35 χρονών παρθένος... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Επιμένω λίγο! Μετά την επανεμφάνιση σου δεν επανήλθε νέο μήνυμα με υπογραφή το ψευδώνυμο samgia12. Αφού δεν είσαι εσύ γιατί λες ««αν θελετε να βοηθηστε καθιστε κι ακουστε τις λεπτομερειες της ιστορίας αυτής....και μέσα απαυτες θα βγουν συμπερασματα και συμβουλες»»; Πες μας «εγώ είμαι ο Τζιμ και θελω να συνεχίσω το θέμα που ανοιξα αλλού», θα εκτιμηθεί αυτό. Φερσου ειλικρινά.

Το να παρουσιαστής ως καποιος άλλος, ήδη μέσα από τα πολλά που μας έχεις πει στις 160 σελίδες και μέσα από τον τρόπο που γραφεις, ΄δε θα ναι δυσκολο να πουμε εισαι συ με άλλο προφιλ. Σε καθε περιπτωση στην ουσία του δικού σου προβλήματος ειμαι διπλα σου και σε καταλαβαίνω και ευχομαι να βρεις αυτό που ψαχνεις όπως και γω όπως και όλοι οι άλλοι εδώ.

Και ελπίζω να σαι άνθρωπος που νοιάζεται έστω και λίγο για τους άλλους και όχι ατομικιστής. Παρά το ότι βρίσκω δίκαια τα όσα λες εντούτοις μέσα από τις 160 σελίδες δίνεις εντύπωση ατομικιστή, αλλιώς διάψευσε με.
    Εσυ ντεντεκτιβ κλουζο καλυτερα να μας πεις καμια προοδο που εκανες με το θεμα κι ασε τα διπλα προφιλ και αλλα σεναρια εξαπατησης ;) (αλλωστε καποιος moderator μπορει να το επιβεβαιωσει αμεσως)

Στα λεω γρηγορα γιατι γεμιζω με ασχετα ποστς το τοπικ του ανθρωπου. Δεν γραφω πια στο δικο μου παρα μονο αν εχω κατι ουσιαστικο να πω. Επισης παρακολουθω συνεδριες και προτιμω να τα λεω εκει και οχι εδω για να μην μπερδευομαι με πολλαπλες αποψεις. Ο ανθρωπος εδω ειπε πως ηθελε κανα πμ με ψυχολογο κι ετσι και οχι να το τραβηξει οσο εγω το θεμα :) Οποτε αν εχει λεπτομερειες που θελει να συζητησει (γιατι αντιλαμβανομαι πως η δικια μου ιστορια μπορει να αποτελει χαρακτηριστικο παραδειγμα, παρολα αυτα μπορει να ναι τελειως διαφορετικοι οι λογοι που τον οδηγησαν εδω) ας δωσουμε βαση.

Αυτα. Καλημερα.

Banned
    ο ανθρωπας ομως εγραψε στο τιτλο οτι ειναι παρθενος και μετα το ακυρωσε, οποτε υπεθεσα κι εγω οτι κανει πλακα για να τραβηξει τη προσοχη, ή οτι ειναι διπλος λογαριασμος, γιαυτο του απαντησα ετσι. τεσπα ζητω συγνωμη αμα ενοχλησα τοσο, αν και δε βλεπω να ξαναπανταει εδω...

Junior Member
    Ότι να'ναι μακαρόνια...
    Επίσης.. άλλα' ντ' αλλα της Παρασκευής το γάλα.....
    Τες πα.. Αφήστε το παιδιά.. Μην το κουράζουμε.
    Δεν είμαι ο τζιμ.. Και ναι, υπάρχουν και άλλοι παρθένοι στον κόσμο.. και μάλιστα μεγαλύτεροι...
    Για το αν ειμαι ή όχι δεν μπορώ να καταλάβω πως μπέρδεψε..
    35 χρονών παρθένος λέει. Το άκυρο πάει στη λέξη "παρθένος" που την βρίσκω λίγο κάπως... Τες πα.. γούστα είναι αυτά..
    Πες οτι σε μπέρδεψε αυτό που λέω για τη λέξη παρθένος...

Πιο κάτω λέω
    "Σε λίγο καιρό μπαίνω στα 35 και δεν έχω κάνει ποτέ σχέση στη ζωή μου και φυσικά ότι αυτό συνεπάγεται."

Το οτι δεν έχω κάνει σχέση στη ζωή μου και το οτι δεν έχω πάει σε "μπουρδέλο" (μάλλον δεν πιάσατε το "οίκος") πως μπορεί να οδηγήσει στο να μην είμαι πλέον παρθένος????!!!!!!!
    Τες πα.. το παραβλέπουμε.

Το να κάνετε "πλακίτσες" ή να μιλάτε με υφάκι όμως είτε προς εμένα.. (ας πούμε δεδομένου ψυχολογικού προβλήματος) ή προς τον jim (που ούτε το ξέρω το παιδί) και ειδικά σε ένα φόρουμ "Ψυχολογικής βοήθειας" είναι τουλάχιστον άκυρο.

Καλή καρδιά όμως. Αυτό που θα ήθελα, τουλάχιστον απο τον jim ή όποιον θέλει να πει κάτι σοβαρό είναι:
    1. Ψυχολογος? ψυχαναλυτής? βοηθούν καθόλου?
    2. Αν ναι, προτείνεται κάποιος? κάποια μέθοδος που ακολουθείται γενικά?
    (αν παίζει πρόβλημα και καλά λόγω διαφήμισης στείλτε πμ)
    3. Ψιλοακυρο, αλλά στις μέρες μας... Το κόστος? παίζει να το καλύψω σε κάποιο ταμείο?

Senior Member
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Member
    Quote Originally Posted by samgia12 View Post
    Ότι να'ναι μακαρόνια...
    Δεν είμαι ο τζιμ.. Και ναι, υπάρχουν και άλλοι παρθένοι στον κόσμο.. και μάλιστα μεγαλύτεροι...
    35 χρονών παρθένος λέει. Το άκυρο πάει στη λέξη "παρθένος" που την βρίσκω λίγο κάπως... Τες πα.. γούστα είναι αυτά..

Πιο κάτω λέω
    "Σε λίγο καιρό μπαίνω στα 35 και δεν έχω κάνει ποτέ σχέση στη ζωή μου και φυσικά ότι αυτό συνεπάγεται."

Το οτι δεν έχω κάνει σχέση στη ζωή μου και το οτι δεν έχω πάει σε "μπουρδέλο" (μάλλον δεν πιάσατε το "οίκος") πως μπορεί να οδηγήσει στο να μην είμαι πλέον παρθένος????!!!!!!!

Το να κάνετε "πλακίτσες" ή να μιλάτε με υφάκι όμως είτε προς εμένα.. (ας πούμε δεδομένου ψυχολογικού προβλήματος) ή προς τον jim (που ούτε το ξέρω το παιδί) και ειδικά σε ένα φόρουμ "Ψυχολογικής βοήθειας" είναι τουλάχιστον άκυρο.

Καλή καρδιά όμως. Αυτό που θα ήθελα, τουλάχιστον απο τον jim ή όποιον θέλει να πει κάτι σοβαρό είναι:
    3. Ψιλοακυρο, αλλά στις μέρες μας... Το κόστος? παίζει να το καλύψω σε κάποιο ταμείο?
    φιλε μου καλε εχω και εγω παραδειγματα σαν και εσενα απο το φιλικο μου περιβαλλον οποτε δε μου ακουγεται καθολου περιεργο αυτο που γραφεις,καταρχας θες να μας πεις καποια πραγματα για εσενα?για ποιο λογο πιστευεις εσυ οτι δεν εκανες σχεση αυτα τα χρονια?δεν σε ικανοποιουσαν εμφανισιακα οι κοπελες?αισθανοσουν για καποιο λογο μειονεκτικα?οι ερωτησεις μου αυτες δεν ειναι σε μορφη ανακρισης,ουτε χρειαζεται να τις απαντησεις με το ζορυ..ενας ψυχολογος δεν θα ηταν ασχημη ιδεα να συμβουλευτεις απλα θα πρεπει να εισαι Απολυτα ειλικρινης απεναντι του γιατι τσαμπα χρηματα θα δωσεις.για το δικο μου φιλικο παραδειγμα που σου ανεφερα θα σου πω πως το παιδι ελεγε πως δεν εκανε σχεσεις επειδη του την επεφταν γυναικες που δεν του αρεσαν εμφανισιακα αλλα καταβαθος πιστευε πως δεν θα μπορουσε να τις ικανοποιησει σεξουαλικα γι αυτο και τις απεφευγε,βεβαια αργοτερα επισκεφτηκε ψυχαναλητη και τωρα του δινει και καταλαβαινει,την κουναει ολη την ωρα την αχλαδια καθως ειναι και ωραιο παιδι και απλα οταν μιλαμε μου λεει ποσο χρονο εχασε απ τις χαζες σκεψεις και μην κανοντας τιποτα τα προηγ. χρονια.επιπλεον οι οικοι ανοχης δεν ειναι απαραιτητα κακο,ειναι για ανθρωπους που συχνα δεν εχουν σχεση και θελουν να εκτονωθουν σεξουαλικα,αρκει βεβαια να παρεις τα απαραιτητα μετρα,προφυλακτικα κτλ για να μην σε απασχολησουν αλλα θεματα υγειας αργοτερα

Banned
    εχεις δικιο και ζητησα συγνωμη. πολλες φορες βιαζομαι οταν διαβαζω, και ισως καταληγω σε λαθος συμπερασματα. και μεσω υπολογιστη ειναι δυσκολο να καταλαβει κανεις με ποιο τροπο λες κατι. δε μιλησα ομως με κανενα υφακι γιατι δε γνωριζομαστε προσωπικα, κι αφου εισαι νεο μελος, λογικα δεν εχω κανενα προηγουμενο εναντιον σου. απλα παρεξηγηση, τελος.

Senior Member
    Ότι να'ναι μακαρόνια...

Πιο κάτω λέω

Το κοστος παιζει γυρω στο πενηνταευρο ανα επισκεψη αλλα οπως λες κι εσυ στις μερες μας ειναι ελαφρως διαπραγματευσιμο... Απο μεθοδους εγω δεν γνωριζω...υποθετω οτι αυτη που ακολουθει η ψυχολογος μου αποκαλειται ψυχοθεραπεια...γιατι αντιλαμβανεσαι οτι το σεξουαλικο θεμα δεν ειναι αποκομμενο απο τα υπολοιπα θεματα της ζωης οποτε αντιμετωπιζοντας αυτο αντιμετωπιζεις κυριως αλλα που σε οδηγησαν εκει... Συμφωνω ομως με τον προλαλησαντα οτι πρεπει να εισαι απολυτως ειλικρινης και να θες μεσα σου να βοηθηθεις... οχι απλα να πας εκει για να γκρινιαζεις...το κανα παλιοτερα κι εκανα μια τρυπα στο νερο... Για δωρεαν ψυχολογικη βοηθεια επισκεψου ενα κεντρο ψυχικης υγειας... Ψυχολογο να σου συστησω δεν ξερω κανεναν περα απ τη δικη μου και δεν ξερω καν σε ποια πολη εισαι... Επισης οι επισκεψεις σε ιδιωτη ψυχολογο δεν καλυπτονται απο ταμειο.

Να ξερεις εδω μεσα υπαρχουν απο τελειως απαλευτοι μεχρι καλοι ανθρωποι που βοηθουν... μην δινεις σημασια στους πρωτους. Επισης ευχομαι συντομα να ξεπερασεις (σουμε) το θεμα αυτο γιατι πραγματικα δεν ειναι κατι σοβαρο...θελω να πω πως ειναι ενα απ τα πραγματα που μεχρι να γινουν αποκτουν μυθικες διαστασεις και οταν γινουν απομυθοποιουνται πανηγυρικα... Οτι αλλο θες πες μου...
    Τζιμ

Banned
    Ελα παιδι μ να σε ξεπαρθενιασω εγω χααχχ.

Στους οικους ανοχης δε μαθαινεις να κανεις σχέσης, απλά ικανοποιούν τις ορμές της στιγμής. Χρησιμεύουν όμως γιατί σου προσφερουν τη σεξουαλική εμπειρία την οποία θα χρειαστείς για να προσφερεις ηδονή και να προκαλέσεις καλή εντύπωση για την απόδοση σου στο σεξ σε μια σχέση.

Ο ψυχολόγος θα σε βοηθήσει στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις που οφείλεται το προβλημα σου, θα σε βοηθησει να βρεις τις δυναμεις που κρυβεις μεσα σου και να τις βγαλεις στην επιφανεια και μεσα απο αυτές να βελτιωθείς και να επιλυθεί σταδιακά το πρόβλημα, και από την άλλη θα σε μαθει τη μεθοδο με την οποια θα αξιοποιήσεις τις δυνάμεις αυτές, μέθοδο με την οποια θα ξεμπλοκαρεις και θα φυγουν οι φοβιες.
    Από σχεσεις μην περιμενεις να σε μαθουν πολλά αν οι ίδιοι σαν ατομα δεν κατεχουν. Αυτά όμως που θα σε μαθουν χρησιμευουν και στις σχεσεις.

Είναι και η εμπειρία που αποκταται βημα βημα. Να αρχίσεις να μιλάς με κοπέλες, να επιδιώξεις μετά και καμιά σχέση με κάποια που σε γουστάρει η οποια όμως δε σου αρεσει, και θα αποδεχτεις το να χεις αποτυχίες ή να σε απορρίψουν. Θα χεις στο νου όμως ότι όλα αυτά γίνονται για να μάθεις, ως μερος αυτής της διαδικασίας, για να μην απογοητευεσαι κιολας. Όλα αυτά για την εμπειρία ώστε να μπορεσεις να κανεις μετα μια σχεση που θα σε κανει ευτυχισμένο. Να παίρνεις και συμβουλες φιλων σου κλπ που ξερουν κάτι παραπάνω από σχέσεις και μπορούν να σε καθοδηγήσουν. Να προσέχεις και λίγο την εμφάνιση σου (γυμαστηριο, ρουχα). Και να σαι πιο δυναμικός στη ζωή σου, πιο τολμηρός. Μην παρουσίαζεσαι μίζερος, λιγούρης ή παρακαλάκιας, αυτά πάντα διώχνουν. Άμα σ’ αρεσει καποια να πηγαινεις να της μιλάς και μη σε νοιαζει καθολου το αποτελεσμα, το ότι της μίλησες είναι επιτυχία για σενα, ως μερος της ολης διαδικασίας.

Αν δεν μπορείς να τα κανεις άμεσα, βάλε πείσμα και κάνε τα στόχο ζωής, βημα βήμα καθημερινά να αυτοβελτιώνεσαι, και μεσα από τα καθημερινά βήματα παίρνεις δυνάμεις και εμπειρίες για μετα, και στο τελος με τον τροπο αυτό θα διαπιστωνεις και συ και οι άλλοι που σε ξερουν ότι είσαι πιο δυνατός χαρακτήρας Ετσι θα φύγουν τα οποια κομπλεξ, απειρίες και φοβίες σε κρατούν πίσω.

Όσες ατυχίες κι αν είχες στη ζωή σου, μπορείς να αλλάξεις τα πράγματα, μπορείς να γίνεις σαν κι αυτούς που ζηλεύεις, φτάνει να ξεκινήσεις με πείσμα και θέληση με τον τρόπο αυτό. «Δώσε μεσα» αυτή ειναι η μεθοδος που βγαινει.
    γιάννης

Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    Να ξερεις εδω μεσα υπαρχουν απο τελειως απαλευτοι μεχρι καλοι ανθρωποι που βοηθουν... μην δινεις σημασια στους πρωτους. Τζιμ
    Eλπίζω να μην με κατατάσσεις στους πρωτους........ σου χα γραψει λιγο σκληρά μερικες φορές, αλλά και σου χα πει ότι καπου ταυτιζομασταν και ειχαμε κοινα :)
    γιάννης

Για το πιο πανω μηνυμα μου με αριθμο 24 (οχι το αμεσως παραπάνω το μικρό). Αλλοιμονο σε οποιον βρισκεται σε τετοια κατασταση, σκέφτομαι τι έχει να περασει μεχρι να φτασει εκει που βρισκονται ολοι οι άλλοι !!!!.... τον λυπαμαι..... είναι σα να διανύει ακόμα παιδική ηλικία........ έχει αναγκη από βοήθεια όσο θεληση κι αν εχει........πραγματικά τον λυπάμαι και σας μιλώ με ειλικρινεια.
    γιάννης

Page 2 of 2 FirstFirst 12