Πανικούλα θα μου λείψεις - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 14 FirstFirst ... 4121314
Results 196 to 210 of 210
    Banned
    αγαπημενη ταινια....

Senior Member
    ναιαιαια!!!! πολυ καλη!!!! μπραβο ρε!!!! να πανε τα φαρμακια κατω αμα βλεπουμε τετοια!!!! χε χε!!!
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Banned
    και μην ξεχνατε...η ρενα ειναι δικη μας!η κομισσα της κερκυρας!!!!!αξεπεραστη ηθοποιος!

Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    και μην ξεχνατε...η ρενα ειναι δικη μας!η κομισσα της κερκυρας!!!!!αξεπεραστη ηθοποιος!
    δεν υπάρχει η γυναίκα!!! σου φτιάχνει διάθεση στο δευτερόλεπτο...:)

Senior Member
    βρε ζωντοβολο? απο Κερκυρααααααααααα........ το ειχα ξεχασει!!! αχ βρε νησιοτοπουλα!!!!!!
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Banned

Banned
    αλλος ενας γιγαντας!!!αυτοι ηταν ηθοποιοι,οχι τα σημερινα ψωνια που παιζουν σε ενα σηριαλ και το παιζουν φιρμες!

Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=HErfDCDaeFc

Ειπα να βαλω και γω ενα video
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    ναι ομως ο καθε πονος ειναι διαφορετικος!

Οχι Δωρα ο πονος μπορει ειναι ο ιδιος και χεροτερος στο πως αισθανεται μεσα του ο καθενας το προβλημα του ,η διαφορα ειναι το πως το χειριζεται ,εκει η διαφορα για μενα
    και ευτυχως δεν εχει εφευρεθει το πονομετρο ακομα .. θα ειχαμε να λεγαμε
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Banned
    Quote Originally Posted by soft View Post
    Οχι Δωρα ο πονος μπορει ειναι ο ιδιος και χεροτερος στο πως αισθανεται μεσα του ο καθενας το προβλημα του ,η διαφορα ειναι το πως το χειριζεται ,εκει η διαφορα για μενα
    και ευτυχως δεν εχει εφευρεθει το πονομετρο ακομα .. θα ειχαμε να λεγαμε
    softaki καταρχην δεν μπορω οταν πιανουν μια φραση απο μια απαντηση και καταπιανονται απο εκει..

καταρχην δεν μιλησα για πονομετρο,αλλα επειδη το εθεσες εξυπνα και μου αρεσε πολυ η λεξη πονομετρο :) θα σου πω το εξης..μακαρι να υπηρχε πονομετρο λοιπον!η μαλλον να το εφαρμοζαμε στους εαυτους μας,διοτι δεν μπορει να ζει χαρουμενα ενας παραλυτος και να κλαιει ολημερις ο διπλανος του επειδη εσπασε ενα μικρο δαχτυλακι,ναι εκει πρεπει να μπαινει το πονομετρο ωστε, οπως πολυ σωστα προειπες να διαχειριζομαστε τον πονο και να μην περιστρεφεται ολη η απονια του κοσμου γυρω απο το εγω μας..ελπιζω να εγινα κατανοητη :)

και κατι τελευταιο αντε πονομετρο να μην υπαρχει,υπερμεγενθυση του πονου γιατι να υπαρχει?
    Last edited by dora-agxos; 21-03-2011 at 07:30.

Page 14 of 14 FirstFirst ... 4121314