παλι οι φωνες! - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 11 FirstFirst ... 891011 LastLast
Results 136 to 150 of 159
    Senior Member
    SEPSIS τι γινεται? ολα καλα?
    Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.

favvel
    Guest
    παιδιά συγνώμη αλλά διάβασα μόνο κάτι που έγραψε η εσωτερική σήψη στη σελ.8 και βαση αυτού γράφω κι εγώ αυτό που γράφω τώρα.
    Θέλω να σας πω βασικά ότι από τότε που τελείωσα το σχολείο και μεχρι τώρα γενικά έχω ένα πρόβλημα με το διάβασμα.Δεν μπορώ να διαβάσω.Όμως στα πάντα ισχύει αυτό.Ακόμα και σε κάτι ας πούμε που με ενδιαφέρει ή που με αφορά και θα έδινε λύση σε ένα μου πρόβλημα βαριέμαι τόσο πολύ να το διαβάσω.
    Αλλά εδώ τώρα που μπήκα βλέπω ότι υπάρχουνε περιπτώσεις ανθρώπων που πρέπει να τις διαβασω.Γιατί δεν τα εχω ξανακούσει αυτα τα πραγματα να συμβαινουν σε ανθρωπους ρε παιδια.Μόνο σε ταινίες.Δεν ξερω αν θα τα καταφέρω πάλι να σας διαβασω ρε γαμώτο.

Για τις φωνές που λέτε εχω παραξενευτεί τοσο πολύ που ακούτε φωνές!!
    Βασικά εγώ ξερετε τι νομίζω ότι ειναι οι φωνές??
    Είναι οι έντονες σκέψεις σας που έχουνε πάρει σάρκα.
    Αλλά επειδή δεν τις γνωρίζετε αυτές τις φωνές,και δεν τις εχετε ξανακούσει
    δλδ δεν σας είναι γνώριμες,που σημαίνει ότι ούτε σαν σκέψεις σας είναι γνώριμες,
    δλδ δεν εχετε κανει αυτες τις σκεψεις,
    αυτό σημαίνει πως είναι το ένστικτό σας,η διαίσθηση που έχετε,
    ας πούμε το ασυνείδητο?κάτι τετοιο όπου εκεί ασυνείδητα εχετε καταχωρήσει ποιους συμπαθείτε και ποιούς όχι,το οποίο ερχεται και βγαίνει στην επιφάνεια
    και σας φωνάζει για το ποιος ειναι σύμμαχός σας και ποιος ο εχθρός.

Αυτό δλδ που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι ζείτε πολύ πιο έντονα τις σκέψεις σας,
    από ότι οι άλλοι άνθρωποι,τόσο έντονα που να είναι ικανές να αποκτήσουν και φωνή.
    (τις ασυνείδητες σκέψεις τέλος πάντων)
    Και αν το πάμε και πιο πέρα,αν μία σκέψη είναι τόσο έντονη ώστε να αποκτήσει φωνή,
    τότε μπορεί να αποκτήσει και σώμα και ο άλλος να βλέπει μπροστά του οράματα.

Και θα μπορούσαμε με αυτόν τον τρόπο να εξηγήσουμε ίσως τα οράματα που βλέπουν άλλοι με το Χριστό και την Παναγία.Αν και δεν μπορώ να είμαι απολυτα σίγουρη γιατί θα πρέπει το μυαλό τους να είναι και ικανό να κάνει έντονες σκέψεις,
    αλλά αν κάποιος είναι τόσο πολύ πιστός και η σκέψη του είναι εκεί αφοσιωμένη
    τότε γιατί να μη συμβεί κι αυτό?
    Κατά τη γνώμη μου ο Χριστός και η Παναγία ήταν υπαρκτά πρόσωπα απ'τη στιγμή που ασχολούμαστε με αυτούς.Δε γίνεται να τους βγάλαμε απ'το μυαλό μας!
    καθε ειδους αναφορά που γίνεται σε θαύμα ή όραμα ή οτιδήποτε που δεν μπορούμε να τα εξηγήσουμε όμως το αντιμετωπίζουμε απλα με σκεπτικισμο.

