παλι οι φωνες! - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 11 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 159
    Banned
    Να σε ρωτησω κατι π το εχω μεγαλη απορια?Οταν ακους αυτες τις φωνες δλδ οταν τις ακουτε ειναι μονο φωνες ή και φανταστικοι ανθρωποι δλδ φηγουρες?
    Γιατι αν σου μηλαει καποιος ριαλ που ξερεις οτι υπαρχει αυτος και δεν ειναι στην φαντασια σου?Απο ενδιαφερον ρωταω εγω εχω αγχος και λιγια καταθλιψη ,αλλα νομιζω οτι ολα αυτα δεν διαφερουν και τοσο.;)

Senior Member
    αλλα δε θελω να το παρω το αλοπεριντιν ρε παιδια και ηταν καθετος! <<<<<<<<<<<<<<<<<<<πηγαινε και σε κανα αλλο γιατρο . (ειδικα αμα ξερεις τι θα σου πει εκ των προτερων ... ) Τι τον θελεις ενα τετοιο γιατρο. Και μην ξεχνας οτι εσυ τον πληρωνεις , και οχι για να σε φερνει ο καθενας προ αδιεξοδου. Για να σου βρισκει λυσεις !

Senior Member
    Βρε σηψη τι γινεται?δεν ελατωθηκαν καθολου οι φωνες ?εχουν περασει τοσες μερες!τι σου ειπαν ,τι θα εκαναν τα ατομα απο την ομαδα αυτοβοηθειας που συναντηθηκες .τι θα εκαναν αυτοι στη θεση σου?καταλαβαινω πολυ καλα τη θεση σου ,αλλα νομιζω οτι εισαι σε φαση να ξερεις ποσο απειλητικες ειναι οι φωνες!
    Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.

Senior Member
    Quote Originally Posted by path View Post
    αλλα δε θελω να το παρω το αλοπεριντιν ρε παιδια και ηταν καθετος! <<<<<<<<<<<<<<<<<<<πηγαινε και σε κανα αλλο γιατρο . (ειδικα αμα ξερεις τι θα σου πει εκ των προτερων ... ) Τι τον θελεις ενα τετοιο γιατρο. Και μην ξεχνας οτι εσυ τον πληρωνεις , και οχι για να σε φερνει ο καθενας προ αδιεξοδου. Για να σου βρισκει λυσεις !

Κανεις λες κ δεν ξερεις την τρομοκρατια που επιβαλλουν οι ψυχιατροι !Αυτο κα νουν μας φερνουν προ αδιεξοδοδου!ειναι πολλοι λιγοι αυτοι που ειναι θεραπευτες η εστω εχουν ενσυναισθηση με τον ασθενη.
    Εγω προσωπικα δεν γνωρισα κανενα , ενας που μου εκανε κλικ ,μου εδωσε φαρμακα που δεν μου ταιριαζανε ,κ ετσι τα εκοψα!!!!!!!!!!!!!!

μιλησα σημερα στο γιατρο μου για τις φωνες και για το οτι εκοψα το αλοπεριντιν!
    μου ειπε οτι μαλλον γιαυτο υποτροπιασα(τι να ελεγε;;; )
    εγω ομως πιστευω οτι θα υποτροπιαζα ετσι και αλλιως
    σήψη μου γιατί να υποτροπίάσεις χωρίς λόγο?
    υποτροπίασες γιάτί έκοψες το haloperdin ρε γλυκιά μου..

κοίτα, αν δεν είσαι ευχαριστημένη με αυτόν τον γιατρό, να πας σε άλλον. αλλά μέχρι να ψάξεις, να βρεις, να κλείσεις ραντεβού, να δεις αν σου ταιριάζει.. φέξε μου κ γλύστρισα..
    θα πάρει πολύ καιρό, γι'αυτό άρχισε το haloperdin μέχρι να δεις τι θα κάνεις, για να αποτρέψουμε κάποια επιδείνωση που μπορεί να σε στείλει πίσω στο νοσοκομείο.

αντε βρε γλυκιά μου.. εδώ κ 3 εβδομάδες τόσοι άνθρωποι σε προτρέπουμε να ξαναρχίσεις το φάρμάκό σου.
    τι πιστεύεις? ότι όλοι εμεις΄εδώ θέλουμε το κακό σου??

