παλι οι φωνες! - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 11 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 159
    Senior Member
    Path, τι σημαινει το οταν κανουν κατι εναντιον μας παλι το κανουν με ενα μερος του εαυτου μας; <<<<<<<<<<χρησιμοποιουν ενα μερος του εαυτου μας , τη φαντασια μας , τα συναισθηματα μας , την φωνη της μανας μας ,του αδερφου μας ,των φιλων μας , των γνωστων μας . Εικονες και μνημες απ την παιδικη η βρεφικη μας ηλικια , πραγματα που κατω απο φυσιολογικες συνθηκες δεν θα θυμομασταν ποτε (κι αυτα ζωντανα ,με αισθηματα κ λεπτομερειες που μας συγκλονιζουν), ξερουνε δηλαδη περισσοτερα για εμας απ οτι εμεις οι ιδιοι.(που τα εχουμε ξεχασει δηλαδη ,τα εχουμε περασει στο ασυνειδητο μας )

Senior Member
    Quote Originally Posted by pad View Post
    ρε σήψη οι φωνές είναι σαν τα όνειρα είναι οι βαθύτερες επιθυμίες σου κ μπορεί να είναι κ πιο έξυπνες από τις σκέψεις σου
    Μου άρεσε αυτό που είπες.

Senior Member
    Πολυ λιγες φορες οι φωνες ειναι καλες κ δημιουργικες .
    Στην περιπτωση της σηψης την πρωτη φορα την οδηγησαν να κανει αποπειρα αυτοκτονιας. Πως μπορει να λες οτι καλο ειναι να τις ακουει; Αυτη τη φορα τις μιλανε ασχημα κ την κανουν να πιστευει οτι οι γειτονες την βριζουν. Που ειναι το δημιουργικο κ εξυπνο της υποθεσης;<<<<<<<<<<<<<<<<< συμφωνα με τις ερευνες στην μεγαλη πλειοψηφια τους οι φωνες ειναι ακινδυνες , και με το χρονο υποχωρουν , αφηνοντας μονο μια πικρη γευση για την οδυνη που προκαλεσαν . Δεν εγραψα καπου οτι ειναι δημιουργικες (αν και υπαρχουν καλιτεχνες που το ισχυριζονται αυτο), εγραψα οτι ειναι ενα γεγονος αντικειμενικο . Επισης δεν εγραψα οτι ειναι καλο να τις ακουει,,, (χρησιμοποιεις λογια που δεν εγραψα για να στηριξεις τι ?)

Senior Member
    Οχι δεν υπαρχουν στην πραγματικοτητα αυτες οι φωνεσ κ γιαυτο σταματανε σε ενα μερος ανθρωπων οταν αρχιζουν κανονικα τα φαρμακα τους. Στην πραγματικοτητα υπαρχει το τραπεζι απεναντι κ γιαυτο δεν θα σταματησει να υπαρχει οταν καποιος παιρνει τα φαρμακα του.<<<<<<<<<και υπαρχουν και σταματανε εαν και οταν , που βλεπεις την αντιφαση ? Και το τραπεζι υπαρχει απεναντι σου , οσο καποιος δεν το μετακινησε η δεν το κατεστρεψε.

Senior Member
    Βαση της θεωριας σου, τοτε κ στην πραγματικοτητα κυνηγουσε η αστυνομια τον φιλο μου, εφοσον αυτος το πιστευε.. Κ εφοσον στην πραγματικοτητα τον κυνηγουσε υα επρεπε να τον αφησουμε χωρις αγωγη να κρυβετε στο σπιτι μονος του απο φοβο γιατι στην δικια του πραγματικοτητα υπηρχε λογος..<<<<<<<<<<<<<<<<<καταρχην αυτο εχει να κανει με παρανοικη ιδεοληψια , και οχι με φωνες

Senior Member
    εχω ζησει τον ιδιο ανθρωπο με κ χωρις φωνες κ ειναι δυο διαφορετικοι ανθρωποι. Ο ενας ειναι φοβισμενος κ ο αλλος δυνατος κ λογικος. Αν μπορει καποιος να τις σταματησει η να τις αγνοησει οφειλει στον εαυτο του να προσπαθησει.
    <<<<<<<<<<<<<<<<<συμφωνουμε απολυτα !!!!!!!