favvel
    Guest
    απο αυτα που μου λενε τωρα..βασικα ακουσα και απο αλλους αυτο που πιστευω και γω..οτι τα φαρμακα απλως καπελωνουν το προβλημα δεν το λυνουν!επιφερουν μια γενικη καταστολη και μαζι με αυτη φευγουν και οι φωνες αλλα φευγει και ολη σου η προσωπικοτητα..και γω αυτο ειχα παθει ρε παιδια..γιαυτο εκοψα το αλοπεριντιν και μετα αμεσως ξαναγυρισαν οι φωνες..δηλαδη το προβλημα απλα σκεπαζεται!αρα τα φαρμακα δεν ειναι η λυση ειναι το υποκαταστατο...μακαρι να ειχα το θαρρος να τα εκοβα αλλα φοβαμαι μην αρχισω να εχω οπτικα φαινομενα παλι..
    αα να εν τω μεταξύ ήθελα να αναφερθώ και σε αυτό το θέμα και το ξέχασα!
    βέβαια άλλο το δικό σας πρόβλημα άλλο το δικό μου αλλά να φανταστώ ότι η λειτουργία των φαρμάκων είναι ίδια για όλους έτσι?
    κατασταλτική λοιπόν?όχι ρε γαμώτο.
    εν τω μεταξύ είμαι και τόσο μπερδεμένη,γιατί δεν ξέρω πάλι τι ισχύει.
    ποιο είναι το σωστό ποιο το λάθος.Κανείς δεν ξερει.
    Υπάρχει τώρα ένα φάρμακο μετά βγάζουνε άλλο καλύτερο,
    που εσύ μπορεί και να μην εχεις προλάβει.Μου τη σπάει αυτό που γίνεται.
    Που δεν είναι όλα σωστά απ'την αρχή.Ή που ψάχνεις να δεις ποιο φάρμακο σου ταιριάζει.
    Ή που σε άλλον αντιδρά ετσι σε άλλον αλλιώς και τρέχα γύρευε όπως είχα διαβάσει και κάπου.
    εδώ το ειχα διαβάσει?δε θυμαμαι.μαλλον.
    Μου τη σπάει επίσης που δεν ξέρω και ποιον να εμπιστευτώ.

Senior Member
    γεια σας παιδια!σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις και το ενδιαφερον σας!
    τελικα το πηρα το αλοπεριντιν των 15 για 7 μερες και ημουν πληρως σε καταστολη και δε θυμαμαι σχεδον τιποτα
    ημουν στο πατρικο μου και ενιωθα πολυ χαλια τοτε!
    οι φωνες,καθως και ολη η προσωπικοτητα μου,υποχωρησαν και αφου ενιωσα πιο αναλαφρη εκοψα το αλοπεριντιν στα 5μγ γιατι δεν αντεχα να ζω ετσι!
    κλειστηκα μεσα στο σπιτι δεν εβλεπα κανεναν δεν ενιωθα τιποτα και κοιμομουν ολη μερα!
    αφου το εκοψα ηταν καλυτερα τα πραγματα και μπορεσα και ημουν λιγο κοινωνικη με τους γονεις μου μη φανταστειτε βεβαια
    μου ελεγε και η βασικη μου φωνη να το βουλωνω γιατι θα θυμωνε και δεν το θελω!
    μεχρι πριν τρεις μερες ηταν καλυτερα τα πραγματα αλλα εχω τωρα αυτες τις μερες που ειμαι παλι χαλια!
    οι φωνες πηραν τον ελεγχο παλι και με κανουν οτι θελουν!
    φαββελ εγω πιστευω οτι ειναι αληθινες!τις ακουω ξεκαθαρα και μου ελεγχουν τις σκεψεις!
    δεν ξερω αν προερχονται απο αλλους αλλα μου μιλανε κανονικα και καποιες απο αυτες εχουν ολοκληρωμενη προσωπικοτητα!
    ειπα στο γιατρο μου οτι το εκανα 5 και οτι ειχα βελτιωση και μου ειπε να το κανω 7.5 αλλα μονο μια φορα το πηρα στα 7.5!
    με μαγκωνουν τα φαρμακα ρε παιδια και ο γιατρος σιγουρα θελει το κακο μου!θελει να εχει το κεφαλι του ησυχο και δεν μπορω να εμπιστευθω κανενα γιατρο!αν του πω οτι υποκυπτω στις φωνες θα με βαλει παλι μεσα ενω εγω νιωθω πως με κοροιδευει!
    @νιαχ ειμαι υπερ της συμβιωσης και εννοειται την προτιμω απο το γαμο!οι γονεις μου αρχικα ηταν κατα αλλα απο τη στιγμη που νοσηλευτηκα και μετα σταματησαν να με πρηζουν και το αποδεχτηκαν

ρε παιδια διαβασα και για το φιλο της καρολ και ταυτιστηκα πολυ!ετσι με κανουν και μενα και δε θελω κανενα!
    οι φωνες με απομακρυνουν απο τα λιγοστα ατομα που μου σταθηκαν..μου βαζουν ιδεες και μου λενε οτι με κανουν παρεα μονο και μονο γιατι δεν εχουν καποιον καλυτερο και οτι δεν ενδιαφερονται πραγματικα για μενα και οτι μονο οι φωνες ξερουν για μενα και μου λενε να το βουλωνω...

Senior Member
    Σηψούλα, γεια :)

Ξέρεις ότι οι φωνές είναι εκεί λόγω της πάθησης.. παρότι δεν το έχω βιώσει καταλαβαίνω ότι δεν μπορείς παρά να τις ακούς
    και να κάνεις αυτό που σου λένε. Σου φυτεύουν, όμως, αμφιβολίες.
    Και αυτό δυσκολεύει τα πράγματα πολύ στο να προσπαθήσεις να βοηθήσεις τον εαυτό σου, να κάνεις τη θεραπεία και να είσαι καλύτερα.

Σκέφτομαι ότι ένα κοντινό σου άτομο που το εμπιστεύεσαι πραγματικά ίσως να είναι αυτό που θα μπορούσε να σε ηρεμεί κάποιες στιγμές, όταν αμφιβάλεις για το τι είναι πραγματικό / αληθινό ή μη. Σκεφτόμουν το φίλο σου. Ζείτε μαζί, νοιάζεται για σένα, σε αγαπάει και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Σκέφτηκα μήπως η δική του επιβεβαίωση σε κάποια θέματα μπορεί να βοηθήσει να αφήνεις για λίγο την αμφιβολία την οποία οι φωνές σε κάνουν να νιώθεις, χωρίς να υπονοώ να του λες τα πάντα από αυτά που ακούς αν δε νιώθεις άνετα.

Πρέπει να προσπαθήσεις μάτια μου να εμπιστευτείς ένα γιατρό, κάποιον που να μη φοβάσαι να του πεις την αλήθεια, πιο πολύ για να καταλήξετε μαζί σε εκείνο το συνδυασμό φαρμάκων και σε εκείνη τη δοσολογία που και θα σε κάνει να νιώθεις καλύτερα αλλά και δε θα σε κρατά σε πλήρη καταστολή.
    Το θέμα του γιατρού και τους φόβους σου τους έχετε συζητήσει με το φίλο σου;

Σου αφήνω μια ζεστή σκέψη :)

Senior Member
    Oσων αφορα τα φάρμακα δεν ειναι αστεια υποθεση και καλα σου λενε οι συνομιλητες να μην παιζεις με τις δόσεις.Απ οσο ξερω η αποτομη διακοπή τους,φερνει σε χειρότερη κατασταση τον ασθενή απο όσο ηταν πριν.Σαν να του ρχονται ολα κατακεφαλα ενα πραγμα.Ίσως γι αυτο σου ρθαν ολα μαζεμενα παλι.Αν δεν εκανες διακοπη ισως τωρα τα χε συνηθίσει ο οργανισμός σου κ ειχαν μειωθει αυτες οι ανυποφορες παρενεργειες(τις οποιες εχω ζησει σ ενα βαθμο κ εγω και σε καταλαβαινω).Αυτη η υπνηλια μειώνεται καπως με τον καιρο.
    Προσπαθησε να συννενοείσαι με τον γιατρο σου και μην ντρεπεσαι να του ζητας,η να του λες οταν εχεις ενσταση καπου(οπως οι παρενεργειες).για να προχωρησετε απο κοινου σε μια αλλαγη ειτε της δοσολογιας ειτε του ιδιου του φαρμακου.Δεν εχει νοημα να μην του μιλας γιατι γι αυτον τον λογο υποτιθεται οτι βρισκεται εκει.
    Εξεφρασε του την επιθυμια σου κ τον φοβο σου οτι δεν θελεις να ξανακλειστεις κι οτι προτιμας να προσπαθεις ετσι.Αν δεν τον εμπιστευεσαι καθολου ρωτα γνωμες κι επισκεψου καποιον αλλον(ισως ειναι προτιμότερο να ειναι ιδιωτης) που θα σου συστησουν,γιατι ειναι αναγκαιο να μπορεις να τα συζητας αυτα τα πραγματα κ ταυτοχρονα να του εκφραζεις αυτη σου την ανυσηχια περι εγκλεισμου.Αν του πεις οτι στην κλινικη νιώθεις χειρότερα απ οτι τωρα κ οτι σου κανει κακο πως θα σε ριξει μέσα?Φυσικά οσο εισαι σε θεση να σ ελεγχεις και να ξέρεις οτι δεν θα βλάψεις τον εαυτό σου
    (Eδω ας μας πει κ καποιος αλλος τη γνωμη του γτ δεν ξερω πως μπορει να το παρουν αυτο οι γιατροι,απλως νομιζω οτι ειναι σημαντικο να μπορεις να βγαζεις τις ανησυχιες σου)
    Ισως πρεπει για καποιο καιρο να εφαρμόσεις τη δοση των 7,5 γιατι μόνο οταν εισαι καλυτερα θα προχωρησει ο γιατρος στη μειωση της δοσολογίας,κ κατα συνεπεια κ των παρενεργειων.δυστυχώς αργουν να δρασουν γι αυτο μην αφηνεις τον χρόνο να περνάει.
    Πιστευω πως οταν περασουν 1-2 μηνες με τη σωστη δοσολογια κ σου φυγει αυτος ο τωρινός καταιγισμός σκεψεων(οπως εγινε κ παλιοτερα),θα εισαι σε θεση να προχωρησεις και σ αλλα πραγματα κ λυσεις.γι αυτο μην απελπιζεσαι.
    Σταματα να πιστευεις και να υποκυπτεις στις φωνες καλη μου!.Ο ανθρωπος σου σ αγαπαει ξεκαθαρα κι αυτα που σου "λενε"ειναι ψευτικα πραγματα καθαρα για να διαιωνισουν την κατασταση κ να μην σ αφηνουν να ξεφευγεις απ αυτην.
    Τι γίνεται με τον συντροφό σου?
    Εχεις σκεφτει ποτέ οτι ίσως αυτες οι "φωνες των γειτόνων"πηγάζουν απ τον αρχικό αρνητισμό αλλων ανθρώπων περι της συμβίωσης?Μήπως μεγαλωσες ακουγοντας οτι αυτο ειναι αμαρτία κ εχεις επηρεαστεί?Ισως ειναι μεγαλοι ανθρωποι και φερουν διαφορετικες αποψεις οποτε θα πρεπει να τους δικαιολογήσεις.Το σημαντικό ειναι οτι ειναι πολυ ομορφο και δεν υπαρχει τιποτα το κακο και το μη αποδεκτο σε δυο ανθρωπους που αγαπιουνται και συζουν προσπαθωντας να ξεκινησουν την κοινη τους ζωη.Κι αυτο θα πρεπει να κρατας παντα για να σ επαναφερει στη λογική εκεινες τις στιγμές.Δεν κανεις τιποτα το μεμπτο,οποτε κανεις δεν εχει το δικαιωμα να σε σχολιαζει,να σε κατηγορεί ή να θελει να σε διώξει όπως λες.
    Οι ανθρωποι που ειναι διπλα σου σ αγαπανε και θελουν το καλο σου,δεν το κανουν επειδη δεν μπορουν ν ασχοληθουν με κατι αλλο
    Περιμενουμε παντα νεα σου
    ΥΓ:τα συγχαρητήρια μου στη μαντλιλοβ και γι αυτα που λεει εδω και για τη συμπαρασταση της κ τον τροπο αντιμετωπισης της με τον αγαπημενο της.Μπραβο σου,ειλικρινα.
    Last edited by niah; 09-05-2011 at 02:31.

favvel
    Guest
    ναι βασικα συγνωμη κιολας γι'αυτο που εγραψα για τις φωνες γιατι δεν ξερω τπτ πανω στο θεμα.άσχετη ειμαι,οπότε μην το λαμβανετε υποψη σας.οπότε μου φαινεται πολυ πιο σωστο αυτο που λες εσυ niah.
    δλδ ειναι τοσο βαθεια τα τραυματα μαλλον που εχετε απο το παρελθον απο καποιες ιδεες που σας ειχανε περασει,καποια μηνυματα που σας ειχανε περασει απο το περιβαλλον σας,καποια λαθος μηνυματα βασικα που σας εχουνε πληγωσει?
    και τωρα εχουνε βγει σαν φωνες και σας βασανιζουνε?
    αχ τι τραβατε κι εσεις.

Senior Member
    Δεν ξερω favvel μου αν ειναι οντως ετσι.Κι εγω υποθεσεις κανω προσπαθωντας να καταλαβω απο που ξεκινανε ολα αυτα τα ψυχολογικα ξεσπασματα.Μου φαινεται πολυ λογικο τα περισσοτερα απ αυτα να χουν μια τετοια αρχη.Αλλα αυτο δεν παυει να ειναι δικη μου εικασια.

[με μαγκωνουν τα φαρμακα ρε παιδια και ο γιατρος σιγουρα θελει το κακο μου!θελει να εχει το κεφαλι του ησυχο και δεν μπορω να εμπιστευθω κανενα γιατρο!αν του πω οτι υποκυπτω στις φωνες θα με βαλει παλι μεσα ενω εγω νιωθω πως με κοροιδευει!

δεν ξέρω τι άλλο να πω που δεν σου το έχω πει ήδη κ που δεν σου το έχουν πει κ άλλοι.

καταλαβαίνω ότι δεν είναι κατάσταση να κοιμάσαι όλη μέρα, αλλά δεν πρέπει να αποφασίζεις μόνη σου για την δόση των φαρμάκων. δεν είσαι γιατρός, δεν έχεις σπουδάσει ιατρική κ ούτε κανένας από εδώ μέσα για να μπορεί να σου πει αν είναι οκ η μείωση.

1) ο γιατρός σου γιατί να θέλει το κακό σου ρε σήψη? είτε παίρνεις φάρμακά είτε όχι τα ίδια θα σου χρεώσει. είτε είσαι έξω είται μέσα το΄ίδιο του είναι. με το να είσαι καλά η φήμη του γίνεται καλύτερη. αν δεν είσαι καλά ή θα φύγεις κ θα πας σε άλλον ή θα μείνεις κ θα λες τα χειρότερα.
    ο γιατρός θέλει μόνο το καλό σου γιατί το κακό σου ούτε κ αυτόν συμφέρει.

2) να σε ρωτησώ κατι. στο προηγούμενο ψυχωσικο επεισόδειο, δεν έβλεπες μία μορφή?
    την έβλεπες. πιστεύεις τώρα ότι ήταν αληθινή?

Senior Member
    Eσωτερικουλα ολα καλα?
    πως πας?