Senior Member
    @πανικουλα ναι εγω ειχα και οπτικες ψευδαισθησεις για χρονια και εβλεπα συνεχεια να μου μιλαει μια γυναικα που στην πραγματικοτητα δεν υπηρχε!και πολλα αλλα!εχω να δω πραγματα απο τον αυγουστο..απο τοτε που ξεκινησα το ινβεγκα και αυτος ειναι ο λογος που δεν το εκοψα!εσυ γιατι αγχωνεσαι χωρις λογο;

@παθ ο γιατρος που παω ειναι σε δημοσιο νοσοκομειο εκει που νοσηλευτηκα και με ξερει ενα χρονο τωρα!ιστορικο και τετοια οποτε το σκεφτομαι πολυ για να παω σε αλλον!αλλα εδω που τα λεμε θελω μια δευτερη γνωμη,μου προτεινανε δυο παιδια απο δω τους γιατρους τους και τα ευχαριστω πολυ!τωρα δεν πληρωνω μονο 5 ευρω αλλα δεν ειναι οτι σκεφτομαι το 60ευρω και δεν πηγαινω απλα σκεφτομαι ποσα 60ευρα θα πρεπει να δωσω για να βρω τον καταλληλο!και φοβαμαι και το αλλο!ο καθε γιατρος θα μου λεει τα δικα του..ο προηγουμενος ηξερε για τις οπτικες μου ψευδαισθησεις αλλα μου ειχε πει οτι εχω βαριας μορφης καταθλιψη ενω οι γιατροι στην κλινικη ηταν καθετοι με αυτο!

@κατερινακι καλη μου απο την ομαδα ο ενας μου ειπε οτι εχει φτασει στο σημειο να τις αγνοει ο,τι και αν του λενε και πιστευε παλια και αυτος οτι οι γειτονες θελουν να του κανουν κακο και οτι επικοινωνουν μαζι του απο αλλες διαστασεις αν και το τελευταιο δεν το εχει απορριψει ακομη μου ειπε!ο αλλος ακουει 20χρονια φωνες αλλα ειναι πληρως λειτουργικος και εχει και 2 παιδια!γενικα μαθαινω πολλα απο τα παιδια στην ομαδα αλλα νιωθω οτι βρισκονται ετη φωτος μπροστα μου!

@μαντλυλοβ μου το ξαναρχισα το αλοπεριντιν απο χτες και ηδη νιωθω νυσταγμενη..μου ειπε οτι χρειαζομαι καθαρο μυαλο(απο τις φωνες)αλλα πως θα εχω καθαρο μυαλο οταν με μπλοκαρει το φαρμακο;

παντως ρε παιδια δεν ξερω αληθεια οι γιατροι θελουν το καλο μας η μας χρησιμοποιουν;γιατι οι φωνες μου λενε το 2ο και τις πιστευω!ειδα και τα βιντεο που εβαλε ο ινσεκτ σε αλλο θεμα ειδα και απο τις συζητησεις με παιδια στην κλινικη αλλα και απο το πως μου φερονταν και σιχαινομαι τη φαση οτι θα ειμαι μια ζωη εξαρτημενη απο αυτους!::mad::

Senior Member
    εσωτερικ,

κατα κανονα θα σου ελεγα να μην τις εμπιστευεσαι τις φωνες. ειναι παραισθησεις σου κ απο οτι φαινεται μαλλον εκδηλωνεται μεσω αυτων το αρνητικο κομματι του εαυτου σου. οταν καταλαβαινεις οτι ενα κομματι της σκεψης σου ειναι απο τις φωνες, οσο μπορεις να το αγνοεις. ολο αρνητικα μας λες οτι σου λενε οι φωνες. φαινεται σα να προσπαθουν να σε σαμποταρουν. αλλα ακομα κ θετικα να σου λεγανε, αφου ειναι ψευδαισθησεις, σε τι να βασιστεις?

τωρα για τους γιατρους, γενικα δε θελουν το κακο μας. τι κερδος να εχουν? ισως να μην τους ποναει κ τοσο αν εμεις δεν ειμαστε καλα, αλλα γιατι να θελουν κ το κακο μας? αν εσυ μεινεις ευχαριστημενη απο ενα γιατρο, θα τον συστησεις κ σε καποιον αλλο κλπ. κερδος τους ειναι να ειναι ευχαριστημενοι οι ασθενεις τους. απλα, υπαρχει η περιπτωση καποιος γιατρος να ειναι ασχετος, να μην ξερει καλα τη δουλεια του, η να μην δεσει η χημεια του μαζι σου, να μη γινει το κλικ. σε αυτην την περιπτωση, καλο ειναι να παρεις κ αλλη γνωμη. ομως, τα κριτηρια σου για το αν εισαι ευχαριστημενη η οχι απο ενα γιατρο να τα βασιζεις στην πορεια της υγειας σου κ οχι στο τι σου λενε οι φωνες.

Senior Member
    ρε σήψη οι φωνές είναι σαν τα όνειρα είναι οι βαθύτερες επιθυμίες σου κ μπορεί να είναι κ πιο έξυπνες από τις σκέψεις σου

Σηψη μου ο γιατρος προφανως εννοει να καθαρισει το μυαλο σου απο τις φωνες. Ετσι δεν θα επηρεαζεσαι απο το τι σου λενε.

Να σε ρωτησω κατι; Αφου ξερεις οτι οι φωνες ειναι αποτελεσμα της αρρωστιας κ δεν ειναι πραγματικοι ανθρωποι που μιλανε, γιατι τις πιστευεις;
    Δεν μπορεις να πεις οκ τις ακουω, αλλα επειδη ξερω πως δεν ειναι πραγματικες δεν θα πιστευω αυτα που μου λενε.

Pad δεν πιστευω οτι οι φωνες ειναι πιο εξυπνες απο αυτον που τις ακουει. Δεν εχει καμια λογικη αυτο, γιατι ειναι δημιουργημα του μυαλου κ δεν μπορει να ειναι πιο εξυπνο απο το μυαλο που το δημιουργει. Ειναι αποτελεσμα της αρρωστιας, δεν υπαρχουν στην πραγματικοτητα, κ δεν πρεπει να τις εμπιστευετε κανεις.

Senior Member
    Αφου ξερεις οτι οι φωνες ειναι αποτελεσμα της αρρωστιας κ δεν ειναι πραγματικοι ανθρωποι που μιλανε, γιατι τις πιστευεις;
    Δεν μπορεις να πεις οκ τις ακουω, αλλα επειδη ξερω πως δεν ειναι πραγματικες δεν θα πιστευω αυτα που μου λενε. <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< φαινεται προφανως οτι εχεις μονο θεωρητικη γνωση για τις φΩνΕς . Δεν ειναι αυτο το θεμα , αλλα οτι εισαι απολυτη/ος νομιζοντας οτι το κατεχεις το θεμα . Λοιπον ακου, οι φωνες ειναι ενα γεγονος. Τι πανα πει δεν ειναι πραγματικες , δεν υπαρχουν στην πραγματικοτητα , δεν θα πιστευω αυτα που λενε...τι νοημα εχει;. Δηλαδη αν μου λενε :αυτο ειναι λευκο ,αυτο ειναι καυτο , αυτο ειναι κρυο , θα κανω εγω πως δεν ειναι ετσι επειδη το λενε οι κακες φωνες , κι ας ειναι ετσι κι ας συμφωνει με την πραγματικοτητα ? Κι αν πουν μια λεξη πανω σε καποιες σκεψεις μου που θα δωσουν μια ενδιαφερουσα προεκταση στο σκεπτικο μου , το εμπλουτισουν , δωσουν ακομα και λυσεις σε διλημματα προ αποφασεων,,, θα κατσεις να αρνηθεις ολο αυτο -το κατα ταλλα συμφερον γι σενα - συμπερασμα , επειδη συμετειχαν σε αυτο και οι κακες φωνες ;. Και πως θα το διαχωρισεις ; γιατι προκειται για δικια σου σκεψη , εσενα αφορουσε , εσυ την αρχισες ,,και δεν εχεις και την πολυτελεια να την αφησεις παντα για να το ξανασκευτεις την αλλη βδομαδα , η τον αλλο μηνα, ... Οι φωνες δε ειναι κατι απεναντι , κατι διαφορετικο απο τη σκεψη ,τις ιδεες , τις δρασεις , τις αποφασεις μας ,,,,,ακομα κι οταν συμπεριφερονται εναντια το κανουν αυτο με ενα μερος του εαυτου μας...

Senior Member
    @κατερινακι καλη μου απο την ομαδα ο ενας μου ειπε οτι εχει φτασει στο σημειο να τις αγνοει ο,τι και αν του λενε και πιστευε παλια και αυτος οτι οι γειτονες θελουν να του κανουν κακο και οτι επικοινωνουν μαζι του απο αλλες διαστασεις αν και το τελευταιο δεν το εχει απορριψει ακομη μου ειπε!ο αλλος ακουει 20χρονια φωνες αλλα ειναι πληρως λειτουργικος και εχει και 2 παιδια!γενικα μαθαινω πολλα απο τα παιδια στην ομαδα αλλα νιωθω οτι βρισκονται ετη φωτος μπροστα μου!

Και τι κανουν?πως τα καταφερνουν?με φαρμακα?
    Αν δεν ηξερες οτι ακουν φωνες, θα καταλαβαινες απο τη συμπεριφορα τους οτι εχουν κατι ιδιαιτερο?

Pad τι σημαινει το οταν κανουν κατι εναντιον μας παλι το κανουν με ενα μερος του εαυτου μας;
    Πολυ λιγες φορες οι φωνες ειναι καλες κ δημιουργικες κ μακαρι να εχεις κατι τετοιο.
    Στην περιπτωση της σηψης την πρωτη φορα την οδηγησαν να κανει αποπειρα αυτοκτονιας. Πως μπορει να λες οτι καλο ειναι να τις ακουει; Αυτη τη φορα τις μιλανε ασχημα κ την κανουν να πιστευει οτι οι γειτονες την βριζουν. Που ειναι το δημιουργικο κ εξυπνο της υποθεσης;
    Οχι δεν υπαρχουν στην πραγματικοτητα αυτες οι φωνεσ κ γιαυτο σταματανε σε ενα μερος ανθρωπων οταν αρχιζουν κανονικα τα φαρμακα τους. Στην πραγματικοτητα υπαρχει το τραπεζι απεναντι κ γιαυτο δεν θα σταματησει να υπαρχει οταν καποιος παιρνει τα φαρμακα του.
    Βαση της θεωριας σου, τοτε κ στην πραγματικοτητα κυνηγουσε η αστυνομια τον φιλο μου, εφοσον αυτος το πιστευε.. Κ εφοσον στην πραγματικοτητα τον κυνηγουσε υα επρεπε να τον αφησουμε χωρις αγωγη να κρυβετε στο σπιτι μονος του απο φοβο γιατι στην δικια του πραγματικοτητα υπηρχε λογος..

Οχι δεν εχω ζησει αυτη την εμπειρια οπως λες αλλα εχω ζησει τον ιδιο ανθρωπο με κ χωρις φωνες κ ειναι δυο διαφορετικοι ανθρωποι. Ο ενας ειναι φοβισμενος κ ο αλλος δυνατος κ λογικος. Αν μπορει καποιος να τις σταματησει η να τις αγνοησει οφειλει στον εαυτο του να προσπαθησει.
    Ειναι δημιουργημα του μυαλου, δεν ειναι πραγματικες σηψη μου κ μπραβο σου που προσπαθεις ν κ το παλευεις με τον γιατρο σου κ την ομαδα.

Senior Member
    βασικα οι φωνες που λετε εχω καταλαβει οτι ειναι κατι σαν ενα σημα
    που εχεις δεχτει παλαιοτερα απο αλλους, δεν το εχεις επεξεργαστει γιατι ηταν πολυ εντονο και σου επαναλαμβανεται μετα απο εσενα τον ιδιο προκειμενου να το επεξεργαστει το μυαλο σου..

δες το οτι ειναι σαν ενα κομπιουτερ και τιποτα αλλο..

ενα σημα , σκεψη , οπτικο ή ακουστικο ερεθισμα το οποιο πηγαζει απο προηγουμενες εμπειριες σου οδυνηρες και το μυαλο σου επειδη δεν το επεξεργαστηκε τοτε στο επαναλαμβανει ξανα ..
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    Αποψη μου ειναι οτι εχουμε υπερφορτωση των κυκλωματων του μυαλου , που στον καθενα βγαινει διαφορετικα:)

Τεσπα , ειναι οδυνηρη εμπειρια , δεν ειναι ωραιο να σκεφτεσαι κατι και να πεταγεται η φωνη και να λεει μια εξυπναδα πανω σε αυτο που σκεφτεσαι , και να σου αποπροσανατολιζει το μυαλο και το συναισθημα και να φτανεις να εισαι "ερειπιο".

Προσωπικα εγω ακουσα φωνες πριν πολλα χρονια και μου τσακιζαν κυριολεκτικα την προσωπικοτητα , αλλα με εσωσαν και κατα καποιο τροπο γιατι μου διελυσαν κατι "σεναρια" που ειχα φτιαξει και καταλαβα οτι θελω ιατρικη βοηθεια. Μετα φυγαν και δεν εμφανιστηκαν παλι...για ενα μεγαλο διαστημα νομιζα οτι τις ακουγα να επιστρεφουν και παρελυα απο φοβο...αλλα ευτυχως φυγαν πια.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    οι φωνεσ μαλλον ειναι κυκλωματα προδρομα τησ σκεψησ που αν ακολουθουσαν το εργο τουσ θα κατεληγαν σε μια σκεψη λογικη αλλα τωρα ειναι σαν τα συρματα τησ δεη που ναι κομμενα και εχουν ρευμα και οποιοσ τα πλησιαζει παθαινει ηλεκτροπληξια.

Page 7 of 11 FirstFirst ... 56789 ... LastLast