Χαχαχαχαχα!
    Μου αρεσε που το εσπασες σε κομματακια. :)

Καταρχην δεν παω να βαλω λογια στο στομα σου..
    Δεν σε αντεγραψα πιστα, μιλαω για το γενικο νοημα που πηρα απο το ποστ σου.
    1) αν οι φωνες ειναι απο γλυκιες αναμνησεις ειναι οκ, αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν ειναι
    2) οταν λες οτι μπορει να σου δειχνουν σωστη κατευθυνση ειναι σα να λες καλο ειναι να τις ακους που κ που. Ελα ομως που αυττος που εχει αυτη την διαταραχη σκεψης δεν μπορει να διαχωρισει ποτε πρεπει να τις πιστευει κ ποτε οχι. Κ αν πεις οκ να τις λαμβανω υποψη μου, θα μπεις στο τρυπακι μα τις λαμβανεις οντως. Κ αν σε ενα δυο χρονια

αλλαξουν κ γινουν κακιες εσυ θα συνεχισεις να τις πιστευεις οπως τις πηρε υποψη της η σηψη κ εκανε αποπειρα. Ειναι σα να εχεις ενα ψευτη φιλο.. Μερικες φορες θα λεει αληθεια κ μερικες ψεματα. Εσυ δεν μπορεις να ξερεις καθε στιγμη που λεει μια ιστορια ποιο απο τα δυο συμβαινει. Το ιδιο ειναι κ οι φωνες. Επειδη μερικες φορες λενε κατι σωστο κ μερικες κατι ασχημο, πρεπει να μην τις εμπιστευεσαι ποτε γιατι ποτε δεν μπορεις να ξερεις αν αυτο που σου λενε ειναι αληθεια.
    3) Η παρανοικη ιδεοληψια ειναι διαφορετικο συμπτωμα αλλα η ριζα του ειναι ακριβως η ιδια με τις φωνες. Παραποιηση της πραγματικοτητας. Οσο κ να λεμε οτι η πραγματικοτητα ειναι υποκειμενικη μερικα πραγματα θα παραμενουν παντα αντικειμενικα.
    Δηλαδη το αν ο τοιχος ειναι ασπρος ειναι κατι αντικειμενικο, κ οσο κ να επιμενει καποιος οτι δεν ειναι ασπρος κ ειναι μπλε, θα παραμειμει ασπρος. Αν υπαρχει ενας ηχος ειναι
    επισης αντικειμενικο. Και οταν δεν υπαρχει οσο να επιμεινει καποιος οτι υπαρχει δεν υπαρχει. Το αν σε κυνηγαει η αστυνομια ειναι επισης αντικειμενικο. Η σε κυνηγαει η δεν σε κυνηγαει. Κ οσο κ να επιμεινει καποιος οτι τον κυνηγαει αν δεν τον κυνηγαει απλα ΔΕΝ τον κυνηγαει.
    Οποτε οσο κ να ειναι μερικα πραγματα υποκειμενικα, το οτι ο τοιχος ειναι ασπρος, ο ηχος δεν υπαρχει γιατι στο δωματιο υπαρχει σιωπη, κ οτι η αστυνομια δεν σε κυνηγαει θα ειναι παντα αντικειμενικα.
    Κ αυτος που βλεπει τον τοιχο μπλε, κ ακουει εναν ηχο που δεν υπαρχει, κ πιστευει οτι η αστυνομια τον κυνηγαει εχει λανθασμενη αποψη για την πραγματικοτητα, κ δυστυχως αυτη ειναι κ η εννοια αυτης της αρρωστιας. Η σκεψη διαταρασετε σε τετοιο βαθμο που να μη μπορει καποιος να διαχωρισει την πραγματικοτητα απο την φαντασια.

Σκαω τωρα γιατι σιγουρα σε κουρασα :)

Senior Member
    ελπιζω να μην περιμενεις να το σπασω κι αυτο σε κομματακια .........
    Last edited by path; 08-04-2011 at 01:44.

οχι η αληθεια ειναι πως δεν το περιμενω..
    hihihihihi!

καλημερα σε ολους, σηψη πες μας κανενα νεο!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by insect View Post
    Μου άρεσε αυτό που είπες.
    πατα την ανατροφοδοτηση αμα σου αρεσε γιατι ειμαι πολυ κατω!!!!!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by pad View Post
    πατα την ανατροφοδοτηση αμα σου αρεσε γιατι ειμαι πολυ κατω!!!!!!!!!!

Αυτό με τις ανατροφοδοτήσεις μου φαίνεται πολύ "τζογαδόρικο" σύστημα, πιθανότατα άλλο ένα τέχνασμα του NikosD για να εθίζει κόσμο στο φορουμ! Προβλέπω να δημιουργείται νέος υπο-τομέας στις εξαρτήσεις "anatrophodotics anonymous" με άτομα να ποστάρουν συνέχεια "ρε φιλαράκι, μήπως να μου κάνει μια ανατροφοδότηση?"

Senior Member
    παιδια γεια σας!
    πολυ ενδιαφερουσες οι τοποθετησεις σας τις διαβασα με προσοχη!
    μαους ειναι οπως τα λες,τελευταια νομιζω οτι ολη μου η ζωη ειναι σαν η/υ και δεν μπορω να διαχωρισω την πραγματικοτητα απο τις φωνες και τις φωνες απο τις σκεψεις μου!
    και νιωθω οτι το κυκλωμα υπερφορτωνεται και οτι θα εκραγω σε καποιες φασεις!οταν ας πουμε μιλανε ολες μαζι και τοτε δεν μπορεις να μπεις στη διαχειριση εργασιων και να πατησεις τερματισμος προγραμματος!:mad:

οι φωνες ειναι οντως αληθινες αφου τις ακουμε!δεν εχει αποδειχθει απο που πηγαζουν ετσι;μπορει να προερχονται απο οπουδηποτε!μπορει και μεσα απο το κεφαλι μας αλλα υπαρχουν !
    καποιες απο τις φωνες μου αυτες που ειναι εσωτερικες ειναι πολυ δημιουργικες καποιες φορες!μου δινουν εναυσμα και γραφω ποιηση αλλα οι εξωτερικες ειναι εχθρικες και μειωτικες ομως μου λενε οτι πανε να με προστατεψουν!καποιες απο αυτες ειναι προσωπων απο το περιβαλλον μου και γιαυτο πιστευω οτι μου στελνουν σκεψεις και εγω τις ακουω με αυτο τον τροπο!αλλα δεν αντεχεται οταν επικρατει συγχυση και ακουω πολλους ταυτοχρονα αποπροσανατολιζομαι και νιωθω χαμενη-ποτε δε μου αρεσαν τα μερη με πολυ κοσμο..:(

με κανουν δυσλειτουργικη δηλαδη τις προαλλες πηγα σχολη και αρχισε ο βλακας που μου μιλαει συνηθως και μου ελεγε για παλια γεγονοτα που μου πυροδοτουσαν εκατομμυρια σκεψεις και δεν μπορουσα να παρακολουθησω!του ελεγα σταματα και οταν μετα απο λιγο σταματαγε σε λιγη ωρα αρχιζε αλλος και φτου και απτην αρχη!
    δε με ακουνε και δεν ξερω πως να το αλλαξω αυτο!αλλα παιδια στην ομαδα κανουν διαλογους μαζι τους αλλα εμενα ειναι μονολογος δηλαδη εντολες..

κατερινακι καποιοι απο την ομαδα δε φαινεται οτι εχουν φωνες ειναι βεβαια σε καλυτερη φαση απο οτι παλια οπως χαρακτηριστικα μου ειπε ενας "εγω ειμαι πλεον κουφος και ακουω μονο τους φιλους μου" αλλα ειμαστε και 2-3 που καραφαινομαστε..
    απο αυτα που μου λενε τωρα..βασικα ακουσα και απο αλλους αυτο που πιστευω και γω..οτι τα φαρμακα απλως καπελωνουν το προβλημα δεν το λυνουν!επιφερουν μια γενικη καταστολη και μαζι με αυτη φευγουν και οι φωνες αλλα φευγει και ολη σου η προσωπικοτητα..και γω αυτο ειχα παθει ρε παιδια..γιαυτο εκοψα το αλοπεριντιν και μετα αμεσως ξαναγυρισαν οι φωνες..δηλαδη το προβλημα απλα σκεπαζεται!αρα τα φαρμακα δεν ειναι η λυση ειναι το υποκαταστατο...μακαρι να ειχα το θαρρος να τα εκοβα αλλα φοβαμαι μην αρχισω να εχω οπτικα φαινομενα παλι..

σημερα πηγα σε ενα σεμιναριο που διοργανωνει το παρατηρητηριο για τις φωνες και ακουσα πολυ ενδιαφεροντα πραγματα!εβαλε τη συνεντευξη μιας που ακουει φωνες και αυτα που ελεγε μοιαζουν με μενα!αυριο θα προτεινει και στρατηγικες αντιμετωπισης των φωνων και θα σας πω αν σας ενδιαφερει!

