Results 16 to 25 of 25
Thread: ΟΤΑΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩ
-
17-03-2011, 20:45 #16
Θελω περισσοτερο χρονο στη ζωη μου για να πετυχω τα θελω μου. Για αρχη δεν θα με χαλαγε να ειχα οικονομικη ανεση , ωστε να αποκομισω χρονο ξεφευγοντας απο την
αναγκαια βιοπαλη.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
- 17-03-2011, 21:22 #17
λιγη ησυχια θελω...μονο αυτο :)
αμα την αποκτησω μπορω να γραψω ενα κατεβατο!:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
17-03-2011, 22:03 #18
Όλα αποφασίζονται ή προγραμματίζονται -πρώτα μέσα στο μυαλό μας- από τη στιγμή που θέλουμε να πραγματοποιηθούν.
Μου αρέσουν τα "θέλω" που δε μένουν απλές ευχές.
Απλά, πήρα αφορμή από το θέμα, για να εκφράσω κάποιες απόψεις. Κάποιοι μπορεί να καταλάβουν τι εννοώ, κάποιοι όχι. Δεν έχει σημασία.
Έτσι κι αλλιώς είναι μεγάλο θέμα. Για την ακρίβεια, είναι ολόκληρη φιλοσοφία ζωής.
18-03-2011, 02:15 #19
Θέλω να μη νιώθω αμηχανία όταν είμαι ανάμεσα σε κόσμο, ακόμη και γνωστούς.
Θέλω κάποιες φορές να μη ξεσπάω σε μένα,
αλλά να εκφράζομαι και να τα βγάζω απο μέσα μου και όχι να τα βγάζω πάνω μου.
Θέλω να ήμασταν στην ίδια πόλη με τον φίλο μου, ώστε να βρισκόμασταν συνέχεια....(ανέφικτο).
Θέλω να μην με επηρεάζουν τα πρότυπα της κοινωνίας.
δε μου έρχεται κάτι άλλο, αλλά σίγουρα υπάρχουν κι άλλα.
Ωραίο θέμα.
18-03-2011, 11:10 #20
βασικα οντως τα αλογα ειναι πολυ εξυπνα ζωα. δεν ειναι τυχαιο που τα χρησιμοποιουν σε παιδικα χωρια η σε παιδια με κινητικα η διανοητικα προβληματα. τα φριντιζουν κ νιωθουν καλυτερα. γενικα τα ζωα εχουν θεραπευτικες ικανοτητες.
κηπ ααχχχχχ να κερδιζαμε το λοττο! κριμα που δεν παιζουμε!χοχοχοχο
gothly δες το οτι μενεις μακρια με το αγορι σου σαν μια δοκιμασια στην σχεση σας εγω μονιμως ειχα αλλους που μενανε μακρια ακομα και σε αλλη χωρα. ειχα εναν αγγλια κ εναν texas. ελπιζω το να ξεσπας σε σενα να μν σημαινει οτι αυτοτραυματιζεσαι
φωτεινη η ησυχια ειναι δυσκολο πραγμα..........ακομα και μονος πολλες φορες δεν την εχεις.
θελω πολυ να ειμαι ικανη να φυγω απο το σπιτι μου να μπορεσω να ανταπεξελθω οικονομικα και να μεινω μονη μου! ετσι δεν θα με τσιτωνει τπτ! και φυσικα θελω να βρω μια ισορροπια.........να σταματησω το φαγητο.......
