Exei noshleutei kaneis se kapoia psuxiatriki kliniki ???
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 41
    Senior Member

Exei noshleutei kaneis se kapoia psuxiatriki kliniki ???

Paidia 9a h9ela na m peite an kapoios exei noshleutei se kapoia kliniki...ustera ap ena entono psuxwsiko epeisodio...9a hthela na ma9w orismena pragmata panw se auto..euxaristw!

Senior Member
    Καλωσορισες!

να γραφεις στα Ελληνικα. Εδω υπαρχουν πολλοι ανθρωποι με νοσηλειες στο ιστορικο τους . Ελπιζω να ειναι καποιος διαθεσιμος για κουβεντα και εξηγησεις. :)

καλη πορεια ευχομαι
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    ευχαριστω παρα πολυ! μακαρι καποιος να μου απαντησει διοτι 8ελω να ενημερωθω για κατι που με αφορα αμεσα και ειναι σημαντικο!

Senior Member
    για πες... τοσα χρονια φουρναρηδες εδω... εχουμε ψησει.....
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    εχω νοσηλευτει στη κασταλια για εναμισυ μηνα!

Senior Member
    ειναι ιδιοτικη κλινικι??? τι ειχες και νοσηλευτικες? ψυχωσικη συνδρομη?? θελω να μαθω ...πως ειναι τα πραγματα εκει μεσα...με τι τροπους σε βοηθανε να ξεπερασεις κατι τετοιο...! Επισης για τα φαρμακα, οτι μπορειται να μου πειτε και πως σε επηρεαζουν...? εισαι συνεχεια σε καταστολη???

Senior Member
    Quote Originally Posted by katerinaki View Post
    ειναι ιδιοτικη κλινικι??? τι ειχες και νοσηλευτικες? ψυχωσικη συνδρομη?? θελω να μαθω ...πως ειναι τα πραγματα εκει μεσα...με τι τροπους σε βοηθανε να ξεπερασεις κατι τετοιο...! Επισης για τα φαρμακα, οτι μπορειται να μου πειτε και πως σε επηρεαζουν...? εισαι συνεχεια σε καταστολη???

Senior Member
    Ειναι ιδιωτικη κλινικη. πρωτη διαγνωση ,πανω στη κριση ,ηταν ψυχωσικη συνδρομη.
    Την κριση την αντιμετωπιζουν σε ολες τις κλινικες ιδιωτικες η δημοσιες με υψηλες δοδολογιες αντιψυχωσικων.
    Μεσα στις παρενεργειες των αντιψυχωσικων ειναι και η καταστολη, ειναι μεγαλυτερη με τις υψηλες δοσολογιες μεσα στη κλινικη, οταν βγει με τη δοση σταθεροποιησης θα ειναι μικροτερη η καταστολη!
    Μπορεις να μαθεις για τα οφελη κ τις παρενεργειες των αντιψυχωσικων στο ιντερνετ.

Senior Member
    Την κριση την αντιμετωπιζουν σε ολες τις κλινικες ιδιωτικες η δημοσιες με υψηλες δοδολογιες αντιψυχωσικων.
    Μεσα στις παρενεργειες των αντιψυχωσικων ειναι και η καταστολη, ειναι μεγαλυτερη με τις υψηλες δοσολογιες μεσα στη κλινικη, οταν βγει με τη δοση σταθεροποιησης θα ειναι μικροτερη η καταστολη!
    Μπορεις να μαθεις για τα οφελη κ τις παρενεργειες των αντιψυχωσικων στο ιντερνετ.
    δεν αντεχω αλλο να ψαχνω Κατερινακι...πραγματικα..μπ� �ρω να σου μιλησω prive...? να σε ρωτησω καποια πραγματα...! Τα εχω ψαξει ολα τοσο πολυ που εχω μπερδευτει πολυ...μπορω να σου στειλω ενα μηνυμα...?

Senior Member

Unhappy

δεν αντεχω αλλο να ψαχνω Κατερινακι...πραγματικα..μπ� �ρω να σου μιλησω prive...? να σε ρωτησω καποια πραγματα...! Τα εχω ψαξει ολα τοσο πολυ που εχω μπερδευτει πολυ...μπορω να σου στειλω ενα μηνυμα...?

Senior Member
    μπορω να σου στειλω ενα μηνυμα να σ πω απλα οχι με πολλα λογια την κατασταση ενος πολυ κοντινου μου ατομου να μου πεις αν εμοιαζε με την δικη σου...ειμαι πολυ χαλια...και απλα θελω καποιον να με ανακουφισει...

Senior Member
    ειναι τοσο ψυχοφθορο...να ζητας απαντησεις και να μην μπορεις να παρεις..και αυτοι οι γιατροι δεν σ λενε και πολλα στην αρχη..λες και το κανουν επιτηδες να σε βασανιζουν...!! Δεν ξερω και εγω πλεον τι ζηταω να μαθω...εχω να ρωτησω τοσα πολλα που τα ξεχναω , και μακαρι να μπορουσε καποιος να μου λυσει ολες μου τις απορειες με σιγουρια!!! αλλα....

καρολ....φαινεσαι πολύ αγχωμένη...μήπως θα ήθελες να ηρεμήσεις και να μας πεις τι συμβαινει?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    καρολ....φαινεσαι πολύ αγχωμένη...μήπως θα ήθελες να ηρεμήσεις και να μας πεις τι συμβαινει?
    ειμαι πολυ αγχωμενη...Βασικα καποιο πολυ κοντινο μου προσωπο...Ξαφνικα μεσα σε μια μερα..επαθε μια πολυ μεγαλη κριση...η οποια κρατησε περιπου 30 ωρες...Ητανε σε συγχυση, μας φοβοτανε ολους , ακομα και τους γονεις του...δεν ηθελε κανεναν να τον πλησιασει μεσα στο ιδιο του το σπιτι, μονο εμενα, αλλα και παλι απο αποσταση.με εβαλε να καθομαι κατω και να μην τον κοιταω στα ματια , να κοιταω ψηλα...η να κλεινω τα ματια μου...δεν αφηνε κανενα να μπει στο δωματιο...ομως δεν ειχε τασεις επι8ετικοτητας καθολου...Επειδη ητανε αυπνος πααρα πολλες ωρες αναγγαστικανε να του κανουνε ηρεμιστικη ενεση..Ααφου την εκανε αρχισε να φωναζει διαφορα πραγματα...επικαλουταν ας πουμε τον θεο.., και φωναζε να τον αφησουμε μονο του, και να φυγουμε απο το σπιτι του. Υστερα απο 1 μιση ωρα ηρεμισε μονος του και μας ''δεχτικε''...τον πηγαμε σε κλινικη..δεν ητανε αρνητικος ιδιαιτερα, χαλαρος και μετα την ενεση!!! ειναι μεσα 20 μερες...ειπανε πως εχει ψυχωσικη συνδρομη...καπως ετσι..θελω να μαθω αν εχει πα8ει καποιος κατι παρομοιο...αν ξεπερνιεται ποτε...τα φαρμακα σε τι επηρεαζουν...και υπαρχει περιπτωση να του βγει επιθετικοτητα??? ειμαι πραγματικα απελπισμενη...θελω να μαθω οσο περισσοτερα μπορω...

Senior Member
    κατερινακι...καποια βοηθεια?

Page 1 of 3 123 LastLast