Θέλω να φύγω μακριαααααα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 67
    Banned
    Τι νομίζετε; Ότι στο εξωτερικό θα είναι καλύτερα;

Junior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Τι νομίζετε; Ότι στο εξωτερικό θα είναι καλύτερα;
    Αναλόγος..

Senior Member
    Θα συμφωνησω κ γω με την carrie!!!!!!!!!!! Exω αισθανθει κ γω πολλες φορες οπως εσυ...
    ..........απλα υπαρχουν στιγμες μεσα μου που μια φωνη μου λεει -Χαλαρωσε! Κ αυτοι ανθρωποι ειναι, οπως κ συ, με τα δικα τους βιωματα κ τις δικες τους ανασφαλειες...
    ......κ η "γκλαμουρια" ανασφαλεια ειναι...
    ...να βαλω τα μεταξωτα κ να φυσαει, στα εργοστασια μπροστα κ στα σκουπιδια πλαι..............

Banned
    Quote Originally Posted by play View Post
    Αναλόγος..
    Γιατί τι παραπάνω πιστεύεις έχουν οι άνθρωποι εκεί;

Banned
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Αμαν πια εχω βαρεθει να το ακουω αυτο, να φυγω να παω εξωτερικο να γλιτωσω! Ολα μες στο μυαλο σου ειναι, κι αυτο οπου και να πας το κουβαλας μαζι. Η φυγη μηχανισμος αμυνας ειναι. Τα βαζουμε με τους αλλους για να μη δουμε τη δικη μας ευθυνη. Σαν τη μανα μου που για χρονια δεν βρισκει την ιδανικη θεση για τη σκουπα και τη σιδερωστρα και καθε βδομαδα ψαχνω να βρω που ειναι αυτη τη φορα. Το προβλημα ειναι στη σκουπα και στη σιδερωστρα, στο σπιτι που ειναι 80 τετραγωνικα και με αποοθηκη και υπογειο, ή στο μυαλο της μανας μου? Η σωστη θεση ειναι στο μυαλο σου! Ακομα και του εαυτου σου! Και τι γινεται αμα για χρονια συνεχιζουμε το ιδιο βιολι, γκρινια, μιρμιρα, μας φταιει ο τοπος και οι ανθρωποι? Θα σας πει ο Καβαφης!
    Ποιά ευθύνη ρε συ που την είδες εσύ την ευθύνη σε τάσεις φυγής;;

Senior Member
    Ενταξει, ολοι εχουμε αισθανθει καποιες στιγμες ετσι. Δεν νομιζω οτι ειναι θεμα ευθυνης- ανευθυνοτητας. Μαλλον ειναι θεμα τροπου σκεψης. Απο ποια οπτικη γωνια τα βλεπεις τα πραγματα....
    Παντως προσπαθησε να μην κρινεις απο την εμφανιση..... Σιγουρα οι Ελληνες εχουν ενα χαρακτηριστικο στυλ που δεν το συναντας στο εξωτερικο (τους ξεχωριζεις απο μακρια) αλλα αυτο δεν ειναι το αλφα κ το ωμεγα στο χαρακτηρα καποιου....
    ...να βαλω τα μεταξωτα κ να φυσαει, στα εργοστασια μπροστα κ στα σκουπιδια πλαι..............

Banned
    Ποιός κρίνει από εμφάνιση;

Senior Member
    "βλέπω το κάθε τσουλάκι με κολάν και μίνι να στήνετε και να προκαλεί ". Στον play απαντησα white!

Junior Member
    Όταν λέω οτί προκαλεί δεν εννοώ εμφανισιακά, φυσικά και δεν κρίνω μόνο απο την εμφάνιση.. θα ήταν πολύ χαζό. Είναι πολλά που υπολογίζω με την πρώτη επαφή. Η εμφάνιση, ο τρόπος ομιλίας, γλώσσα του σώματος, ύφος, κλπ κλπ... Εάν τα συνδέσεις όλα αυτά μεταξύ τους καταλαβαίνεις αμέσως με τι άτομο εχεις να κάνεις.

Γιατί τι παραπάνω πιστεύεις έχουν οι άνθρωποι εκεί;
    Τα έγραψα σε προηγούμενο ποστ

Senior Member
    ..........................
    Last edited by carrie; 07-03-2011 at 00:47.

Senior Member
    Μιλα πιο ομορφα ΡΕ συ. Οταν ακουω ανθρωπους να τους φταινε τα παντα εκτος απο τον εαυτο τους και να θελουν να φυγουν, νομιζω οτι αγνοουνε το δικο τους μεριδιο ευθυνης για την κατασταση στην οποια βρισκονται, οταν μιλαμε για ενηλικες παντα. Τοσο παραξενο ειναι?
    Και συ απολυτη μου ακουγεσαι σε αυτη την απαντηση.....
    Οκ carrie! Σε ολους καποια στιγμη εχουν περασει αυτες οι σκεψεις. Απλα o play ετυχε να στις δημοσιοποιησει εδω στο forum....

Banned
    Μιλα πιο ομορφα ΡΕ συ. Οταν ακουω ανθρωπους να τους φταινε τα παντα εκτος απο τον εαυτο τους και να θελουν να φυγουν, νομιζω οτι αγνοουνε το δικο τους μεριδιο ευθυνης για την κατασταση στην οποια βρισκονται, οταν μιλαμε για ενηλικες παντα. Τοσο παραξενο ειναι?
    Γιατί να μιλήσω καλύτερα; Πως σου μίλησα; Ποιό μερίδιο ευθύνης δεν μας εξηγείς για να σου απαντήσω επακριβώς.

Senior Member
    ....................
    Last edited by carrie; 07-03-2011 at 00:48.

Banned
    Quote Originally Posted by Sofia View Post
    Ξερεις εναν στιχο που λεει:

"Μ’ από την κόλασή μου στο φωνάζω:
    Εικόνα σου είμαι κοινωνία και σου μοιάζω"...

Μερος της ειμαστε ολοι ακομα κ με την ανοχη μας, την σιωπη μας ή την στραμμενη ματια μας μονο σ οτι μας ενοχλει.

Υπάρχει μονο αυτο που βλεπεις? Δεν υπάρχουν ανθρωποι διαφορετικοι απο αυτους που περιγραφεις? Πώς αυτοι καταλαμβανουν περισσοτερο χωρο στον κοσμο σου?
    Οπου κι αν πας θα υπάρχουν κ αυτοι κ οι αλλοι...Κ το δηθεν, κ το αυθεντικο κ το καπου αναμεσα...

Συμφωνώ απόλυτα με τα όσα αναφέρει η Sofia…
    Φέρουμε μια κάποια ευθύνη για όσα συμβαίνουν γύρω μας… η αδιαφορία, η παθητικότητα, διαμορφώνει καταστάσεις μιας και δίνεται η δυνατότητα στους «λίγους» να ορίζουν τα πράγματα.

Σίγουρα δεν υπάρχει μόνο αυτό που βλέπουμε. Υπάρχουν άνθρωποι που δραστηριοποιούνται και δεν αφήνουν τη μοίρα (?) να κατευθύνει τα γεγονότα. Άνθρωποι που «ακούνε» τη βούληση τους, που επιτελούν το «χρέος» τους…
    Ας ζήσουμε λοιπόν, ας ενταχθούμε, ας πάρουμε θέση, ας διαμορφώσουμε συλλογικές και αλληλέγγυες καταστάσεις. Το σίγουρο είναι ότι όλο αυτό θα λειτουργήσει ψυχοθεραπευτικά, θα νιώσουμε καλύτερα, μιας και θα αισθανθούμε ότι είμαστε σε θέση να αλλάξουμε (έστω και λίγο) κάποιες πτυχές της καθημερινότητας (μας). Από την άλλη, μέσα από αυτή την «ένταξη» θα έχουμε τη δυνατότητα να έρθουμε σε επαφή με τους άλλους… τους διαφορετικούς… αυτούς που βαδίζουν σε ένα άλλο δρόμο από αυτούς που περιγράφεις στο αρχικό post.

Καλό δρόμο να έχεις... :)

Junior Member
    Nα αλλαξει ο ανθρωπος τον εαυτο του, και μετα να βγει να αλλαξει τον κοσμο. Αλλα επειδη μιλαω σε ντουβαρι σταμταω τον "διαλογο"
    Απαράδεκτοι οι χαρακτηρισμοί..

Carrie μπορείς να μου τα πεις πιο αναλυτικά; Τι ακριβώς να αλλάξω και πως να αρχίσω να σκέφτομαι δηλαδή;
    Για παράδειγμα βλέπεις αυτά που βλέπω καθημερινά έξω, πως αντιδράς;
    Επίσης δεν είπα ΠΟΤΕ οτι μου φταίνε τα πάντα εκτός απο τον εαυτό μου.
    Γιαυτό άλλωστε και απευθύνθηκα σε αυτό το φόρουμ.. πραγματικά ξαφνιάστηκα οταν είδα την απάντηση σου.

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast