Results 76 to 90 of 159
Thread: παλι οι φωνες!
-
22-03-2011, 22:34 #76
Μπορείς να μου γράψεις ένα διάλογο ή τι γίνεται όταν "ακούς" τις φωνές; Δηλαδή τι σου λένε;
- 23-03-2011, 01:24 #77
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ.
23-03-2011, 02:37 #78
ρε κοπελια δεν εχω λογια εισαι χειμαρος συναισθηματων πολυ αγαπη και φροντιδα νταξει υπαρχει αγωνια και ανασφαλεια αλλα ειναι ενταξει τουλαχιστον το παλευετε και μπραβο σας....και προπαντων ειλικρινεια ναι και να στε ο εαυτο σας.......παντως και εσυ και ο φιλος της εσωτερικης σηψης ειστε παραδειγματα λαμπρα πολυ ευαισθητων ανθρωπων που ξερετε να αγαπατε, δυσκολο στις μερες μας............................................ ......
28-03-2011, 22:47 #79
παιδια σημερα επεστρεψα απο σουηδια!
καμια σχεση με την ελλαδα ειναι σαν να βρισκεται σε αλλον πλανητη.
οι ανθρωποι εκει πολυ εξυπηρετικοι αφου μας ελεγαν να τους ακολουθησουμε για να μας δειξουν το δρομο!
θα περνουσα πολυ καλα αν δεν υπηρχαν τα απροοπτα!
ακουγα παλι φωνες και την τεταρτη μερα των διακοπων ημουν πολυ ακεφη και ειχα ελλειψη κινητρων και ο φιλος μου θυμωσε μαζι μου χωρις να εχω καταλαβει ακομη το λογο και τσακωθηκαμε και πληγωθηκα πολυ μετα ημουν πολυ μπερδεμενη καθως ακουγα τη φωνη του να μου μιλαει και θυμωνα για πραγματα τα οποια στην πραγματικοτητα δεν μου ειχε πει και εγινε ολοκληρο σκηνικο ουσιαστικα για το τιποτα!ρε παιδια νομιζω οτι χανω το μυαλο μου!αρχιζω και σκεφτομαι σοβαρα τις προατασεις σας για γιατρους!την τεταρτη θα παω στο δικο μου και αναλογα με τη διαθεση μου θα του πω για την κατασταση..δεν ειμαι σιγουρη αν ομως αυτο ειναι σωστο!
28-03-2011, 23:15 #80
ντάξει, αν εξαιρέσεις τον καβγά, καλά πέρασες ε?
εμένα μου φαίνεται το πιο σωστό να πας στο γιατρό σου και να του τα πεις όλα αναλυτικά. φυσικά να του πεις και για τις παρενέργειες του φαρμάκου, έτσι ώστε να στο αλλάξει με κάτι άλλο.
29-03-2011, 00:30 #81
Ανεμε σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια, αλλα θελω να πιστευω πως οποιος αγαπαει πραγματικα ετσι αγαπαει. Κ καμια φορα πρεπει να ειμαστε ανοιχτοι κ να δινουμε ευκαιριες στους ανθρωπους να μας αποδειξουν ποιοι πραγματικα ειναι. Πολλοι φοβουνται μην πληγωθουν, μην τους κοροιδεψουν, μην φανε απορριψη κ ειδικα ανθρωποι που εχουν καποια προβληματα υγειας τετοιου ειδους.
Αν με γνωριζες πριν απο ενα χρονο, πριν γνωρισω δηλαδη τον φιλο μου, ισως να με χαρακτηριζες κ ψυχρη, ο φιλος μου ευθυνετε για ολι αυτη την αλλαγη, γιατι ο ιδιος ανοιχτηκε τοσο πολυ κ με αγαπησε τοσο πολυ που κ εγω πρωτη φορα αφεθηκα. Ποτε δεν πρεπει να σταματαμε να δειχνουμε ποιοι πραγματικα ειμαστε κ τι αισθανομαστε. Μπορει 100 να φυγουν, αλλα ο ενας που θα μεινει θα κανει την διαφορα στη ζωη μας..
