http://www.youtube.com/watch?v=VrSuCc50QjΑΜΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 113
  1. #16
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    κεντρο
    Posts
    743
    τα θερμα μου συλληπητηρια για την απωλεια σου,οπως σου ειπε και ο απο πανω οσο μπορεις να μιλας για αυτο ,μην το κρατας μεσα σου....

  2. #17
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    751
    καιγομαι παιδια, καιγομαι............

    Τα παιδια νμαζι μας τα ΣΚ. ειναι φοιτητες τωρα. Αλλα απο το χαμο του μεχρι και σημερα ειναι συνεχεια μαζι μου ευτυχως. Τωρα δεν εχουμε πια αυτον που μας ενωνε αλλα ολοι νιωθουμε οτι εχουμε ο ενας τον αλλον. Με βοηθουν πολυ με το μωρο. Ειναι πλαι μου αν και ποτε στην ζωη μου δεν το ονειρευτηκα..... ηταν αναγκη να γινει αυτο για να νιωσω την αγαπη τους? Η μικρη μολις εφυγε τωρα. Ειπιαμε ενα ποτηρι κρασι και υποσχεθηκαμε οτι δεν θα χωρισουμε ποτε. Ο μεγαλος εφυγε απο κοντα μου την Πεμπτη αφου τον διαβεβαιωσα οτι ειμαι καλα. Στελνει μνμ καθε μερα. Ειναι καταπληκτικα παιδια. Αλλα δεν εχουμε πια κοντα μας αυτον που μας ενωσε σε αυτη τη ζωη! δεν εχουμε κανεναν παρα μονο ο ενας τον αλλον.
    Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....

  3. #18
    μπι...μιλα.....μοιρασου το.....

  4. #19
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Θεσσαλονίκη
    Posts
    1,710
    μπουμπου!συλληπητηρια και γω επαθα σοκ τωρα!ευτυχως που εχεις αυτα τα παιδια διπλα σου και σε στηριζουν!ειναι πολυ σημαντικο κατι τετοιες στιγμες!
    πες μας τι συνεβη!βγαλτο απο μεσα σου!

  5. #20
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    751
    13 Χρονια μαζι και 13 μερες χωρια! και τι δεν εκανα για να ζησω μαζι του. Ολους τους αψηφησα και ολα, τιποτα δεν υπολογισα, τιποτα τιποτα τιποτα γονεις φιλους κοσμο.... τον αγαπησα με ολο μου το ΕΙΝΑΙ. Και εκεινος το ιδιο. τα ξερετε οι παλιοι. Ενας ερωτας βγαλμενος απο βιβλιο. μεχρι και πριν 13 μερες. Ελεγα καμμια φορα οταν δεν τα πηγαιναμε καλα οτι θα τον χωρισω και μετα θα ξαναγινουμε εραστες. Ποτε δεν σκεφτηκα την ζωη μουχωρις αυτον. Ποτε!
    Ουτε παιδια ηθελα μεχρι που εζησα με τα παιδια του. Και τοτε αποφασισα οτι ηθελα ενα παιδι μαζι του. ενα παιδι που θα το μεγαλωναμε μαζι, μεσα στην αγαπη μας, παιδι γεννημενο μεσα απο την καρδια μας. Μου λενε οτι ειμαι τυχερη που εχω ενα κομματι απο εκεινον το παιδι μας. Μα ενα παιδι δεν ειναι σουβενιρ για να θυμασαι τις διακοπες!!!!!!!!!!!!!!! επρεπε να το μεγαλωσουμε μαζι να το μαθουμε απο την αγαπη μας οχι να παλευω με μωρα στον παιδικο σταθμο που ηδη αρχισαν το εμεις εχουμε μπαμπα και εσυ δεν εχεις!!!! τι εφιαλτης ειναι αυτος?
    Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....

