Results 31 to 45 of 160
Thread: θετικη ανατροφοδοτηση
-
17-03-2011, 21:55 #31
- 17-03-2011, 21:58 #32
Δλδ ρε κενο εχεις δολοφονικες τασεις?ουστ!δεν πιστευω να θες να δολοφονισεις τπτ παιδακια τουλαχιστον ετσι?
Με αυτο που δηλωσες καλα κανουν και σου μηλανε ετσι!
Να πας να γραφτεις σε φορουμ για δολοφονους και κανιβαλους!
17-03-2011, 22:01 #33
εσυ με ξερεις προσωπικα που μου χεις γραψει τοσες μαλακιες σαν να ειμαι ο γιοκας σου ? παντα απ'την μερα που γραφτηκα εδω μιλας με ασχημο τροπο ΧΩΡΙΣ να εχει προηγηθει τπτ! στις αρχες δεν ειχα δωσει καμια αφορμη! και μη μου πεις οτι δεν ισχυει, γιατι στο ανελυσα και στο παρελθον οτι αυτο εκανες δινωντας σου παραδειγματα!
κι οχι δεν εννοω αυτα τα θεματα που αναφερεις, αλλα το τελευταιο θεμα που γραψα οτι μου φταιει το περιβαλλον της Αθηνας κι οτι δε με εκφραζει για να κανω περισσοτερα πραγματα. μπηκα εγω ποτε σε δικο σου θεμα να στο καταστρεψω και να σε κρινω για οσα νομιζω οτι εκανες ή δεν εκανες στη ζωη σου ? αλλα βεβαια αφου δεν εχεις το θαρρος να γραψεις εδω τπτ για σενα παρα μονο κρινεις τους αλλους. το ιδιο ισχυει και για αλλα μελοι βεβαια. αυτη η υπερβολικη κριτικη μαζι με την οποια δηθεν συμπεριφορα μου μοιαζει τελειως ψευτικη. θες μεν να κρινεις τους αλλους και να βγαζεις τη κακια σου ανετα, χωρις ομως να σε κρινουν αυτοι.
marian_m εχεις δικιο, ειμαι ανεπαρκης επειδη δεν εχω την ηλικια σας, και βλεπω το κοσμο διαφορετικα. οτι κι αν πεις ειναι σαν να μιλας στο τοιχο οποτε δε χρειαζεται καν αναλυση.
τελος και δε το συνεχιζω, ειδικα με τη Θεοφανία δε θελω καμια κουβεντα.
18-03-2011, 02:11 #34
18-03-2011, 03:23 #35
εσενα παλι και να σε αποδεχτηκαν, τωρα πρεπει να ειναι πλεον νεκροι, κι αν δεν ειναι κατα κει οδευουν σιγουρα. παντως ο μπαμπακας σου πρεπει να εφτυσε αιμα για να σε καλομαθει τοσο ο καημενος. λυπαμαι και τους γκομενους σου αν εχεις παντα, κι ελπιζω να μην κανεις ποτε σου παιδια, γιατι αμα ειναι να τους μιλας ετσι οπως κι εμενα (και χειροτερα φυσικα γιατι αν φερεσε ετσι μεσω διαδικτυου, ποιος ξερει εξω τι θα κανεις) σιγουρα θα βγουν κατεστραμμενα!!!!!!! αλλα μαλλον γιαυτο δεν εκανες ακομα. οπως και να εχει καλυτερα, τη γλυτωσαν τα καημενα.
δε προκειται να ξανακανω καμια ανασκαφη σε παλιοτερα θεματα και να χασω πολυτιμο χρονο για παρτυ σου! θα σου θυμισω απλα τοτε που με κατηγορησατε για διπλο λογαριασμο οτι ημουν ο Aiur και καλα για να κανω support στον εαυτο μου, ΧΩΡΙΣ να εχω αναγκη κατι τετοιο, αφου οι περισσοτεροι συμφωνουσαν μαζι μου. ολοι εκτος απο σενα, την RainAndWind και τον Boltseed, που εισασταν αυτοι που με κατηγορισατε και με κοροϊδευατε σαν καθυστερημενα, ΑΔΙΚΑ εμενα και το αλλο το παιδι, γιατι δεν βρισκατε επιχειρηματα. αυτο συνεβη ΠΡΙΝ δωσω την οποιαδηποτε αφορμη περι δολοφονιων που λες...
τελος ημουν αυτος που σε σεβαστηκε στο χτεσινο θεμα της whitecandle λογο ηλικιας, και που συνεχιζει να σε σεβεται για τον ιδιο λογο, γιαυτο και δε θελω κουβεντες μαζι σου (κι οποια αλλη ανω των 30), για να μην καταληξω να τις προσβαλλω και να τις σκυλοβριζω ασχημα μεσω ενος forum (εξω ισως εκανα χειροτερα). αναγνωριζω το χασμα γενεων που υπαρχει, αλλα επειδη σε εμενα δε πιανουν οι απειλες και δεν εχουμε φασισμο, θα γραφω οτι νιωθω οπως κανω παντοτε.
18-03-2011, 03:28 #36
το ότι θεωρήσαμε κάποια μέλη πως έχεις διπλό προφίλ δεν μας καθιστά κυνηγούς κεφαλών και ειδικά του δικού σου. Είναι δικαίωμα μας να εκφέρουμε άποψη, δεν σου την είπε κανείς.
Το μέλος όμως τελικά που σε κατηγορήσαμε πως ήσουν ΚΑΙ εσυ, δεν ξαναφάνηκε. Τυχαίο?
Οσο για την ηλικία μου, σόρι, αλλά που την ξέρεις? Σου έχω πει ποτέ πόσο είμαι και δεν θυμάμαι?
18-03-2011, 03:32 #37
τοσα μελοι δε ξαναπατανε εδω μεσα, ειδικα αν τους κατηγορισουν για κατι τετοιο. αν συνεχιζεις να πιστευεις οτι εχω διπλο λογαριασμο και ημουν ο Aiur, ρωτα την Broken_Doll με εχει και στο msn και το facebook, ξερει και πως δειχνω ακομα. με το παλικαρι εκεινο ΔΕΝ ειχα απολυτως καμια σχεση.
οσο για την ηλικια σου, εχω τις πηγες μου τις οποιες δεν αποκαλυπτω.
18-03-2011, 03:35 #38
Και επειδή σε έχει δει καποιος στο φεις σημαίνει πως δεν έφτιαξες άλλο λογαριασμό? Πανέξυπνο επιχειρημα.....
χμμμ...μ αρέσει που γίνομαι αντικείμενο συζήτησης και εκτός φόρουμ...(εμότικον με μαύρα γυαλιά και λάμψη παντού).
Πες στις πηγές σου και στον εαυτό σου να ασχοληθούν με τίποτα πιο σημαντικό από μένα που είμαι ένα ανώνυμο νικ που διαφωνεί μαζί σας.
Υπάρχει και πραγματική ζωή.
18-03-2011, 03:49 #39
το παλικαρι εκεινο εδινε links στην υπογραφη του για το blog του και το δικο του facebook. ειναι δυνατον να κατσω να στησω καινουργιο profile στο facebook κι ολοκληρο blog, απλα για να φτιαξω ενα δευτερο account στο forum και να υποστηριζω τον εαυτο μου ? μιλαμε εχεις καψει φλαντζα!!!!!!!!!
κι οσον αφορα τις πηγες μου, εγω δεν εχω γνωστους εδω μεσα, εκτος της Broken_Doll οπως ανεφερα.
δεν ασχολουμαι περισσοτερο με ατομα απ'το φορουμ ειδικα οταν ειναι τοσο κακεντρεχη σαν εσενα, γιατι μου ειναι αχρηστα, και σιγουρα δε θα τα γνωρισω ποτε εξω.
18-03-2011, 12:43 #40
Δλδ ρε κενο εσυ ποσο εισαι και σεβεσαι ολες που ειναι ανω των 30?Οχι τωρα δλδ τα πηρα εισαι 26 ποσο?
Εγω ειμαι 31 τοσα πολα χρονια σου ριχνω δλδ?
Παντως ενα παραδεχομαι σε εσενα οτι τουλαχιστον ομολογησες οτι εχεις δολοφονικες τασεις,θελει πολλα κοτσια να το κανει κανεις αυτο γιατι λιγο πολυ ολοι εχουμε σκοτεινες σκεψεις και ας μην τις εφαρμοζουμε ποτε.
18-03-2011, 12:46 #41
Είδα τη θετική ανατροφοδότησή μου από χθες και είμαι πολύ χάλια. Από ότι φαίνεται υπάρχουν συμπάθειες και αντιπάθειες σ'αυτό το σάιτ, κι εμένα δεν με συμπαθεί κανένας. Έχω ανοίξει την ψυχή μου, έχω γράψει άπειρα ποστς και έχω δεχτεί πολλές και κακές επιθέσεις ανα καιρούς, και τώρα αυτό. Θα προσπαθήσω να μην ξαναμπω σε αυτό το σάιτ, αν και ήταν το καταφύγιό μου γιατί δεν είχα φίλους. Αλλά εσείς θέλετε να με διώξετε. Προφανώς δεν έχω λόγο για να μείνω, απλά ήθελα να σας την πω, για να μη νομίζετε ότι είστε πιο έξυπνοι. Φιλάκια και να προσέχετε.
Υ.Γ. Εννοείται πως αυτούς τους λίγους που μου έδωσαν θ.α. τους εκτιμώ όποιοι κι αν είναι και τους ευχαριστώ.
18-03-2011, 12:48 #42
Εγω παντως εχω ψηφηση θετικα εσενα,τον κιπ και και τον κενο και την Δωρα αγχος παρολο που μ την ειπε την τελευταια φορα.
Μην δινεις σημασια και εγω χθες το ειδα τις ψηφους μου και παραξενευτικα κιολας μου φανηκαν πολλες.χαχα.
Και σιγουρα εδωσα ψηφο θετικη στην καρι που ειναι το πιο τρυφερο πλασμα εδω μεσα.Μαλιστα προσπαθησα να της δοσω κιαλη ψηφο αλλα δεχεται μια φορα στο καθε ατομο.
18-03-2011, 12:50 #43
Πανικούλα σ'ευχαριστώ και το εκτιμώ είσαι από τους λίγους που αξίζουν σ'αυτό το σάιτ, η άλλη είναι το Κατερινάκι για τους άλλους δεν έχω να πω τίποτα.
18-03-2011, 12:53 #44
Εχει και πολλα αλλα καλα ατομα απλα δεν γραφουν γιατι εχουν απελπιστει που υπαρχουν και τα αλλα τα ατομα.Τα ατομα που κοιτανε να σου βγαλουν τα ματια.καταλαβες?
Πρεπει να μαθεις να ζεις και αναμεσα σε καρχαριες η να γινει εσυ η ιδια καρχαριας.Εγω διαλεξα το 2ο ειμαι καλη και γλυκια με τα καλα ατομα και με τα αλλα τα ατομα ειμαι η αδιαφορη η σκυλα!
18-03-2011, 13:00 #45
Λες να είναι έτσι; Μακάρι. Αλλά όσο πιο πολλοί γράφουνε τόσο απογοητεύομαι. Κάθε "άνθρωπος" που γνωρίζω με απογοητεύει. Δεν μπορώ να γίνω "σκύλα" αλλά πρέπει. Γιατί αδιάφορη μόνο δεν φτάνει, αν θες να λέγεσαι καλός, πρέπει να βάζεις τους κακούς στη θέση τους και όχι να τους αφήνεις να σε πατάνε και να τους βλέπεις από κάτω. Εγώ αυτό κάνω.
Αλλά τώρα όπως είδες έγινα σκύλα και τους τα χωσα.