ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΤΡΩΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΕΡΟΧΥΤΗ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 39 of 39
    Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Για το δευτερο τυπο που λες ειναι πιο σπανιος κ πιο αναποτελεσματικος γιατι με την εξαντλητικη ασκηση προσπαθεις να χασεις τις θερμιδες αλλα με ολα αυτα που εχεις φαει ποσο ποια πρεπει να ασκηθεις για να τις χασεις...κ εφοσον εχεις φαει τον αμπακο δεν μπορεις μετα να κανεις γυμναστικη πρεπει να περασουν τουλαχιστον 5-6 ωρες κ παλι το αισθανεσαι το φαι οτι σε βαραινει...
    πιο συνηθισμενο ειναι ο εμετος κ τα καθαρτικα γιατι ξεφορτωνεσαι το φαγητο φευγει τελειως απ τον οργανισμο..αν κ με τα καθαρτικα πιο πολυ υγρα χανεις κ ηλεκτρολυτες κ οχι θερμιδες..

οσον αφορα την ποσοτητα που λετε θα μιλησω εξ ιδιων ωστε να δωσω μια εικονα επι του θεματος..στο τελευταιο μου βουλιμικο πριν μια βδδομαδα περιπου εφαγα : 1 ατομικη πιτσα, ενα καλτσονε, 3 κρουασαν, 2 σοκοφρετες, 1 πακετο μπισκοτα με σοκολατα κ ενα γιαουρτι ολα σε χρονο dt κ μετα καθαρτικα..

Συμφωνώ σε αυτό που λες περί της εξαντλητικής άσκησης και ομοίως δεν «αποδίδει» και η χρήση καθαρτικών,γιατί η απορρόφηση γίνεται στο λεπτό έντερο και όχι εκεί που ενεργεί το καθαρτικό.Να φανταστείς,ακόμη και με τον εμετό δεν αποβάλλεται πλήρως όλη η ποσότητα.

Όπως και να 'χει δε θ'αναλύσουμε ποια είναι η πιο αποδοτική μέθοδος αυτοκαταστροφής.:)Όλα αυτά είναι μια παροδική φυγή και όχι η λύση...

Junior Member
    Και μια συμπληρωματική ερώτηση:
    Η αποβολή από τον οργανισμό (μέσω εμετού ή καθαρτικών) γίνεται μόνο μετά από βουλιμικό επεισόδιο ή ακόμα και μετά από κανονικό γεύμα;
    Δηλαδή ο βουλικιμός θέλει να αποβάλει μόνο όσα λαίμαργα έφαγε τη στιγμή του βουλιμικού επεισοδίου, ή έχει γενικώς ένα θέμα με τις θερμίδες και θεωρεί ότι πρέπει να τις αποβάλει;

Ευχαριστώ και πάλι
    [COLOR="blue"]Ciao S. :/[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by Godric View Post
    Η αποβολή από τον οργανισμό (μέσω εμετού ή καθαρτικών) γίνεται μόνο μετά από βουλιμικό επεισόδιο ή ακόμα και μετά από κανονικό γεύμα;
    Δηλαδή ο βουλικιμός θέλει να αποβάλει μόνο όσα λαίμαργα έφαγε τη στιγμή του βουλιμικού επεισοδίου, ή έχει γενικώς ένα θέμα με τις θερμίδες και θεωρεί ότι πρέπει να τις αποβάλει;

Ευχαριστώ και πάλι
    εγω προσωπικα ξεκινησα με το να βγαζω τις κανονικες μεριδες φαγητου, μετα με επιαναν βουλιμικα και ετρωγα για να τα βγαζω δλδ δν τα βγαζα επειδη ετρωγα. γινεται συστημα δλδ μετα απο λιγο...οταν ο οργανισμος ζηταει τροφες που του αρνησαι για καιρο

εχεις υποψιες βουλιμιας?

επισης αν το ατομο δεν μπορει πλεον να βγαζει το κανονικο φαι επειδη το πηραν χαμπαρι κλπ, προσπαθει να ναι μονο του και εχει σχεδιασει τι θα φαει προκειμενου να τα βγαλει
    I m a Good Person With Bad Attitude

Junior Member
    Αν εννοείς υποψίες βουλιμίας για μένα όχι, αλλά έχω μία γνωστή που συχνά-πυκνά ξερνάει και μου λέει διάφορα σαν αυτά που διάβασα εδώ όπως πχ ότι την πείραξε το κρασί, ή κάτι που έφαγε και μου έκανε πάντα εντύπωση που έχει τόσο ευαίσθητο στομάχι και όμως δεν πάει στο γιατρό να το δει
    Ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μου πως είναι βουλιμική ή κάτι τέτοιο, απλά τώρα μου φαίνεται πως "όλα δένουν"

Senior Member
    ε αμα εχει συνεχως και εντονη μανια με το πως φαινεται το σωμα της, ισως εχει διατροφικη. αλλα μην προκαθοριζεις γιατι μπορει να μην ειναι κ ετσι!!!!!! εχει μανια με αδυνατισμα διαιτεσ κλπ? εχει συμπτωματα θλιψης?

Junior Member
    Σίγουρα δε μπορώ (και δεν τολμώ) να προκαθορίσω γιατί δεν είμαι γιατρός για να κάνω διάγνωση και δεν θέλω να πάρω αυτό το βάρος πάνω μου για να της πω κάτι που ενδεχομένως δεν ισχύει

Απλά παρατηρώ ότι υπάρχουν κάποιες ομοιότητες με αυτά που αναφέρετε

Δίαιτες; Έπαιρνε (ίσως να παίρνει και ακόμα, δεν ξέρω γιατί έχω να την δω από πριν φύγω για Ολλανδία) αυτά τα έτοιμα φαγητά που σου ετοιμάζουν διάφορες εταιρίες. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να αναφέρω το όνομα, αλλά νομίζω καταλαβαίνουν όλοι τι εννοώ... "κάτι & diet"

Κατά τ' άλλα, τα σαβ/κα που δεν της έστελναν φαγητό (δεν ξέρω γιατί λειτουργούν έτσι και δε σου παρέχουν για όλη την εβδομάδα), βγαίναμε έξω και τρώγαμε και πίναμε καλά. Όχι του σκασμού, αλλά σίγουρα παραπάνω από το φυσιολογικό

Ναι, θεωρεί κατά τη γνώμη της ότι πρέπει να χάσει κιλά. Μονίμως γκρινιάζει. Δεν το καταλαβαίνω αυτό το κόλλημα που έχουν μερικές (προσωπικά μ' αρέσουν τα πιασιματάκια :Ρ)
    Τέλος πάντων, είναι 1.70 και 60-62 κιλά. Δε νομίζω να έχει πρόβλημα. Τουλάχιστον σύμφωνα με τα δικά μου στάνταρ

Θλίψη; Πέρα από το κλασικό θέμα που τελείωσε μία Α σχολή και δε μπορεί να βρει δουλειά; Δε νομίζω. Τουλάχιστον όχι σε μένα. Αλλά η αλήθεια είναι πως τη βλέπω συνεχώς μέσα σε παρέα και ποτέ δεν μιλήσαμε κατ' ιδίαν για κάτι σοβαρό

Απλά επειδή συχνά όταν βγαίνουμε πάει στην τουαλέτα και κάνει εμετό γιατί όπως λέει την ενοχλεί, μου κέντρισε το ενδιαφέρον

Senior Member

Ευχαριστώ και πάλι
    Nαι, παιζει να γινεται κι αυτο που λες..οταν εχεις τεραστια εμμονη με το φαγητο μπορει να τα βγαζεις οχι απαραιτητα μονο μετα απο βουλιμικο αλλα κ απο κανονικο γευμα...σε μενα προσωπικα υπηρξε μια περιοδος που κρατησε περιπου 3 βδομαδες κατα την οποια μετα απο καθε τι που ετρωγα επαιρνα καθαρτικα λες κ ηταν καραμελες...κ υπηρξαν φορες που πηρα κ χωρις να φαω τιποτα, σε τελειως αδειο στομαχι...βεβαια αυτο ειναι πολυ επικινδυνο γιατι μπορει να παθεις ελκος εγω πονουσα φριχτα οταν το κανα..
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Σίγουρα δε μπορώ (και δεν τολμώ) να προκαθορίσω γιατί δεν είμαι γιατρός για να κάνω διάγνωση και δεν θέλω να πάρω αυτό το βάρος πάνω μου για να της πω κάτι που ενδεχομένως δεν ισχύει

Απλά παρατηρώ ότι υπάρχουν κάποιες ομοιότητες με αυτά που αναφέρετε

Δίαιτες; Έπαιρνε (ίσως να παίρνει και ακόμα, δεν ξέρω γιατί έχω να την δω από πριν φύγω για Ολλανδία) αυτά τα έτοιμα φαγητά που σου ετοιμάζουν διάφορες εταιρίες. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να αναφέρω το όνομα, αλλά νομίζω καταλαβαίνουν όλοι τι εννοώ... "κάτι & diet"

Κατά τ' άλλα, τα σαβ/κα που δεν της έστελναν φαγητό (δεν ξέρω γιατί λειτουργούν έτσι και δε σου παρέχουν για όλη την εβδομάδα), βγαίναμε έξω και τρώγαμε και πίναμε καλά. Όχι του σκασμού, αλλά σίγουρα παραπάνω από το φυσιολογικό

Ναι, θεωρεί κατά τη γνώμη της ότι πρέπει να χάσει κιλά. Μονίμως γκρινιάζει. Δεν το καταλαβαίνω αυτό το κόλλημα που έχουν μερικές (προσωπικά μ' αρέσουν τα πιασιματάκια :Ρ)
    Τέλος πάντων, είναι 1.70 και 60-62 κιλά. Δε νομίζω να έχει πρόβλημα. Τουλάχιστον σύμφωνα με τα δικά μου στάνταρ

Θλίψη; Πέρα από το κλασικό θέμα που τελείωσε μία Α σχολή και δε μπορεί να βρει δουλειά; Δε νομίζω. Τουλάχιστον όχι σε μένα. Αλλά η αλήθεια είναι πως τη βλέπω συνεχώς μέσα σε παρέα και ποτέ δεν μιλήσαμε κατ' ιδίαν για κάτι σοβαρό

Απλά επειδή συχνά όταν βγαίνουμε πάει στην τουαλέτα και κάνει εμετό γιατί όπως λέει την ενοχλεί, μου κέντρισε το ενδιαφέρον
    Κοιτα καλυτερα να μην βγαζουμε βιαστικα συμπερασματα για το αν η κοπελα εχει διατροφικη διαταραχη η οχι...δεν σημαινει απαραιτητα οτι μπορει να ειναι βουλιμικη, απλως μπορει να εχει κολλημα με την υγιεινη διατροφη, να ασχολειται συνεχως με το πως ειναι εμφανισιακα, αν ειναι παχουλη η αδυνατη, να επικεντρωνεται συνεχως σε ο,τι εχει να κανει με θερμιδες, φαγητα κτλ...αυτο συμβαινει σε παρα πολλες κοπελες να ασχολουνται υπερβολικα με θεματα διατροφης κ να εχουν εμμονη μ αυτα αλλα δεν συνεπαγεται οπωσδηποτε διατροφικη διαταραχη..καπου ειχα διαβασει οτι κατι τετοιο λεγεται "νευρικη ορθορεξια" καπως ετσι...

κοιτα οταν καποιος εχει διατροφικη διαταραχη εχει διαστρεβλωμενη εικονα του εαυτου κ της εμφανισης οποτε ο,τι κ να λεν οι αλλοι απλα δεν θα το πιστευει κ θα εκνευριζεται...εγω αν κ αντικειμενικα ειμαι κανονικη προς αδυνατη, υποκειμενικα με θεωρω παχουλη κ οτι πρεπει να χασω κιλα...δεν παν να μου λεν οι αλλοι ο,τι θελουν, εγω ειμαι καχυποπτη κ εχω την εντυπωση οτι με δουλευουν, εδω δεν ξερω εγω πως πραγματικα ειμαι...
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Mπορει οντως να την ενοχλει και να χει καποια μικρη νευρωση στομαχου. αν τρωει υγιηνα και λιγο τις αλλες μερες αν καποια μερα φαει και πιει περισσοτερο και καταναλωσει πιο λιπαρα φαγητα να την ενοχλει στο στομαχι. ειδηκα βραδυνες ωρες. το χω και εγω αυτο. πριζεται πολυ το στομαχι και ενοχλει. και μερικα ατομα δεν εχουν την υπομονη να περιμενουν να χωνεψουν. εχω ενα φιλο, αγορι, που δν εχει φυσικα διατροφικες και τετοια αλλα αμα φαει του σκασμου βαριεται να περιμενει να χωνεψει και τα βγαζει 1 στο τοσο

Page 3 of 3 FirstFirst 123