Results 1 to 3 of 3
Thread: Diafora Hlikias
-
16-03-2011, 20:43 #1
Diafora Hlikias
Kalispera se olous....8a h8ela na moirastw mazi sas kati to opoio me pnigei kai na zhthsw thn gnwmh sas alla kai thn voh8eia sas!Eimai 20 xronwn kai eimai erwteymenh me ton ka8hghth mou pou einai 40.Milame dld gia 20 xronia diafora!To 8ema einai pws exw antapokrish kai apo ekeinon!(Den einai pantremenos-Den exei paidia)Kata th dikh mou aposph den einai kako!To 8ewrw dyskolo alla oxi kako!To 8ema einai pws 8elw na ton plhsiasw perissotero ma den kserw pws!Arxika tou eixa steilei ena e-mail pou elege pws niw8w kai me parotryne na paw sto grafeio tou na milhsoume!Egw omws hmoun deilh kai den phga!Kai enw oses fores ton evlepa sth sxolh ntrepomoun mexri kai na ton koitaksw ekeinos mou milhse prwtos kai etsi phra ki egw 8arros!Malista aytes tis meres me eide pali kai me rwthse an eimai erwteymenh!E,opws kai na to kanoume enas ka8hghths pou h ma8htria tou tou exei efrasei endiaferon(erwtiko) den thn rwtaei an einai erwteymenh!Meta arxise na me xairetaei synexeia me ena toso glyko xamogelo!Me koitouse entona!Opote empaine sto kylikeio epsaxne na me vrei.Otan malista eixa mia aporeia gia mia askhsh kai zhthsa thn voh8eia tou ekeinos mou eipe na paw sto grafeio tou.phga Me evale na ak8isoume ston kanape(ki allh foithtria pou exei paei exoune lysh thn askhsh sto grafeio tou) kai lusame thn askhsh.Den mporw na pw htan apsogos.Den anefere tipota gia to e-mail kai propantws den ekane tipota pera apo to na akoumphsei dyo-treis fores to xeri tou sto gonato mou dh8en gia na mou deiksei kati!Eimai kata 95% sigourh pws tou aresw.Ma twra den kserw ti allo na kanw!Prepei na to xeiristw swsta gt 8elw na me dei sovara!Eimai pragmatika erwteymenh mazi tou kai den 8elw na me perasei gia kamia pou ton peripaizei!Ma 8elw kiolas na kanoume kati,kserw oti aytos den mporei na kanei an den tou deiksw egw gt otan esteila to e-mail(ena xrono prin) den phga kan sto grafeio tou.Ti proteinete na kanw?Epishs eseis to 8ewreite mempto na mpleksw mazi tou?
Sas eyxaristwwwwww
- 18-03-2011, 00:14 #2
Γειά σου. Καταρχάς είσαι έξω από τους κανονισμούς του φόρουμ, γιατί δεν γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες. Κατα δεύτερον, για μένα δεν κάνεις κάτι κακό, αλλά όσο το κρύβεις τόσο θα νομίζει ότι τον περιπαίζεις, άμα θες το καλό σου διπλό καλύτερα είναι να του το πεις στα ίσια ότι τον θες και ότι γίνει. Αλήθεια, είσαι ένα χρόνο ερωτευμένη;
Υ.Γ. Α και ξέχασα να πω ότι είναι τελείως σε λάθος ενότητα το θέμα σου γι'αυτό κανείς δεν σου απάντησε.
18-03-2011, 17:41 #3
Ειμαι καινουρια στο site και καταλαθος το εγραψα εδω!Το εχω αλλαξει ομως!Σε ευχαριστω πολυ για την συμβουλη!Ναι εδω και ενα χρονο!
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία