Πανικούλα θα μου λείψεις - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 14 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 151 to 165 of 210
    έ συγνώμη.....! Θα μου πει κάποιος για πιο λόγο διέγραψαν την panikoula ή θα βάλω τις φώνες? Τουλάχιστον πείτε μου για ποιο θέμα να το διαβάσω μόνη μου!
    Αν αγαπάς κάτι αφησέ το να φύγει, αν γυρίσει είναι δικό σου αν όχι δεν το είχες ποτέ!!!

Banned
    ακου να με κλαινε οι ρεγγες!χαχαχαχαχχαχαχα!

Banned
    Quote Originally Posted by DissolvedGirl View Post
    Sorry αλλα εδώ θα επέμβω.
    Μη χάσεις κι εσύ, άντε να δούμε ποιός άλλος.

Βλέπεις ένα θέμα στο οποιο ένα μέλος, φαινομενικά κατ'εσέ στενοχωρημένο Το εξήγησα, άμα τη θεωρείτε μία φορά στενοχωρημένη, εγώ είμαι 100 :) παρακάτω , ζητάει από τα υπόλοιπα μέλη να της πουν κάτι ευχάριστο και ενθαρρυντικό για τον εαυτό της. Ομολογείς ότι δεν την έχεις παρακολουθήσει πολύ, βλέπεις όμως ότι έχει χιλιάδες μηνύματα. Θυμάσαι μονο τα τελευταία της 4, από τα οποια θεωρείς τα 2 αρνητικά (50%), χωρίς κανένα όμως να απευθύνεται σε εσένα. Δεν κανεις τον κόπο να το ψάξεις λίγο παραπάνω, μπαίνεις στο θέμα της και την προσβάλεις. Χωρίς κανέναν λόγο και αιτια. Ναι έτσι όπως τα λες είναι. Είμαι σαν κι εσάς. Μπλιάχ. Έχω εμπάθεια χωρίς λόγο, όχι επειδή έγραψε ταυτόχρονα το θέμα και το σύνδεσα με τα 2 αρνητικά που είχε γράψει το ένα μάλιστα απευθυνόταν σε άτομα σαν κι εμένα

"ΒΟΥΛΩΣΤΟ ΡΕ ΒΟΥΡΛΟ" ήθελα να φωνάξω στην panikoula όταν άρχισε τις μαλακίες της, και μπήκες και εσύ στο ηλίθιο τριπάκι της. "Αφού δεν έχεις κάτι καλο να πεις, βγάλε τον σκασμό και τσακίσου έξω από το θέμα"... Πωπω ευγένεια!:) αλλα δεν μπορούσα να φωνάξω μέσω internet. Η panikoula είναι γνωστη για αυτή της την συμπεριφορά, εσύ τι λόγο είχες; Αν το έκανες για αντίποινα, διότι θεωρείς ότι και σε δικά σου θέματα έρχονται άτομα για να στην πουν και να χαλάσουν τη ζαχαρένια σου, εσύ είσαι η κακια και εκδικητική χωρίς διακρίσεις. Ναι για αντίποινα το έκανα είμαι κακιά πως το κατάλαβες; Μ'αρέσει να τη λέω σε όλους εξάλλου ακόμα και εκδικητική να ήμουνα, πάλι μπροστά σας θα ήμουν αρνάκι αλλά και που δεν είμαι φαντάσου διαφορά