και κατι πολυ δυσκολο και ανεφικτο, να βρω αυτον που μ εκανε κακο και να τον πατησω κατω αφου του το κοψω και του το βαλω στον κωλο για να νιωσει πως ειναι κ να βγαλει αιμοραιδες ετσι ωστε να μην μπορει να ξανακατσει. αν δεν μπορεσω ευχομαι να του σαπισει και να και να ασχημηνει να χοντρινει να καραφλιασει να γεμισει ελιες και να φυτρωσουν μανιταρια στα αυτια του. μετα να παει φυλακη και να τον βιασουν και να πεθανει αργα αργα μεσα σε μια κουτα. αυτα
θελω να γινω λαμπρη χορευτρια μια μερα και να δουλευω σε μεγαλα κλαμπ να χω ο,τι θελω και να με θαυμαζουν ολοι, να χαμογελαω μονιμως και να ακουνε ολοι οτι εχω να πω και να βλεπουν το ταλεντο μουI m a Good Person With Bad Attitude
18-03-2011, 23:52 #21
Ακριβώς έτσι broken_doll.. το βλέπω θετικά οτι δε μενουμε στην ίδια πολη, και οτι αυτό που έχουμε είναι δυνατό και ούτε η απόσταση δε θα μας χωρίσει(κάτι σαν πρόκληση).
τωρα για το άλλο που είπα εννούσα οτι αυτοτραυματίζομαι(αυτό δλδ που υπέθεσες) αλλά οκ αυτό είναι αλλο θεμα.
ακόμη..
Θέλω να με σέβοντε και να μη με περνάνε για σνόμπ, ή να φοβούντε να μου μιλήσουνε (φιλικά εννοω)(κυρίως το αντίθετο φύλο).
Θέλω να μη ξαναδω ποτέ κάποια άτομα, ούτε να τα αντικρίσω αλλά κι αυτό ανέφικτο.
21-03-2011, 12:02 #22
gothly ομοιοπαθης κι εσυ απ οτι βλεπω..............εισαι κι εσυ goth να υποθεσω ε
I m a Good Person With Bad Attitude
21-03-2011, 22:28 #23
broken_doll, goth δε θα το έλεγα :/ (απλα είχα αλλάξει νικ κ έβαλα το παρατσουκλι ενος γνωστου).
αλλά δε ξερω κιολας τι ακριβως είναι το goth.
όμοιοπαθής είμαι αλλά κατα το ήμισυ(δλδ πιο πολύ κόβομαι απο τύψεις ή για να ξεσπάσω κ.α.΄. αλλά δεν εχω κακοποιηθει).
22-03-2011, 10:50 #24
ε δεν εχει σημασια αυτο αμα καποιος αυτοτραυματιζεται απο τυψεις η ανακουφιση για οποιοδηποτε λογο ειναι ομοιοπαθης. δεν χρειαζεται να χουμε ιδιο παρελθον το παρον μετραει και η καταληξη
I m a Good Person With Bad Attitude
23-03-2011, 18:53 #25
Θελω να ηρεμησω και να μην ειμαι συνεχως στην τσιτα
Θελω να μπορω να ειμαι σιγουρη για τα πραγματικα συναισθηματα των ανθρωπων γυρω μου
Θελω στη ζωη μου να κανω κουμαντο εγω και να ειμαι απολυτως ανεξαρτητη
Θελω να γραφω στα @@ και σ οτι εχω τελοςπαντων τους κακους και τους ηλιθιους
Θελω να καταφερω πολλα πραγματα οχι για τους αλλους αλλα για τον εαυτο μου
Θελω να συνεχισω να αντεχω για πολυ ακομα
Θελω να γινει κατι και να αλλαξουν ολα απ τη μια στιγμη στην αλλη
Θελω να παψω να βλεπω τα πραγματα τοσο ιδεαλιστικα και να προσγειωθω πιο κοντα στην πραγματικοτητα
Θελω να μην ασχολουμαι με ατομα που απλα δεν αξιζουν
Θελω να σταματησω να μετραω τη γνωμη των αλλων
Θελω να μην πληγωνω ευκολα ατομα που ειναι διπλα μου
Θελω να γινω πιο ευαισθητη
Θελω ορισμενες φορες να μην ειμαι τοσο παγερη και αδιαφορη
Θελω να κανω πραγματα που δεν μπορω να κανω............
......_...._...._...." I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."