Όλοι οι σχιζοφρενείς μένουν μόνοι τους; - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 13 FirstFirst ... 210111213 LastLast
Results 166 to 180 of 195
    Banned
    Παντως οσο σας διαβαζω τοσο πιο πολυ πειθωμαι οτι δεν εχετε κατι το τοσο σοβαρο ρε παιδια.
    Εγω που δεν πασχω απο σχιζοφρενια ειμαι πιο νευρικια και πιο αποτομη καποιες φορες.
    Και νομιζω οτι ενα ζευγαρι σχιζοφρενης θα εχουν πολυ πιο ηρεμους καυγαδες απο εμας που δεν εχουμε αυτη την ασθενεια.
    Πολλες φορες παλια ειχα ευχιθει να ειχα και εγω αυτην την ασθενεια παρα την διαταραχη πανικου που υποφερω φρικτα απο σωματικους πονους.

Senior Member
    H σχιζοφρενεια ειναι μια πολυ σοβαρη αρωστια. Τωρα δεν μιλαμε για τυπους που νομιζουν οτι εχουν λιγο διπολικη διαταραχη , λιγο σχιζοφρενεια , λιγο αρπα κολλα κλπ. και θελουν να ξεχωρισουν απο το συφερτο.
    Η σχιζοφρενεια ειναι δυσκολη αρωστια για αυτο και η βελτιωση σε αυτη την ασθενεια μετριεται σε δεκαετιες...εγω την εχω ειναι ενα με μενα και φυσικα δεν θα ηθελα να ειμαι κανενας αλλος:)

Απο κει και περα το παλευει ο καθενας οπως μπορει χωρις να το βαζει κατω.
    Αναγνωριση? Μπα λολ ΞΥΠΝΗΣΤΕ μια ζωη την εχουμε και δεν προκειται να παρετε ενσημα ουσιαστικα λολ...ουτε καν απο τους ομοιοπαθεις που θα πουν οτι οχι κανεις λαθος και δεν πασχεις:)

MOVE ON GYUS AND GIRLS...
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Τωρα δεν μιλαμε για τυπους που νομιζουν οτι εχουν λιγο διπολικη διαταραχη , λιγο σχιζοφρενεια , λιγο αρπα κολλα κλπ. και θελουν να ξεχωρισουν απο το συφερτο.
    αν ανηκω στους τυπους που λες, τοτε θα πρεπει να σε πληροφορισω οτι δε θυμαμαι να εγραψα οτι εχω διπολικη ή σχιζοφρενεια ή κατι αλλο ακριβως (το σχιζοφρενεια ισως το εχω χρησιμοποιησει βεβαια στο παρελθον μεταφορικα), αφου δεν επισκεπτομαι ψυχολογο για να υπαρχει γνωματευση (κατι που ηθελε και η white για να σιγουρευτει). το μονο που αναγνωριζω στον εαυτο μου ειναι αντικοινωνικοτητα, που ειναι επιλογη μου γιατι δε μου αρεσει η ζωη στην Αθηνα, και φυσικα επειδη ειναι στοιχειο του χαρακτηρα μου.
    και δε θελω να ξεχωριζω απο τον συμφερτο, αλλα δες κι εδω στο φορουμ τι γινεται, γραφω κατι κι ο τροπος που το σκεφτομαι και το γραφω προκαλει αντιδρασεις. ΔΕΝ το επιλεγω, απλα συμβαινει! στα υπολοιπα συμφωνω, μια ζωη την εχουμε και θα πρεπει να τη ζησουμε οσο καλυτερα γινεται. αλλα δυστυχως δεν εξαρταται παντα μονο απο εμας η ευτυχια μας...

Senior Member
    Μπα μεθυσμενος ημουνα , δεν μιλαω για καποιον συγκεκριμενα:)

Αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι ειναι μια σοβαρη ασθενεια , δυσκολο να σε καταλαβουν οι αλλοι (παντα ειναι δυσκολο αυτο) και γενικα μην τα παραταμε...καπως ετσι:)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    ειναι αναλογα τα συμπτωματα και με το τι αγωγη χρησιμοποιεις και για ποσο καιρο! εγω παιρνω απο 10 χρονων αντιεπιληπτικα απο 18 αντικαταθλιπτικα και 2,5 χρονια τωρα αντιψυχωσικα με αγχολυτικα!!!! αμα μιλαμε για τοσα χρονια κωλοφαρμακα στανταρ εχει επιπτωσεις πανω μ για να μη μιλησω για τις ταραχες που μ προκαλουσε η καθε αλλαγη αγωγης!

μου την δινουν και το χω ξαναπει και μισω οσους λενε ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ποιος σκατα ειναι αρμοδιος και ειδηκος να πει τι εχει ο αλλος και πως αντιλαμβανεται την κατασταση του δλδ αμα κατσω εγω να πω σε οποιον εχει μιρκοβιοφοβια οτι σκεφτεται μαλακιες και οτι τα μικροβια δεν θα του κανουν τπτ τι θα κανει αυτος θα νιωσει οτι δεν τον καταλαβαινω και οτι δεν τον αποδεχομαι ναι η ου?

βλακειες βλακειες βλακειες και @@ δεν γινεται να λεμε τετοια!

κηπ κ μενα μαρεσει που εχω οτιδηποτε εκτος απο την ανασφαλεια κ την βουλιμια αυτα με ενοχλουν ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ δεν με νοιαζουν τα αλλα, γιατι τα αλλα δν ενοχλουν εμενα αλλα τους αλλους οποτε για τους αλλους παλευω να γινω καλα!

