Diafora Hlikias - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 76

Thread: Diafora Hlikias

Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Γιατί ένα κορίτσι στα 20 του χρόνια να ιεραρχεί βάζοντας ως πρώτο και ουκ άνευ το να έχει ο άλλος 'σοβαρό σκοπό'?
    Και συμφωνώ με τα ερωτήματα που έθεσε η Μarina. Δεν ξέρεις καν αν έχει σχέση ήδη ο καθηγητής σου (έγραψες "λογικά θα έχει") και θέλεις εκ προοιμίου, πριν εξετάσεις αν υπάρχουν πιθανότητες δημιουργίας για μία σχέση, να σου διασφαλίσει το έτερό της μέρος (εκ των προτέρων) πως θα έχει τις ποιότητες που εσύ αναζητάς?
    Και αν αναζητάς σχέση 'με προοπτική' (απ' τα λίγα που καταλαβαίνω), μήπως τη ζητάς από λάθος άνθρωπο σε λάθος μέρος? Γιατί δεν ξέρω αν ειλικρινά θεωρείς πιθανόν τα κατά λάθος εξεπίτηδες αγγίγματα στα γόνατα να μετατραπούν άξαφνα σε σχέση για γάμο.
    νομιζω εχεισ χασει το νοημα των οσων λεω...με το να αναφερω σοβαρη σχεση δεν εννοω γαμο.αν ειναι δυνατον!ουτε καν εναν μακροχρονιο δεσμο!απλα θα ηθελα τα οσα ζησουμε αν τα ζησουμε να ειναι γτ τα θελει κι αυτοσ και οχι γτ θελει να με εκμεταλευτει και μετα να με αφησει οπωσ μου ειπαν σε παραδειγμα παραπανω

Senior Member
    Quote Originally Posted by ellev View Post
    οκ οκ....ησουν κατατοπιστικοσ-η!!!απλα με εβγαλεσ τρελη και να παω σε ψυχολογο!σε ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια σου!

με αυτη την απαντηση δειχνει πως νομιζεις τρελους πολλους απο μας εδω μεσα που πηγαινουμε σε ψυχολογο. Φτιαξτα με οποιο πουρο σου γουσταρει

αλλα να με αποκαλεις τρελη... αυτο παει πολυ!
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Quote Originally Posted by arktos View Post
    ελέβ, ξέρω πως αυτό που περιμένεις είναι μόνο να σου πούμε πώς να τον προσεγγίσεις.

αλλά θα συμφωνήσω με τη μαρίνα πως σε μία σχέση το αν θα προκύψει σοβαρή ή όχι φαίνεται στην πορεία.

όσο για το αν θα μαθευτεί η τυχόν σχέση σας στο μέλλον, πώς θα την κρύψετε?
    δίνοντας ραντεβού σε ένα ξενοδοχείο?
    σκέψου πόσα προβλήματα θα υπάρχουν σε σχέση με αυτό.
    αν θελήστε να βγείτε μια βόλτα θα σας βγαίνει από τη μύτη μν τυχόν κ σας δουν γνωστοί.

κ πάλι θα σου πω πως καταλαβαίνω πόσο πολύ τον θέλεις.
    σου εύχομαι τα καλύτερα, αλλά να δώσεις βάση κ σε όλα αυτά που ειπώθηκαν εδώ.

στο φόρουμ είμαστε πάντα ανοιχτοί να ακούσουμε τα πάντα.
    δν μπορείς να φανταστείς πόσο " ΤΑ ΠΑΝΤΑ ".
    κατά πόσο μάλλον το δικό σου θέμα που είναι κάτι καθημερινό.

ζητησα τη βοηθεια σασ και ειμαι απολυτα δεκτικη!οσα και να μου πειτε τα ακουω και τα σκεφτομαι!απλα δεν μπορω να ακουω να λενε πωσ γοητευτηκα απο το κυροσ η οτι ζηταω γαμο!!!!!ναι θελω να τον προσεγγισω αλλα φοβαμαι πολυ!ειμαι απο τη φυση μου λογικη!ξερω πωσ ειναι δυσκολη η θεση μου και ακομα δυσκολοτερη η δικια του!αλλα απο την αλλη νομιζω πωσ οντωσ τον εχω ερωτευτει και δεν μου παει η καρδια να τα παρατησω ενω μαλιστα βλεπω μια καποια ανταποκριση!επλιζω να μην με βλεπει σαν παιχνιδακι

Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    ellev
    και μονο η θεση του(καθηγητης) προκαλει την αισθηση του κυρους..
    Ενταξει δεν λεει κανεις οτι αυτο συμβαινει σωνει και ντε με ΕΣΕΝΑ..χεχεεχ μιλαμε γενικα τι μπορει να συμβαινει και εσυ το εξεταζεις αν σε αφορα ή οχι!
    Δεν θελει κανεις να σε μαλωσει,ισα ισα :)
    Μπορει κατι να μην το εχεις σκεφτει,αλλωστε γι αυτο δεν γραφεις?

σε οτι αφορα στις εγγυησεις μιας σχεσης...
    Εχω να πω κατι.
    Πιστευω οτι ΟΛΑ εχουν να κανουν με τον χαρακτηρα μας,με τον τυπο μας,με την ιδιοσυγκρασια μας τελοσπαντων!!!
    Δηλ.σε ενα ατομο πχ ακρως ρομαντικο, δεν μπορεις να προτεινεις ξεπετες ή να του πεις οτι δεν τρεχει τιποτα που θελει μονο σεξ ο συντροφος σου..
    Το να μην ξεκινας ομως με ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΜΕ ΠΡΙΓΚΙΠΕΣ ,ειναι απλως μια πραγματικοτητα..που δεν εχει να κανει με τον τυπο σου,αλλα με την αυτοπροστασια σου..
    δυστυχωσ ειμαι αρκετα ρομαντικη!!!απο την αλλη κανω προσεκτικεσ κινησεισ γι αυτο αλλωστε και εδω και ενα χρονο δεν εκανα τιποτα!τωρα που εχω ανταποκριση το θεωρω χαζο να το αφησω!δυστυχωσ ειμαι ατομο που κολλαει σε κατι και δεν νομιζω οτι θα το ξεχασω ευκολα!παντα θα το σκεφτομαι και ωσ αποθημενο θα υπαρχει στο μυαλο μου!

Quote Originally Posted by rock View Post
    Εγω ellev εχω να σου πω οτι αφου εχεις την ευκαιρια να το ζησεις, καντο γιατι μπορει να σου μεινει και να το κουβαλας μετα. Το να υπαρχουν απωθημενα αργοτερα θα φερει αλλα πραγματα στην επιφανεια. Ψαξε ομως πρωτα αν οντως ειναι ελευθερος ή οχι. Αν ειναι ελευθερος τοτε πραγματικα δε βλεπω κανενα προβλημα.

κι εγω ετσι ακριβωσ θα συμβουλευα τον εαυτο μου.μα πρωτον δεν ξερω αν σιγουρα ειναι ελευθεροσ η οχι!κι αυτο μου ειναι δυσκολο να το μαθω.απο την αλλη κολλαω αρκετα!βασικα φοβαμαι γτ δεν ξερω τισ προθεσεισ του!δεν θελω να παιξει μαζι μου!και οχι γιατι ειναι ο μεγαλοσ καθηγητησ,αλλα γιατι δεν θελω γενικα κανεισ να παιζει μαζι μου!θελω να με βλεπει σοβαρα!να κανει κατι μαζι μου επειδη το θελει και οπου βγει οσο βγει!μα δεν ξερω τι αλλο να κανω!ειμαι παραδοσιακη κοπελα γενικα!αν δεν κανει ο αντρασ κινηση εγω δεν κανω!μα τωρα πρεπει να κανω τα περισσοτερα εγω και μου ειναι δυσκολο αλλα απο την αλλη το θελω

Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...συμφωνώ.....
    Κάπου άκουσα πως καλύτερα να έχεις ενοχές παρά απωθημένα.
    Η ζωή είναι πολύ μικρή για να βάζουμε τα πάντα στη ζυγαριά και να ψειρίζουμε την κάθε απόφαση μας.
    Εδώ μιλάμε για μια ερωτική έλξη, για ένα κορίτσι που είναι μόλις είκοσι χρονών, (και παρόλα αυτά πολύ κατασταλαγμένο και σκεπτόμενο αν σκεφτεί κανείς πως την πρώτη κίνηση την έκανε πέρισι και ακόμη τη σκέφτεται λολ)..
    Ελ, ζήστο κοριτσάκι μου. Η ζωή είναι ΘΕΛΩ και όχι ΠΡΕΠΕΙ.
    Τα πρέπει σου να κινούντα στην ηθική της ψυχής σου. Από τη στιγμή που δεν πειράζεις και δεν πληγώνεις κανένα, έχε το νου σου μη πληγώσεις τον εαυτό σου και ζήστο. Ειδικά ο έρωτας είναι απ τις ευκαιρίες που θα έρθουν λίγες φορές στη ζωή σου και πρέπει να είσαι εκεί, πρωταγωνίστρια και όχι θεατής.

ξερω πωσ καλυτερα να μετανιωσεισ για κατι που εκανεσ παρα για κατι που δεν εκανεσ!αλλα αγχωνομαι πολυ!θελω να καταλαβει οτι απο τη μερια μου δεν παιζω!και αυτοσ απο την αλλη θελω η να το κοψει αν δεν τον ενδιαφερω η κατι να κανει για να παρω θαρροσ!!!!πφφφφφ

Quote Originally Posted by crazy_diamond View Post
    ellev, καλησπέρα.

Συφωνώ με Θεοφανία και rock σχετικά με το να ακούμε την καρδιά μας και να ζούμε, αλλά για την περίπτωση αυτή νομίζω ότι και τα κορίτσια πιο πάνω -Φωτεινή, Νατ, Μαρίνα, Rain- φώτισαν πολύ σωστές πτυχές για να σκεφτείς, ίσως όψεις αυτής της ιστορίας που να μην σκέφτηκες η ίδια.

Δε σε κρίνει κανείς και το θέμα δεν είναι να σε αποθαρρύνουμε, περισσότερο μάλλον να μην εκθέσεις τον εαυτό σου ανυποψίαστα σε μια κατάσταση που θα μπορούσε να σε πληγώσει.

Προσωπικά, μου κάνει εντύπωση η στάση του καθηγητή σου. Καθόλου ξεκάθαρη. Νομίζω ότι θα ήταν πιο έντιμο να πάρει θέση σε όλο αυτό από τη στιγμή μάλιστα που εδώ και ένα χρόνο του έχεις γράψει σε μέηλ πώς νιώθεις για αυτόν. Είσαι φοιτήτριά του, του έχεις εκφράσει ότι είσαι ερωτευμένη μαζί του και αυτός δε σε αποθαρρύνει αλλά ουσιαστικά δε σε ενθαρρύνει κιόλας. Τα τυχαία αγγίγματα στο γόνατα ενώ λύνετε μια άσκηση μοιάζουν με φλερτ, αλλά και με παιχνίδι, που πάλι δεν είναι ξεκάθαρο αφού εσύ ακόμα προβληματίζεσαι για τις όποιες προθέσεις του απέναντί σου.

Νομίζω ότι η ''εξουσία'' που του δίνει η θέση του και η ηλικία του θα τον καλούσε να τοποθετηθεί, ανάλογα φυσικά και με τα αισθήματά του..

Είσαι ερωτευμένη, όμως για μένα, είναι καλό να σκεφτείς και τι προσδοκίες έχεις από την πραγμάτωση αυτής της σχέσης στη ζωή σου.
    ακριβωσ αυτο φοβαμαι!ειναι φλερτ απο τη μερια του η παιχνιδακι!δεν θελω με τιποτα εγω να ειμαι το παιχνιδακι του!!!!!απο την μια βλεπω οτι του αρεσω.αυτο το καταλαβαινω και σκεφτομαι πωσ δεν μπορει να κανει κατι παραπανω εκεινοσ.ισωσ πιστευει πωσ εστειλα εκεινο το email αλλα αφου δεν πηγα πλεον δεν με ενδιαφερει!αλλα απο την αλλη ισωσ απλα παιζει με τα ματια......ενα αθωο φλερτ που αν εγω κανω κινηση παραπανω να υποκυψει μεν αλλα απλα για να περασει την ωρα του!ειμαι σε χαλια ψυχολογικη κατασταση!

Quote Originally Posted by researcher View Post
    με αυτη την απαντηση δειχνει πως νομιζεις τρελους πολλους απο μας εδω μεσα που πηγαινουμε σε ψυχολογο. Φτιαξτα με οποιο πουρο σου γουσταρει

αλλα να με αποκαλεις τρελη... αυτο παει πολυ!
    συγνωμη αλλα για ποιο ακριβωσ λογο μου ειπεσ να παω σε ψυχολογο!επειδη ερωτευτηκα καποιον 20 χρονια μεγαλυτερο μου?ε δεν νομιζω οτι ειναι δα και τοσο παραλογο!!!!!!!ζητησα την αποψη σασ αλλα απ'οτι φαινεται εσυ εισαι απλα αρνητικη σε θεμα την διαφορα ηλικιασ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ellev View Post
    συγνωμη αλλα για ποιο ακριβωσ λογο μου ειπεσ να παω σε ψυχολογο!επειδη ερωτευτηκα καποιον 20 χρονια μεγαλυτερο μου?ε δεν νομιζω οτι ειναι δα και τοσο παραλογο!!!!!!!ζητησα την αποψη σασ αλλα απ'οτι φαινεται εσυ εισαι απλα αρνητικη σε θεμα την διαφορα ηλικιασ!
    σου ειπα εγω να πας σε ψυχολογο??????????????? ποτε????????
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Quote Originally Posted by researcher View Post
    σου ειπα εγω να πας σε ψυχολογο??????????????? ποτε????????
    χιλια συγνωμη εκανα λαθοσ!απλα ειμαι που ειμαι σε δυσκολη θεση μερικοι με κανουν να νιωθω "εξωγηινη" με το να μου πουν να παω σε ψυχολογο για αυτο το θεμα!εννοειται πωσ δεν θεωρω τρελο οποιον πηγαινει σε ψυχολογο!αλλα δεν νομιζω πωσ ο δικοσ μου λογοσ ειναι η αιτια για να ξεκινησω να πηγαινω κι εγω!οσο για το πουρο που προανεφερεσ οκ δεν ειναι και τοσο σωστη εκφραση!

Senior Member
    Εγω το ειπα χαλαρωστεεε! Ελεβ αν οπως λες εισαι παραδοσιακη και ρομαντικη γυναικα και ετοιμαζεσαι να κυνηγησεις εναν αντρα αντι να σε κυνηγησει αυτος, καπου αντιφασκεις και κατι δεν παει καλα! Εισαι εξαρχης σε δυσμενη θεση να τον κυνηγησεις εσυ επειδη αυτος απο τη θεση του δε μπορει να κανει κατι. Αν σαρεσει αυτο τι να πω. ξεχνα τα ρομαντζα τοτε. Οι περισσοτεροι αντρες επισης θελουν να κυνηγανε κατι και να το κατακτανε, και τοτε εχει αξια για αυτους. Αμα αυτος ειναι στις εξαιρεσεις δεν ξερω. Εισαι χαλια ψυχολογικα χωρις καν να εχετε εμπλακει, ποσο μαλλον αν εμπλακειτε, που οι περισσοτερες πιθανοητητες ειναι τελειωσετε καπως αδοξα. ΑΥτο για το χασμα γενεων το εχεις ακουσει? Δεν ειναι ανεκδοτο! Και μετα μου λες να μη σου πω να πας σε ψυχολογο! Να πας, ειδικα αμα προχωρησεις με αυτον, θα σου χρειαστει πολυ ενα στηριγμα περα απο τις φιλες που κοιτανε να δουν αμα σε κοιταει.

Quote Originally Posted by carrie View Post
    Εγω το ειπα χαλαρωστεεε! Ελεβ αν οπως λες εισαι παραδοσιακη και ρομαντικη γυναικα και ετοιμαζεσαι να κυνηγησεις εναν αντρα αντι να σε κυνηγησει αυτος, καπου αντιφασκεις και κατι δεν παει καλα! Εισαι εξαρχης σε δυσμενη θεση να τον κυνηγησεις εσυ επειδη αυτος απο τη θεση του δε μπορει να κανει κατι. Αν σαρεσει αυτο τι να πω. ξεχνα τα ρομαντζα τοτε. Οι περισσοτεροι αντρες επισης θελουν να κυνηγανε κατι και να το κατακτανε, και τοτε εχει αξια για αυτους. Αμα αυτος ειναι στις εξαιρεσεις δεν ξερω. Εισαι χαλια ψυχολογικα χωρις καν να εχετε εμπλακει, ποσο μαλλον αν εμπλακειτε, που οι περισσοτερες πιθανοητητες ειναι τελειωσετε καπως αδοξα. ΑΥτο για το χασμα γενεων το εχεις ακουσει? Δεν ειναι ανεκδοτο! Και μετα μου λες να μη σου πω να πας σε ψυχολογο! Να πας, ειδικα αμα προχωρησεις με αυτον, θα σου χρειαστει πολυ ενα στηριγμα περα απο τις φιλες που κοιτανε να δουν αμα σε κοιταει.
    οκ μαλλον με πεισατε να μην τον κυνηγησω...να τα παρατησω εδω και να μην γινει τιποτα ειτε το θελω και το θελει ειτε οχι!ισωσ να μην ειναι αυτα για εμενα!ισωσ να παραειμαι δειλη η χαζη που πιστεψα οτι μπορω να ειμαι μαζι του και να ζησω κατι διαφορετικο οχι αναγκαστικα για πολυ!!!!και παλι ευχαριστω....

Senior Member
    Τοσο ευκολα πειστηκες? Απο μενα και ενα δυο αλλους που ημασταν αρνητικοι, ενω αλλοι δεκα ηταν θετικοι? Μπας και γυρευες δικαιολογια για να μην το κανεις?

Quote Originally Posted by carrie View Post
    Τοσο ευκολα πειστηκες? Απο μενα και ενα δυο αλλους που ημασταν αρνητικοι, ενω αλλοι δεκα ηταν θετικοι? Μπας και γυρευες δικαιολογια για να μην το κανεις?

φοβαμαι πολυ!και βασικα δεν με φοβιζει το τι θα πει καποιοσ η το ποσο θα κρατησει και ποσο δυσκολη θα ειναι αυτη η σχεση!ξερω ομωσ οτι εγω πραγματικα την εχω πατησει μαζι του και αν τυχων αυτοσ παιζει μαζι μου κι εγω ρισκαρω να του το δειξω ξεκαθαρα και φαω ακυρο με την αποψη να κανει κατι και να με παρατησει τοτε θα πληγωθω πολυ το ξερω!ειμαι απο τουσ ανθρωπουσ που απογοητευονται ευκολα!κι αν γινει λοιπον κατι τετοιο μετα δεν θα εχω το κουραγιο να τον ξανααντικρυσω!ισωσ λοιπον να ειναι καλυτερα να μην το συνεχισω οσο κι αν δεν μου αρεσει αυτη η προοπτικη

Senior Member
    Στο τελος θα κανεις αυτο που θελεις, αμα σε τρωει πολυ θα το κυνηγησεις, οτι και να σου λενε. Παντως πριν κανεις κατι, κανε με οποιον τροπο μπορεις μια ερευνα για το τι παιζει στη ζωη του, αν εχει σχεση, και τι γινεται πραγματικα με τις αλλες φοιτητριες, αν αυτα που ακουγονται ειναι φημες ή εχουν δοσεις αληθειας.

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast