Quote Originally Posted by alexandros2985 View Post
Φιλε κεεπ. ΝΑΙ ενδεχομενως να οφειλετε και στην ασθενεια, αλλα νομιζω πως ξερεις τι κανουν τα φαρμακα αυτα : μπλοκαρουν την ντοπαμινη..μπλα μπλα μπλα...η ντοπαμινη σχετιζετε με την ευχαριστηση και την απολαυση..μπλα μπλα μπλα..και στο λινκ που μας παραπεμπτεις ( με 10 συζητανε, να πηγαινουν εκδρομη κλπ και εσυ να μην βρισκεις ενδιαφερον) και αναρωτιεμε, το ενδιαφερον σε μια συζητηση στην εκδρομη κλπ δεν αποτελει ευχαριστηση?
Α και σχετικα με αυτο με το γυμναστηριο, η εμπειρια μου:δουλευα οικοδομη θυμαμαι μια χαρα ωσπου ηρθε το ρισπερνταλ και οταν αρχισε να με πιανει θυμαμαι η δουλεια εγινε χχχδυσκολη και η αποδοση επεσε κατακορυφα σε λιγες μερες ωσπου το αφεντικο :Δροοομο

Χμ το λινκ που παραθεσα ηταν προ τριων χρονων , στην αρχη περιπου μιας καινουριας αγωγης (οχι πολυ αρχη νομιζω το 2006 αλλαξα αλλα ακομα ημουν λιγο μανταρα) που δουλεψε καλα σε συνδυασμο με πραγματα που μου αλλαξαν τη ζωη. Ναι εκανες βαρια εργασια δυστυχως , εγω ειμαι παιδι του γραφειου , δεν ξερω δοκιμασε διαφορετικες φαρμακευτικες προσεγγισεις και φυσικα αν μπορεις να την παλεψεις χωρις φαρμακα οκ.
Καλο ειναι τις ανησυχιες σου αυτες σχετικα με την σωματικη εργασια κλπ . κλπ. να της απευθυνεις σε εναν ειδικο για εμπεριστατωμενες απαντησεις.