Results 1 to 14 of 14
-
08-09-2011, 19:27 #1
ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!! (ΔΕΥΤΕΡΑ ΒΓΑΙΝΩ!!!)
Hello παιδια ελπιζω να εισαστε πολυ καλα, εγω εχω βελτιωση σχετικα με την καταστολη κ το νταουνιασμα που μου ριχνανε πλεον δεν μου κανουν καν ενεσεις τη δοση μου την ελαττωσαν 2 μου τα κοψανε τελειως (Largactil k Nozinan) κ παιρνω τωρα Abilify Lamictal Stedon Xanax ειπανε οτι θελανε κυριως να αλλαξουν την αγωγη κ αυτο χρειαζεται παρακολουθηση κ εγω τωρα θα πρεπει να παιρνω 4 χαπια παντως η θολουρα κ το μαγκωμα εφυγε κ μου συμπεριφερονται καλα σε γενικες γραμμες πηρα σημερα κ 3ωρη αδεια τελεια !!κ πηγαμε αρχικαμε τη μαμα μου στον πυργο κ επειτα σε νετ καφε να γραψω εδω τα νεακια μου αρχιζω κ μετραω αντιστροφα οπως στο στρατο που περνανε οι μερες ηταν δυσκολη η περιπτωση μου το ειπανε αλλα οχι οτι ειμαι καταδικασμενη κ δεν εχω ελπιδες κ οτι με καλη συνεργασια κ απο τις 2 πλευρες θα μπορω να εχω μια πολυ λειτουργικη ζωη χτες μας κερασανε κ παγωτο λολ αλλαξα δωματιο κ πλεον κοιμαμαι μονη μου κ ειμαι μια χαρα σε σχεση με αλλα ατομα αυτο που τους εκανε εντυπωση ειναι οτι ημουν πολυ συνεργασιμη κ μιλουσα ευγενικα σε ολους δεν δημιουργησα καποιο προβλημα ιδιαιτερο νταξει ειχα τις εκρηξεις μου γιατι ειναι δυσκολο ρε παιδια να εισαι εγκλειστος λογω καποιου προβληματος κ να βλεπεις συνεχως τα ιδια κ τα ιδια ειναι σαν να εισαι φυλακισμενος κ πολυ χειροτερα αλλα αυτο που σκεφτομαι συνεχεια ειναι η λεξη ΔΕΥΤΕΡΑ 4 κ σημερα λοιπον συντροφια απολυομαι !!!!
να ρωτησω κ κατι αλλο επειδη εχω μεινει πισω κ εχασα εξελιξεις με τα πανεπιστημια κ το ασυλο τι εγινε ?? κατι για πορειες κ καταληψεις ακουσα απο καποιες σχολες αλλα δεν ξερω σε ποιες σχολες, ανοιξανε κανονικα πατε κ δινετε αν ειστε καποιοι φοιτητες?? αν μπορει καποιος να με ενημερωσει για το αριστοτελειο ευχαριστω..
στις 8:30 πρεπει να μαι πισω με τη μαμα μου ανυπομωνω πως κ πως να περασει το σ/κ οσο πιο γρηγορα γινεται !!!!!!!!!!!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
- 08-09-2011, 19:45 #2
Μπραβο σου Λακριμοζα. ;>
Θα περασει γρηγορα το σκ μην ανησυχεις.Εδω ενα μηνα εφαγες, σ ενα σκ θα κωλωσεις?
Αντε καλο μου κι ελπιζω μετα να εισαι καλυτερη απεναντι σου.
Δυστυχως δεν ξερω να σου πω για το πανεπιστημιο σου.Φανταζομαι καποιος αλλος θα ξερει να σε ενημερωσει σχετικα..Στην τελικη παιρνεις κι ενα τηλεφωνο και ρωτας..
Αντε καλο -τελευταιο- τριημερο(η σημερινη πες οτι ηδη περασε),και καλη επιστροφη στο σπιτι σου.Ευχομαι να μην ξαναρθεις ποτε σου στο ιδιο σημειο.Και να ξερεις οτι αυτο σε εναν παρα πολυ μεγαλο βαθμο εξαρταται απο εσενα και τις πραξεις σου.Ελπιζω να το καταλαβεις γρηγορα αυτο.
Καλο σου βραδυ
08-09-2011, 19:59 #3
ανυπομονω να ερθει η Δευτερααααααα!!!!!!
κουκλαρα μου απο δω και περα ολα θα πηγαινουν προς το καλυτερο!!!!
ηδη πανε απ'οτι καταλαβα!!!!!
σ'αγαπω πολυ-πολυ !!!!
φιλακια φιλακια φιλακια!!!!!
08-09-2011, 20:03 #4
αντε ρε συ λακρυ! με το καλο!
08-09-2011, 20:03 #5
Παιδια σας ευχαριτω παρα μα παρα πολυ!! Εχω βουρκωσει αυτη τη στιγμη που γραφω!! Εγω να δεις πως ανυπομονω να ερθει η Δευτερα, αλλα αργαει η ατιμη οταν κατι θες πολυ τα λεπτα μοιαζουν αιωνες κ αυτο ειναι που με φοβιζει σαν να μην εχω το χρονο με το μερος μου ναι μου τα ελαττωσανε για να "ξελαμπικαρω" οπως ειπανε ευχαριστω πολυ κ παλι τωρα πρεπει να γυριχω back to black ελπιζω την επομενη φορα που θα γραψω να ειμαι 100% ελευθερη !!!
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
08-09-2011, 20:05 #6
να σκεφτεσαι οτι αυτα που περνας τωρα ειναι απλα στιγμες απο τη ζωη σου.
μου ελλειψες τραγικα ατιμουτσικο!!!!
08-09-2011, 20:07 #7
σου αφιερωσα και ποιηματακια.
οταν βγεις με το καλο δες τα.
οχι για να μου πεις ποσο ωραια ειναι αλλα για να δεις ποσο σημαντικη ειναι η παρουσια σου εδω μεσα
08-09-2011, 20:09 #8
στιμγες δυστυχισμενες συναισθηματικα φορτισμενες με κραδασμους κ αποηχους μιας αλλης εικονας, μιας εποχης που χαθηκε πισω απο μαυρο πεπλο ονειρου μου λειψατε κ εσεις γαμωτο σας σκεφτομουν ειναι η αληθεια με συγκινειτε τωρα γαμωτο πρεπει να φυγω bb τα λεμε again when both our cars collide.....
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
08-09-2011, 20:13 #9
Που είσαι βρε κοπελιά! Έφυγες και άδειασε το φόρουμ. Εμ τι να κάνουμε, τόσο πληθωρική παρουσία!
Χαίρομαι που θα βγεις. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να μην χρειαστεί να ξαναμπείς ποτέ. Αλήθεια σε ποιο είσαι;
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
08-09-2011, 21:03 #10
μπραβο κι απο μενα Lacrymosa! το να κλεινεσαι σε οποιονδηποτε χωρο με καμποσα αλλα ατομα, ειδικα οταν πασχουν απο το οτιδηποτε, δεν ειναι κι ευκολο πραγμα. δε ξερω πως σου φανηκαν ολες αυτες οι μερες κι αν περασαν γρηγορα, ευχομαι να επιστρεψεις δυνατοτερη!
08-09-2011, 22:14 #11
εγω χαιρομαι που γραφεισ σαν να εχεισ βρει τον εαυτο σου και παλι ελπιζω να ηρεμησεσ γιατι εγω που σε εχω γνωρισει απο κοντα το λιγο που σε ειδα μου φανηκεσ αξιολογο ατομο αλλα απο αυτα που εγραφεσ οτι εκανεσ βλεπω οτι δεν τον προσεχεισ καθολου τον εαυτο σου σαν να μην τον αποδεχεσαι ενα πραγμα
08-09-2011, 23:21 #12
Αντε λάκρυ, σε περιμένουμε. Μπράβο κορίτσι μου.
09-09-2011, 02:51 #13
Λ'ακρυ η νοσηλεία σου ίσως σε βοηθήσει να ρυθμιστεί η φαρμακευτική αγωγή σου που την είχες παραμελησει και ήταν αιτία να εκδηλώσεις μανιακα συμπτωματα.Εύχομαι να πανε ολα καλα και με το εξιτηριο σου απο βδομαδα να σε δουμε απο κοντα!!!
09-09-2011, 16:03 #14thanasisGRGuestlacry, χαίρομαι που είσαι καλύτερα, πραγματικά σε καταλαβαίνω πέρασες πολύ χαλια αυτό το διάστημα στην κλινική. αλλα έγινες καλά! αυτό έχει σημασία.. και πρόσεχε πάλι μην σταματήσεις από μονη σου τα φάρμακα..
σου εύχομαι πάντα να είσαι καλά.
εγώ έχω ένα πρόβλημα και φοβάμαι να πάρω φάρμακα.. και έφτασα σε σημείο που αν δεν τα πάρω στο σπίτι μάλλον θα πάω σε κλινική
θέλω να γίνω καλά.. αλλα φοβάμαι να πάρω τα φάρμακα στο σπίτι. και από μονος μου το θέλω να μείνω για κάποιες μέρες στην κλινική ώστε να μου βρούνε την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή..
θέλω να γίνω καλά... δεν μπορώ όμως..
καταλαβαίνω θα είναι πολύ χαλια η κατάσταση εκεί μέσα... αλλα άμα δεν μπορείς πλέον να ελέγξεις τον ίδιο σου τον ευατό δεν μπορείς να κανεις κάτι άλλο