θετικη ανατροφοδοτηση - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 11 FirstFirst ... 7891011 LastLast
Results 121 to 135 of 160
    Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Πες τα ρε broken doll γειά στο στόμα σου!!!!!! Άμα το κατάλαβαν βασικά.
    εσύ κατάλαβες τι έγραψε?

Banned
    πραγματικα ΓΕΛΑΩ με το report, τσουζει η αληθεια φαινεται και ποναει. δειχνει ποιος ασχολειται με το φορουμ και ποιος επηρεαζεται και το παιρνει σοβαρα, τοσο ωστε να καθεται να παταει report σε οτι γραφω

Quote Originally Posted by BrokeN_DoLL View Post
    κι εγω θελω να τσακωθω
    ελα να παιξουμε μπουνιες γιατι οι αλλες ειναι γριες και αμα φανε μια θα πεσουν κατω.

απλα 2-3 ατομα ειναι μονο που μονιμως ειναι μες στην κακια και την πικροχολιαση γενικα ΣΕ Ο,ΤΙ θεμα μιλανε δν ειναι ολοι . οπως το πα, ακριβως 2-3
    θελω να ειμαι ενα απο αυτα τα ατομα, το θελω απεγνωσμενα!

Senior Member
    ναι αλλα το παιδακι αυτο θα ναι πιο χαρουμενο και πιο αποδεκτο και κοινωνικο! κ δν θα νιωθει λεπρο!
    ρε συ δεν ισχύει αυτό. γιατί κάποια στιγμή θα καταλάβει την αλήθεια και τότε δεν θα μπορεί να συνέλθει. συν ότι δε νομίζω να γίνεται κάποιος πιο κοινωνικός αν πιστεύει ότι πάντα φταίνε οι άλλοι, απλά θα τους υποτιμά όλους και αυτό θα δημιουργεί πρόβλημα στις σχέσεις.

Banned
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Παστελι; 18-03-2011 at 16:28.

Senior Member
    Quote Originally Posted by panikoula View Post
    Οπως ειδες υπαρχει η κλικα η δικια μας(ανρωποι με πραγματικα προβληματα) και η κλικα αυτων(τσιμπουρια).Ξερεις τι ειναι τα τσιμπουρια φανταζομαι.Ειναι κολλημενα στην σαρκα αορατα αναξια να τους ρηξεις εστω μια ματια,και πινοντας σταγονα-σταγονα το αιμα μας επιβηωνουν.
    Αλλα δεν ειναι ολοι ετσι εδω και δεν καταλαβενω γιατι καθεσε και χαλιεσε για μαλακιες 3 κατινων εδω μεσα.
    ε, ναι, γιατί όπως είναι γνωστό δεν μπορούμε να βρούμε μια μέση κατάσταση, μας τραβάνε τα άκρα. οι καλοί και οι κακοί....

Banned
    Πανικούλα για μένα το λες; Χαχαχα έχεις δίκιο αλλά ποιών 3; Είδες πόσοι μου την πέσανε;

Senior Member
    ΚΕΝΟ χαστουκια με φτιαχνουνε........

claire αυτο δν σημαινει ομως οτι πρεπει να μαστε η του υψους η του βαθους η να πεφτουμε κ να βριζουμε ολοι η να μεγαλοποιουμε ολοι στο λεω απο 1ο χερι επειδη εγω ειμαι υψος-βαθος οπως ακριβως το πα!

οι ΚΛΙΚΕΣ δημιουργουν αναγκαστικα κι αλλες ΚΛΙΚΕΣ! οποτε οσοι νομιζουν πως ειναι 5 ατομα κλικες, κανουν την δικια τους κλικα. ειναι αναποφεκτο. οποτε εχουμε κ λεμε οτι οι κλικες ειναι κατι το οποιο κανουν χωρις να καταλαβαινουν

δν εχω προβλ με τις κλικες εχω προβλ με τις κακιες και τις μυτες εκει πανω
    I m a Good Person With Bad Attitude

Banned
    Quote Originally Posted by claire View Post
    ε, ναι, γιατί όπως είναι γνωστό δεν μπορούμε να βρούμε μια μέση κατάσταση, μας τραβάνε τα άκρα. οι καλοί και οι κακοί....
    Τώρα αυτό τι σχέση έχει;

Banned
    Εγω βλεπω οτι επειδη καταλαβατε οτι αρπαζεται εχετε πεσει ολοι πανω της ντροπη σας .Συνχαριτιρια για την ανθρωπια σας.
    Θα μπορουσατε με πιο ομορφο τροπο να τις πειτε ολα αυτα τα γ@#$@#ενα σκ;4τα που της αραδιαζεται.

Κενο?Γρια ειναι η τρυπα του κω;ςε;ρευ σου μ@@κα.

Banned
    Γιατί πανικούλα πιστεύεις ότι δεν είναι κακοί και έχω άδικο; Αφού οι ίδιοι το επιβεβαιώνουν. :S

Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Πανικούλα για μένα το λες; Χαχαχα έχεις δίκιο αλλά ποιών 3; Είδες πόσοι μου την πέσανε;
    ναι σου δωσαμε αξια....αλλα για αυτο το κανεις γουσταρεις την αρνητικη προσοχη και εσυ και η φιλη σου η πανικουλα.......η ανωτερη μορφη ζωης!!!!!!χαχαχαχαχα

Banned
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.

Senior Member
    Να χεσω τα πτυχια σας ρε τι καθομαι κ μιλαω κ εγω εκλεπτισμενα τοση ωρα το ζωον!!!!λοοοοοοοοοολ
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    whitecandle αντί να βγεις έξω και να αρπάξεις τη ζωή από τα μαλλιά και να προσπαθήσεις να γίνεις καλά, κάθεσαι και τσακώνεσαι εδώ μέσα, κρύβεσαι πίσω από μια κατάσταση και στενοχωριέσαι για τις θετικές ανατροφοδοτήσεις και την κάθε παπαριά. όταν καταλάβεις πόσο λάθος κάνεις, θα είναι αργά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by panikoula View Post
    Θα μπορουσατε με πιο ομορφο τροπο να τις πειτε ολα αυτα τα γ@#$@#ενα σκ;4τα που της αραδιαζεται.
    καπως ετσι συμφωνω, αν και δεν ειμαι τοσο ευγενικη συνηθως, σε καποια ατομα χρειαζεται περισσοτερη υπομονη και κατανοηση.

Page 9 of 11 FirstFirst ... 7891011 LastLast