  6. #21
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    751
    Σαββατο πριν την Καθαρη Δευτερα.......:
    Το πρωι πηγε και μου ψωνισε θαλασσινα για την Κ. Δευτερα. Μετα πηγε αθηνα βολτα με ενα φιλο. Ηρθαν το μεσημερι και φαγαμε
    4.00: Μου ειπε να παω να ξαπλωσω να ειμαι φρεσκια για το βραδυ γιατι θα πηγαιναμε σε ενα χορο και θα κραταγε εκεινος τον μικρο. Του ειπα δεν πειραζει, ο μικρος θα κοιμηθει ετσι και αλλιως για μεσημερι. Πηγα στο κρεββατι του μικρου και με πηρε ο υπνος.
    5.30 με χτυπαει στην πλατη. Ξυπνα Μπουμπουρινα. Νομιζα οτι ηθελε να παω στο κρεββατι μας αλλα τον ειδα να πηγαινει στην κουζινα και τον ακολουθησα. Δεν νιωθω καλα μου ειπε. τι εχεις τον ρωτησα. ειμαι μουσκεμα και εχω δυσπνοια. του πηρα την πιεση ειχε 12.5 και 20! τρομαξα, τον ρωτησα τι να κανω ( ειχε πατερα και μανα καρδιακους) μου ειπε να ζητησω απο τους απο κατω που ειναι ηλκιωμενοι ενα υπογλωσσιο. Ρωτησα τον παππου ποσο να περιμενω και μου ειπε 15 λεπτα.
    5:45 ξαναμετραω την πιεση ειναι 10 και 16.5 - με ξεγελασε- μου ειπε οτι νιωθει καλυτερα. Πηρα τον γιατρο και μου ειπε να τον παω σε 20 λεπτα στο ιατρειο για καρδιογραφημμα. ειναι διπλα μας το ιατρειο και του ειπα να χαλρωσει 10 λεπτα στο κρεββατι και μετα να φυγουμε. παιρνω την μητερα μου να εθει να κρατησει το παιδι και παω στην κουζινα και αναβω τσιγαρο. Ακουω εμετο και τρεχω στην κρεββατοκαμαρα. Ειναι μαυρος και εχει ρογχο. ξαναπαιρνω το γιατρο σαν τρελη. μου λεει δωστου μια δυνατη γροθια στο στηθος και γυρνα τον στο πλαι. ο μικρος εχει ξυπνησει και χοροπηδαει στο κρεββατι πισω απο το κεφαλι του. του λεω να κατεβει απο το κρεββατι και με ρωταει γιατι. του λεω ο μπαμπας δεν ειναι καλα. μου λεει να τον κανει "μακια" να του περασει. Με το ενα ματι κοιταω τον μικρο που το φιλαει στο μπρατσο και με το αλλο βλεπω τον αντρα μου που φευγει. Εχω παγωσει. Ξερω οτι εχει τελειωσει αλλα κοιταω τον μικρο και σωπαινω. Οι απο κατω δεν ηρθαν να βοηθησουν γιατι ειναι καρδιακοι και φοβηθηκαν μην παθουν κατι. Τον κραταω νεκρο και ξαναπαιρνω τη μαμα μου. Νομιζω οτι φωναξα... δεν θυμαμαι... μαμα τον εχασα, τον αντρα μου τον εχασα. Η μαμα μου τσιριξε. ειμαι ακομα μονη μου με την αγαπη μου στην αγκαλια και τον μικρο να με κοιταει. ουτε ενα δακρυ. Μετα ηρθαν ολοι, η μαμα μου, ο γιατρος, μιαφιλη και .........
    Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....

  7. #22
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    751
    Ο γιατρος μου ειπε να ρωτησω τους συγγενεις λογω αλλης συζυγου, παιδιων... αν θελουν νεκροψια πριν μου δωσει πιστοποιητικο.ακομα βρισκεται στο κρεββατι νεκρος.πηρα την αδελφη του. μου ειπε παρε το χαρτι γρηγορα. μετα πηρα τα παιδια. το ενα Πατρα στο καρναβαλι το αλλο Αθηνα. Ο μπαμπας ειναι πολυ σοβαρα και πρεπει να ερθεται αμεσως. Μετα πηρα τη μαμα τους. Της ειπα να ερθει στο σπιτι οσο πιο γρηγορα μπορει να συμπαρασταθει στα παιδια. Ηρθε μονο την αλλη μερα στην κηδεια! Μου ειπαν οτι θα ερθει το γραφειο τελετων και αν θελω να περασω λιγη ωρα πλαι του πριν τον παρουν. Πηγα στο κρεββατι και ξαπλωσα διπλα του. του σκουπισα τον εμετο. Εκεινος ο μαυρος ανθρωπος που ειχε παγωσει δεν ηταν ο αντρας μου, δεν ενιωθα τιποτα.
    Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....

  8. #23
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    κεντρο
    Posts
    743
    εχω συγκινηθει πραγματικα και σκεφτομαι δυο πραγματα.ποσο σκληρη και αδικη μπορει να ειναι η ζωη και πως καθε μερα χρειαζεται να λεω στους ανθρωπους μου ποσο πολυ τους αγαπαω γιατι ποτε δεν ξερω η επομενη μερα τι θα φερει.......................πραγματι� �α

  9. #24
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    2,713
    boubourina συλληπητήρια και από μένα.

    Νιώθω αμήχανα γιατί πραγματικά με άγγιξαν πολύ τα μνμ σου κ κυρίως αυτό που σου συνέβη (είχα παρακολουθήσει παλιά σου θέματα άσχετο που δε συμμετείχα κ απλά με την πρώτη όψη ακούγεται σαν απίστευτο! ). Δεν έχω λόγια που μπορώ να πω ωστε να προσφέρω έστω κάτι.
    Δεν έχω βιώσει απώλεια πολύ κοντινού μου ανθρώπου ως στιγμής και σίγουρα δε μπορώ να καταλάβω, μόνο φαντάζομαι ότι πρέπει να είναι πολύ δύσκολο αυτό που περνάς.

    Εκφράσου, μοιράσου αυτά που έχεις μέσα σου, νομίζω ότι θα σου κάνει καλό.

    Μια μεγάλη διαδικτυακή αγκαλιά στέλνω.
    Κουράγιο.

  10. #25
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    751
    Πραγματικα καθε σας μνμ καθε σας λεξη με κανει να νιωθω λιγοτερο μονη. Τιποτα δεν μπορει να μαλακωσει τον πονο αυτη τη στιγμη, αλλα ξερω οτι ο χρονος θα κανει τη δουλεια του. Απλα μπαινω στο σπιτι και ο Τακης γεμιζε παντα το σπιτι με την παρουσια του, και τωρα ολη αυτη η αλλοτε εντονη παρουσια συρρικνωθηκε σε μια φωτογραφια και ενα καντηλι. Δεν μπορω να δεχτω οτι η ζωη μου ολη μεταμορφωθηκε σε ενα καντηλακι αναμμενο. Τοση σιωπη. Σε ενα σπιτι που ουτε τηλεοραση δεν αναβαμε γιατι παντα υπηρχε κατι να πουμε, να μοιραστουμε............. Τοσα χρονια μαχης για να γερασω μαζι του και θα μεγαλωσω το παιδι του μονη μου...... Και η επομενη μερα (οχι η τριτη τετερτη, η επομενη στην κυριολεξια) να μην ειναι μερα θρηνου αλλα αγωνας επιβιωσης και δεν μπορεις να κλαψεις γιατι αν σπασεις σε κομματια κανεις δεν μπορει να σε μαζεψει και τα χειλη γινονται μια ισια γραμμη
    Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....

  11. #26
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    817
    τα θερμα μου συλλυπητηρια ευχομαι να ειστε ολοι καλα και να τον θυμαστε.Κουραγιο

  12. #27
    μπι....καλημέρα.
    Όπως έχασες τον Τάκη, έτσι χάσαμε τη μαμά, μόλις 55, σε δέκα λεπτά και χωρίς κανένα ιστορικό καρδιάς. Εγώ δεν το έζησα, το έζησε ο αδελφός μου και δεν ξέρω αν μπορέσει να ξεκαρφωθεί απ το μυαλό του ποτέ.

    από προσωπική εμπειρία λοιπόν, δεν υπάρχει τίποτα που να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα, ή να σε παρηγορήσει.
    Η μόνη περίπτωση θα ήταν να γυρίσει, αλλά είναι και η μόνη που δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ.
    Εμένα προσωπικά με βοήθησαν πολύ οι φίλοι μου. Μίλαγα και μιλάω πολύ, το έκανα κομματάκια μέσα μου και το μοίραζα γύρω-γύρω.
    Κάνε το ίδιο. ΄Φτάξε το δικό σου ημερολογιο πένθους εδώ μέσα. Όποτε μπουκώνεις, γράφε. Εδώ θα είμαστε να μιλάμε και να μη νιώθεις μόνη σου.
    Το μόνο που να μην κάνεις είναι να κλειστείς στον εαυτό σου. Θα τρελλαθείς.

  13. #28
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    751
    Δεν είναι που φεύγεις και όλα τελειώνουν, δεν είναι που τώρα τα μάτια βουρκώνουν. Δεν είναι που μένει σε 'μένα ο πόνος και χάνονται οι μέρες, οι ώρες, ο χρόνος. Μα είναι που πρέπει εγώ να ξεχάσω, εγώ να πονέσω, μονάχη να κλάψω. Δεν είναι που φεύγεις και τώρα σε χάνω, δεν είναι που πρέπει να δω τι θα κάνω. Δεν είναι η πίκρα που έχω στο στόμα, δεν είναι που θέλω τα χείλη σου ακόμα.

    http://www.youtube.com/watch?v=yOPQoRvpg48
    Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....

  14. #29
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2,541
    α ρε boubourina!!! ειλικρινα τοσο απιστευτο μου φαινεται!!!! απιστευτο!!

    εχεις στηριξη απο κανεναν ?
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

  15. #30
    Banned
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    ΚΕΡΚΥΡΑ
    Posts
    2,458
    κουραγιο..δεν υπαρχουν λογια.

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast

Similar Threads

  1. Δείτε το βίντεο και πείτε μου την αποψή σας.
    By shifter in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή
    Replies: 38
    Last Post: 03-09-2010, 18:24
  2. http://psychohiro.blogspot.com/
    By AWE in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή
    Replies: 1
    Last Post: 11-04-2009, 20:29
  3. http://psychohiro.blogspot.com/
    By AWE in forum Ψυχαναγκασμοί - Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή
    Replies: 1
    Last Post: 11-04-2009, 20:28
  4. http://psychohiro.blogspot.com/
    By AWE in forum Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια
    Replies: 1
    Last Post: 11-04-2009, 20:24
  5. ΦΕΓΓΑΡΙ
    By fly in forum Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια
    Replies: 3
    Last Post: 31-07-2007, 13:55

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •