ΞΑΦΝΙΚΗ ΝΟΣΟΦΟΒΙΑ-HELP!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Member
    Quote Originally Posted by Fleur View Post
    ο εγκέφαλος μας παίζει όντως τρελλα παιχνίδια!! Μη μασάς! Ηδη το ότι με το ηρεμιστικό νιώθεις καλύτερα δεν σου λέει κάτι;;; αν ησουν πραγματι αρρωστος δεν θα σου πέρναγε.. Σε καταλαβαίνω απόλυτα. εγω οταν το πρωτοεπαθα πριν ενα χρόνο περίπου (απριλη νομιζω) ημουν σε κατασταση πανικού...νομιζα οτι εχω καποια ανιατη ασθενεια και φυσικά μετα εκανα μια γυρα απο ΟΛΕΣ τις ειδικότητες. Αν μια εξεταση αιματος σε κανει να νιωσεις καλυτερα καντην αλλα σταματα εκει...γιατι μετά ειναι μεγαλή η κατηφόρα των εξετάσεων..Αυτόν τον φόβο που λες για την ασθενεια τον έχω και εγω..ανακαλυψα οτι ειναι ενα δείγμα μοναξιάς που νιωθω...(μετά απο "εσωτερικό ψαξιμο"). Εγω κανω και φαρμακευτική θεραπεια εδω και 2 και κατι μηνες και εχω δει διαφορα μεγάλη, μαζί ομως με ψυχοθεραπεια...εχουν ελλατωθει σχεδον εξαφανιστει οι κρισεις. Δηλαδη υπαρχει μια εκλογικευση του πραγματος που δεν υπηρχε πριν, μια ψυχραιμία. Παρεμπιπτόντως και εγω ήμουν καλύτερα το βραδυ, εμενα με επιανε ή με πιανει καμια φορά οταν γυριζω απο τη δουλεια και μεχρι τις 8 περιπου μια ανησυχια.
    Υ.Γ. ειμαι κοριτσακι!!!
    εισαι κοριτσακι....και εγω νομισα πριν οτι ηταν "ο fleur".sorry!! εχω ξαλαφρωσει καπως απ αυτα που διαβασα απο εσενα και τα αλλα παιδια,εχεις δικιο πρεπει να ειναι πολυ κουραστικο κ επιπονο να μπλεκεις σε χιλιες δυο εξετασεις και ειδικοτητες χωρις να εχεις τιποτα.αφου να φανταστεις σημερα με ειχε πιασει τοσο μεγαλος πανικος που σκεφτομουν απο βδομαδα να παω να κοιταχτω στην καθε σπιθαμη του σωματος μου,απ τα νυχια των ποδιων μεχρι τις τριχες του κεφαλιου,μιλαμε για τρελα πραγματα..τωρα βεβαια μιλαει το χαπι που πηρα,γιατι απο αυριο παλι τα ιδια,πανικος κτλ.τι ηλικια εχεις ??

Senior Member
    καλησπερα καλη σαρακοστη,ειχα πολυ εντονα αυτην την φοβια της απωλειας δικων μου προσωπων και την εχω ακομα ορισμενες φορες κοιταω και εγω να δω ανα αναπνεουν στον υπνο τους και μετα γελαω μονη μου...επισης εκανα ενα σωρο εξετασεις και μεχρι πριν λιγο καιρο νομιζα οτι εχω κατι στο στηθος...φυσικα ειμαι υγιεστατη και πολυ μα πολυ ευαισθητη...η θεραπευτρια μου μου ειπε οτι ολα αυτα ειναι απλα συναισθηματα που πρεπει να βαλω σε ταξη και να μαθω να τα διαχειριζομαι μην φοβασαι ολα θα πανε καλα...

Member
    [QUOTE=PENAKI1986;231446]καλησπερα καλη σαρακοστη,ειχα πολυ εντονα αυτην την φοβια της απωλειας δικων μου προσωπων και την εχω ακομα ορισμενες φορες κοιταω και εγω να δω ανα αναπνεουν στον υπνο τους και μετα γελαω μονη μου...επισης εκανα ενα σωρο εξετασεις και μεχρι πριν λιγο καιρο νομιζα οτι εχω κατι στο στηθος...φυσικα ειμαι υγιεστατη και πολυ μα πολυ ευαισθητη...η θεραπευτρια μου μου ειπε οτι ολα αυτα ειναι απλα συναισθηματα που πρεπει να βαλω σε ταξη και να μαθω να τα διαχειριζομαι μην φοβασαι ολα θα πανε καλα...[/QUOTE καλη σαρακοστη penaky..αυτο με τον υπνο που κοιταω τους δικους μου αρχισε κανα εξαμηνο πριν οταν ακουσα για καποιο φιλικο προσωπο οτι εφυγε ξαφνικα ενω κοιμοταν,και εσενα φανταζομαι καπως ετσι θα ξεκινησε..απο αθηνα εισαι?θες να μου πεις σε π.μ. σε ποια ψυχολογο πας και αν βλεπεις αποτελεσματα απ τη θεραπεια?