Το δικό μου ταπεινό συμπέρασμα είναι το εξής: είσαι εξαιρετικά ευαίσθητη, σε σημείο που έχεις περάσει στην κατηγορια "μυγιάγγιχτη". Ναι μωρέ εγώ φταίω πάλι. Όχι ευαίσθητη τρελή! Νομίζω ότι με λένε παρανοική, κακομαθημένη, βιτσιόζα, σκατοχαρακτήρα, εγωκεντρική, ότι έχω πρόβλημα και να το κοιτάξω και αξίζω αρνητική ανατροφοδότηση. Ο καθένας που θα του τα λεγες αυτά και επανελλημένα, θα χαιρότανε. Κατηγόρησέ με κι άλλο, κατηγόρησέ με κι άλλο Οποιοδήποτε σχόλιο δεν συμφωνεί με την άποψη σου, είναι εναντίον σου και έχει στόχο εσένα συγκεκριμένα, με μοναδικό σκοπό να σου την πει, λες και άλλη δουλειά δεν έχουν οι υπόλοιποι από το να ασχολούνται με τα σχόλια σου. Να τα μας. Με το μαλακό. Όχι δεν με έχετε στόχο, μόνο που κάθε φορά που γράφω εγώ όχι για να βοηθήσω αλλά για να πω την άποψή μου, πετάγεστε όλες οι καρακάξες και οι καρακάξηδες από πάνω μου να μου την πείτε, μέχρι και καινούρια μέλη. Όχι, δεν με έχετε στόχο. Τώρα εσύ γιατί μου την είπες δηλαδή; ; ) Αρνείσαι να πιστέψεις ότι οτιδήποτε από αυτά που λες εσύ είναι προσβλητικό δεν το αρνήθηκα ποτέ, έχω άμυνα ναι αλλά όχι επίθεση ; ) , ενώ σε πάμπολλα σου μηνύματα λες ότι ο κάθε ένας μπορεί να προσβάλλεται από κάτι που να μην ενοχλεί κάποιον άλλο, Αυτό δεν θυμάμαι να το είπα μπορείς να μου το βρεις αφού το έχω πει τόσες φορές; Αλλά και να το πα δεν είναι κάτι κακό, πως μας το παρουσιάζεις έτσι; Έλεος και μετά λέτε ότι δεν με έχετε βάλει στόχο ας γελάσω. και πρέπει να σε σέβονται όταν κάτι ενοχλεί εσένα συγκεκριμένα και μονο, ναι γιατί εγώ δεν είμαι κακιά σαν τα μούτρα σαςκαι να σταματούν. Πιστεύεις ότι η κριτική είναι πάντα κακοπροαίρετη ναι αν μου λένε πχ τα πράγματα που γράφω πιο πάνω ότι έχω πρόβλημα κτλ ναι, και οποιος διαφωνεί μαζί σου, σου επιτίθεται. δεν το είπα ποτέ αυτό Λες ότι το forum είναι ένα κωλοσαιτ και όλοι είναι γεμάτοι κακία, εκτος από τον χ, ψ, ω που αποτελούν μια λίστα που αλλάζει συχνά, ανάλογα με το ποιος σου είπε έναν καλο λόγο τελευταία. ναι έτσι είναι αυτούς εκτιμώ μόνο αυτοί αξίζουν για μένα για τους άλλους χ....

Τι στο καλο κανεις εδώ μέσα λοιπόν white; Υπάρχουν αλλα 100 site ψυχολογικής υποστήριξης πουντα;;;; στο internet, αν δεν σου κάνει αυτό, γιατί μένεις εδώ; Δεν είναι μια μορφή παράνοιας να πιστεύεις ότι αλλα μέλη του forum σε ακολουθούν από θέμα σε θέμα για να στην πέσουν, και στην έχουν στημένη στη γωνια όπως λες; το εξήγησα αυτό Δεν είναι ψυχαναγκαστική αυτή σου η συμπεριφορά, να υποβάλεις τον εαυτό σου σε αυτό το ηλεκτρονικό "μαρτύριο" που τόσο σε επηρεάζει; Σιγά σε λίγο θα μας πεις ότι ενδιαφέρεσαι και για το καλό μου πως μας τα παρουσιάζεις έτσι Εδώ μέσα είμαστε απλοί άνθρωποι, δεν είμαστε επαγγελματίες να σεβόμαστε τα βίτσια του καθενός,σ'ευχαριστώ!! μονο και μονο επειδή μας το ζήτησε, ενώ ο ίδιος δε δέχεται κανενός είδους κριτικής διότι πιστεύει ότι είναι υπεράνω και όλοι θέλουν το κακό του. ναι ίσως γιατί είναι λάθος; το σκέφτηκες αυτό;

Για να στο θέσω απλά: Αφού σε χαλάει, γιατί συνεχίζεις να το κανεις; Γιατί έτσι μ'αρέσει, δεν θα σου δώσω λογαριασμό, προφανώς και έχω τους λόγους μου, άντε γειά
    Τα λόγια μου βγάζουν πολλή πικρία και θυμό, δεν είμαι κακιά, απλώς αυτό.
    Last edited by whitecandle; 19-03-2011 at 13:28.

Senior Member
    αμ, το κις μαι ας ανεμε.....
    μου θυμισε το put the κοτ down.......χαχαχαχα
    Καλημερα σας............................................ .............

Banned
    Quote Originally Posted by LOY LOY View Post
    έ συγνώμη.....! Θα μου πει κάποιος για πιο λόγο διέγραψαν την panikoula ή θα βάλω τις φώνες? Τουλάχιστον πείτε μου για ποιο θέμα να το διαβάσω μόνη μου!
    Σου είπα εγώ πιο πάνω, δεν φταίμε εμείς αν δεν διαβάζεις τα ποστ

Banned
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    θα σου μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου.
    Δεν είμαι εμπαθής μαζί σου. Δεν σε πολύ πάω για δυο λόγους: ο ένας είναι για τη γνωστή ιστορία με το παιδάκι που έβγαλε ο πατέρας του στο χιόνι και πέθανε και ο άλλος γιατί είσαι κακομαθημένη και όταν θες να τραβήξεις την προσοχή ανοίγεις θέματα και τη λες σε όλο τον κόσμο χωρίς λόγο και αιτία, απλά επειδή δεν ασχολείται κανείς μαζί σου.
    Ε
    O καθένας έχει σκοτεινές σκέψεις απλά έτυχε και τη δημοσίευσα τότε και δεν ήταν και χωρίς λόγο άμα δεν είχε κάνει τίποτα θα έλεγα α το καημένο. Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτο. Όσο για το δεύτερο, δεν δείχνει το χαρακτήρα μου που το σκέφτηκες αυτό, αλλά τον δικό σου...Και είναι λόγος αυτός να μου επιτίθεσαι έτσι με τέτοιον τρόπο; Να συμφωνείς με συκοφαντίες εναντίον μου ή να γράφεις δικές σου; Ας γελάσω.

ενταξει βρε white sory δε το πρόσεξα! Ευχαριστώ!
    Αν αγαπάς κάτι αφησέ το να φύγει, αν γυρίσει είναι δικό σου αν όχι δεν το είχες ποτέ!!!

Banned
    Quote Originally Posted by LOY LOY View Post
    ενταξει βρε white sory δε το πρόσεξα! Ευχαριστώ!
    Οκ, παρακαλώ.

Banned
    http://en.wikipedia.org/wiki/Bullying

Bullying is a form of abuse. It involves repeated acts over time attempting to create or enforce one person's (or group's) power over another person (or group) , thus an "imbalance of power"

Banned
    επειδη το θεμα εχει 11 σελιδες και βαριεμαι να το διαβασω ολο, μπορει καποιος να μου πει κι εμενα τι παιχτηκε και γιατι εγινε κατευθειαν ban η panikoula ? συνηθως δινουν προειδοποιησεις απ'οσο ξερω. χτες την ειχα αφησει να τσακωνετε με τον ανεμο, που πατουσε report συνεχεια. τον εβρισε ασχημα και την διωξαν ή εγινε κατι αλλο χειροτερο ? μου εχει στειλει και μηνυμα αλλα αν της απαντησω δε ξερω αν θα μπορει να το διαβασει με το ban...

Banned
    sbhsmenoooooooooo

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    επειδη το θεμα εχει 11 σελιδες και βαριεμαι να το διαβασω ολο, μπορει καποιος να μου πει κι εμενα τι παιχτηκε και γιατι εγινε κατευθειαν ban η panikoula ? συνηθως δινουν προειδοποιησεις απ'οσο ξερω. χτες την ειχα αφησει να τσακωνετε με τον ανεμο, που πατουσε report συνεχεια. τον εβρισε ασχημα και την διωξαν ή εγινε κατι αλλο χειροτερο ? μου εχει στειλει και μηνυμα αλλα αν της απαντησω δε ξερω αν θα μπορει να το διαβασει με το ban...
    σαν τι χειροτερο θα μπορουσε να γινει δλδ?
    να επεφτε και ξυλο? :)

Banned
    να βαζε γυμνη φωτογραφια της, ξερω γω ? ξυλο μονο εγω παιζω εδω μεσα, κι εσυ με αναφερεις κατευθειαν στη safeline. ;)

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    να βαζε γυμνη φωτογραφια της, ξερω γω ? ξυλο μονο εγω παιζω εδω μεσα, κι εσυ με αναφερεις κατευθειαν στη safeline. ;)
    ετσι, ετσι....

Senior Member
    Μη χάσεις κι εσύ, άντε να δούμε ποιός άλλος.
    Ξέρεις, τα περισσότερα από τα "σχόλια αντιποινας" που κανεις, εκτος από το να τα νομίζεις ειρωνικά ενώ είναι μάλλον παιδιάστικα, είναι και ηλίθια... Μήπως να τα μετρίαζες λίγο αφού δεν το κατέχεις το άθλημα;
    Βλέπεις ένα θέμα στο οποιο ένα μέλος, φαινομενικά κατ'εσέ στενοχωρημένο Το εξήγησα, άμα τη θεωρείτε μία φορά στενοχωρημένη, εγώ είμαι 100 :) παρακάτω
    Δεν κατάλαβα, αυτό τι σημαίνει; Επειδή ΚΑΙ εσύ είσαι στενοχωρημένη, κατά τη γνώμη σου πάντα 100 φορες παραπάνω από κάποιον άλλο, έχεις το δικαίωμα να τον προσβάλεις και να τον στενοχωρείς; Τι καινούριο φρούτο είναι αυτό πάλι, διαγωνισμό κάνεις μες το μυαλό σου και συγκρίνεις τα συναισθήματα του καθενός για να δεις ποιος αισθάνεται χειρότερα ή καλύτερα για να αποφασίσεις αν έχεις "δικαίωμα" να τους την πεις; Έλεος δηλαδή! Εάν θέλεις να ακούσεις και εσύ καλο λόγο, άνοιξε δικό σου παρόμοιο θέμα...
    Ναι έτσι όπως τα λες είναι. Είμαι σαν κι εσάς. Μπλιάχ. Έχω εμπάθεια χωρίς λόγο, όχι επειδή έγραψε ταυτόχρονα το θέμα και το σύνδεσα με τα 2 αρνητικά που είχε γράψει το ένα μάλιστα απευθυνόταν σε άτομα σαν κι εμένα
    Αν ήσουν σαν και εμάς καλο μου κορίτσι, θα της εγγραφες κάτι καλο ή, εάν δεν είχες κάτι καλο να της γράψεις επειδή δεν την έχεις διαβάσει αρκετά και δεν την ξέρεις, δεν μπορείς να πεις με σιγουριά σε τι άτομα απευθυνόταν -αν και σου εγγυώμαι ότι ΔΕΝ απευθυνόταν ΣΕ ΕΣΕΝΑ... απλά δεν θα απαντούσες στο θέμα όπως έκανε ένα σωρό κόσμος. Τουναντίον, ενώ όλοι βρήκαν κάτι καλο να της γράψουν, εσύ και η "φίλη" σου ήσασταν οι μονες που έβγαλαν χολή... οποτε σίγουρα ΔΕΝ είσαι σαν εμάς, και σίγουρα ΔΕΝ είμαστε εμείς που λέγαμε κακίες για την researcher.
    Επανέρχομαι όμως ξανά στην αρχική μου ερώτηση: ΔΕΝ την ήξερες, ΔΕΝ την παρακολουθείς, κράτησες τα 2 ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΜΟΝΟ σχόλια της από τα 4 που ήξερες, και μπήκες σε ένα θέμα που ζητούσε ΘΕΤΙΚΗ ανατροφοδότηση και το έκανες χαλια. Εκτος λοιπόν του ότι ήσουν εκτος θέματος, γιατί δεν κράτησες τα ΑΛΛΑ 2 ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΑ για να της πεις έναν καλο λόγο; Αφού 4 ήξερες όλα και όλα, και 2 ήταν αρνητικά, ήταν ισα μοιρασμένες οι δυνατότητες σου. Γιατί έδωσες φωνή στο κακό μισό, αντί να πας στην καλή πλευρά; Μήπως δεν είσαι τόσο άγια όσο θα ήθελες να είσαι, βγάζεις την πικρία και το θυμο που παραδέχεσαι ότι έχεις όπου σταθείς και όπου βρεθείς, άσχετα με το θέμα, και έχουν κάποιο λόγο οι υπόλοιποι που στο επισημαίνουν συνέχεια;
    Ναι για αντίποινα το έκανα είμαι κακιά πως το κατάλαβες; Μ'αρέσει να τη λέω σε όλους εξάλλου ακόμα και εκδικητική να ήμουνα, πάλι μπροστά σας θα ήμουν αρνάκι αλλά και που δεν είμαι φαντάσου διαφορά
    Επαναλαμβάνω, άσε της άστοχες ειρωνείες και προσπάθησε να απαντήσεις σοβαρά: ΓΙΑΤΙ το έκανες; Πηγες σε ένα θετικό θέμα που δεν σε αφορούσε, και το έκανες σκ@τ@ με την αρνητικότητα σου, και όσο και αν κανεις τη χαζή, αποκλείεται να μην κατάλαβες ότι οι 2 σας, το ντουέτο white-panik άρχισε τη φασαρία. Προηγούμενα όπως λες με την researcher δεν έχεις, και δεν μπορεί να παρανόησες το θέμα. ΓΙΑΤΙ το έκανες λοιπόν, αν όχι από κακια και εκδικητικότητα;
    Μην μου απαντήσεις. Εσύ σκέψου το μονη σου.
    είσαι εξαιρετικά ευαίσθητη, σε σημείο που έχεις περάσει στην κατηγορια "μυγιάγγιχτη". Ναι μωρέ εγώ φταίω πάλι. Όχι ευαίσθητη τρελή! Νομίζω ότι με λένε παρανοική, κακομαθημένη, βιτσιόζα, σκατοχαρακτήρα, εγωκεντρική, ότι έχω πρόβλημα και να το κοιτάξω και αξίζω αρνητική ανατροφοδότηση. Ο καθένας που θα του τα λεγες αυτά και επανελλημένα, θα χαιρότανε. Κατηγόρησέ με κι άλλο, κατηγόρησέ με κι άλλο... Να τα μας. Με το μαλακό. Όχι δεν με έχετε στόχο, μόνο που κάθε φορά που γράφω εγώ όχι για να βοηθήσω αλλά για να πω την άποψή μου, πετάγεστε όλες οι καρακάξες και οι καρακάξηδες από πάνω μου να μου την πείτε, μέχρι και καινούρια μέλη. Όχι, δεν με έχετε στόχο. Τώρα εσύ γιατί μου την είπες δηλαδή; ; )
    Καλά συγγνώμη, αν είσαι εσύ μυγιάγγιχτη, ΔΕΝ φταίς εσύ αλλα κάποιος άλλος; Δεν ξέρω για τους υπολοιπους χαρακτηρισμούς, αλλα είμαι 100% σίγουρη ότι ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1 ΦΟΡΑ ένα από τα 3 παρακάτω: είτε ΥΠΕΡΕΥΑΙΣΘΗΤΗ είτε ΕΥΕΡΕΘΙΣΤΗ είτε ΕΡΙΣΤΙΚΗ...
    Εάν λοιπόν όχι 1, όχι 2, αλλα παρα πολύς κόσμος, μέχρι και καινούρια μέλη όπως λες, σε διαφορετικό χρόνο ο καθένας, σε αποκαλεί με κοινούς χαρακτηρισμούς, δεν σου έφεξε ότι σίγουρα κάτι βλέπουν στον χαρακτήρα σου, που εσύ -ίσως εξ αιτίας αυτού το "κάτι"- δεν μπορείς να το δεις; Δεν μπορείς να βάλεις 2+2 μαζί και να συνειδητοποιήσεις ότι ο ηλεκτρονικός κόσμος γενικά γραμμένη σε έχει, και οι άνθρωποι δεν χαλάν τη ζαχαρένια τους απλά και μονο για να την πουν σε ένα άτομο πίσω από μια οθόνη για τον οποιο δεν τους καίγεται καρφί, αλλα έχουν κάποιο λόγο και κάτι τους ξεσηκώνει στον τρόπο και το περιεχόμενο των όσων γραφεις ώστε να ασχοληθούν μαζί σου;
    Αρνείσαι να πιστέψεις ότι οτιδήποτε από αυτά που λες εσύ είναι προσβλητικό δεν το αρνήθηκα ποτέ, έχω άμυνα ναι αλλά όχι επίθεση ; )
    Καλά τώρα, πλακα μας κανεις; Είσαι χαζή ή το παίζεις; Τα μισά σου σχόλια είναι επιθετικά, προσπαθούν να είναι ειρωνικά, και σίγουρα ξεκινούν καβγάδες! Μπορεί μερικά από τα σχόλια-συμβουλές που δίνεις να μην τα εννοείς με αρνητικό τρόπο και να είναι απλά εξαιρετικά κακογραμμένα, αλλα τις μισές φορες που γραφεις κάτι ως απάντηση σε κάποιο σχόλιο, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΑΤ'ΑΝΑΓΚΗΝ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ, επειδή απλά και μονο ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι μιλάει για εσένα, ή νιώθεις ότι ΥΠΟΝΟΕΙ κάτι για εσένα, ή απλά σε ΕΝΟΧΛΗΣΕ για κάποιον λόγο, ή κατά πλειοψηφία σου έκανε αρνητική κριτική ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ, αρχίζεις ΠΡΩΤΗ τις χαζές παραθέσεις του τύπου "γκε γκε" ή τα ηλίθια και παιδαριώδη σχόλια του τύπου "καλά τι να μας πει τώρα η XXX, είναι γνωστη κακιστρο και όλους τους προσβάλει"... ΧΩΡΙΣ ΞΑΝΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ, ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ Χ, Ψ ΜΕΛΟΥΣ.
    Ακούς εκεί "δεν έχω επίθεση"! Ξανά έλεος, ποσων χρονων είσαι;!
    σε πάμπολλα σου μηνύματα λες ότι ο κάθε ένας μπορεί να προσβάλλεται από κάτι που να μην ενοχλεί κάποιον άλλο, Αυτό δεν θυμάμαι να το είπα μπορείς να μου το βρεις αφού το έχω πει τόσες φορές; Αλλά και να το πα δεν είναι κάτι κακό, πως μας το παρουσιάζεις έτσι; Έλεος και μετά λέτε ότι δεν με έχετε βάλει στόχο ας γελάσω. και πρέπει να σε σέβονται όταν κάτι ενοχλεί εσένα συγκεκριμένα και μονο, ναι γιατί εγώ δεν είμαι κακιά σαν τα μούτρα σας και να σταματούν.
    Κοπελια, άσε τα "πως μας τα παρουσιάζεις έτσι" γιατί δεν με πιάνεις στο marketing της γραφής. Εάν παίρνεις κομμάτια από την πρόταση για να τα σχολιάσεις όπως σε βολεύει, γιατί η υπόλοιπη πρόταση δεν σε συμφέρει, δεν πετυχαίνεις τίποτα περισσότερο από το να κανεις τον οποιονδήποτε αναγνώστη σου να πει "καλά ηλίθια είναι; δεν διάβασε την υπόλοιπη πρόταση;"...
    Εννοείται λοιπόν ότι δεν το είπες ακριβώς όπως το έγραψα γιατί απλά δεν έχεις το ίδιο λέγειν με εμενα. Αλλα αν, μέσω αυτών των σχολίων σου, προσπαθείς να μας πεις ότι ΔΕΝ έχεις ζητήσει από άτομα να σταματήσουν να μιλάνε για ένα συγκεκριμένο θέμα, ότι ΔΕΝ έχεις ζητήσει από άτομα να σταματήσουν να χρησιμοποιούνε μια συγκεκριμένη λέξη επειδή ΕΣΕΝΑ σε ενοχλεί, ότι ΔΕΝ έχεις δηλώσει ότι οι άνθρωποι προσβάλλονται από διαφορετικά πράγματα, και την ίδια στιγμή πιστεύεις ότι εσύ δεν έχεις υποπέσει σε προσβολές απλά και μονο επειδή έτσι είναι το παιδιαρίστικο αλλα κατά τα αλλα γεμάτο ειρωνείες και προσβολές στυλ σου, τότε μάλλον έχεις κάποιου είδους επιλεκτική αμνησία, και θα πρέπει να το κοιτάξεις.
    Πιστεύεις ότι η κριτική είναι πάντα κακοπροαίρετη ναι αν μου λένε πχ τα πράγματα που γράφω πιο πάνω ότι έχω πρόβλημα κτλ ναι, ... αποτελούν μια λίστα που αλλάζει συχνά, ανάλογα με το ποιος σου είπε έναν καλο λόγο τελευταία. ναι έτσι είναι αυτούς εκτιμώ μόνο αυτοί αξίζουν για μένα για τους άλλους χ....
    Ξέρεις, το να πεις σε κάποιον ότι έχει πρόβλημα δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ προσβλητικό, ιδιαιτερα αν ο ίδιος ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ. Εάν μάλιστα αυτά τα άτομα εναλλάσσονται κιόλας, τότε ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχεις -όπως και τόσοι άλλοι άνθρωποι- είναι ότι ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Δεν είναι δείγμα σοβαρού ανθρώπου να αλλάζει τη λίστα των φίλων του ανάλογα με το ποιος συμφώνησε μαζί του κάθε φορα. Και ξαναρωτάω ρε white: αν για την πλειοψηφία χέστηκες, και η πλειοψηφία σε έχει εξίσου χεσμένη, τι στον κόρακα κανεις εδώ; Γιατί κάθεσαι και ασχολείσαι με πράγματα που εσύ λες ότι δεν σε ενδιαφέρουν;
    Last edited by DissolvedGirl; 20-03-2011 at 04:00.
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

Page 11 of 14 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast