Results 46 to 60 of 76
Thread: Diafora Hlikias
-
17-03-2011, 17:17 #46
νομιζω εχεισ χασει το νοημα των οσων λεω...με το να αναφερω σοβαρη σχεση δεν εννοω γαμο.αν ειναι δυνατον!ουτε καν εναν μακροχρονιο δεσμο!απλα θα ηθελα τα οσα ζησουμε αν τα ζησουμε να ειναι γτ τα θελει κι αυτοσ και οχι γτ θελει να με εκμεταλευτει και μετα να με αφησει οπωσ μου ειπαν σε παραδειγμα παραπανω
- 17-03-2011, 17:19 #47
Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
17-03-2011, 17:21 #48
ζητησα τη βοηθεια σασ και ειμαι απολυτα δεκτικη!οσα και να μου πειτε τα ακουω και τα σκεφτομαι!απλα δεν μπορω να ακουω να λενε πωσ γοητευτηκα απο το κυροσ η οτι ζηταω γαμο!!!!!ναι θελω να τον προσεγγισω αλλα φοβαμαι πολυ!ειμαι απο τη φυση μου λογικη!ξερω πωσ ειναι δυσκολη η θεση μου και ακομα δυσκολοτερη η δικια του!αλλα απο την αλλη νομιζω πωσ οντωσ τον εχω ερωτευτει και δεν μου παει η καρδια να τα παρατησω ενω μαλιστα βλεπω μια καποια ανταποκριση!επλιζω να μην με βλεπει σαν παιχνιδακι
17-03-2011, 17:23 #49
δυστυχωσ ειμαι αρκετα ρομαντικη!!!απο την αλλη κανω προσεκτικεσ κινησεισ γι αυτο αλλωστε και εδω και ενα χρονο δεν εκανα τιποτα!τωρα που εχω ανταποκριση το θεωρω χαζο να το αφησω!δυστυχωσ ειμαι ατομο που κολλαει σε κατι και δεν νομιζω οτι θα το ξεχασω ευκολα!παντα θα το σκεφτομαι και ωσ αποθημενο θα υπαρχει στο μυαλο μου!
17-03-2011, 17:27 #50
κι εγω ετσι ακριβωσ θα συμβουλευα τον εαυτο μου.μα πρωτον δεν ξερω αν σιγουρα ειναι ελευθεροσ η οχι!κι αυτο μου ειναι δυσκολο να το μαθω.απο την αλλη κολλαω αρκετα!βασικα φοβαμαι γτ δεν ξερω τισ προθεσεισ του!δεν θελω να παιξει μαζι μου!και οχι γιατι ειναι ο μεγαλοσ καθηγητησ,αλλα γιατι δεν θελω γενικα κανεισ να παιζει μαζι μου!θελω να με βλεπει σοβαρα!να κανει κατι μαζι μου επειδη το θελει και οπου βγει οσο βγει!μα δεν ξερω τι αλλο να κανω!ειμαι παραδοσιακη κοπελα γενικα!αν δεν κανει ο αντρασ κινηση εγω δεν κανω!μα τωρα πρεπει να κανω τα περισσοτερα εγω και μου ειναι δυσκολο αλλα απο την αλλη το θελω
17-03-2011, 17:29 #51
17-03-2011, 17:32 #52
ακριβωσ αυτο φοβαμαι!ειναι φλερτ απο τη μερια του η παιχνιδακι!δεν θελω με τιποτα εγω να ειμαι το παιχνιδακι του!!!!!απο την μια βλεπω οτι του αρεσω.αυτο το καταλαβαινω και σκεφτομαι πωσ δεν μπορει να κανει κατι παραπανω εκεινοσ.ισωσ πιστευει πωσ εστειλα εκεινο το email αλλα αφου δεν πηγα πλεον δεν με ενδιαφερει!αλλα απο την αλλη ισωσ απλα παιζει με τα ματια......ενα αθωο φλερτ που αν εγω κανω κινηση παραπανω να υποκυψει μεν αλλα απλα για να περασει την ωρα του!ειμαι σε χαλια ψυχολογικη κατασταση!
17-03-2011, 17:36 #53
17-03-2011, 17:37 #54
17-03-2011, 17:41 #55
χιλια συγνωμη εκανα λαθοσ!απλα ειμαι που ειμαι σε δυσκολη θεση μερικοι με κανουν να νιωθω "εξωγηινη" με το να μου πουν να παω σε ψυχολογο για αυτο το θεμα!εννοειται πωσ δεν θεωρω τρελο οποιον πηγαινει σε ψυχολογο!αλλα δεν νομιζω πωσ ο δικοσ μου λογοσ ειναι η αιτια για να ξεκινησω να πηγαινω κι εγω!οσο για το πουρο που προανεφερεσ οκ δεν ειναι και τοσο σωστη εκφραση!
17-03-2011, 17:45 #56
Εγω το ειπα χαλαρωστεεε! Ελεβ αν οπως λες εισαι παραδοσιακη και ρομαντικη γυναικα και ετοιμαζεσαι να κυνηγησεις εναν αντρα αντι να σε κυνηγησει αυτος, καπου αντιφασκεις και κατι δεν παει καλα! Εισαι εξαρχης σε δυσμενη θεση να τον κυνηγησεις εσυ επειδη αυτος απο τη θεση του δε μπορει να κανει κατι. Αν σαρεσει αυτο τι να πω. ξεχνα τα ρομαντζα τοτε. Οι περισσοτεροι αντρες επισης θελουν να κυνηγανε κατι και να το κατακτανε, και τοτε εχει αξια για αυτους. Αμα αυτος ειναι στις εξαιρεσεις δεν ξερω. Εισαι χαλια ψυχολογικα χωρις καν να εχετε εμπλακει, ποσο μαλλον αν εμπλακειτε, που οι περισσοτερες πιθανοητητες ειναι τελειωσετε καπως αδοξα. ΑΥτο για το χασμα γενεων το εχεις ακουσει? Δεν ειναι ανεκδοτο! Και μετα μου λες να μη σου πω να πας σε ψυχολογο! Να πας, ειδικα αμα προχωρησεις με αυτον, θα σου χρειαστει πολυ ενα στηριγμα περα απο τις φιλες που κοιτανε να δουν αμα σε κοιταει.
17-03-2011, 17:48 #57
οκ μαλλον με πεισατε να μην τον κυνηγησω...να τα παρατησω εδω και να μην γινει τιποτα ειτε το θελω και το θελει ειτε οχι!ισωσ να μην ειναι αυτα για εμενα!ισωσ να παραειμαι δειλη η χαζη που πιστεψα οτι μπορω να ειμαι μαζι του και να ζησω κατι διαφορετικο οχι αναγκαστικα για πολυ!!!!και παλι ευχαριστω....
17-03-2011, 17:50 #58
Τοσο ευκολα πειστηκες? Απο μενα και ενα δυο αλλους που ημασταν αρνητικοι, ενω αλλοι δεκα ηταν θετικοι? Μπας και γυρευες δικαιολογια για να μην το κανεις?
17-03-2011, 17:54 #59
φοβαμαι πολυ!και βασικα δεν με φοβιζει το τι θα πει καποιοσ η το ποσο θα κρατησει και ποσο δυσκολη θα ειναι αυτη η σχεση!ξερω ομωσ οτι εγω πραγματικα την εχω πατησει μαζι του και αν τυχων αυτοσ παιζει μαζι μου κι εγω ρισκαρω να του το δειξω ξεκαθαρα και φαω ακυρο με την αποψη να κανει κατι και να με παρατησει τοτε θα πληγωθω πολυ το ξερω!ειμαι απο τουσ ανθρωπουσ που απογοητευονται ευκολα!κι αν γινει λοιπον κατι τετοιο μετα δεν θα εχω το κουραγιο να τον ξανααντικρυσω!ισωσ λοιπον να ειναι καλυτερα να μην το συνεχισω οσο κι αν δεν μου αρεσει αυτη η προοπτικη
17-03-2011, 18:06 #60
Στο τελος θα κανεις αυτο που θελεις, αμα σε τρωει πολυ θα το κυνηγησεις, οτι και να σου λενε. Παντως πριν κανεις κατι, κανε με οποιον τροπο μπορεις μια ερευνα για το τι παιζει στη ζωη του, αν εχει σχεση, και τι γινεται πραγματικα με τις αλλες φοιτητριες, αν αυτα που ακουγονται ειναι φημες ή εχουν δοσεις αληθειας.