ΖΩ ΣΕ ΕΝΑ ΨΕΜΑ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 35
    Quote Originally Posted by Hrw View Post
    Προσπαθησα να εξηγησω πως ολα αυτα τα εκανα ασυναισθητα πιστευοντας πως δε θα βλαψουν κανεναν...και οχι δε βλεπω κανενα αλλοθι το φτεξιμο ειναι δικο μου και απλα το εχω μετανιωσει...
    τότε πήγαινε και πες της την αλήθεια ώστε μα υποστείς τις συνέπειες των πραξεων σου και μετά βρες έναν ειδικό να μάθεις γιατί φέρθηκες τόσο σκληρά σε έναν άνθρωπο που δεν σου έφταιξε σε τίποτα.

κατι τετοιο θα πεχτει θα δω..ευχαριστω παντως :)

Banned
    Δεν διάβασα τα παρακάτω ποστς, εγώ πιστεύω πρέπει να της τα πεις φυσικά!! Όχι άλλα ψέμματα.

Πραγματικα δεν ξερω...νιωθω τοσο χαλια...λες να ειναι καλυτερα ετσι??
    αα και ευχαριστω πολυ για το τραγουδι μου ανεβαζετε την ψυχολογια -.- :P

Senior Member
    ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ..
    Πριν λιγους μηνες δημιουργησα ενα ψευτικο προφιλ sto facebook και προσποιηθηκα πως ειμαι σε σχεση με αυτο το ατομο..μετα απο καιρο χωρις να ξερω το γιατι ασυναισθητα επλασα ενα ψευτικο θανατο..οτι δηλαδη αυτο το παιδι παιθανε και εμεινα "χηρα" εχωντας φτιαξει ομως και αλλους 2 λογαριασμους......
    τους λογαριασμους αυτους και τους αντιστοιχους διαλογους, τους εκανες για να βλεπουν οι φιλοι που ειχες στον λογαριασμο σου η για σενα μονο, δλδ για να "παιζεις" οτι υπαρχουν αυτες οι γνωριμιες στην ζωη σου και μιλατε μαζι?

Κοιτα να δεις πολλα παιδια απο την παρεα μου εκαναν add αυτα τα ατομα..και μιλουσαν και καλα μαζι τους..αρχικα δε το ηθελα αυτο..ομως μετα οι φιλοι μου μου ζητουσαν να γνωρισουν απο κοντα αυτα τα ατομα καθως και η κοπελα αυτη..ισως για αυτο προσποιηθηκα αυτους τους "θανατους" ...:(

Senior Member
    Κοιτα να δεις πολλα παιδια απο την παρεα μου εκαναν add αυτα τα ατομα..και μιλουσαν και καλα μαζι τους..αρχικα δε το ηθελα αυτο..ομως μετα οι φιλοι μου μου ζητουσαν να γνωρισουν απο κοντα αυτα τα ατομα καθως και η κοπελα αυτη..ισως για αυτο προσποιηθηκα αυτους τους "θανατους" ...:(
    μα εγω δεν ρωτω για τους θανατους. αυτο το καταλαβα και μονη μου...
    εγω ρωτω για την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ των λογαριασμων.
    ηθελες να δουν οι φιλοι σου οτι εχεις εναν 'ταδε" γκομενο,, καποιους αλλους φιλους με τους οποιους λετε καποια πραγματα κλπ, η απλα ηθελες να μιλας εσυ με αυτους τους υποτιθεμενους φιλους σου?

Ναι αυτο ηθελα..να προσποιηθω πως ειμαι με καποιον..

Senior Member
    Καλή μου Ηρώ,
    να ξεκινήσουμε πρώτα από την ανάγκη που σε έσπρωξε να δημιουργήσεις ψεύτικους και μάλιστα πολλαπλούς λογαριασμούς σ' ένα social network όπως το facebook , και κατά δεύτερο και σημαντικότερο γιατί να ταυτίσεις τον "εικονικό" ψεύτικο εαυτό σου με μια απώλεια και να φτάσεις μέχρι το σημείο να μην μπορείς να αναστρέψεις τα όσα ψέμματα είπες.

Τα όσα λέει η συνονόματη σου Rain&Wind, ισχύουν κι αποδεικνύουν πως στο βάθος βάθος, εκείνο που σε ώθησε να δημιουργήσεις μια "άλλη" Ηρώ, είναι η ανάγκη σου για προσοχή - γεγονός που δείχνει πως είσαι άτομο με ανασφάλειες και κατά πάσα πιθανότητα χαμηλή αυτοπεποίθηση. Αλλά , γιατί να επιζητείς την προσοχή των άλλων μέσω του οίκτου που επισύρει μια εικονική απώλεια, αυτή είναι η δική μου απορία, αντί να πλάσεις έναν άλλον εαυτό, δυναμικό, έξυπνο, δημιουργικό, να είσαι όλα όσα δεν μπορείς ( ή δεν ξέρεις πως) να είσαι. Με λίγα λόγια το ψέμα σου, έχοντας σαν βάση μια σημαντική ανθρώπινη παράμετρο ευαισθησίας, όπως είναι τα κοινά βιώματα μιας ανθρώπινης απώλειας, σε εγκλωβίζει στο να μην μπορείς να κάνεις ούτε μπρος ούτε πίσω....
    Αν έλεγες π.χ. πως είσαι μια δυναμική επιχειρηματίας, με 10 πτυχία στην αεροναυπηγική , πρώην τοπ μόντελ και κοσμογυρισμένη που διψάει για περιπέτειες σαν μια άλλη Λάρα Κροφτ, και μ'αυτό τον τρόπο προσέλκυες την προσοχή κάποιου ή κάποιας, θα ήταν μικρό το κακό κάποια στιγμή να αποκαλύψεις την αλήθεια, γιατί όλες οι παραπάνω μπούρδες δεν έχουν μέσα τους το παραμικρό ψήγμα συναισθηματικής φόρτισης όσο αυτό το σενάριο που δυστυχώς με τόση επιπολαιότητα έπλασες. Κι αυτή είναι η δική σου Ερινύα αγαπητή μου, και γνώμη μου θα ήταν πως θα πρέπει κάποια στιγμή να αναλάβεις την ευθύνη να αποκαλύψεις τα πάντα στην κοπέλα , να ζητήσεις συγγνώμη για την ανωριμότητα σου, να της εκφράσεις την μετάνοια σου και να της ζητήσεις να σε συγχωρέσει , γιατί εκτιμάς την φιλία της και δεν θέλεις να την χάσεις.
    Φυσικά, ότι αποφασίσει , οφείλεις να το αποδεχτείς αγόγγυστα, τουλάχιστον θα έχεις κάνει ένα βήμα μπροστά να "σκοτώσεις" την πλαστή σου προσωπικότητα που πιθανόν στο μέλλον θα μπορούσε να δημιουργήσει παρόμοια προβλήματα....
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Φιλε/φιλη sabb εχεις απολυτο δικιο..και ο χαρακτηρισμος σου για τον χαρακτηρα μου ειναι ακριβως αυτο..εχω υπερβολικα πολλες ανασφαλειες..πραγμα που με οδηγησε σε ολα αυτα....ηδη προσπαθω να διορθοσω τα παντα..^^
    σε ευχαριστω πολυ...και εννοειται πως αν της το πω η αποφαση της ειναι δεκτη οποια κ αν ειναι(που ειναι προφανες δηλαδη το ποια θα ειναι)anyway..ευχαριστω και παλι ;D

Senior Member
    Ναι αυτο ηθελα..να προσποιηθω πως ειμαι με καποιον..
    νομιζω οτι οταν εφτασε η ωρα ν αρχισεις να τους 'πεθαινεις' αυτους που επινοησες και ειδικοτερα τωρα που εχει γινει αυτο το μπλεξιμο με την διαδικτυακη σου φιλη, καταλαβες οτι οδηγεισαι σε αδιεξοδο με την 'ψευτικη" ζωη...
    ισως το καλυτερο για σενα θα ηταν να βρεις μια ηρεμη στιγμη και οσο πιο ειλικρινα μπορεις να εξηγησεις στην φιλη σου αυτο που εχει συμβει, ΟΧΙ ΟΜΩΣ επικεντρωνοντας στην δικη της εξαπατηση, αλλα ξεκινωντας την διηγηση σου απο την αρχη, απο το τι σε εσπρωξε να δημιουργησεις τους ψευτικους φιλους και τον τροπο με τον οποιο εμπλεξες τον εαυτο σου αλλα και αυτην στην ιστορια σου.
    πιστευω οτι το πιο πιθανο ειναι να φρικαρει.
    τουλαχιστον οταν το πρωτοακουσει.
    ας ελπισουμε οτι στην συνεχεια θα βρει την δυναμη να επικεντρωθει στις ελλειψεις που σε οδηγησαν στα ψεματα αυτα και οχι στο γεγονος οτι τελικα σε μια τοσο δυσκολη στιγμη της την εξαπατησες....

ελπιζω να δειξει εστω και αργοτερα καποια κατανοηση και ισως και να διατηρησει την επαφη σας...
    παντως δεν πιστευω οτι πρεπει απλα να εξαφανιστεις, για δυο λογους.
    ο ενας ειναι οτι εσυ πρεπει να αντιμετωπισεις τον εαυτο σου σε αυτο που σκεφτηκες και ατσαλα εκτελεσες...
    ο δευτερος ειναι οτι η φιλη θα ειναι καλυτερο να μαθει εστω και τωρα την αληθεια και αν αποφασισει να σε απορριψει η ιδια και οχι να χαθεις εσυ απο την ζωη της και να ψαχνεται τι να εχει συμβει και μηπως φταιει η ιδια..

εχω προσπαθησει αρκετες φορες να της το πω αλλα δε τα καταφερα..ναι φυσικο ειναι να φρικαρει και εγω στη θεση της το ιδιο θα παθαινα..δεν ξερω ειμαι τοσο μπερδεμενη στο τι θα κανω..το πιο πιθανο ομως ειναι να της το πω γιατι δεν μπορω να τ κραταω μεσα μου..

Senior Member
    εχω προσπαθησει αρκετες φορες να της το πω αλλα δε τα καταφερα..ναι φυσικο ειναι να φρικαρει και εγω στη θεση της το ιδιο θα παθαινα..δεν ξερω ειμαι τοσο μπερδεμενη στο τι θα κανω..το πιο πιθανο ομως ειναι να της το πω γιατι δεν μπορω να τ κραταω μεσα μου..
    δεν ειναι αναγκη να της το πεις ονλαιν, γιατι αν εισαι αγχωμενημπορει η εξελιξη της συζητησης να μη σε βοηθαει να μιλησεις. μπορεις να της γραψεις ενα γραμμα με την ησυχια σου και με ολο τον χρονο σου και να περιμενεις την δικη της αντιδραση

δε θα ηταν καλυτερα να της το πω απο κοντα...?? :/

Senior Member
    δε θα ηταν καλυτερα να της το πω απο κοντα...?? :/
    α, δεν ηξερα οτι συναντιεστε.
    αν συναντιεστε και νοιωθεις καλυτερα ετσι, ναι! γιατι οχι?

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast