Πανικούλα θα μου λείψεις - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 14 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 210
    Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Δεν νομιζω , μπορεις να στηριξεις αυτο που λες με επιστημονικο αρθρο , οτι θα γινει ψυχωτικος εαν το ζορισουνε? Αλλο το συμπτωμα χαιρω πολυ ,εαν νομιζεις πχ οτι σε κατασκοπευει ολοκληρος δορυφορος για παραδειγμα και υπαρχει μια τεραστια συνομωσια σιγουρα εισαι καχυποπτος αφου δεν πιστευεις κανεναν λολ.
    δε μπορω να ψαχνω τωρα αλλα σου λεω εγω ετσι ημουν μεχρι τα 25

Banned
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.

Banned
    Λου εγώ δεν κρατάω κακία γιατί με τόσα που μου έχεις πει εσύ και άλλοι δεν θα σου μίλαγα. Διάβασε πιο πάνω, λέει ότι τα άτομα με ψύχωση δεν μπορούν να έχουν διαταραχή προσωπικότητας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lou! View Post
    Χμ λου πριν διαβασεις αυτο το αρθρο ποιον ορισμο εδινες στην παρανοια απο περιεργεια ρωταω...
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Εσυ white δεν πιστευω να παιρνεις αντιψυχωτικα ε? Δεν εχει μελετηθει αλλωστε...
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Quote Originally Posted by Skiaxtro View Post
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης. -
    Πανικούλα εσύ είσαι το Σκιάχτρο;;;; Μα εγώ νόμιζα ότι είχε ψύχωση το Σκιάχτρο! Και έλεγε για τους ψυχιάτρους ότι τον κορόιδεψαν εσύ ήσουν;;;;;;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Πανικούλα εσύ είσαι το Σκιάχτρο;;;; Μα εγώ νόμιζα ότι είχε ψύχωση το Σκιάχτρο! Και έλεγε για τους ψυχιάτρους ότι τον κορόιδεψαν εσύ ήσουν;;;;;;;

Οχι προφανως ζητησε η πανικουλα απο το σκιαχτρο να μεταφερει τα λογια της.

Banned
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Εσυ white δεν πιστευω να παιρνεις αντιψυχωτικα ε? Δεν εχει μελετηθει αλλωστε...
    Τι εννοείς κηπ;

Senior Member
    κηπ σαν παρανοια σκεφτομουν κυριως αυτα που εχω ακουσει με τα τσιπακια στον εγκεφαλο κ ολοι με κατασκοπευουν, η τβ μιλαει για μενα, ειμαι ο μεσσιας, κλπ, στυλ, John Nash.

ισως ομως να παιρνει κ αλλες μορφες οπως αυτη που βλεπουμε εδω. αληθεια εσυ πιστευεις οτι η γουαιτ το κανει ολο αυτο επιτηδες? απο ελευθερη επιλογη της? η απο κακια? πιστευεις οτι βλεπει αυτο που βλεπουμε ολοι οι υπολοιποι κ απλα επιλεγει να τσακωνεται με τους παντες?

Senior Member
    Η χρήση αντιψυχωτικών φαρμάκων δεν έχει μελετηθεί."
    Το τελος του αρθρου που αναφερει οτι συμφωνα με αυτο που πασχεις δεν εχει μελετηθει η χρηση αντιψυχωτικων λολ....μαλλον αστοχησε ε?

Senior Member
    κηπ σαν παρανοια σκεφτομουν κυριως αυτα που εχω ακουσει με τα τσιπακια στον εγκεφαλο κ ολοι με κατασκοπευουν, η τβ μιλαει για μενα, ειμαι ο μεσσιας, κλπ, στυλ, John Nash.

ισως ομως να παιρνει κ αλλες μορφες οπως αυτη που βλεπουμε εδω. αληθεια εσυ πιστευεις οτι η γουαιτ το κανει ολο αυτο επιτηδες? απο ελευθερη επιλογη της? η απο κακια? πιστευεις οτι βλεπει αυτο που βλεπουμε ολοι οι υπολοιποι κ απλα επιλεγει να τσακωνεται με τους παντες?
    Χμμμ θες να πεις οτι εαν συναντησεις καναν καχυποπτο ,που θα εχεις συναντησει στην ζωη σου , δεν σου εχει τυχει να πεις μα καλα αυτος ειναι παρανοικος? Πρεπει να μιλαει για τσιπακια στον εγκεφαλο?

Banned
    Στο τέλος θα με βγάλετε και τρελή- δεν είμαι, παίρνω τα φάρμακά μου....Πανικούλα γέλασα πολύ με αυτό που είπες, να σαι πάντα καλά, ελπίζω να τα πούμε σύντομα!

Senior Member
    το αρθρο που παρεθεσα ειναι απλα ενα αρθρο απο το ιντερνετ ειναι που δινει καποιες ιδεες. δεν ξερω γιατι θα επρεπε να ειναι θεσφατο η 100% σωστο. ενα αρθρο ειναι. μπορει να λεει μερικες αληθειες κ μερικα ψεμματα. η ανθρωπινη συμπεριφορα δεν καλουπωνεται 100% σε μοντελα. τεσπα, ανεξαρτητα απο ολα αυτα τετοια διαταραχη μαλλον υπαρχει. εχει κ η wiki αρθρο στα αγγλικα.

απο εκει κ περα ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗ τι εχει η δεν εχει η γουαιτ.

τωρα το τι εχεις γουαιτ κ συμπεριφερεσαι ετσι, δεν το ξερω, ουτε ειμαι γιατρος, ξερω ομως οτι δεν προσπαθουμε ολοι να σου την πουμε κακοπροαιρετα κ εσυ ολους κακους μας βλεπεις. κ αυτο εχει γινει χιλιαδες φορες. σκεφτηκα οτι ισως ο παντ να ειχε καποιο δικαιο σε αυτα που εγραψε.
    Last edited by Lou!; 18-03-2011 at 23:57.

Senior Member

Διαλογο κανουμε με την white...και εκλογικευουμε καποιες καταστασεις , τυπικη συζητηση δηλαδη που εχεις με καποιον φιλο που λεει τα "δικα του" ενω εσυ εχεις διαφορετικη αποψη για το τι ισχυει και τον συμβουλευεις κατα καποιο τροπο.

Page 8 of 14 FirstFirst ... 678910 ... LastLast