Results 16 to 17 of 17
			
		Thread: Μια ιστορια που με ποναει πολυ..
- 
	04-08-2006, 23:57 #16Member  
 - Join Date
- Dec 2005
- Posts
- 62
 Με λιγα λογια δηλαδη εννοεις να προσπαθησω να \"παω κοντρα\" στις μεχρι τωρα αυτοματες αντιδρασεις μου και στη συμπεριφορα μου? ;) 
 Σωστο..αλλα λιγο δυσκολο και θελει συνεχη επαγρυπνηση και χρονο..Πρεπει να αναλυω και να ελεγχω καθε μου σκεψη και αντιδραση..Butterfly
 
- 05-08-2006, 11:01 #17Senior Member  
 - Join Date
- Oct 2005
- Posts
- 179
 Όχι....αυτό που εννοώ είναι να πάς σύμφωνα με τα όσα έχεις διδαχτεί απ την εώς τώρα εμπειρία σου.Αυτόματες δεν ήταν οι αντιδράσεις και η συμπεριφορά σου...με την έννοια ότι είχαν μια δική τους λογική πάνω στην οποία στηρίζονταν...αυτόν τον προσχεδιασμό που εσύ ερευνάς.Αυτόματα εσύ ακολουθούσες αυτό το σχέδιο...ακόμα κι αν τα μηνύματα που έπαιρνες απο την αλληλεπίδραση σου με τους άλλους..έδειχναν ότι κάτι πρέπει να αλλάξεις.Αυτό που λέω λοιπόν (όχι μόνο ή ειδικά σε σένα...αλλά με την ευκαιρία που μου δίνεις εσύ τα υπενθυμίζω πρωτίστως στον εαυτό μου)...είναι απλώς να ανοιχτούμε στην εμπειρία και στα μηνύματα/μαθήματα που παίρνουμε απο αυτήν.Γιατί....(κι εδώ χρησιμοποιώ την δικιά μου εμπειρία) μαθήματα που δεν τα δίνουμε σημασία...και δεν τα αξιοποιούμε συμβαίνει πολλές φορές να επαναλαμβάνονται.Originally posted by Ifigeneia24
 Με λιγα λογια δηλαδη εννοεις να προσπαθησω να \"παω κοντρα\" στις μεχρι τωρα αυτοματες αντιδρασεις μου και στη συμπεριφορα μου? ;)
 
 Βεβαίως....για άλλη μια φορά θα επαναλάβω ότι η κουβεντούλα αυτή όπως και κάθε κουβεντούλα που γίνεται σε αυτό ή και σε άλλα φόρα...είναι στην ουσία κατάθεση απόψεων και εμπειριών (ενδεχομένως και γνώσεων καμμιά φορά) με την έντονη παρουσία του υποκειμενικού στοιχείου πάντοτε.Εσύ θα πάρεις τις αποφάσεις σου....εσύ θα χαράξεις την πορεία σου..και εσύ θα πραγματοποιήσεις το ταξίδι αυτογνωσίας-αυτοπραγμάτωσης.Εμείς στο δώρο που μας προσφέρει ο κάθε θεματοθέτης να γνωρισούμε κάποια πράγματα...ή να ξαναθυμηθούμε και να ξαναπροβληματιστούμε σε κάποια πράγματα...το μόνο που μπορούμε (εάν μπορούμε) σαν αντί-δωρο είναι να καταθέσουμε τη γνώμη μας...ελπίζω κι εύχομαι πάντα καλοπροαίρετα.Σίγουρα όμως όλοι ευχόμαστε να διαβάζουμε συχνότερα μηνύματα ανθρώπων που κατάφεραν να βρούνε τελικά αυτό που ζητούσανε...και κάτι τέτοιο εύχομαι-ευχόμαστε και σε σένα.
 


 
 
					
					
					
						 Reply With Quote
  Reply With Quote


 
			
Aπώλεια συντρόφου
29-10-2025, 15:30 in Απώλεια, Πένθος