Senior Member
    απο αθηνα ειμαι...και εμενα ετσι οπως λες ξεκινησε πριν τις κρισεις πανικου μετα ηρθαν και οι κρισεις και εδεσε το γλυκο...εσυ εισαι απο αθηνα;αυριο εχω συνεδρια μαζι της θα της μιλησω και θα σου πω το τηλ της ανα ειναι.οκ;

Member
    Quote Originally Posted by PENAKI1986 View Post
    απο αθηνα ειμαι...και εμενα ετσι οπως λες ξεκινησε πριν τις κρισεις πανικου μετα ηρθαν και οι κρισεις και εδεσε το γλυκο...εσυ εισαι απο αθηνα;αυριο εχω συνεδρια μαζι της θα της μιλησω και θα σου πω το τηλ της ανα ειναι.οκ;
    ναι πενακι,αν ειναι ευκολο δωσε μου το τηλ της οποτε μπορεσεις ωστε μεσα στη βδομαδα να παω γιατι δεν την παλευω και πολυ..απο αθηνα ειμαι κ εγω.

Member
    θελω να συμπληρωσω και αλλα πραγματα για εμενα,περισυ περιπου ιδια χρονικη περιοδο πανω στη γυμναστικη,μεσα στο γυμναστηριο με επιασε εντονη αρρυθμια που δεν ειχα ξαναζησει,η οποια κρατησε 3-4 λεπτα,εφυγα απ το γυμν, σχεδον σερνομενος.απο τα 18 μου κατα καιρους παρουσιαζα καποια φτερουγισματα στο στηθος σε αραια διαστηματα αλλα αυτο το συνεχομενο δεν το χα ξαναντιμετωπισει.σε καρδιολογο δεν πηγα καθως ημουν σιγουροτατος οτι ειχα καρδιακη ανεπαρκεια και για μενα δεν ειχε νοημα καποια εξεταση αφου ειχα πειστει για ανεπαρκεια.αποτελεσμα αυτου ηταν να παρατησω το γυμναστηριο κ την κολυμβηση που τοσο μου αρεσαν για να μην "μεινω" πανω σε καμια ασκηση.τα παρατησα λοιπον για 3-4 μηνες ωσπου ηρθε ιουνιος μηνας και αποφασισα να κανω διαφορες εξετασεις καρδιας γιατι δεν αντεχα αλλο μακρια απ την κολυμβηση και τα βαρη.τα αποτελεσματα του τριπλεξ,καρδιογραφηματος,υ περηχοι κτλ ηταν ολα κομπλε,ουτε καν φυσημα δεν ειχα(το οποιο ειναι συνηθισμενο σε πολλα ατομα και κυριως σε αυτους που γυμναζονται).το καλοκαιρι περασε με αρκετη γυμναστικη,κολυμπι κτλ αλλα παραλληλα και με καποιες σκεψεις οτι μπορει να τεζαρω αν κουραστω πολυ,αποτελεσμα ηταν καποιες κρισεις πανικου κυριως μετα τη γυμναστικη,με σταδιακη αυξηση παλμων(η καρδια μου χτυπουσε σαν τρελη),βαρος στο στηθος,μουδιασμα στο κεφαλι και μια αισθηση οτι ''χανομαι'',οτι ειμαι εξω απ το σωμα μου,η οποια αισθηση κρατουσε ενα δευτερολεπτο και ηταν η κορυφη του ολου πανικου,επειτα απ αυτη την αισθηση επεφταν οι παλμοι και ολα λειτουργουσαν κανονικα μετα

Senior Member
    καλησπερα,τελικα θα την δω την παρασκευη οποτε σου λεω τοτε....

Member
    penaki με ξεχασες..παιδια χρειαζομαι βοηθεια.περιμενω συμβουλες και διαλογο,μην με ξεχνατε..

Page 2 of 2 FirstFirst 12