επισης οσοι ειναι στο περιθωριο ειναι τιμη τους κ καμαρι τους γιατι ετσι ξεχωριζεις απο την λεξη ''περιθωριο'' και οχι απ την λεξη ''προβατο''
    I m a Good Person With Bad Attitude

Banned
    Πανικούλα σε ευχαριστώ για αυτά τα ωραία λόγια που λες.

Banned
    Τπτ ρε σιγα.Εγω εδω μεσα εχω ανοιξει την ψυχη μου και θα συνεχηζω γιατι με εχουν βοηθησει πολλα ατομα και εγω θα βοηθαω οσο μπορω.
    Ολοι τα ιδια περναμε πρεπει να βοηθαμε ο ενας τον αλλον.Δες τις ψηφους σου πριν ηταν 14 τωρα 23 λολολ/

Banned
    Τους είδα σου έγραψα στο άλλο θέμα, κι εσένα ήτανε 23 και γίνανε 48 :)

Banned
    ναι χχααχαχ ελεος.:P καλο ειναι αυτο με τους ψηφους για ατομα που τα χωνουν ασχημα εδω γιατι αποκτουνε περισσοτερο αυτο ελεγχο.

Senior Member
    σκατουλες εμενα δεν ανεβαινει και δεν βριζω γμτ @##$@#$
    I m a Good Person With Bad Attitude

Banned
    XAXAXAXAX μια χαρά είσαι εσύ.

Senior Member
    παντως η μοναξια η το μαζι εχει να κανει με χιλια δυο πραγματα

περαν του καποιος να εχει η οχι μια ασθενεια

που καταλαβαινω πως μια τετοια ψυχικη ασθενεια οπως η ψυχωση ισως ανεβαζει καποιες φορες τον βαθμο της καχυποψιας

μπορει και να κανω λαθος

ωστοσο για καθε ανθρωπο το μαζι δεν ειναι μια απολυτως ευκολη υποθεση

ισως σε καποιος κυλαει πιο φυσκα σε καποιες περιοδους της ζωης τους ισως σε καποιους αλλους πιο δυσκολα

το μαζι ειναι ενα ζητουμενο για καθε ανθρωπο

ειτε εχει ειτε οχι καποια ασθενεια

το μαζι που εκφραζεται ως φιλια ως οικογενεια η ως συντροφικοτητα

ισως οταν ειναι στοχος η συντροφικοτητα να ειναι καλο να αναζητα κανεις

τροπους που να την διευκολυνουν σε εκεινον πρωσοπικα

για μενα διευκολυνεται η συντροφικοτητα οταν λιγο ως πολυ συμμετεχω με χαρα καπου που με εκφραζει

και εδω ειχα προτασεις ερωτικης συντροφικοτητας γιατι συμμετεχω με πολλη χαρα και με εκφραζει :)

δεν ετυχε να κανω εδω ενω εχω κανει εξω (εγω καποια προταση )

αλλα και αλλου το εχω δει

αυτο που θελω να πω ειναι πως ειναι ζητημα και ζητουμενο για καθε ανθρωπο...

ακομα ακομα και οταν υπαρχει ερωτικος συντροφος

δεν εχουν αλλωστε ολες οι συντροφικες σχεσεις την συντροφικοτητα που αναζηταμε στο βαθμο που την εχουμε αναγκη

κι ετσι κι εκει σε αλλες περιοδους κυλαει πιο καλα ενω σε αλλες περιοδους ζοριζομαστε και το παλευουμε λιγακι παραπανω

οι ευκειριες που δινουμε στν ζωη

στον αλλον ανθρωπο

οι ευκαιριες που δινουμε στην καθημερινοτητα μας

τα χαμογελα που σκορπαμε , η ενσυναισθηση που δειχνουμε

οταν πεφτει λιγακι το αμυντικο τειχος που εχουμε υψωσει γιατι ετσι μαθαμε

οταν μειωνεται για λιγο η απειλη του μαζι

σιγα σιγα λαμπει αυτο που πραγματικα εχουμε μεσα μας

αυτο που πραγματικα θελουμε και μπορουμε

αυτο που ειλικρινα αγαπαμε....

δεν ειναι καπου αλλου καπου πολυ μακρυα

ειναι κοντα μας σε αυτα που ζουμε σε υτους που ζουμε

αρκει να εχουμε τα ματια λιγο ανοιχτα και την ψυχη μας λιγο ανοιχτη

οσο μπορουμε καθε φορα

ειλικρινα white δεν ειναι ομορφο πραγμα η μοναξια

και σου ευχομαι την συντροφικοτητα που επιθυμεις στην ζωη σου :)
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member

Banned
    Σ'ευχαριστώ πολύ ρισέρτσερ, η δεύτερη εικόνα δεν μου εμφανίζεται, το θέμα της αρρώστιας δεν το λέω από άποψη ότι δεν θα είμαι σε θέση να κάνω σχέση λόγω καχυποψίας, αυτό δεν κατάλαβε κανείς, το λέω από άποψη στίγματος, ότι άμα μάθουν τι έχω δεν θα επιλέξουν να είναι μαζί μου. Θέλω να φύγω από το φόρουμ, ελπίζω αυτό να είναι το τελευταίο μου ποστ, να 'σαι καλά.

Page 12 of 13 FirstFirst ... 210111213 LastLast