Results 1 to 7 of 7
Thread: θα ηθελα την βοηθεια σας
-
07-03-2011, 19:15 #1
θα ηθελα την βοηθεια σας
γεια σας..εγω υποφερω απο αγχος και καταθλιψη και την αλλη εβδομαδα θα επισκεφτω καποιον νευρολογο..μπορειτε να μου πειτε τι ακριβως θα κανω εκει και αν μου γραψει φαρμακα αν θα με βοηθησουν συντομα επειδη οι πανελληνιες ειναι σε δυο μηνες και πρεπει να βιαστω να προλαβω..ειμαι χαλια και δεν μπορω να διαβασω και να συγκεντρωθω..αν μπορειτε δωστε μου συμβουλες για το πως να συγκεντρωθω μεχρι να παω στο γιατρο..το χω πολυ αναγκη γιατι υποφερω καιρο..
σας ευχαριστω!
- 07-03-2011, 19:32 #2
καλησπερα μικρη μου...πανω απο ολα ηρεμησε και ζησε την ηλικια σου...ποιος σου ειπε να πας σε νευρολογο μικρο κοριτσι;;αν αρχισεις απο τωρα με χαπια οταν θα εισαι 30 και θα εχεις μεγαλυτερα προβληματα τι θα κανεις...καλυτερα να πας σε εναν ψυχολογο-ψυχοθεραπευτη να σε μαθει πως να διαχειριζεσαι καταστασεις απο τωρα που εισαι μικρουλα και σε λιγο καιρο να πετας ...
07-03-2011, 19:58 #3
ο ψυχολογος μου θεωρησε απαραιτητο να παω..πως να νιωσω καλυτερα μεχρι να παω..το χω πολυ αναγκη
07-03-2011, 20:50 #4
μη φοβάσαι να προστρέξεις σε βοήθεια, αν δεν μπορεις να διαβάσεις it is OK!!!! μη νομίζεις ότι οι πανελλήνιες είναι ο ομφαλός της γης...το σώμα σου αντιδρά γιατί σου υπενθυμίζει ότι άλλα πράγματα είναι πιο σημαντικά...καλά δεν τα λέω βρε Πένυ;
08-03-2011, 13:51 #5
μια χρα τα λες
08-03-2011, 14:11 #6
Γεια σου d_o. Σε φοβίζει η σκέψη πως μπορεί και να μην προλάβεις? Τι το φοβερό νομίζεις πως θα συμβεί αν δεν προλάβεις?
Ας πάρουμε το χειρότερο ενδεχόμενο για σένα. Πες ότι δεν προλαβαίνεις λοιπόν, δε θα έχεις άλλες ευκαιρίες να το κάνεις? Δεν θα υπάρξουν άλλες χρονιές μπροστά σου να ξαναδώσεις, ίσως καλύτερα προετοιμασμένη? Μπορεί λες αυτή σου η ανάγκη για απόδοση άσχετα αν είσαι ήρεμη και νοητικά συγκεντρωμένη στο στόχο σου, να σε μπλοκάρει αυτή η ίδια? Να νιώθεις "αναγκασμένη" να συγκεντρωθείς?"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
17-03-2011, 13:01 #7
δες το χαλαρα γτ πραγματικα δινουμε και δωσαμε ολοι πολυ μεγαλη σημασια στις πανελληνιες και τωρα που τελειωνουμε τη σχολη συνηδητοποιουμε πως πιο ευτυχισμενοι και κερδισμενοι θα ημασταν αν επιλεγαμε να κανουμε κατι αλλο...ετσι οπως καταντησαν την εκπαιδευση...μην αγχωνεσαι για μικροπραγματα και για πραγματα που μπορουν να παρουν καποια παραταση η να επαναληφθουν...δεν θα χαλασει ο κοσμος αν δωσεις του χρονου..ισα ισα θα σκεφτεις καλυτερα και πιο ωριμα τι θες πραγματικα και τι σου ταιριαζει και θα προσπαθησεις για αυτο και οχι οπου σε ριξει η τυχη,μονο και μονο επειδη ανυπομονεις να γινεις φοιτητρια...στα λεω αυτα γτ ξερω πολυ καλα τι περνας και επισης και εμενα ολη αυτη η κατασταση του αγχους των πανελλαδικων και επειτα με τη σχολη και την πολη που περασα και δεν ηθελα μου δημιουργησαν ολες τισ κρισεις πανικου...δεν ειναι λιγο πραγμα να πιεζεσαι να κανεις κατι που δεν θες και να το κρατας μεσα σου για πολυ πολυ καιρο...οποτε ηρεμησε εισαι μικρη ακομα για αγχη οπως και εγω
...απλα εσυ συνηδητοποιησε το πιο γρηγορα και διωχτο...