o αυθορμητισμος κρυβει εγωισμο?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9
    Senior Member

o αυθορμητισμος κρυβει εγωισμο?

βλεπεις καποιον αγνωστο στο δρομο και σου αρεσει ,τον πλησιαζεις κ του δινεις το νουμερο του τηλεφωνου σου κ του λες να τηλεφωνησει οποτε θελει και φευγεις!
    γραφεις σε ενα φορουμ κ χωρις να εχεις ιδιαιτερες επαφες με καποιον του στελνεις μηνυμα να σου στειλει φωτογραφια του,αυτος σου λεει να συναντηθειτε η να μιλησετε ζωντανα ,δεν σου στελνει φοτο και εσυ λες οτι ξενερωσες που δεν σου εστειλε φοτο κ σου εκοψε τον αυθορμητισμο σου!
    Μηπως αυτο κρυβει εγωισμο?
    Οι ψυχικες παθησεις ιδιαιτερα η ψυχωση εξαφανιζουν τον αυθορμητισμο, οταν λοιπον καποιος ευαλωτος στα ψυχολογικα αντιδρα ετσι τι σκεφτομαστε? δεν ελεγχει τις παρορμησεις του?
    ειναι πολυ εγωιστης?
    ειναι κουκου?
    βγαινει απο την ψυχωση του?ειναι καλυτερα!
    Θα χαρω αν καποιος αχοληθει με αυτο το μπερδεμα μου!
    Last edited by katerinaki; 07-03-2011 at 10:40.

Senior Member
    δν μοιάζεις να ελέγχεις τον παρορμητισμό σου.
    δν ξέρω αν φτάνεις στα άκρα.
    το παράδειγμα με το τηλ είναι κάτι όμορφο.
    στο δεύτερο παράδειγμα όμως γιατί να ζητήσεις τη φωτό αν βρίσκεις πως ο άλλος σε ενδιαφέρει κ σου ζητά να συναντηθείτε?
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    γιατι εγω δεν ζητησα τη φοτο για να συναντηθουμε!αυθορμητα-διαβασα κατι,μου εκανε κλικ κ θελησα να δω με ποιον μιλαω γιατι νοιωθω συμπαθεια κ επειδη θεωρω οτι οσα φερνει η στιγμη δεν τα φερνει ο χρονος κ ετσι οταν δεν πραγματοποιηθηκε η επιθυμια μου (να στειλει φοτο) το σταματησα το θεμα ,ξενερωσα,χαθηκε η μαγεια!

Senior Member
    αν δν τον έβρισκες όμορφο ( που υποθέτω πως αυτό ήθελες να δεις ), δν θα ήθελες να συναντηθείτε?
    εσύ έκοψες τον αυθορμητισμό.
    δν σου αρνήθηκε την συνάντηση.
    αυτό το κόβω λίγο σε εγωϊσμό.
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    δεν εχει σχεση η ομορφια η η ασχημια με το αν θα θελησω να συντησω καποιον!απο τη στιγμη που η συναντηση δεν εχει στοχο τη δημιουργια ερωτικης σχεσης γιατι το να θελω τη φοτο σημαινει οτι θελω να δω αν ειναι ομορφος?

Senior Member
    Quote Originally Posted by katerinaki View Post
    γιατι εγω δεν ζητησα τη φοτο για να συναντηθουμε!αυθορμητα-διαβασα κατι,μου εκανε κλικ κ θελησα να δω με ποιον μιλαω γιατι νοιωθω συμπαθεια κ επειδη θεωρω οτι οσα φερνει η στιγμη δεν τα φερνει ο χρονος κ ετσι οταν δεν πραγματοποιηθηκε η επιθυμια μου (να στειλει φοτο) το σταματησα το θεμα ,ξενερωσα,χαθηκε η μαγεια!
    δεν ειναι εγωισμος το να θελησεις να δεις την φωτο του και να την ζητησεις αυθορμητα.
    εγωισμος ειναι να μην μπορεις να σεβαστεις και την δικη του διαθεση ΝΑ ΜΗΝ στην δωσει.
    κι επειδη θελεις εσυ? ο αλλος δεν θελει! δεν εχει το δικαιωμα να μην θελει?
    το οτι ξενερωσες δεν το θεωρω εγωιστικο επισης, το θεωρω απολυτα σεβαστο επισης.
    ακομα να σου πω, οτι θεωρω οτι περα απο εγωισμους η μη, καποια σηματα που λαμβανουμε περισσοτερο υπογεια, ισως ειναι καλο να τα ακουμε..
    στο παραδειγμα, εσυ δεν ειχες καλο feeling με την αρνηση του τυπου να σου δειξει την φωτο του.
    πολυ καλα εκανες κατα την γνωμη μου και ακολουθησες ην παρορμηση σου να κοψεις αφου αισθανθηκες ετσι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by katerinaki View Post
    εμενα αυτο μου κανει σε <<οταν δεν γινονται τα πραγματα οπως θελω εγω ξενερωνω>>........Εγωιστικο η εγωκεντρικο?δεν ξερω.........καλα κανεις και αναρωτιεσαι για μενα..η ψυχωση εδω που κολαει?δεν καταλαβα............................

Senior Member
    Quote Originally Posted by ανεμος View Post
    εμενα αυτο μου κανει σε <<οταν δεν γινονται τα πραγματα οπως θελω εγω ξενερωνω>>........Εγωιστικο η εγωκεντρικο?δεν ξερω.........καλα κανεις και αναρωτιεσαι για μενα..η ψυχωση εδω που κολαει?δεν καταλαβα............................
    Επαιρνα αντιψυχωτικα για σχεδον 3 χρονια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν ειναι εγωισμος το να θελησεις να δεις την φωτο του και να την ζητησεις αυθορμητα.
    εγωισμος ειναι να μην μπορεις να σεβαστεις και την δικη του διαθεση ΝΑ ΜΗΝ στην δωσει.
    κι επειδη θελεις εσυ? ο αλλος δεν θελει! δεν εχει το δικαιωμα να μην θελει?
    το οτι ξενερωσες δεν το θεωρω εγωιστικο επισης, το θεωρω απολυτα σεβαστο επισης.
    ακομα να σου πω, οτι θεωρω οτι περα απο εγωισμους η μη, καποια σηματα που λαμβανουμε περισσοτερο υπογεια, ισως ειναι καλο να τα ακουμε..
    στο παραδειγμα, εσυ δεν ειχες καλο feeling με την αρνηση του τυπου να σου δειξει την φωτο του.
    πολυ καλα εκανες κατα την γνωμη μου και ακολουθησες ην παρορμηση σου να κοψεις αφου αισθανθηκες ετσι...
    ωραιο ξεκαθαρισμα!