Σηψη μου, λυπαμαι που χαλασε το ταξιδι σου.. Αλλα να ξερεις οτι αν δεν ερχισεις να φροντιζεις τον εαυτο σου θα χαλασουν κ αλλα πραγματα στη ζωη σου.. Αληθεια, πιστευεις οτι αξιζει; Αφου βλεπεις κ εσυ η ιδια οτι αυτη η υποτροπη σε κανει χαλια, μαλωνεις με τον ανθρωπο σου, χαλας το ταξιδι σου, στεναχωριεσαι κτλ γιατι δεν κανεις αυτο που πρεπει ρε γλυκια μου;
Δηλαδη εχεις ενα σεναριο, μιλας ειλικρικρινα στον γιατρο, παιρνεις σωστα τα φαρμακα σου, αρχιζεις βελτιωνεσε, σταματανε οι φωνες κ συνεχιζεις την ζωη σου.
Γιατι επιμενεις στο ακριβως αντιθετο που σε καταστρεφει;
29-03-2011, 21:31 #82
ρε παιδια ισως εχετε δικιο αλλα και με τη φαρμακευτικη αγωγη δεν καταφεραν να μου φυγουν οι φωνες!
μου εφυγαν οι εξωτερικες αλλα αυτες που ειναι σαν ηχηρες σκεψεις που μοιαζει σαν να μου τις βαζει αλλος δε μου εφυγαν ποτε!
απλα εγω νομιζα οτι ηταν φυσιολογικο και οτι ολοι το εχουν!
λεω να του μιλησω αυριο του γιατρου που θα παω για να μου γραψει φαρμακα αν και απ οτι μου εχουν πει και τα παιδια στην ομαδα πρεπει εγω να μαθω να το διαχειριζομαι και να το αντιμετωπιζω!
και πιστευω οτι κανενα φαρμακο δε μπορει να με βοηθησει..αρχικα θα ειναι καπως καλα και μετα θα υποτροπιαζω παντα..:(
στο ταξιδι αν εξαιρεσεις τον καυγα περασα καλυτερα απο οτι περιμενα!νιωθω πως ανανεωθηκα λιγο γιαυτο πηρα και την αποφαση να πω την αληθεια στο γιατρο μου!(μαλλον)
παντως παθ σ'ευχαριστω για τη συμβουλη σου!το να γραφω τι μου λενε οι φωνες βοηθαει αν και δεν μπορω παντα να τις ξεχωρισω ειδικα οταν μιλανε πολλες μαζι!
αληθεια συνεχιζει κανεις απο εσας να ακουει φωνες;η εχουν υποχωρησει;
29-03-2011, 23:21 #83
εσωτερικ, νομιζω οτι πρεπει να ψαξεις να βρεις ενα γιατρο που να χτισεις μαζι του σχεση εμπιστοσυνης. το να μην του τα λες, απο φοβο μην σε κλεισει μεσα, εγω το καταλαβαινω πολυ καλα, αλλα δε μου φαινεται να σε βοηθαει κ δε μου φαινεται σχεση εμπιστοσυνης.
δεν ξερω κ πώς εγινε κ σε κλεισαν μεσα την αλλη φορα. ειχες κανει αποπειρα? ή μονο επειδη ακουγες φωνες? τεσπα δεν εχει κ σημασια. σιγουρα οι αποπειρες φοβιζουν παρα πολυ τους γιατρους. απο εκει κ περα δεν ξερω. δεν ξερω αν οι φωνες ειναι επαρκης λογος για να σε κλεισουν μεσα.
βασικα τα αντιψυχωσικα τα εχεις δοκιμασει ολα? απο ψυχωσεις δεν ξερω, αλλα εδω πολλα παιδια εχουν αναφερει οτι καποιο φαρμακο τους εκατσε αισθητα καλυτερα απο αλλα φαρμακα. ισως να βρεθει κ σε εσενα καποιο να σου παει καλυτερα. οι περιγραφες που εχεις δωσει για το αλοπεριντιν ειναι τουλαχιστον τραγικες. σε εσενα δεν παει αυτο το φαρμακο. πρεπει λοιπον να βρεις ενα γιατρο εμπιστοσυνης να αρχισεις σιγα σιγα να δοκιμαζεις αλλα φαρμακα, μεχρι να βρεις καποιο να σου παει. απο την αλλη, το οτι πριν καποιους μηνες λες οτι σου ειχαν περασει οι φωνες ειναι ελπιδοφορο. πιθανον να βρεις ενα φαρμακο με τα θετικα του αλοπεριντιν, αλλα χωρις τα αρνητικα του!
