Results 46 to 60 of 61
Thread: Εξάρτηση;;;
-
19-03-2011, 18:09 #46
Απλά να πω κάτι... αυτή τη στιγμή το θεωρώ λίγο ανέντιμο να βρω κάποιον μόνο και μόνο για να ξεχαστώ! Αν πω ότι δεν έχω συναισθήματα για αυτόν θα μαι ψεύτης...
Ίσως λόγω της ιδιότητας του που τώρα συνειδητοποιώ ότι δεν σας την είπα, είναι ιερέας, (και όχι δεν έχω σχέση μ'εκκλησία), ίσως τελικά εκείνη τη περίοδο ήθελε ν'ασχοληθεί μαζί μου!!! Φαίνεται ότι έληξε αυτή η περίοδος...
- 19-03-2011, 18:13 #47
συγνώμη γιατί εσύ ξεπέρασες και μια φίλη μου που δεν θέλω να πω την ιστορία της γιατί θα σας αφήσω όλους καραφλούς.
Έκανες ολόκληρο υπερατλαντικό ταξίδι έχοντας την ελπίδα μέσα σου πως θα γίνει κάτι με έναν ιερέα???????
τι περίμενες?
να γυρίσεις το γκέι σίκουελ των πουλιών που πεθαίνουν τραγουδώντας?
19-03-2011, 18:17 #48
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα χαχααχαχχαχαχαχα Θεοφανία μου αν και είμαι ένα βήμα προ κατάθλιψης... Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!! χαχαχαχαχα
Κοίτα αν σου πω πόσες φορές με ρώτησε αν και πότε θα πάω στη χώρα του... τι να φανταζόμουν εγώ το μικρό αλλά όμορφο (ψώνιο) χαζό;;;
19-03-2011, 18:19 #49
οι ιερεις εχουν διαφορα θεματα, απαπαπαπα με παπα που πηγες να μπλεξεις! :p
19-03-2011, 18:20 #50
19-03-2011, 18:22 #51
χαίρομαι που δεν το πήρες στραβά και σε έκανα να γελάσεις...:)
στο είπα μερικές σελίδες πιο πριν: ούτε αυτός δεν ήξερε τι ήθελε, ή μαλλον ήξερε τι ήθελε αλλά στο δρόμο το μετάνιωσε..
Το κακό είναι πως με τον τρόπο του σου άφησε ελπίδες και στην πορεία δεν σκέφτηκε, (ο άνθρωπος του Θεού), ούτε τα συναισθήματα σου, ούτε τα έξοδα σου, ούτε την ταλαιπωρία σου.
Οκ, θα πονέσεις για λίγο καιρό, αλλά να είσαι σίγουρος πως λίγο παρακάτω περιμένει ο κατάλληλος και όσο θα κάθεσαι και θα στεναχωριέσαι θα χάνεις πολύτιμο χρόνο απ τη ζωή σου που δεν αξίζει κανείς για να τον θυσιάζουμε...:)
19-03-2011, 18:23 #52
χαχαχαχαχα κλαιωωωωω ΛΟΛ
Ημουν ετοιμη να απαντησω στο θεμα λεγοντας οτι οντως περιεργο ηταν να ειναι τοσο δεκτικος αν δεν υπηρχε κ κατι ερωτικο στη μεση.. Κ μετα διαβαζω και την τελευταια σελιδα και τα ξεχασα ολα! Εξακολουθω να πιστευω παντως οτι δεν ηταν κατι απλα φιλικο αλλα κατι πιο συνθετο...
19-03-2011, 18:30 #53
Αυτό έλειπε,
ασχολείστε με το θέμα μου κι εγώ να στραβώσω;;; Εντάξει είπαμε αλλά όχι κι έτσι... Απλά αυτό με πονάει... να σου πω κάτι και μην ακουστεί ''κάπως''! Το τελευταίο που με νοιάζει είναι το οικονομικό! Όχι ότι μου περισσεύουν κι όλας, αλλά οκ!
Απλά λέω γιατί ρε γμτ αν έκανα κάτι που τον ενόχλησε άθελα μου ας μου το πει να ζητήσω συγνώμη...
Ζητάω τόσα πολλά;;; Σήμερα το πρωί τον βλέπω online χαιρετάω απάντηση τπτ... μετά από ένα μισάωρο του γράφω συγνώμη αν ενοχλώ απλά ήθελα να δω αν είσαι καλά! Πάλι τπτ ώσπου έκλεισε! Εκείνη τη στιγμή λέω στον εαυτό μου οκ μάλλον είχε πρόβλημα η συνομιλία του... Ακόμα και τώρα να μη προσπαθώ να δω την αλήθεια κατάματα...
19-03-2011, 18:30 #54
είχε κολλήσει η καημένη με έναν τραγουδιστή που μέχρι και η μαμά του ήξερε πως ήταν γκέι...
άυτή επειδή είναι από ευκατάστατη οικογένεια, τσουπ κάθε λίγο και λιγάκι στο μαγαζί και να οι αγάπες και να τα λουλούδια και να τα μνμ, αλλά όλα μες στο μαγαζί και όλα ότι αφορούσε το μαγαζί.
Πεθαμένη γι αυτόν να μην ακούει κουβέντα, "βρε καλή μου, δεν το βλέπεις το παιδί, είναι αλλού", τίποτα.
"Με θέλει, απλά δεν θέλει να δίνει δικαιώματα στο μαγαζί, όλους πια γκει τους έχετε βγάλει" κλπ.
Όπου και αν πήγαινε αυτός, εκείνη από πίσω. Αρπαχτή στον Έβρο να έκανε, εκείνη η καημένη πήγαινε μήπως και αυτός "βρει τον τρόπο να βρεθουν ιδιωτικά χωρίς να τους πάρει είδηση κανείς".
Και δεν μιλάω για καμιά φίρμα, αγνώστου ήταν, απλά είχε το παραμύθι του και τις έψηνε, συν του ότι ήταν ένας πραγματικός κούκλος.
Μετά από κανά χρόνο, γνώρισε ευτυχώς ένα άλλο παιδί, κόλλησε και γλίτωσε. Παρόλα αυτά ακόμη δεν το παραδέχεται πως τη δούλευε ψιλό γαζί για να κάνει τη δουλειά του.
19-03-2011, 18:36 #55
λολ ροκ...:)
να σου πω κάτι? όσο και αν σε πονάει, σκέψου κάτι: δεν έγινε τίποτα που έφτασες μέχρι εκεί, πειρμένεις να γίνει τώρα?
πες τον πόνο σου όσο θες, να το συζητάμε μέρες, αλλά μην καλλιεργείς στον εαυτό σου ελπίδες πως μπορεί να αλλάξει γνώμη γιατί θα πληγωθείς περισσότερο.
19-03-2011, 18:39 #56
α όχι όχι δεν είπα ότι περιμένω να γίνει κάτι ερωτικό!!! Αυτό έληξε εκεί... αλλά είχαμε φτιάξει μια πολύ καλή φιλία! Σας είχα αναφέρει ότι μου είπε θέματα που δεν τα λες εύκολα! Απλά μάλλον αυτή η φιλία ήταν μόνο εκ μέρους μου... σωστά ε;
19-03-2011, 21:33 #57
Κοιτα εγω δεν θα το χαρακτηριζα ουτε φιλια, ουτε μονομερη! Εγω νομιζω οτι και απο τις δυο πλευρες ισως υπηρχαν προσδοκιες ή ονειροφαντασιωσεις για κατι περισσοτερο. Ε δεν εκατσε, παει. Εχασες εναν φιλο ιερεα στην αλλη ακρη του κοσμου που ψαχνοταν να δει αν μπορει να κουτουπωσει κανενα αγορακι, και σε κουβαλησε για το καπριτσιο του εκει. Δες το πιο καθαρα. Ειχες μεγαλοποιησει λιγο το θεμα, ισως επειδη ηταν στρειτ, ιερεας, απο αλλη χωρα, ωραιος, δεν ξερω τι αλλο ειχε, και τον θεωρησες εσυ φοβερο και ουαου να τον εχεις φιλο. Σιγα τα λαχανα! Αμα ειχε φερθει ωραια, να ελεγα ενταξει. Αλλα συμπεριφορα ηταν αυτη? Και τωρα σε γραφει. θα μιλαει με κανενα αλλο αγορακι απο καμια αλλη χωρα.
19-03-2011, 22:02 #58
Carrie μου μόλις με κανες σκουπίδι...
χαχαχαχαχαχαχαα μη ζητάς συγνώμη καταλαβαίνω γιατί το γραψες κι ίσως αυτό το ''μαχαίρωμα'' να με συνεφέρει... ειδικά το τελευταίο ήταν το κατι άλλο... Θεέ μου...
19-03-2011, 22:26 #59
Δυστυχως υπαρχουν ανθρωποι που κοιτανε να εκμεταλλευτουν ή που δε νοιαζονται για τα συναισθηματα των αλλων. Το θεμα λοιπον ειναι εμεις να τους ξεχωριζουμε... Και να επαναπροσδιορισεις τη λεξη φιλος! Ιερεας που απο το φβ καλει κοσμο στην χωρα του με υποψιες ερωτικου ενδιαφεροντος δε μου φαινεται εμενα φιλος!!
20-03-2011, 04:14 #60
και για να προσθέσω σε αυτα που σου είπε η καρι...απομυθοποιησε τον λίγο...μόνο εσύ δεν βλέπεις την αληθεια...:)