Results 16 to 17 of 17
Thread: Μια ιστορια που με ποναει πολυ..
-
04-08-2006, 22:57 #16
Με λιγα λογια δηλαδη εννοεις να προσπαθησω να \"παω κοντρα\" στις μεχρι τωρα αυτοματες αντιδρασεις μου και στη συμπεριφορα μου? ;)
Σωστο..αλλα λιγο δυσκολο και θελει συνεχη επαγρυπνηση και χρονο..Πρεπει να αναλυω και να ελεγχω καθε μου σκεψη και αντιδραση..Butterfly
- 05-08-2006, 10:01 #17
Originally posted by Ifigeneia24
Με λιγα λογια δηλαδη εννοεις να προσπαθησω να \"παω κοντρα\" στις μεχρι τωρα αυτοματες αντιδρασεις μου και στη συμπεριφορα μου? ;)
Βεβαίως....για άλλη μια φορά θα επαναλάβω ότι η κουβεντούλα αυτή όπως και κάθε κουβεντούλα που γίνεται σε αυτό ή και σε άλλα φόρα...είναι στην ουσία κατάθεση απόψεων και εμπειριών (ενδεχομένως και γνώσεων καμμιά φορά) με την έντονη παρουσία του υποκειμενικού στοιχείου πάντοτε.Εσύ θα πάρεις τις αποφάσεις σου....εσύ θα χαράξεις την πορεία σου..και εσύ θα πραγματοποιήσεις το ταξίδι αυτογνωσίας-αυτοπραγμάτωσης.Εμείς στο δώρο που μας προσφέρει ο κάθε θεματοθέτης να γνωρισούμε κάποια πράγματα...ή να ξαναθυμηθούμε και να ξαναπροβληματιστούμε σε κάποια πράγματα...το μόνο που μπορούμε (εάν μπορούμε) σαν αντί-δωρο είναι να καταθέσουμε τη γνώμη μας...ελπίζω κι εύχομαι πάντα καλοπροαίρετα.Σίγουρα όμως όλοι ευχόμαστε να διαβάζουμε συχνότερα μηνύματα ανθρώπων που κατάφεραν να βρούνε τελικά αυτό που ζητούσανε...και κάτι τέτοιο εύχομαι-ευχόμαστε και σε σένα.
Λάθος διάγνωση
26-06-2025, 22:58 in Ψυχοφαρμακολογία