καλα κουραγια σου ευχομαι ρε κοριτσι, πρεπει να ειναι πολυ μανικι αυτο που περνας..
30-03-2011, 04:00 #84
το να γραφω τι μου λενε οι φωνες βοηθαει αν και δεν μπορω παντα να τις ξεχωρισω ειδικα οταν μιλανε πολλες μαζι!
αληθεια συνεχιζει κανεις απο εσας να ακουει φωνες;η εχουν υποχωρησει; <<<<<<<<<<<<<<<καλα δεν εχει σημασια να γραψεις επι λεξη ολα αυτα που ακους . δεν θα βαθμολογησει κανενας τα γραπτα σου. πχ, Προσπαθησε να ξεχωρισεις μια φωνη αναμεσα απο τις αλλες , η οποια σου εκανε περισσοτερο εντυπωση, σε ενοχλει περισσοτερο , σε ιντριγγαρει περισσοτερο η οτιδηποτε, και κανε την αξονα αναφορας σ αυτο το κατα τ αλλα παρανοικ γραπτο σου . εν το μεταξυ μπορει να χεις καποια εικονα , να κανεις ενα σκιτσακι, να διακοψεις και να γραψεις καποιες σκεψεις σου ενω παραλληλα οι φωνες ας λενε οποιαδηποτε σαχλαμαρα ,, δεν εχουν αλωστε ιδιαιτερη σημασια , και για αυτο πρεπει να τους φερεσαι αναλογα. Δηλαδη με αλλα λογια , προσπαθεις να τις τρελανεις εσυ , αφου πρωτα τις 'συλαμβανεις' και τις βαζεις στο χαρτι σου . _______________β. οι φωνες με το χρονο αφενος υποχωρουν , αφεταιρου παυουν να ειναι τοσο ενοχλητικες (περνανε στο ντουκου ) οσο και μια κουτσομπολα γειτονισα που με τα χρονια τη συνηθησες και δεν σου κανει πια εντυπωση .___________________________________________υγ , σε ειδα και στα διεθνη forum !!!!! (αυτο σου το νικ ομως ?!?! δυσοιωνο ρε παιδακι μου , δεν το φτιαχνεις καπως.......... φιλικα ε;) ,,αυτοι οι ξενοι ειναι τελειως θεομουρλοι..
30-03-2011, 06:37 #85
Να σεβαστούμε ότι δεν μας λέτε τι λένε οι φωνές? κ αν σας λένε να κάνετε κάτι κακό στον εαυτό σας?
Μπορεις να πεις οτι οι φωνες με προσβαλλουνε γενικολογα ή κατι τετοιο , αλλα δεν μπορεις να πεις τι σου λενε οι φωνες και δεν εχει κανενα νοημα να πεις. Δεν ξερω εαν γινομαι κατανοητος
Το θεμα ειναι οτι παρεμβαινουν στο ρου της σκεψης και σε αποπροσανατολιζουν , ευτυχως που δεν τις εχω.Last edited by keep_walking; 30-03-2011 at 06:54.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
02-04-2011, 23:21 #86
εσωτερικη σηψη ειναι θεμα απλως φαρμακου καθαρα.
το invega ειναι πολυ νεο φαρμακο και ισως δεν κανει για εσενα. συνεννοησου με το γιατρο σου και παρε καποιο αλλο που σε πιανει.
αμα δε σου αρεσει το aloperidin το οποιο ειναι πολυ παλιο παρε καποιο αλλο.
το θεμα ειναι να δοκιμασεις μια γκαμα φαρμακων , κατα προτιμηση μονοθεραπεια , δηλαδη μονο ενα φαρμακο , μεχρι να σε πιασουν και τοτε μη το αλλαζεις !
Ελπιζω να γινεις καλυτερα , μη το βαζεις κατω και δες το σαν να ειναι ενα παιχνιδι στο κομπιουτερ και εικονικη πραγματικοτητα..Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
02-04-2011, 23:25 #87
Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
02-04-2011, 23:32 #88
Πολλες φορες το να παρεις φαρμακα ή να μη παρεις ειναι ζητημα ζωης και θανατου για τον πασχον.
Δεν νομιζω να χρειαζεται να εγγραφει σε ενα κινημα που κοιταει την δικια του πλευρα της αληθειας και οχι αλλες μεθοδους.
Μπορει και να κανω λαθος φυσικα...δεν ξερω για αυτους.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
03-04-2011, 00:30 #89
04-04-2011, 22:48 #90
@λου σε ευχαριστω!δεν μπορω να σου ξαναδωσω ανατροφοδοτηση!την προηγουμενη φορα που νοσηλευτηκα μου τα παρουσιασαν ολα πολυ ασχημα και ουσιαστικα δε μου δωσαν αλλη επιλογη απο το να νοσηλευτω!και μετα που εκανα αποπειρα μες το νοσοκομειο δε με αφηναν να φυγω αν δεν υπεγραφαν οι γονεις μου!με αυτον τον ορο βγηκα μετα απο τρισημιση μηνες!
@παθ ναι μπαινω και στα διεθνη φορουμς εδω μου τα προτεινατε και μου εχει κανει καλο!:) γραφεις και εσυ ε;
το νικ αντιπροσωπευει το εσωτερικο μου χαος:(
ναι ειναι αυτο που λεει ο κηπ τις εσωτερικες φωνες δεν μπορω να τις ξεχωρισω απο τη σκεψη μου ωστε να τις γραψω!
βασικα οντως επηρεαζουν το ρου της σκεψης μου και για να το πω πιο σωστα διαμορφωνουν τη σκεψη μου
και οι φωνες που ακουω με αποδιοργανωνουν τοσο πολυ που σπανια ειμαι σε θεση να τις γραψω!
και το χειροτερο..δεν μπορω να κανω διαλογο!αλλοι μπορουν και τους μιλανε εγω οτι και να πω αυτες εκει συνεχιζουν!
και ειδικα οταν μιλανε πολλες μαζι χανω το μυαλο μου!
@Ρισερτσερ ναι η ομαδα αυτοβοηθειας που πηγαινω οργανωνεται απο το παρατηρητηριο και εχω παει δυο φορες και μου εδωσε κουραγιο γιατι ειναι και αλλοι που ακουνε φωνες και μου διηγουνται τις δικες τους εμπειριες. την τελευταια φορα μιλησα λιγο και γω για μενα και μου εκανε καλο να μιλαω σε καποιους που δε με θεωρουν τρελη!επισης ειναι καλο που δε συμμετεχει καποιος ειδικος παρα μονο ως συντονιστης!
εχω νεα!
μιλησα σημερα στο γιατρο μου για τις φωνες και για το οτι εκοψα το αλοπεριντιν!
μου ειπε οτι μαλλον γιαυτο υποτροπιασα(τι να ελεγε;;; )
εγω ομως πιστευω οτι θα υποτροπιαζα ετσι και αλλιως!
για τις εσωτερικες μου φωνες που μου διαλυουν τη σκεψη ειπε οτι αυτες μαλλον δε γινεται να φυγουν απλα μπορουν να φτασουν σε σημειο που να μη με κανουν δυσλειτουργικη!τι μου λεει ρε παιδια;;:(
επισης μου ειπε οτι πρεπει να ξαναπαρω το αλοπεριντιν!δε μου αφησε αλλη επιλογη γιατι μονο ετσι θα εχω λεει καθαρο μυαλο!ναι μονο που δε θα εχω καθολου μυαλο!
και δε θελει να μου το αλλαξει με αλλο!και κακως το εκοψα!
αλλα οι φωνες μου λενε οτι ο γιατρος θελει να με δηλητηριαζει και οτι δε χρειαζομαι τα φαρμακα!και αν εχουν δικιο;υπαρχουν και φωνες που θελουν να με προστατεψουν!δεν ειναι ολες εναντιον μου!γινομαι παραλογη;και αν ισχυει;
ενιγουει θελει να με ξαναδει σε δεκα μερες!αλλα δε θελω να το παρω το αλοπεριντιν ρε παιδια και ηταν καθετος!