δεν ξερω με εχει επηρεασει η αντιψυχιατρικη απο τοτε που διαβασα λαινγκ και λεμαν..και δεν ξερω ισως οι φωνες δεν ειναι ενα συμπτωμα της ψυχωσης αλλα καποιο ιδιαιτερο χαρακτηριστικο..

Quote Originally Posted by PETRAN View Post
    Αυτό με τις ανατροφοδοτήσεις μου φαίνεται πολύ "τζογαδόρικο" σύστημα, πιθανότατα άλλο ένα τέχνασμα του NikosD για να εθίζει κόσμο στο φορουμ! Προβλέπω να δημιουργείται νέος υπο-τομέας στις εξαρτήσεις "anatrophodotics anonymous" με άτομα να ποστάρουν συνέχεια "ρε φιλαράκι, μήπως να μου κάνει μια ανατροφοδότηση?"
    αυτό ακριβώς έθιξα σε άλλο θεμα και να που επιβεβαιώνομαι!!!!!!

εσωτερικη σηψη, σορι για το οφ τόπικ...:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by εσωτερική_σήψη View Post
    παιδια γεια σας!
    πολυ ενδιαφερουσες οι τοποθετησεις σας τις διαβασα με προσοχη!
    μαους ειναι οπως τα λες,τελευταια νομιζω οτι ολη μου η ζωη ειναι σαν η/υ και δεν μπορω να διαχωρισω την πραγματικοτητα απο τις φωνες και τις φωνες απο τις σκεψεις μου!
    και νιωθω οτι το κυκλωμα υπερφορτωνεται και οτι θα εκραγω σε καποιες φασεις!οταν ας πουμε μιλανε ολες μαζι και τοτε δεν μπορεις να μπεις στη διαχειριση εργασιων και να πατησεις τερματισμος προγραμματος!:mad:

οι φωνες ειναι οντως αληθινες αφου τις ακουμε!δεν εχει αποδειχθει απο που πηγαζουν ετσι;μπορει να προερχονται απο οπουδηποτε!μπορει και μεσα απο το κεφαλι μας αλλα υπαρχουν !
    καποιες απο τις φωνες μου αυτες που ειναι εσωτερικες ειναι πολυ δημιουργικες καποιες φορες!μου δινουν εναυσμα και γραφω ποιηση αλλα οι εξωτερικες ειναι εχθρικες και μειωτικες ομως μου λενε οτι πανε να με προστατεψουν!καποιες απο αυτες ειναι προσωπων απο το περιβαλλον μου και γιαυτο πιστευω οτι μου στελνουν σκεψεις και εγω τις ακουω με αυτο τον τροπο!αλλα δεν αντεχεται οταν επικρατει συγχυση και ακουω πολλους ταυτοχρονα αποπροσανατολιζομαι και νιωθω χαμενη-ποτε δε μου αρεσαν τα μερη με πολυ κοσμο..:(

με κανουν δυσλειτουργικη δηλαδη τις προαλλες πηγα σχολη και αρχισε ο βλακας που μου μιλαει συνηθως και μου ελεγε για παλια γεγονοτα που μου πυροδοτουσαν εκατομμυρια σκεψεις και δεν μπορουσα να παρακολουθησω!του ελεγα σταματα και οταν μετα απο λιγο σταματαγε σε λιγη ωρα αρχιζε αλλος και φτου και απτην αρχη!
    δε με ακουνε και δεν ξερω πως να το αλλαξω αυτο!αλλα παιδια στην ομαδα κανουν διαλογους μαζι τους αλλα εμενα ειναι μονολογος δηλαδη εντολες..

κατερινακι καποιοι απο την ομαδα δε φαινεται οτι εχουν φωνες ειναι βεβαια σε καλυτερη φαση απο οτι παλια οπως χαρακτηριστικα μου ειπε ενας "εγω ειμαι πλεον κουφος και ακουω μονο τους φιλους μου" αλλα ειμαστε και 2-3 που καραφαινομαστε..
    απο αυτα που μου λενε τωρα..βασικα ακουσα και απο αλλους αυτο που πιστευω και γω..οτι τα φαρμακα απλως καπελωνουν το προβλημα δεν το λυνουν!επιφερουν μια γενικη καταστολη και μαζι με αυτη φευγουν και οι φωνες αλλα φευγει και ολη σου η προσωπικοτητα..και γω αυτο ειχα παθει ρε παιδια..γιαυτο εκοψα το αλοπεριντιν και μετα αμεσως ξαναγυρισαν οι φωνες..δηλαδη το προβλημα απλα σκεπαζεται!αρα τα φαρμακα δεν ειναι η λυση ειναι το υποκαταστατο...μακαρι να ειχα το θαρρος να τα εκοβα αλλα φοβαμαι μην αρχισω να εχω οπτικα φαινομενα παλι..

σημερα πηγα σε ενα σεμιναριο που διοργανωνει το παρατηρητηριο για τις φωνες και ακουσα πολυ ενδιαφεροντα πραγματα!εβαλε τη συνεντευξη μιας που ακουει φωνες και αυτα που ελεγε μοιαζουν με μενα!αυριο θα προτεινει και στρατηγικες αντιμετωπισης των φωνων και θα σας πω αν σας ενδιαφερει!

δεν ξερω με εχει επηρεασει η αντιψυχιατρικη απο τοτε που διαβασα λαινγκ και λεμαν..και δεν ξερω ισως οι φωνες δεν ειναι ενα συμπτωμα της ψυχωσης αλλα καποιο ιδιαιτερο χαρακτηριστικο..

Esoteric εσύ ξέρεις καλύτερα για τον εαυτό σου, αλλά πρόσεχε μην παρασύρεσαι από δήθεν ιδεολογίες και βρεθείς τελικά σε χειρότερη κατάσταση. Αν είναι μόνο οι φωνές (που φαντάζομαι θα πρέπει να είναι τρομερά ενοχλητικό, εδώ ένας φίλος μου είχε εμβοές και πήγε να τρελαθεί!) και μπορείς να τα καταφέρεις με ένα πρόγραμμα διαχείρισης φωνών προσπάθησε το οκ! Αν συμβιβαστείς μαζί τους τέλια!. Απλά να προσέχεις πολύ μην πάρεις την κάτω βόλτα και αρχίζεις και έχεις και παρανοικές ιδέες και αποδιοργανωμένη σκέψη και τέτοια. Αν στο παρελθόν δεν είχες βρεθεί ποτέ σε τέτοιες καταστάσεις και ξέρεις τον εαυτό σου οκ. Δεν σε βοηθάνε τα πιο καινούργια φάρμακα (π.χ. invega, abilify κλπ.?).Κάποιοι έχουν την τύχη να μην έχουν συμπτώματα και ταυτόχρονα να μην έχουν και ιδιαίτερες παρενέργειες με κάποια από αυτά τα καινούργια, έχεις συμβουλευτεί κάποιον γιατρό γι αυτά?

Το θέμα με τις φωνές είναι σύνθετο αλλά το πιο σίγουρο είναι ότι τις δημιουργεί ο εγκέφαλος σου. Ξέχνα τα σενάρια sci-fi :p Μακάρι να ήμασταν στο matrix και να ήμασταν υπερ-διαστατικοί πολεμιστές (πάντα λάτρευα την επιστημονική φαντασία και ιδιαίτερα τον Philip k. Dick) αλλά το χρέος είναι αληθινό :P Οι φωνές που ακούς είναι πιθανότατα το ίδιο σου το μυαλό. Από ότι δείχνουν κάποιες καινούργιες έρευνες, ο εγκέφαλος έχει ένα μηχανισμό που διαχωρίζει αυτό που έρχεται από μέσα μας με αυτό που έρχεται απ έξω μας και για κάποιους λόγους, αυτός ο μηχανισμός δυσλειτουργεί στην ψύχωση, με αποτέλεσμα να ακούς μέρη του εσωτερικού διαλόγου και δικές σου σκέψεις (ίσως και ασυνείδητες) σαν εξωτερικές φωνές. Σε ακραίες περιπτώσεις, το άτομο ίσως να αισθάνεται ότι όλες του οι πράξεις και αυτά που κάνει είναι κατευθυνόμενα από έξω και ότι πλέον δεν έχει τον έλεγχο του σώματός του και του ίδιου του του εαυτού («με ελέγχουν οι εξωγήινοι με ακτίνες») Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ψύχωση είναι μια κατάσταση εγκεφαλικής υπερ-δραστηριότητας. Το πρόβλημα μάλλον βρίσκεται σε συγκεκριμένες συνδέσεις του εγκεφάλου που υπερ-λειτουργούν, αλλά δυστυχώς τα φάρμακα αυτή την στιγμή δεν είναι τόσο έξυπνα στο να επηρεάζουν μόνο αυτές. "Ρίχνουν" σχεδόν όλο τον εγκέφαλο και γι αυτό ίσως να αισθάνεσαι σαν ζόμπι και ότι "κουκουλώνουν" το πρόβλημα. Μακάρι τα φάρμακα στο μέλλον να γίνουν πιο έξυπνα και να επηρεάζουν μόνο ότι πρέπει. Εγώ θα έλεγα να πας σε κάποιον καινούργιο γιατρό, να συζητήσεις για κάποιο καινούργιο φάρμακο και να συνεχίσεις με αυτά τα πολύ ωραία προγράμματα. Μακάρι να σου πανε όλα κατ’ ευχήν!

Senior Member
    γεια σου πετραν!
    δυστυχως δεν ειναι μονο οι φωνες αλλα και οι ιδεες που μου βαζουν!
    με κανουν καχυποπτη απεναντι σε ολους και συνεπως γινομαι αντικοινωνικη(αυτα παντα με βαση τις παρατηρησεις του φιλου μου)
    εγω γαμωτο τις πιστευω οτι και να μου πουν και πιστευω και ολα τα σεναρια που μου δημιουργουν..οσο και να λεω δε θα τις πιστευω τελικα παντα πειθομαι και βασικα εχουν γινει ενα με τις σκεψεις μου και εχω χασει επαφη...σημερα παλι που τις ακουγα ημουν στον κοσμο μου ειχα σταματησει να μιλαω και βρισκομουν εκτος..και εννοειται πως δεν το ειχα συνειδητοποιησει αυτο..
    εχω ιστορικο παραληρηματος και παρανοικων ιδεων γι αυτο νοσηλευτηκα περσυ!και παιρνω και το ινβεγκα στη μεγιστη δοση!
    πετραν οι φωνες μου ειναι αληθινες!τις ακουω δεν ειναι απλα σκεψεις!δεν ξερω αν ανηκουν οντως σε καποιον αλλα σιγουρα ειναι αληθινες..
    και δεν μπορω να ανοιχτω στο γιατρο μου για το τι μου λενε γιατι με διαταζουν να μην το κανω αλλιως θα θυμωσουν..οπως περσυ στο νοσοκομειο που σε συνδυασμο με τις οπτικες που ειχα οδηγηθηκα στην αποπειρα!

πηγα χτες στο γιατρο μου και ολα πηγαν σκατα..
    του ειπα οτι οι φωνες δε μειωθηκαν απο τη προηγουμενη φορα που τον ειδα και μου αυξησε το αλοπεριντιν στα 15μγ!!
    εκει που το ειχα κοψει τωρα 15μγ....ελεος ρε παιδια ειμαι σε απογνωση!
    πηγα και στο σημερινο σεμιναριο του ιντερβοισ και μιλησα με τους προσκεκλημενους εκει και μου ειπαν πως το θεμα ειναι να αντιμετωπιζεις τις φωνες!
    να μαθεις να τις διαχειριζεσαι και οτι δεν ειναι συμπτωμα της ασθενειας αλλα ιδιαιτεροτητα που πρεπει να αποδεκτεις..
    μου ειπαν οτι με τα φαρμακα θα υποχωρησουν(ο γιατρος μου ειπε αμεσα αλλιως παλι νοσηλεια ρε γαμωτο..και τωρα μου ειπε και αρνηθηκα!)αλλα θα υποχωρησει μαζι και η προσωπικοτητα μου και εχουν δικιο!
    δεν ξερω τι να κανω...να το παρω το αλοπεριντιν..ακομη δεν το εχω αυξησει!
    και αν χειροτερεψω και χρειαστω παλι νοσηλεια για να μου φυγουν;
    μηπως το ζητουμενο δεν ειναι να φυγουν αλλα να μαθω να ζω με αυτες;
    ο γιατρος λεει οτι υποτροπιασα επειδη εκοψα το αλ..
    εγω δεν τον πιστευω γιατι παιρνω το ινβεγκα στη δοση που το επαιρνα και το αλλο ηταν συμπληρωματικο
    ετσι μου ερχεται να τα κοψω ολα!!:mad:

Page 8 of 11 FirstFirst ... 678910 ... LastLast