Πανικούλα θα μου λείψεις - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 14 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 210
    Banned
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Το τελος του αρθρου που αναφερει οτι συμφωνα με αυτο που πασχεις δεν εχει μελετηθει η χρηση αντιψυχωτικων λολ....μαλλον αστοχησε ε?
    Πάλι δεν κατάλαβα τι εννοείς.

Senior Member
    ε, οχι κ διαλογο κηπ!!!! ετσι ειναι ο διαλογος???
    Last edited by Lou!; 19-03-2011 at 01:39.

Banned
    Quote Originally Posted by Lou! View Post
    ε, οχι κ διαλογο ρε κηπ!!!! ετσι ειναι ο διαλογος???
    Με άτομα σαν κι εσένα μου έρχεται να φύγω από το σάιτ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Πάλι δεν κατάλαβα τι εννοείς.
    Εννοω οτι προφανως δεν ανηκεις στην κατηγορια του αρθρου
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Εννοω οτι προφανως δεν ανηκεις στην κατηγορια του αρθρου
    A thanks................

Senior Member
    A thanks................
    Μπορει ομως και να ανηκεις δεν ειμαι ειδικος:P

Τεσπα , κανεις ψυχοθεραπεια καθολου?
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Με άτομα σαν κι εσένα μου έρχεται να φύγω από το σάιτ.
    εσυ δε με ειχες κανει ignore?

Banned
    Μπορει ομως και να ανηκεις δεν ειμαι ειδικος:P

Τεσπα , κανεις ψυχοθεραπεια καθολου?
    Όχι γιατί δεν έχω λεφτά. Αα το χάλασες τώρα αφού λέει ότι όσοι έχουν ψύχωση ΔΕΝ έχουν διαταραχές προσωπικότητας, πόσες φορές θα το γράψω;

Banned
    εσυ δε με ειχες κανει ignore?
    Σε έχω κάνει ignore, γιατί με σκυλόβρισες χωρίς αιτία και λόγο όπως πάντα. Είσαι εμπαθής απέναντί μου και εριστική, μου τη λες συνέχεια λες και εσύ είσαι καμμιά έξυπνη και εγώ έχω τα χίλια ελαττώματα.

Senior Member
    Όχι γιατί δεν έχω λεφτά. Αα το χάλασες τώρα αφού λέει ότι όσοι έχουν ψύχωση ΔΕΝ έχουν διαταραχές προσωπικότητας, πόσες φορές θα το γράψω;
    Ναι προβλημα τεραστιο τα λεφτα....ξερεις κατι , μπορει να μην εχεις διαταραχη προσωπικοτητας αλλα νομιζω οτι η ζωη σου ειναι σε αδιεξοδο καπως. Ισως αν ψαχνοσουν με καποιο τροπο προς τα εκει...ολο και κατι μπορει να υπαρχει δωρεαν.

Οτι νομιζεις.

Banned
    Ναι προβλημα τεραστιο τα λεφτα....ξερεις κατι , μπορει να μην εχεις διαταραχη προσωπικοτητας αλλα νομιζω οτι η ζωη σου ειναι σε αδιεξοδο καπως. Ισως αν ψαχνοσουν με καποιο τροπο προς τα εκει...ολο και κατι μπορει να υπαρχει δωρεαν.

Οτι νομιζεις.
    Μπα κηπ δεν υπάρχει, το χω ψάξει. Δεν είμαι τρελή πάντως ούτε έχω ανάγκη από ψυχοθεραπεία, όταν μου λένε ότι είμαι σκατοχαρακτήρας, προβληματική, κακομαθημένη δεν αξίζει να ασχολούνται μαζί μου, εγωκεντρική, ζηλιάρα, παρανοική και τόσα άλλα δεν νομίζω ότι έχω εγώ το πρόβλημα αλλά αυτοί που μου τη λένε.

Υ.Γ. Και μάλιστα αυτοί που μου τη λένε δεν τρώνε προειδοποίηση, ενώ εγώ συνήθως τρώω λολ.
    Last edited by whitecandle; 19-03-2011 at 00:15.

Senior Member
    Μπα κηπ δεν υπάρχει, το χω ψάξει δεν είμαι τρελή πάντως ούτε έχω ανάγκη από ψυχοθεραπεία, όταν μου λένε ότι είμαι σκατοχαρακτήρας, προβληματική, δεν αξίζει να ασχολούνται μαζί μου, εγωκεντρική, ζηλιάρα, παρανοική και τόσα άλλα δεν νομίζω ότι έχω εγώ το πρόβλημα αλλά αυτοί που μου τη λένε.
    Χεχε ναι και εγω δεν εχω αναγκη ψυχοθεραπειας σε καταλαβαινω απολυτα:) Δεν θελω να παιξει καποιος με τις ισοροπιες μου:) Από κει και περα ομως εγω την παιρνω καλα...

Senior Member
    ενταξει, γουαιτ, αν σε προσεβαλα κ σου μιλησα ασχημα σου ζητω συγγνωμη, ουτε ξερω τι εχεις η τι δεν εχεις. καληνυχτα απο μενα.

ενοχληθηκα που εβγαλες τη ρες κακοπροαιρετη. για μενα ειναι απο τα πιο γλυκα παιδια του φορουμ. εχει 2500 μνμ κ ειναι πιστοποιημενο οτι ειναι καλοπροαιρετη κοπελα, παντα να στηριξει με το γλυκο τη λογο κ να αποφευγει τους καβγαδες. κ εσυ βρηκες 2 μνμ (στα 2500) που ισχυριζεσαι οτι εσταζε κακια. αν αυτο δεν ειναι αρνητισμος απο τη μερια σου, τι ειναι?

τεσπα, αν περνας καλα ετσι οπως ειναι η ζωη σου, συνεχισε ετσι. αν παλι δεν περνας, σπασε το κεφαλι σου να δεις τι παει στραβα.

εγω παλι εχω αναγκη απο ψυχοθεραπεια κ μαλλον δεν κανω καλα να ασχολιεμαι μαζι σου αφου δεν ταιριαζουμε.

Senior Member
    ενταξει, γουαιτ, αν σε προσεβαλλα κ σου μιλησα ασχημα σου ζητω συγγνωμη, ουτε ξερω τι εχεις η τι δεν εχεις. καληνυχτα απο μενα.

ενοχληθηκα που εβγαλες τη ρες κακοπροαιρετη. για μενα ειναι απο τα πιο γλυκα παιδια του φορουμ. εχει 2500 μνμ κ ειναι πιστοποιημενο οτι ειναι καλοπροαιρετη κοπελα, παντα να στηριξει με το γλυκο τη λογο κ να αποφευγει τους καβγαδες. κ εσυ βρηκες 2 μνμ που ισχυριζεσαι οτι εσταζε κακια. αν αυτο δεν ειναια ρνητισμοςαπο τη μερια σου, τι ειναι? τεσπα, αν περνας καλα ετισ οπως ειναι η ζωη σου, συνεχισε ετσι. αν πλαι δνε περνας, σπασε το κεφαλι σου να δεις τι παει στραβα.
    Και η λου ειναι ωραιος ανθρωπος white:)

Banned
    Λου συγγνώμη αλλά δεν θέλω συμβουλές από σένα. Κατά τ'άλλα δέχομαι τη συγγνώμη σου, όσο για τη ρις το εξήγησα, είχα διαβάσει τελευταία 4 ποστς της, από τα οποία τα δύο αρνητικά και σχημάτισα αρνητική εντύπωση, χωρίς μάλλον αυτό να ισχύει, δεν την ξέρω την κοπέλα.

Page 9 of 14 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast