θετικη ανατροφοδοτηση - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 11 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 160
    Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Φυσικά και κρίνεται η αξία των άλλων από το πόσο μας συμπαθούν ή μας αντιπαθούν αν εμείς είμαστε άψογοι. Πρώτο αυτό.
    Δεύτερον φταίμε ναι που ασχολούμαστε άμα ερχόμαστε σε προστριβές.
    Τρίτον, δείχνει πολύ καλά τι είναι οι άλλοι, αφού δεν ζούμε σε μια τέλεια κοινωνία, ούτε καν ουδέτερη, αλλά ο καθένας θέλει να βγάλει το μάτι του άλλου ή κοιτάει μόνο την πάρτη του και επίσης άμα ζηλεύει ένα πολύ καλό ποστ δεν θα δώσει θ.α.Συνεπώς είναι φυσιολογικό μετά να βλέπουμε εχθρούς ότι κι αν είμαστε εμείς και είπα τι είμαστε. Οκ τώρα;
    Μάλλον λοιπόν επειδή είσαι άψογη και γράφεις τέλεια μηνύματα που όλοι τα ζηλεύουν, δεν παίρνεις τη θετική ανατροφοδότηση που τόσα επιζητάς.
    Έχει μεγάλη μοναξιά η μεγαλοφυία!

Senior Member
    προτεινω να καταργηθει η θετικη ανατροφοδοτηση...
    ειναι μια μαλακια και μιση!
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Banned
    Quote Originally Posted by ανεμος View Post
    Αυτος ειναι ο χαρακτηριστικος τροπος που σχετιζεσαι με τον εαυτο σου και με τους αλλους.......αφου ο εγωκεντρισμος που εκφραζεις φτανει στο κοκκινο.........θες να σου βαλω θετικη ανατροφοδοτηση σε αυτο π.χ?δεν νομιζω,αντιθετως αν μπορουσα θα σου εβαζα αρνητικη ανατροφοδοτηση..............και οχι να σε πεισω για το αντιθετο....
    Κατα τα αλλα θα συμφωνησω οτι και εγω θα ηθελα να ξερω ποιος μου βαζει φημη και γιατι......δλδ με την maria_m.........
    Με ξέρεις και από κοντά και έβγαλες αυτό το συμπέρασμα; Όχι για να ξέρω. Αυτά τους αρέσουν και ψηφίζουν σε σας η κακία σας και η επίθεσή σας; Για να ξέρω δηλαδή. Ακόμα και έτσι να ήταν άνθρωπέ μου, να ήμουν εγωκεντρική που δεν είμαι γιατί δεν έχεις στοιχεία να το λες αυτό, αυτά που δείχνεις δεν είναι στοιχεία καλύτερα από σένα που βγάζεις την κακία σου τόσο εύκολα χωρίς λόγο και ανήκεις στην κατηγορία που είπε η πανικούλα.

Banned
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Μάλλον λοιπόν επειδή είσαι άψογη και γράφεις τέλεια μηνύματα που όλοι τα ζηλεύουν, δεν παίρνεις τη θετική ανατροφοδότηση που τόσα επιζητάς.
    Έχει μεγάλη μοναξιά η μεγαλοφυία!
    Ναι μάλλον πως το κατάλαβες;

Quote Originally Posted by ανεμος View Post
    Αυτος ειναι ο χαρακτηριστικος τροπος που σχετιζεσαι με τον εαυτο σου και με τους αλλους.......αφου ο εγωκεντρισμος που εκφραζεις φτανει στο κοκκινο.........θες να σου βαλω θετικη ανατροφοδοτηση σε αυτο π.χ?δεν νομιζω,αντιθετως αν μπορουσα θα σου εβαζα αρνητικη ανατροφοδοτηση..............και οχι να σε πεισω για το αντιθετο....
    Κατα τα αλλα θα συμφωνησω οτι και εγω θα ηθελα να ξερω ποιος μου βαζει φημη και γιατι......δλδ με την maria_m.........
    συμφωνώ όπως και με τη μαρια..μ

Η θετική ανατροφοδότηση δεν είναι για άτομα αλλά για κείμενα. Είναι για πράγματα που διαβάζουμε, μας εκφράζουν, μας αγγίζουν και συμφωνούμε.
    Οι περισσότερες δικές μου είναι ανώνυμες, αλλά και όσες είναι επώνυμες, ελάχιστες είναι από άτομα που ξέρω, όπως και οι περισσότερες από αυτές που έχω δώσει είναι σε άτομα που δεν έχω επαφή μαζί τους ούτε σε θέματα, πόσο μάλλον επί προσωπικού.

Από κει και πέρα γουαιτ, κάτσε και σκέψου.
    Ανοίγεις θέματα και ασχολούμαστε πόσα άτομα μαζί σου. Γράφουμε σελίδες επί σελίδων, προσπαθούμε να σε βοηθήσουμε και στο τέλος αντί να σκεφτείς και να πάρεις κάτι από όλα αυτά που ο καθένας σπαταλά το χρόνο του και το μυαλό του για να σου πει, ξεκινάς γκρίνια, "δεν με θελει κανείς, δεν ξαναμπαίνω κλπ".
    Ξέρεις τι δείχνεις με αυτό?
    Πως θες μασημένη μπουκιά. Θες να σε συμπαθούν επειδή απειλείς πως θα φύγεις γιατί όπως υποστηρίζεις δεν σε χωνεύει κανένας.
    Γιατί δεν φεύγεις λοιπόν? Γιατί παραμένεις σε ένα χώρο που οπως λες δεν σε θέλουν?
    Γιατί στην πραγματικότητα και κάπου στο βάθος-βάθος ξέρεις πως κάνεις λαθος, αλλά λειτουργείς σαν ένα κακομαθημένο παιδί που όλοι πρέπει να του κάνουν τα χατίρια γιατί αρρώστησε.
    Και ξέρεις ποιο είναι το χειρότερο απ' όλα?
    Την πραγματική ζημιά την κάνεις εσύ η ίδια στον εαυτό σου.
    Εμείς είμαστε ανώνυμοι/αγνωστοι που σήμερα επικοινωνείς μαζί τους και αύριο όχι.
    Η συμπεριφορά σου όμως και τα χαρακτηριστικά της επεκτείνονται και στην πραγματική σου ζωή και κει είναι τα αληθινά ζορια.

Banned
    ...και τωρα θα προσπαθησουν να πεισουν τη whitecandle οτι ειναι δικαιες, κι οχι δε θα προτιμησουν να ριξουν θετικη στη κολλητουλα τους που καιγονται μαζι στο chat, θα τη ριξουν σε καποια που δεν ξερουν και που κλαιγεται στο φορουμ, και τους φαινεται ποιος ξερει πως. μιλαμε εισαστε ο ορισμος της υποκρισιας εδω μεσα!

Senior Member
    Eιρηνη υμιν!!! Γιατι τωρα ανοιξαμε ολοκληρο θεμα για την ανατροφοδοτηση? Σιγα το θεμα πια. Αμα ενοχλει τοσο πολυ κοσμο, καντε μια ψηφοφορια να καταργηθει. Εμενα μου ειναι αδιαφορη. Ψηφιζω λευκο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Με ξέρεις και από κοντά και έβγαλες αυτό το συμπέρασμα; Όχι για να ξέρω. Αυτά τους αρέσουν και ψηφίζουν σε σας η κακία σας και η επίθεσή σας; Για να ξέρω δηλαδή. Ακόμα και έτσι να ήταν άνθρωπέ μου, να ήμουν εγωκεντρική που δεν είμαι γιατί δεν έχεις στοιχεία να το λες αυτό, αυτά που δείχνεις δεν είναι στοιχεία καλύτερα από σένα που βγάζεις την κακία σου τόσο εύκολα χωρίς λόγο και ανήκεις στην κατηγορία που είπε η πανικούλα.
    Σε ξέρουμε όπως μας ξέρεις κι εσύ. Από αυτά που γράφεις. Δεν χρειάζεται να ξέρεις κάποιον από κοντά, για να βγάλεις κάποια συμπεράσματα. Αν βέβαια δε σε εκφράζουν αυτά που γράφεις και στην πραγματικότητα είσαι διαφορετική, τότε βγάζουμε λανθασμένα συμπεράσματα.

Banned
    Ρε Θεοφανία, ειλικρινά με βγάζεις αληθινή τώρα που λέω ότι τα άτομα που προσβάλλονται είναι ίδια με αυτούς που τους προσβάλλουν. Σε αυτή την περίπτωση ισχύει ότι είναι ίδιοι όλοι αυτοί που προσβάλλουν εσείς δηλαδή. Και βλέπεις ότι αυτό μετράει, γιατί εσάς ψηφίζουνε, συνεπώς δεν έχει κανένα πρόβλημα η αρρώστια μου όπως λες, αλλά έτσι είναι ο κόσμος. Δεν θέλω καμμία μασημένη μπουκιά και δεν ισχύει τίποτα από όσα λες, το ότι μένω είναι επειδή δεν έχω ασχολίες να έχω φίλους, αλλά αν είναι σαν κι εσάς, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ δεν θα πάρω οπότε δεν θέλω να κάνω νέες γνωριμίες. Δεν κάνω λάθος εσείς μου το προσάπτετε αυτό συνέχεια. Είμαι φυσιολογική και αληθινή αλλά εσείς που να το δείτε με τις ψευτιές σας; Που πατάτε πάνω σε άλλους για να ανεβείτε και οι άλλοι σας ψηφίζουν σαν τα πρόβατα; Δεν κάνω καμμία ζημιά στον εαυτό μου, ούτε τίποτα άλλο από όσα λες γιατί δεν με ξέρεις. Η αλήθεια είναι ότι θα φύγω όποτε νιώσω έτοιμη, αλλά έχω έστω και μία ελπίδα ότι υπάρχουν άνθρωποι που αξίζουν εκεί έξω, αυτό έχω να πω.

Banned
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Σε ξέρουμε όπως μας ξέρεις κι εσύ. Από αυτά που γράφεις. Δεν χρειάζεται να ξέρεις κάποιον από κοντά, για να βγάλεις κάποια συμπεράσματα. Αν βέβαια δε σε εκφράζουν αυτά που γράφεις και στην πραγματικότητα είσαι διαφορετική, τότε βγάζουμε λανθασμένα συμπεράσματα.
    Εγώ δεν μίλησα για σας, μίλησα για αυτούς που ψηφίζουν και φαίνεται από τις πράξεις τους και όχι από τα λόγια τους οκ?

Quote Originally Posted by KENO View Post
    ...και τωρα θα προσπαθησουν να πεισουν τη whitecandle οτι ειναι δικαιες, κι οχι δε θα προτιμησουν να ριξουν θετικη στη κολλητουλα τους που καιγονται μαζι στο chat, θα τη ριξουν σε καποια που δεν ξερουν και που κλαιγεται στο φορουμ, και τους φαινεται ποιος ξερει πως. μιλαμε εισαστε ο ορισμος της υποκρισιας εδω μεσα!
    και αφου εσύ εισαι ο ορισμός της αλήθειας, γιατί είσαι ακόμη εδώ?
    μες στην κατινιά και το κοσμοπολιταν είμαστε εδώ μέσα, δεν πας να βρεις κανένα σοβαρό χώρο να ασχοληθείς?

Senior Member
    Ρε παιδια βλεπετε οτι αν καποιος εχει θεμα, δεν υπαρχει λογος να συνεχιζετε τον "διαλογο", δε βγαινει ακρη!

Banned
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    και αφου εσύ εισαι ο ορισμός της αλήθειας, γιατί είσαι ακόμη εδώ?
    μες στην κατινιά και το κοσμοπολιταν είμαστε εδώ μέσα, δεν πας να βρεις κανένα σοβαρό χώρο να ασχοληθείς?
    Κενό μη δίνεις σημασία, θα σου δινα θετική ανατροφοδότηση, αλλά δεν μπορώ, προφανώς υπάρχουν κλίκες και πρέπει να είσαι σε κλίκα για να επιζήσεις αλλιώς μόνος σου κάηκες!

Banned
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Ρε παιδια βλεπετε οτι αν καποιος εχει θεμα, δεν υπαρχει λογος να συνεχιζετε τον "διαλογο", δε βγαινει ακρη!
    Τι μας λες ρε συ που τα ξέρεις όλα με ξέρεις κι από χτες; Χααχαχα για γέλια είστε πραγματικά.

Banned
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    ΛΑΘΟΣ! Έχεις δίκιο, το έχω το θέμα μου. ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΚΟΙ κι εγώ κάθομαι και σας ανέχομαι χαχαχα

Page 5 of 11 FirstFirst ... 34567 ... LastLast