Senior Member
    λοιπον,αρχικα θελω να σας ευχαριστησω ολους για τα ζεστα σας μηνυματα!
    το ενδιαφερον σας μου δινει πολυ κουραγιο!
    οσον αφορα το αλοπεριντιν το παιρνω τελικα στη δοση των 7.5 οπως μου ειπε και ο γιατρος..
    τωρα οσον αφορα εμενα οι φωνες με κανουν οτι θελουν!
    ξερω μου λετε οτι ειναι ψευτικες αλλα εγω τις βιωνω σαν πραγματικες!
    ολη την εβδομαδα ημουν πολυ χαλια!τσακωθηκα και με το φιλο μου γιατι πραγματικα δεν ειχα ορεξη για ζωη και εκεινος το αντιληφθηκε!
    εμενα ξαπλωμενη στο κρεβατι για τρεις ωρες αφοτου ειχα ξυπνησει,δε μιλουσα πολυ δεν ειχα ορεξη να κανω τιποτα!
    εγινα πολυ καχυποπτη με το φιλο μου και μου δημιουργηθηκε η σκεψη οτι κινδυνευω και του ελεγα συνεχως δηλαδη με απειλεις;ετσι εισαι; και δεν το καταλαβαινα οτι δε μιλουσα εγω αλλα οι φωνες!
    σημερα που ειμαι λιγο καλυτερα(γιατι οι φωνες μου ειναι ουδετερες και απλα μου αποσπουν την προσοχη)καταλαβαινω ποσο λαθος ημουν και ποσο επηρεαστηκα ολη τη βδομαδα αλλα πραγματικα ημουν στον κοσμο μου!δεν μπορουσα να αντιληφθω την πραγματικοτητα!
    σημερα με εχουν πιασει ενοχες και εχω πεσει σε καταθλιψη παλι..μου τριγυριζουν σκεψεις οτι εγω φταιω για ολα και οτι κοντεψα να χωρισω και μετα τι θα απογινω χωρις τον ανθρωπο που αγαπω;

@μαντλυ εχω καταλαβει οτι η γυναικα που με επισκεπτοταν ειναι απο την ψυχωση αλλα οταν την ξαναδω θα πιστεψω παλι πως ειναι πραγματικη..οταν ειμαι σε κριση οπως ολη αυτη τη βδομαδα ολα αυτα μου φαινονται τελειως φυσιολογικα!θελω να πιστευω οτι η μεγαλη κριση περασε τουλαχιστον για τωρα αλλα πολυ φοβαμαι οτι θα ξαναρθει!
    δεν ξερω ισως πρεπει να μου αυξησει παλι την αγωγη..πραγματικα δεν ξερω..ο γιατρος πιστευω οτι θελει να εχει το κεφαλι του ησυχο..

@κρειζι σε ευχαριστω για το ομορφο μηνυμα σου!μια ζεστη σκεψη και για σενα!:)

@νιαχ μου σημερα ειναι σε καταθλιψη..μαλλον νιωθω τον απολογισμο της εβδομαδας.μου εδωσαν απο την εβδομαδα αυτοβοηθειας μια λιστα με στρατηγικες για την αντιμετωπιση των φωνων και τροπους να τις αποσυντονιζω και μαλλον θα προσπαθησω να τις εφαρμοσω!οταν νιωσω καλυτερα!προς το παρον λιγη μουσικη βοηθαει αλλα δεν εχω ορεξη ουτε για αυτο!

ειμαι πολυ στενοχωριμενη ρε παιδια..:(

Senior Member
    Κανε υπομονη εσωτερικουλα μου
    Θα περασουν παλι.Αν επαιρνες απ την αρχη σωστα την αγωγη σου,τωρα το πιθανοτερο ειναι να ησουν καλυτερα οπως και παλια.Σε λιγο καιρο που θα την ξανασυνηθισεις θα περασουν παλι.
    Αν βλεπεις οτι περνανε κι αυτες οι δυο βδομαδες και συνεχίζονται να το πεις στο γιατρο να στην αλλαξει για να ανακουφιστεις παλι..
    Αλλα πιστευω κι ευχομαι οτι ειναι καθαρα θεμα χρονου.
    Σου ξαναλεω να τον εμπιστευεσαι τον φιλο σου.Βλεπεις οτι νοιαζεται και σ αγαπαει πραγματικα.Ποσο παραπανω να στο αποδειξει?Μην εχεις αμφιβολιες και δειξε του κι εσυ την αγαπη σου οσο μπορεις.Ισως αυτο σε βοηθησει να ανακουφιστεις καπως απ τ αλλα.
    Να μη νιωθεις καθολου ενοχες.Το ξερεις οτι δεν φταις εσυ αλλα αυτη η πουστοπαθηση..Τοσα παιδια ταλαιπωρουνται χωρις να φταινε σε τιποτα,κ το ξερεις.Κι αλλα τοσα το αντιμετωπιζουν με τις σωστες κινησεις και πολυ θεληση.
    Ετσι λοιπον κι εσυ κανε υπομονη,συνεχισε την αγωγη σου κανονικα και δειξε αισιοδοξια..
    Ξερεις πολυ καλα οτι ειναι μονο αλλη μια φαση,και θα περασει.Η επομενη βδομαδα μπορει να μην εχει καμια σχεση μ αυτην που περασε.Οκ?
    Κανε πραγματακια να φτιαξεις τη διαθεση σου,τωρα που περασαν τα πολλα ζορια.Αντε,get up girl ;)

Ολα θα στρωσουν καλο μου,λιγη υπομονή μόνο
    Περιμενουμε νεα σου
    Καλο βραδυ

ΥΓ:Είμαστε εδω οποτε θες να σου επιβεβαιώνουμε οτι αυτές οι φώνες ειναι ψευτικες.Μην τις φοβασαι.Το ξερω οτι εκεινη τη στιγμη τις πιστευεις,όμως δεν ισχυουν.Όποτε θες να ξεσπας,γραφε.

Senior Member
    {...ξερω μου λετε οτι ειναι ψευτικες αλλα εγω τις βιωνω σαν πραγματικες!}<<<<<<<αυτο που μετραει ειναι το βιωμα σου .Αν βαλεις μια ταμπελα : αληθινες η ψευτικες δεν αλαζει τιποτα . Σου προτεινω να παψεις να ασχολεισαι με αυτο το δειλιμμα, ειναι ανωφελο .Ασχολησου με τα παραγωγα και πως αυτα θα τα αναχαιτησεις . Καθως επισης μην ασχολεισαι με αυτους που εστιαζουν σ αυτο το θεμα ,νομιζωντας οι ιδιοι οτι κατι σου λενε . στην ουσια δεν λενε τιποτα , και στην καλυτερη περιπτωση ειναι ασχετοι ....
    Δεν υπαρχει μονο το ασπρο μαυρο,, υπαρχει και το γκριζο , γιατι οχι αυτες οι φωνες ας πουμε (και να μας απαντησουν οι ξερωλες σ αυτο ) να μην ειναι εν μερη αντικειμενικες και εν μερη ψευδαισθησεις ? ενα κραμα , ενας αχταρμας. Κι αν νομιζεις οτι ο γιατρος κοιταει απλως να χει το κεφαλακι του ησυχο ,,, γιατι δεν ψαχνεις για αλλον . Σε νταουνιαζει εκει απλα για να καλυφτει ,, και συ δεν εχεις ορεξη ουτε να ανασανεις .................................................. μη χειροτερα

Senior Member
    πανω στην ωρα .................

Senior Member
    Οταν ακολουθησει την αγωγη της και μειωθουν τα συμπτωματα εννοειται οτι μπορει να ψαξει να βρει εναν γιατρο που θα μπορει να εμπιστευθει.
    Ωστοσο εσυ τι θα προτεινες να κανει?να το αφησει ετσι?
    Πως καποιος ανθρωπος σε ασχημη φαση ή περνωντας κριση μπορει να καταλαβει ποια απο οσα ακουει ειναι αντικειμενικά και ποια παραλογα?
    Για πες μας απ την εμπειρια σου.Εγω αναφερομαι,λεγοντας ψευτικα,σε οσα τις λενε να μην εμπιστευεται τους αλλους κι οτι θελουν το κακο της.Εσυ αυτα τα βρισκεις αντικειμενικα?
    Ξερω πολλες περιπτωσεις παιδιων που σταματανε να ακουνε αυτες τις φωνες ακολουθώντας σωστα την αγωγη.κι αυτο ειναι που της προτεινουμε κι εμεις.
    Δεν καταλαβαινω που σκαλωσες.
    Last edited by niah; 14-05-2011 at 02:34.

Page 10 of 11 FirstFirst ... 891011 LastLast