Results 46 to 60 of 160
Thread: θετικη ανατροφοδοτηση
-
18-03-2011, 13:05 #46
Γιατι απογοητευεσαι?Ακομα και ο κενο χθες δεν σου γραφε κατι το τοσο κακο και ομως ενιωθες ασχημα.Πολοι που σου ειπαν οτι βγαζεις μια αρνητικοτητα εχουν δικιο .Μοιαζεις πολυ πληγωμενη και απελπισμενη αλλα θα μαθεις.Δεν εχω καταφερει ακομα να ειμαι και πολυ αδιαφορη με αυτα τα ατομα αλλα προσπαθω.Αναλογα τα κεφια παει απλα πρεπει να συγκραταμε τον εαυτο μας και να χωνουμε εκει που δεν το περημενουνε με ομορφο τροπο χαχα.
Εγω ειμαι ναι μεν εκδικητικο ατομο δνε ξερω για σενα αλλα δεν βγαζω τοση αρνητικοτητα η ζωη και οι ανθρωποι εχουν πολλες ομορφες εκλπηξεις μην τους καταδικαζεις ολους.
- 18-03-2011, 13:09 #47
Βρε πανικούλα, έγραψα τι μου συμβαίνει. Στην πραγματική ζωή, όποιον γνωρίσω με απογοητεύει, μου κάνει τα χειρότερα, πχ άμα είναι γυναίκα, την πέφτει στο αγόρι μου ή με γράφει. Στην ιντερνετική μου ζωή όπου πάω τσακώνομαι και μου επιτίθονται και με χλευάζουν με χαζομπλογκς, και τώρα δεν μου δίνουν ούτε θετική ανατροφοδότηση που σημαίνει με έχουνε γραμμένη στα παλιά τους τα παπούτσια, ή θέλουν και να με διώξουν. Πως να μην είμαι απελπισμένη και απογοητευμένη; Πες μου έναν άνθρωπο που να αξίζει σε αυτό το φόρουμ, που να μου έχει φερθεί καλά. Τελοσπάντων, δεν θέλω να πω τίποτα άλλο, τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους. Δεν έχω επιτεθεί, όπως άλλο, είμαι παλιά γράφω τόσα πολλά μηνύματα, και πάλι ανατροφοδοτήσεις δεν έχω πάρει. Δείχνει τι είναι οι άλλοι.
18-03-2011, 13:13 #48
panikoula δε καταλαβαινω γιατι μπλεκεις στα ποδια μου ενω δεν υπηρχε κανενα προβλημα μαζι σου.
ειμαι οσο ειμαι, οχι οσο δειχνω, και σιγουρα οχι οσο νιωθω.
αυτοακυρωνεσαι μονη σου αφου χτες εγραψες:
και σημερα το αλλαξες σε:
αποφασισε τι απ'τα δυο ισχυει και πεσμου αν χρειαζεται και σε σενα ignore για να μην ενοχλεισαι.
whitecandle μην αφηνεις να σε επηρεαζουν τοσο ανουσια πραγματα. φυσικα και προκειται για γυναικουλιστικο παρεϊνι εδω μεσα, το οποιο ψηφιζει η μια την αλλη. γιαυτο οι γυναικες εχουν τοσες ψηφους, και γιαυτο εγραψα πως θυμιζουν cosmopolitan. και η Θεοφανία και οι "γνωστοι" της που μου ειπαν την ηλικια της ανηκουν σ'αυτο το παρεϊνι, ειναι μαλιστα δημοφιλης στο chat που καιγεται μαζι με ορισμενους απο εδω μεσα.
18-03-2011, 13:18 #49
Και δλδ οι θετ ανατροφοδοτησεις θα δειξουν οτι εισαι αξια εδω μεσα και αξια στην ζωη?Εγω σημερα μονο τις προσεξα και ειληκρινα δεν με ενδιαφερουν καθολου.
Εχω και 2 προηδοποιησεις οπως ειδα και παλυ δεν με κοφτει.
Στην ριαλ ζωη να κανεις φιλες που να ειναι σοβαρες και οχι ξεκ---ες ειχα και εγω μια τετοια και την εκανα περα.Τωρα δεν εχω καμια κολιτη μονο απο μακρια και αγαπημενα νομιζω οτι ειναι καλυτερα ετσι.Καιν επιτελους χεσαι την γνωμη των αλλων εγω την εχω γραμμενη και ειδηκα στην ριαλ ζωη
18-03-2011, 13:19 #50
Κενό άμα είναι έτσι όπως τα λες οκ τι να πω. Σ'ευχαριστώ πάντως για την εμψύχωση και καταλαβαίνω πως κι εσένα σου έχουν επιτεθεί πολλές φορές, θα ήθελα να σε υποστηρίξω αλλά από την άλλη δεν θέλω να ανοίγω καινούρια μέτωπα, ήδη πολλά έχω ανοίξει. Σου δίνω θετική ανατραφοδότηση, αλλά ελπίζω να είναι η τελευταία μου εδώ μέσα και να μην ξαναγράψω, αν και πολύ δύσκολο γιατί εκτός των άλλων εκτίθεμαι.
18-03-2011, 13:20 #51
18-03-2011, 13:24 #52
Πανικούλα αυτό που μου είπες για το ήρωα μου φαίνεται παράξενο,γιατί ο περισσότερος κόσμος θα πει α αυτή είναι χωρισμένη με παιδί, αα τι πράγματα είναι αυτά, την αφήνουμε στο περιθώριο. Γι'αυτό σου λέω έχω απογοητευτεί από τους ανθρώπους. Εδώ ο άλλος πάει να αυτοκτονήσει που εγώ τον θεωρώ ήρωα και οι άλλοι θα πουνε α τον ανώμαλο, είχε ψυχολογικά προβλήματα. Από ότι είδα μας δώσανε κι άλλες τροφοδοτήσεις, και τους ευχαριστώ γι'αυτό. Αλλά και στη ρίαλ ζωή πανικούλα δυστυχώς όπως είναι εδώ είναι, εδώ είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας, και όπως και να το κάνουμε, όταν βλέπεις ότι 100 άτομα δεν σε πηγαίνουνε, δεν μπορεί να μην σε επηρεάσει. Αλλά μου χει ξανασυμβεί πολλές φορές, μάλλον με ζηλεύουνε τι να πω.
18-03-2011, 13:28 #53
white εγω θα μετρησω την γνωμη των ανθρωπων που με νοιαζονται και οχι ατομων χαμηλου επιπεδου που δεν ξερω που πανε τα 4.
Ναι εχω ακουσει και πολλα κουλα για οτι ειμαι χωρησμενη οτι επειδη δεν εχω αντρα πρεπει να εχω αγ----ες και οτι ξεμιαλιζω τις αλλες αλλα τις αρνητικες γνωμες μαθενω να τις γραφω εκει που δεν ανατελει ο ηλιος.
Αλλα οι περισσοτεροι μονο καλα εχουν να πουν για μενα αλλα ακομα κιαν ητν περισσοτερα τα αρνητικα που λεγονται για μενα δεν θα τα εβαφα μαυρα.
Αρκετα τραβηξα με την κακια και την χολη των αλλονων.
18-03-2011, 13:30 #54
Τι να πω δεν έχω λόγια έχω ακούσει τιιις κακίες αλλά και αυτό ότι έχεις αγ...ίες πρώτη φορά το ακούω. Ουστ
18-03-2011, 13:37 #55
Κοιτα πρεπει να προσπαθησεις να γινεις ευτηχησμενη κανεις δεν τα εχει ολα.Ολοι εχουν προβληματα τετοιου ειδους.
Δεν πρεπει να σταματησουμε να ρποσπαθουμε να ευτηχησουμε και μονο η προσπαθια αυτη μας δινει νοημα στην ζωη.
18-03-2011, 13:43 #56
Ναι το ξέρω ότι όλοι έχουν τα ίδια αλλά δεν βλέπω κανέναν να τον πειράζει προφανώς γιατί είναι ίδιοι με αυτούς που "τους τη λένε". Εγώ όμως δεν τη λέω σε κανέναν εκτός και αν με πειράξει κάτι που θα μου πει και είναι έξω από τα νερά μου. Anyway, πιάσαμε την πολυλογία πάλι (εγώ) και δεν θέλω να γράφω πολλά μηνύματα.
18-03-2011, 13:49 #57
Οχι δεν ειναι ιδιοι απλα προσπαθουν να προστατευσουν τον εαυτο τους.Και καλα κανεις και δεν την λες πρωτη σε κανεναν ετσι πρεπει.
Και εμενα στην αρχη οταν την ακουγα εδω τα περνα ασχημα αλλα εμαθα να ανγοω λογια απο ατομα κατωτερα ισως, και απο ατομα που δεν ξερουν καν το ονομα μου.
18-03-2011, 14:03 #58
Καταρχήν, η αξία των άλλων δεν κρίνεται από το κατά πόσο μας συμπαθούν ή μας αντιπαθούν. Δε γυρίζουν όλα γύρω από μας.
Σίγουρα δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους, αν όμως είναι περισσότεροι αυτοί που θεωρούμε ότι μας αντιπαθούν και ερχόμαστε συχνά σε προστριβές, τότε μάλλον κάπου φταίμε κι εμείς.
Και το πώς μας φέρονται οι άλλοι, δε δείχνει μόνο τι είναι οι άλλοι, αλλά και τι είμαστε εμείς.
Όσο επιμένουμε να μη θέλουμε να το δούμε, τόσο θα απομονωνόμαστε και θα βλέπουμε παντού εχθρούς.
Όσον αφορά τη θετική ανατροφοδότηση, προσωπικά, τη δίνω σε κείμενα και απόψεις και όχι σε άτομα. Δεν πρόκειται για δήλωση συμπάθειας ή φιλίας. Δεν γνωρίζω προσωπικά κανέναν από το φόρουμ, πράγμα που μου είναι απαραίτητο για να συμπαθήσω ή να αντιπαθήσω κάποιον.
Όμως, μπορεί να διαβάσω μια ενδιαφέρουσα άποψη και καλά διατυπωμένη και να θέλω να δείξω ότι μου άρεσε. Γι' αυτό το λόγο, πότε δεν δίνω θετική ανατροφοδότηση ανώνυμα.
18-03-2011, 14:18 #59
Φυσικά και κρίνεται η αξία των άλλων από το πόσο μας συμπαθούν ή μας αντιπαθούν αν εμείς είμαστε άψογοι. Πρώτο αυτό.
Δεύτερον φταίμε ναι που ασχολούμαστε άμα ερχόμαστε σε προστριβές.
Τρίτον, δείχνει πολύ καλά τι είναι οι άλλοι, αφού δεν ζούμε σε μια τέλεια κοινωνία, ούτε καν ουδέτερη, αλλά ο καθένας θέλει να βγάλει το μάτι του άλλου ή κοιτάει μόνο την πάρτη του και επίσης άμα ζηλεύει ένα πολύ καλό ποστ δεν θα δώσει θ.α.
Συνεπώς είναι φυσιολογικό μετά να βλέπουμε εχθρούς ότι κι αν είμαστε εμείς και είπα τι είμαστε. Οκ τώρα;
18-03-2011, 14:27 #60
Αυτος ειναι ο χαρακτηριστικος τροπος που σχετιζεσαι με τον εαυτο σου και με τους αλλους.......αφου ο εγωκεντρισμος που εκφραζεις φτανει στο κοκκινο.........θες να σου βαλω θετικη ανατροφοδοτηση σε αυτο π.χ?δεν νομιζω,αντιθετως αν μπορουσα θα σου εβαζα αρνητικη ανατροφοδοτηση..............και οχι να σε πεισω για το αντιθετο....
Κατα τα αλλα θα συμφωνησω οτι και εγω θα ηθελα να ξερω ποιος μου βαζει φημη και γιατι......δλδ με την maria_m.........