Results 166 to 180 of 303
Thread: με αφησε για αλλη..
-
04-04-2011, 03:42 #166
Κατεστραμένη επειδή και εγώ είμαι σε κάτι παρόμοιο να σου πώ την προσωπική μου εμπειρία. Με την κοπέλα που ήμασταν όταν χωρίσαμε μου είπε οτι ήθελε να έχουμε σχέσεισ να μιλάμε και να μήν έχουμε έναν άσχημο χωρισμό γιατί είμαι ενα σημαντικό κομμάτι απο την ζωή της. Το σεβάστηκα και μιλούσαμε αλλά όσο είμασταν έτσι εγώ γινόμουν όλο και πιό χάλια, είχα μόνιμα την σελίδα του facebook της ανοιχτή και έκανα ανανέωση να δώ τι κάνει. Όταν μιλούσαμε, μιλούσαμε ωραία σαν να είμασταν μαζί και πάλι αλλά δεν ήμασταν. Όλο αυτό με έτρωγε και γινόμουν τελείως χάλια, δεν έβγαινα δεν έκανα τίποτα.
Την ρωτούσα για εμάς και μου έλεγε θέλω να είμαστε μαζί αλλά όχι τώρα, ίσως στο μέλλον να ξαναείμαστε μαζί όχι τώρα. Αυτό με κρατούσε εκεί κολλημένο ενώ αυτή έκανε δεν ξέρω και εγώ τι με έναν άλλον. Ώσπου είπα ως εδώ την ρώτησα αν θέλει να είμαστε μαζί τώρα ή ποτέ ξανά και ξέρεις τι μου απάντησε? Δεν μπορώ να έιμαι τώρα μαζί σου. Της είπα οκ γύρισα την πλάτη και ξεκίνησα να φύγω. Ήταν τα πιό βαριά βήματα που έχω κάνει στην ζωή μου. Νόμιζα οτι θα σωριαστώ κάτω δεν με κρατούσαν τα πόδια μου. Μόλις έφτασα σε ένα σημείο που να μήν με βλέπει κάθισα κάτω και ξέσπασα σε κλάμματα. Τα έβγαλα όλα απο μέσα μου, ένιωθα αφόρητο πόνο. Πήγα σπίτι την έσβησα απο το facebook την έκανα block έσβησα όλες τις φωτογραφίες που είχαμε μαζί, ότι πράγματα μου είχε δώσει τα έκρυψα να μήν τα βλέπω. Έβγαλα απο την καθημερινότητα μου κάθε τι δικό της.
Με πονούσε πάρα πολύ, το έκανα με μισή καρδιά αλλά το έκανα. Την έβγαλα απο την ζωή μου, απο τότε δεν της έχω στείλει τίποτα, ούτε έχουμε μιλήσει. Την βλέπω έξω και γυρνάω την πλάτη, δεν της λέω ούτε γειά. Με πονάει αφάνταστα να υποκρίνομαι οτι είμαι καλά. Με πονάει που δεν την έχω αλλά τουλάχιστον τώρα νομίζω πως έχω αρχίσει σιγά σιγά με πολύ αργά και βασανιστηκά βήματα να την βγάζω απο την ζωή μου.
Απο εκέινη την ημέρα που την έσβησα έχει αρχίσει που και πού να με παίρνει κάποιος με απόκρυψη και να μήν μιλάει. Δεν ξέρω αν είναι αυτή. Λένε οτι αν αγαπάς κάτι άφησε το να φύγει.... ε λοιπόν την άφησα, δεν ξέρω αν θα γυρίσει και δεν ξέρω αν γυρίσει τι θα κάνω. Άλλες φορες σκέφτομαι οτι αν γυρίσει θα της πώ οτι τώρα πλεόν είναι αργά για μένα και θα της κάνω αυτό που μου έκανε και αυτή, άλλες πάλι σκέφτομαι οτι θα πέσω στην αγγαλιά της και θα ξαναείμαστε μαζί όπως παλιά.
Το θέμα όμως είναι να είμαι καλά εγώ. Να μην πονάω άλλο, να σταματήσω να σκέφτομαι άσχημα πράγματα και επιτέλους να ζήσω λίγο την ζωή που μου αξίζει, να διασκεδάσω, να περάσω καλά. Αυτά προσπαθώ να κάνω τώρα. Να σκεφτώ λίγο τον εαυτό μου όπως έκανε και εκείνη. Ο χρονος περνάει πολύ πολύ αργά και ο πόνος φεύγει πάρα πολύ δύσκολα, πάρα πολύ αργά. Φεύγει όμως έστω και λίγο λίγο φεύγει. Ευελπιστώ κάποτε να εξαφανιστεί τελείως. Μακάρι να εξαφανστεί....
Άκουσε το:
http://www.youtube.com/watch?v=ikXnVrjMjIw
- 04-04-2011, 08:39 #167
Το κυριότερο να προσεξεις να μη ξανασπάσεις τα μουτρα κανοντας επιλογή με τα ίδια κριτήρια και τον ίδιο τροπο σκέψης όπως με τον τυπο. Αυτή τη φορά δες και το χαρακτήρα. Μην κολλήσεις μόνο στην εξωτερική εμφάνιση και στο αποτελεσμα της ότι, αφού είναι ωραιος μου αρέσει σε όλα. Σ αυτή τη ψευδαίσθηση ζούσες τόσα χρονια, ότι αφού είναι τοσο ωραίος άρα σε όλα μ αρεσει και είναι σε όλα εντάξει μαζί μου και η ψευδαίσθηση αυτή δε σε αφηνε να αντικρισεις προσωπο με προσωπο αρνητικες όψεις του χαρακτήρα και της ζωής του. Κι αυτά που γραφεις για κοινούς προβληματισμούς και σκέψεις, μήπως ήταν κοινά επειδή συμφωνούσες μαζί του από τον ενθουσιασμό που σε γεμιζε ή επειδή εκείνος παρίστανε ότι συμφωνεί μαζί σου;
Στον επόμενο να θες όσο ωραιος είναι εμφανισιακά τόσο ωραίος να είναι και σαν χαρακτήρας, σαν άνθρωπος. Πάντρεψε αυτά τα δυο πριν κανεις την επιλογή, αφού θες επιλογή ζωής και όχι κατι το εφήμερο. Και μην κανεις βιαστικές κινήσεις απλά για να σαι με καποιον.γιάννης
04-04-2011, 08:48 #168
Είναι αλήθεια, το όμορφο πάντα ελκύει. Είτε το παραδεχόμαστε είτε όχι είναι το πρωτο πραγμα που κοιταμε στον υποψηφιο/α για σχέση. Προσεχουμε γενικά την εμφάνιση μας και τη διατηρούμε ώστε να ελκύοουμε το αντίστοιχο ωραίο. Από την άλλη όμως πρέπει να δίνουμε και το ανάλογο βάρος στην αυτοβελτίωση μας σα χαρακτήρες αλλά και να κοιτάμε στον άλλο πέρα από την εξωτερική εμφάνιση τον χαρακτήρα, την προσωπικότητα, να μη ζουμε σε ψευδαίσθηση ότι ταιριάζουμε επειδή έχει την ωραία εμφάνιση ούτε να καταπιέζουμε τα αισθήματα μας απλά για να μαστε μαζί του. Να μαστε πρόθυμοι να μην προσωρήσουμε σε σχέση ή να τη διακόψουμε γρήγορα αν βλεπουμε ότι δεν ταιριάζουμε.
γιάννης
04-04-2011, 19:09 #169
gfa ποσων χρονων εισαι?
04-04-2011, 22:59 #170
Κοιτα...ο καθε ανθρωπος αντιμετωπιζει διαφορετικα εναν χωρισμο...Δεν ειναι μονο το γυμναστηριο (:rolleyes:) η προταση κανε κατι για σενα αλλα οκ...Ισως εγινε προσφατα ο χωρισμος και σου φαινονται ολα βουνο...θα κανει τον κυκλο του και θα περασει και ειδικα οταν θα εισαι διπλα σε καποιον που θα σε σεβεται σαν ΑΝΘΡΩΠΟ πρωτα απο ολα, αυτη η ιστορια θα σου φαινεται αστεια και μακρυνη...βεβαια υπαρχει και το ενδεχομενο της επιστροφης του πρωην σου αλλα υποθετω καθαρα απο θεμα αξιοπρεπειας θα πρεπει να θεσεις καποιους ορους για να μην επαναληφθουν τα ιδια αλλα αυτο και παλι ειναι δικο σου θεμα και φυσικα δικες σου οι αντοχες...τι να πω...καλη δυναμη...
05-04-2011, 01:55 #171
Κατεσραμένη είμαι 19 γιατι? Και αυτό που λένε για το γυμναστήριο δεν βοηθάει τόσο να ξεπεράσεις όσο να ξεχαστείς. Μπορείς να κάνεις διάφορα πράγματα για να ξεχνιέσαι και πάνω σε αυτά τα χόμπυ ίσως και γνωρίσεις και κάποιον άλλον που να σου αρέσει. Απλά μην μπείς στην διαδικασία να συγκρίνεις τον καινούργιο με τον παλιό. Σίγουρα ο καινούργιος θα σου φανεί οτι δεν σου δίνει πράγματα όπως ο άλλος και φυσικό είναι αφού δεν γνωρίζεστε καλά ακόμα. Δώσε μια ευκαιρία, κάνε κάτι έστω και αν δεν το θέλεις και τόσο μόνο και μόνο για να ξεχνιέσαι, να έχεις με κάποιον να μιλάς.
Δεν σου λέω να αγαπήσεις απλά βρές κάτι για να περνάς την ώρα σου, και εμένα αυτό το πράγμα μου φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο αλλά προσπαθώ να το κάνω, προσπαθώ να βρώ πράγματα να περνάω την ώρα μου μόνο τότε είμαι λίγο καλύτερα οταν απασχολούμαι με κάτι. Στις αρχές μόλις χώρισα ήμουν όλη μέρα σπίτι και το μόνο που έκανα ήταν να σκέφτομαι αυτήν ενώ αυτή ε΄βγαινε έξω γνώριζε άτομα και περνούσε καλά. Γιατί να καταστρέφομαι εγώ λοιπόν ενώ αυτή περνάει μια χαρά? Οχι δεν θα της δώσω αυτή τν ευχαρίστηση να με βλέπει μέρα με την μέρα να γίνομαι όλο και πιό χάλια, δεν θα της την δώσω αυτή την ευχαρίστηση! Θα βγώ έξω και αμα την πετύχω θα δείχνω ο πιό ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου, να μπεί αυτή σε σκέψεις γιατί είμια έτσι, να σκέφτεται αυτή αν έχω βρεί άλλη και πως είμαι, να την καίει αυτή για εμένα και όχι εμένα για αυτήν.
Όσο και αν πονάει όλο αυτό θα το κάνω, θα προσπαθήσω, με αυτές τις σκέψεις παίρνω δύναμη. Αυτά προσπαθώ να κάνω, βέβαια είναι αρκετά δύσκολα αλλά το παλεύω, προσπαθώ και πιστεύω οτι κάποια στιγμή θα τα καταφέρω.
05-04-2011, 14:04 #172
σκεψου να ησουν 29. εσυ τωρα θελεις να γυρισει? θα μπορεσεις να την ξαναεμπιστευτεις? εγω δεν ξερω παντως.
05-04-2011, 15:57 #173
Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να την εμπιστευτώ. Βασικά δεν με απάτησε, χωρίσαμε και μετά πήγε με άλλον. Όποτε την ρωτούσα κατι πάντα μου έλεγε την αλήθεια. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να είμαι ξανά μαζί της, απλά με καίει όλο αυτό. Με καίνε και με βασανίζουν πολύ όλες αυτές οι σκέψεις. Δεν θέλω να σκέφτομαι άλλο πιά. Θέλω μόνο να ζήσω!
05-04-2011, 19:48 #174
εγω τι να πω? ξεχασε να με χωρισει κι εχει ηδη αλλη. και μου λεει καθημερινα ψεματα.σημερα παλι ημασταν μαζι και τον ελεγα τι εγινε? τι αλλαξε? και δεν μου απαντουσε. του ελεγα το ξερω οτι εχεις αλλη, γιατι με δηλητηριαζεις? και μου ελεγε δεν εχω αλλη στο ορκιζομαι! δεν αντεχω αλλο το ξερω οτι λεει ψεματα. πρεπει να τον βγαλω απο την ζωη μου και δεν μπορω!!!
προχωρα κι εσυ την ζωη σου γνωρισε μια αλλη κοπελα, τοσες ωραιες γυναικες κυκλοφορουν και που ξερεις? μπορει να ερωτευτεις την αλλη και να ξεχασεις την προηγουμενη. απο την αλλη δεν ξερεις πως τα φερνει η ζωη. μπορει να καταληξετε παλι μαζι καποια στιγμη. αστο στην μοιρα.
05-04-2011, 19:51 #175
καλα βρε κατεστραμενη θα μας τρελλανεις?συνεχεια λες οτι εχει αλλη και καθε μερα μαζι του εισαι και σε δουλειει ψηλο γαζι.μαζοχα εισαι βρε κοπελια δεν σου αξιζει αυτο σε καμια μας δεν αξιζει.με τους μαλακες πια.
05-04-2011, 20:41 #176
05-04-2011, 20:47 #177
Κατεστραμένη όλο αυτό που γίνεται που βρίσκεστε συνέχεια νομίζω οτι κακό μόνο σε εσένα κάνει, η πρώην μου ήθελε να έχει απο εμένα τις συζητήσεις μας και να μιλάμε γιατί με ένιωθε κοντά της και απο την άλλη ήθελε να βγάινει με τον άλλον να κάνει οτι ήθελε με τον άλλον. Εγώ δεν της δίνω αυτήν την ευχαριστήση. Δεν την αφήνω να με εκμεταλεύεται. Ήθελε έστω αυτήν την μικρή επαφή απο εμένα της τα έκοψα όλα. Της είπα οριστικό τέλος όσο και αν με πονούσε.
Ίσως αμα το κάνεις και εσύ αυτό να είσαι καλύτερα με τον εαυτό σου. Μου ήταν πάρα πολύ δύσκολο, φοβόμουνα να το κάνω αλλά δεν αντεχα άλλο να με κοροιδεύει. Κάντο και εσύ και ίσως που ξέρεις μόλις κόψετε κάθε επαφή να κολλήσει περισσότερο. ίσως να μην γυρίσει ποτέ. Αν δεν γυρίσει σίγουρα δεν το άξιζε, θα πονέσιες αλλά θα το ξεπεράσεις.
Με αυτό που κάνει τώρα σε κρατάει κολλημένη εκεί, αυτός περνάει καλά και σε έχει εσένα να τον "παρακαλάς". Κόψτου τα όλα κόψτου την καλημέρα πόνεσε τον όπως σε πόνεσε!
05-04-2011, 20:50 #178
05-04-2011, 21:40 #179
στην αρχη ημουν τοσο χαλια που τον παρακαλουσα να γυρισει. του ειπα δεν πειραζει αν εχεις αλλη διωξτην και γυρνα σε μενα,σε συγχωρω. τωρα αυτο δεν το ξαναλεω εννοειτε. τον παρακαλαω να μου πει τα αυτονοητα. να με χωρισει αξιοπρεπως οπως κανει ολος ο κοσμος. αφου δεν ποναει αυτο. να μου πει θελω να χωρισουμε.τελος. ειναι τοσο δυσκολο? ετσι ουτε εγω θα τον ξαναενοχλησω κι αυτος θα συνεχισει την ζωη του οπως θελει. ειρηνικα και ομορφα.ουτε ψεματα ουτε κοροιδιες αυτα ειναι περιττα.
με εχει φτασει στο σημειο να του λεω ετσι και μου λες ψεματα και εχεις γκομενα αμα σας πετυχω μαζι καπου εξω θα ερθω και θα σου σπασω το κεφαλι! και να μου λεει. καντο δεν προκειται να μας δει ποτε μαζι.
μα να με τρελανει θελει?? τι σκατα εχουν στο μυαλο τους καποιοι ανθρωποι? τι ψυχολογικα, τι κομπλεξ!
05-04-2011, 21:52 #180
κατεστραμένη και εγώ το ίδιο ακριβώς έκανα, την παρακαλούσα με τον ίδιο τρόπο και έκανε ακριβώς τα ίδια, δεν μου έλεγε οριστικό τέλος, μου έλεγε δεν μπορούμε να είμαστε μαζί τωρα, ίσως κάποαι στιγμή στο μέλλον να είμαστε. Ε δεν αντεχα να βασανίζομαι τωρα, δεν αντέχω να βασανίζομαι για να έχει αυτή την καβάντζα της. Πολύ την ανέχτηκα. Της είπα εγώ το τέλος και να παει να κάνει οτι θέλει δεν με ενδιαφέρει. Αν δεν έχει τα κότσια να μου το πεί αυτή δεν θέλω να ο ακούσω καθόλου