Εχω προβλημα συμπεριφορας? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
  1. #16
    Banned
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Hrakleio Krhths
    Posts
    3,599
    Και με την βελονιστρια που μου κανε βελινισμο τσακωνομουνα εκει ειναι το περιεργο.Μου φαινοταν πολυ χαζη δεν ξερω γιατι αυτο μου περνουσε.
    Και οποτε με εγδινε και μ κανε βελονισμο με κοιταγε καλα καλα λες και ειμαι κανενα αξιοθεατο μαζι με την νοσοκομα της.Και επεισης η συγκεκριμενη επειδη εκανα βελονισμο για να χασω βαρος κυριως με ειχε ρωτησει αν εχουμε και αλλους "χοντρους" στο σοι.Απο εκει και περα δεν μπορουσα να την σεβομαι αυτη την γυναικα.
    Ελεος γιατροι ειναι αυτοι ρε παιδια?Τα εχει χασει ο κοσμος η ιδεα μου ειναι?

  2. #17
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    402
    προσπαθησε να βρεις καποια δουλεια...μην τα παρατας ...Γινε ανεξαρτητη ..ποτε δεν ειναι αργα...Δειξε σε ολους πως παιρνεις την ζωη στα χερια σου και πως κανεις πραγματα για τον εαυτο σου...Για εμενα παρε αλλη μια γνωμη για το δοντι σου..και αν σου πει το ιδιο , κανε την θεραπεια...μεχρι να γιαννει τελειως η πληγη...Κανε λιγο υπομονη (αν και την σιχαινομαι αυτη την λεξη) και ολα καλα θα πανε...αλλα πρεπει να απασχολησεις τον εαυτο σου με κατι... πιστεψε με ειναι το σημαντικοτερο...οσα περισσοτερα κανεις τοσο λιγοτερο προλαβαινεις να σκεφτεις!!!!!!

  3. #18
    Banned
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Hrakleio Krhths
    Posts
    3,599
    το ξερω βρε και το εχω δει και στην πραξη.αλλα οι συγκρουσεις παντα θα υπαρχουν και οταν συγρουομαι με καποιον νιωθω πολυ ασχημα και αισθανομαι οτι φταιω εγω.
    σε αυτες τις περηπτωσεις φταιω?ενταξει με τους καθημερινους ανθρωπους π συναναστρεφομαι τα βρησκω αλλα οι γιατροι εχουν τρελλαθει δεν ξερουν να συμπεριφερονται τι γινεται?εχουν και αυτοι αγχος τι να σκεφτω?
    θελω πολυ να ειμαι ανεξαρτητη αλλα και ετσι πιστευω οτι ειμαι αρκετα δυνατη που τα βγαζω περα με τοσα προβληματα αλλα οταν προκειται για προσβολες εις βαρος μου δεν ξερω πως ακρυβως να το χειρηστω.τελευταια τα καταφερνω ομως αλλα γιατι η μητερα μου να μην βλεπει οτι εχω βελτιωθει?παιζει μεγαλη σημασια για μενα η γνωμη της.για τους αλλους χεστικα οτι κιαν πιστευουνε αλλα η μανα μου?

  4. #19
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,605
    Όλοι θα θυμώσουμε κάποιες φορές και θα τσακωθούμε ίσως, δίκαια ή άδικα. Είναι όμως πιο πιθανό να συμβεί, όταν είμαστε γενικά σε άσχημη διάθεση. Αντιθέτως, αν είμαστε σε ευχάριστη διάθεση, ακόμη και τις δυσάρεστες καταστάσεις τις αντιμετωπίζουμε πιο ήπια. Δίνουμε πιο εύκολα τόπο στην οργή.
    Αν κάτι μας φταίει με μας τους ίδιους, με τη ζωή μας, με ανθρώπους που έχουμε δίπλα μας, τότε είμαστε πιο εύθικτοι και μπορεί πιο εύκολα να παρεξηγήσουμε κάποιον ή κάτι που είπε. Υπάρχουν άνθρωποι που, πράγματι, πηγαίνουν γυρεύοντας για καυγά.
    Αν παρατηρήσουμε ότι τσακωνόμαστε πολύ συχνά και με διαφορετικούς ανθρώπους κάθε φορά, τότε πιθανόν το πρόβλημα να είναι η δικιά μας συμπεριφορά. Δεν μπορεί όλοι να είναι εναντίον μας.

  5. #20
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    155
    πανικουλα τα εχω περασει.Ειναι δυσκολο.Ποναει πολυ.Αλλα ειναι κατι που κραταει λιγεσ μερες.Ο πονος σου δημιουργει τον εκνευρισμο,δεν εισαι ετσι.

  6. #21
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    155
    Επισης να ξερεισ οτι τετοιουσ προβληματισμους εχουν οι ευαισθητοι ανθρωποι.Οι αναισθητοι ουτε καν τα σκεφτονται

  7. #22
    Banned
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Hrakleio Krhths
    Posts
    3,599
    Oχι παιδια δεν τσακονομαι συχνα αλλα ουτε και οσο ενας ηρεμος ανθρωπος.Τσακονωμαι κανονικα οταν πρεπει.
    Βρε παιδια εγω δεν ειμαι τοσο καλα ψυχολογικα επειδη ποναω συνεχεια και καπου.
    Δεν αντεχω πια τοσο πονο σωματικο σημερα νιωθω ενταση στο κεφαλι και εχω παθει στον αυχενα ψυξη κατι που παθενω πολυ συχνα.
    2 Χρονια με υσχηρα παυσηπονα ζω δεν αντεχω τετοιο πονο δεν ειναι δυνατον !Δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. προβληματα συμπεριφορας
    By zaxari10 in forum Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια
    Replies: 11
    Last Post: 05-04-2010, 20:54
  2. Η τοξικολογία της συμπεριφοράς
    By vince in forum Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια
    Replies: 5
    Last Post: 14-12-2009, 16:11
  3. πρόβλημα συμπεριφοράς
    By antonia9 in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 5
    Last Post: 27-12-2008, 14:47
  4. Μεταβολη συμπεριφορας
    By keep_walking in forum Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια
    Replies: 8
    Last Post: 04-11-2007, 17:21
  5. ΧΩΡΙΣΜΟΣ:ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ?
    By La_ViTa in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 6
    Last Post: 18-07-2007, 00:28

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •