο?
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    σοφία, όσο ιδανική κ αν είναι η σχέση σου με τον σύτροφο σου, όταν σου πουν κάτι τέτοιο, χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου.
    σίγουρα δείχνει πως τον αμφισβητείς, αλλά έχεις λόγους.
    οπότε κάνεις την συζήτηση μαζί του κ αναλόγως πράττεις.
    τέλος θα δεις γιατί ο " φίλος " έκατσε κ σου είπε αυτά που σου είπε.
    δεν νομιζω οτι απαραιτητα χανεις τη γη κατω απο τα ποδια σου. αλλο να πεις "λες να?" κι αλλο να πεις "σιγουρα ετσι ειναι, πρεπει να λαβω τα μετρα μου". Και αναλογα με το τι εχουν χτισει τα 2 ατομα ΜΑΖΙ μεχρι εκεινη τη μερα, μπορουν να μιλησουν ανοιχτά ή οχι. τωρα ο καθενας απ εξω το τι λεει κ γιατι ειναι αλλο θεμα...
    Last edited by Sofia; 04-03-2011 at 14:27.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Junior Member
    Sofia, αυτό το άτομο το γνωρίζω πολλά χρόνια, μου έδωσε δουλειά και ξέρω πολλά προσωπικά και για εκείνον.
    Μου έχει εμπιστοσύνη γιατί τα έχω κρατήσει μυστικά και εκείνος τα δικά μου.
    Δεν μπορώ να τον κάνω πέρα γιατί είναι από τον επαγγελματικό μου χώρο και προϊστάμενος.
    Βέβαια, βλέπεις, κρατάω και μια "επιφύλαξη" και δεν κάνω σπασμωδικές κινήσεις.
    Πιστεύω πως ο καιρός θα δείξει...

Senior Member
    Μα δεν λεω να κανεις περα κανεναν. Λέω ομως οτι δεν μπορει να κρινει κανεις πώς νιωθεις εσυ και πώς ή ποτε θα αντιδρασεις. Ετσι οπως το περιγραφεις ειναι σαν να οριζει αυτος την στιγμη που θα μιλησεις με τον αντρα σου κ οχι εσυ.

Ο καιρος δεν δειχνει παντα. Καποια πραγματα, αν δεν θελουμε να τα δουμε, δεν τα βλεπουμε κ 500 χρονια να περασουν...

Ελπιζω παντως ολα να πανε καλα...

Junior Member
    Σε ευχαριστώ πάντως.

Ολες οι απόψεις με έχουν βοηθήσει πολύ και είμαι πιο ψύχραιμη απ' ότι ήμουν πριν γράψω.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast