με αφησε για αλλη.. - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 21 FirstFirst ... 71516171819 ... LastLast
Results 241 to 255 of 303
    Member
    χεχε καλα του ειπες! μη στεναχωριεσαι αυτο με το facebook το εχω κανει και εγω! αισθανεσαι μια ψυχρολουσια για μια στιγμη!! αλλα όλα θα πανε καλα!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by katestrammeni View Post
    καλα τα λες, αν δεν προχωρησω ομως δεν θα ξεκολλησω.πλησιαζει ο καιρος που θα φυγω ευχομαι να πανε ολα καλα. ο διπροσωπος μου ειπε κιολας χτες "δεν σ'αφηνω να πας αθηνα". του εχω πει να παει σε ψυχολογο και δεν με ακουει. ειναι εντελως χαμενο το ατομο..
    θα σου πει κι αλλα, να το ξερεις.
    τετοιοι τυποι που ευχαριστιουνται να μαζευουν θυματα- γυναικες να τους παρακαλνε και να ξεροσταλιαζουν μπας και ασχοληθει μαζι τους, δεν αφηνουν ευκολα τα θυματα τους .
    εσυ, το προγραμμα σου. μην κλονιστεις απο τετοια καραγκιοζιλικια.

Senior Member
    ετσι απλα χωρις εξηγησεις. αυτα παθαινεις αμα μπλεκεις με ωραιους αντρες.(παρεπιπτοντως η κοπελα που βρηκε ειναι πολυ κατω του μετριου,δεν μπορω να το καταλαβω αυτο) παντα το φοβομουν οτι θα γινει. μετα απο τοσα χρονια σχεσης πηγα για λιγο καιρο στο εξωτερικο. ε τοτε γνωρισε και τα εφτιαξε με αλλη. δεν θεωρησε σωστο να μου το πει φυσικα.το εμαθα απο αλλου κι επαθα το σοκ της ζωης μου.εχουν περασει 2 μηνες και δε μπορω να συνελθω. κανω εμετο καθε πρωι σχεδον. βγαινω απο το σπιτι μονο για να παω κανεναν καφε με τις φιλες μου(οι οποιες δεν με καταλαβαινουν).περναω καλα κ μολις γυρισω σπιτι παλι τα ιδια.δεν τρωω, δεν κοιμαμαι καλα.αποφασισα μετα απο καποιον καιρο να του στειλω μηνυμα να τον ρωτησω αν θελει να μου πει κατι.ετσι για να ησυχασω.να μου πει ναι ειμαι με αλλη.για να το χωνεψω.κι απο τοτε μιλαμε καθε μερα,βγαινουμε για καφε αλλα δεν μου λεει τιποτα.και με κανει ακομη χειροτερα.μεχρι κι οτι με αγαπαει μου ειπε κι οτι δεν μπορει να μου εξηγησει.ξυπναω και κοιμαμαι με την ιδια σκεψη.αυτος κι αυτη μαζι.να βγαινουν,να διασκεδαζουν,να φιλιουνται,να....μου εχει γινει εφιαλτης.σκεφτηκα πολλες φορες να αυτοκτονησω.αλλωστε δεν εχει νοημα να ζω αν βασανιζομαι τοσο.νιωθω ενα απεραντο κενο.νιωθω οτι δεν θα καταφερω να γνωρισω ποτε καποιον αλλο.κι ακομη κι αν γνωρισω παντα θα τον συγκρινω με αυτον.και παντα θα ζω με την σκεψη οτι θα μου κανει το ιδιο.ισως απο δω και περα δε μπορεσω να ξανακανω σχεση.φοβαμαι οτι θα πηγαινω με αντρες και μετα θα εξαφανιζομαι.θα τους παραταω πριν με παρατησουν αυτοι.
    δεν ειμαι καλα.δεν εχω καποιον να μιλησω και τρελαινομαι.σκεφτομαι να παρω 50 χαπια.να πεσω απο το μπαλκονι,δεν ξερω.κατι ακαριαιο.
    Σαν και εσένα πολλές. Είσαι τρανή απόδειξη ότι οι άντρες πρέπει να κάνουν ότι έκανε σε σένα αυτός για να έχουν μια γυναίκα κοντά τους.

Δηλαδή:
    φτύσιμο. αδιαφορία
    κεράτωμα
    να περνάει καλά με άλλους ανθρώπους

Αν συγκρίνω και από τις δικές μου σχέσεις.
    Οταν είχα σχέση για την οποία αδιαφορούσα, προτιμούσα να βγαίνω με φίλους παρά με εκείνη η κοπέλα ήταν καψούρα μαζί μου
    ενώ όταν έδειχνα εγώ ενδιαφέρον έτρωγα μια μεγαλοπρεπή απόρριψη
    Σε σχέση με την οποία είμασταν και οι δύο ερωτευμένοι έχω βρεθεί αφού όμως είχα "καταφέρει" να κάνω σεξ με αρκετές κοπέλες εκείνη την εποχή, είχα δηλαδή πάρει τον αέρα του πηδήκουλα προτού κάνω σχέση που κρατήσει.

Ψάχνεις να βρεις τρόπο να τον εκδικηθείς απότι καταλαβαίνω αλλά δυστυχώς , νομίζω πως αυτό που γίνεται και συνήθως, δεν θα τα καταφέρεις και θα την πληρώσει κάποιος άλλος κακομοίρης που θα είναι εκείνος σωστός απέναντι σου και όχι αυτός που σου την έφερε και κέρδισε το παιχνίδι.

..είναι το σύνδρομο της αράχνης...μόλις δει πως το θύμα του απομακρύνεται από τον ιστό της, το ξανά αρπάζει..
    Μη βλέπεις τις αντιδράσεις ως αγάπης και απόγνωσης...δεν είναι.

Senior Member
    εγω ειμαι η αραχνη?

Senior Member
    εγω ειμαι η αραχνη?
    οχι ρε κοπελια...
    οι τυποι που μαζευουν θυματα ειναι οι αραχνες...

Senior Member

Senior Member
    τωρα που τα ξανασκεφτομαι ολα απο την αρχη ποναει το στομαχι μου, δεν ειμαι καλα.

Senior Member
    αρχισα να ξανακυλαω αυτες τις μερες που εφυγαν ολοι και ειμαι μονη. δεν μπορω να κρατηθω.ειμαι κλεισμενη σε ενα δωματιο και κλαιω ολη μερα.και πρεπει να κρυβομαι κιολας επειδη δεν ειμαι μονη στο σπιτι.κουραστηκα πραγματικα.

Senior Member
    Πονας επειδη δε μπορεις να αποδεχτεις οτι ησουν και ακομα εισαι κολλημενη με καποιον που οπως λες ειναι..
    εντελως χαμενο το ατομο..
    και καποιοι αλλοι που εχουν κανει τις απιστευτες μαλακιες στη ζωη τους δεν προκειται να ωριμασουν ποτε.
    και που..

προφανως με θελει για καβαντζα
    ;

Ή για καποιον αλλο λογο;

Senior Member
    αυτο πως το κανετε? να ψαχνετε και να βαζετε τα λεγομενα μου ετσι? δεν ξερω αν ποναω για αυτον ή για ολο αυτο που μου εχει κανει. και αν σκεφτεις οτι και στους υπολοιπους τομεις της ζωης μου ειμαι στο μηδεν καταλαβενετε την απογνωση μου.

Senior Member
    γιατι εσυ δεν τα εχεις πει; Κοιτα, ΑΜΑ θες να ξεκολλησεις απο αυτον, πρεπει να αρχισεις να βλεπεις τα αρνητικα του, γιατι οσο τον ωραιοποιεις, υποφερεις γιατι εχασες αυτο το ωραιο. Αν σκεφτοσουν τα αρνητικα του, θα χαιροσουν που τελειωσε αυτο, καλα ηταν οσο κρατησε, πας για κατι καλυτερο. Και απο αρνητικα δεν εχει λιγα απο οτι βλεπεις η ιδια. Αυτο προσπαθω να κανω για να σε βοηθησω να ξεκολλησεις. Αλλα αμα δεν το θελεις, χαμενος κοπος ειναι. Κι αν οντως το προκαλεσες αυτο με τη συμπεριφορα σου οπως λες που εφυγες στο εξωτερικο, τοτε αυτος ο ανθρωπος δε σου εκανε απο τοτε. Αυτα μου τα ειπε εμενα ο κολλητος μου οταν ειχα χωρισει την τελευταια φορα και με βοηθησε να μη σαλταρω.

Κατεστραμμένη,

Δε διερωτήθηκες γιατί πήγε και τα φτιαξε με μια κατώτερη σου? μήπως αυτός κατάλαβε αυτό που ποτέ δεν κατάλαβες εσύ, ότι βρισκόταν σε μια επιφανειακή, χωρίς βαθύτερο νόημα σχέση και αυτό το νόημα το βρήκε στην άλλη κοπέλα?

Και αυτός βολεύεται να κρατά συνεχώς επικοινωνία μαζί σου, παρά το ότι έχει ΄τη σχεση με την άλλη, σε θεωρεί δεδομένη, ξερει πως αν τα χαλάσει με την άλλη εσύ θα τον δεχτείς πίσω, του χεις περάσει το νόημα αυτό. Η σχέση σου μαζί του ήταν ρηχή, ήταν σχέση να μαι με ωραίο άντρα, αυτό να με ενθουσιάζει και έτσι να τα βρήσκω σε όλα μαζί του και να υποτιμώ τις όποιες αρνητικες πλευρές του χαρακτηρα του, σεξ και ωραίος συνοδός στις εξόδους. Αυτά είναι αληθινή σχέση αγάπης? Ψευδαίσθηση ότι ήταν ωραία σχέση. Σημασία δεν έχει ο χρόνος που σουν μαζί του αλλά ο τρόπος, δηλαδή η ρηχότητα.

Γιορτές ειναι, πήγαινε να τις περάσεις κοντά στους δικούς σου ανθρώπους, αυτούς που σε αγαπούν πραγματικά, τους οποίους υποτιμάς με το να τον σκέφτεσαι συνέχεια. Απ αυτούς θα παρεις ψυχικές δυνάμεις και θα αλλάξεις παραστάσεις. Θα πάρεις δυναμεις για να τον ξεπεράσεις και να αρχίσεις να ψαχνεις για τον επόμενο, που θα ωραίος όχι μόνο εξωτερικά αλλά και εσωτερικά. Το να μενεις μόνη στο σπίτι τετοιες μερες όλο και περισσότερο θα σε οδηγεί στην απόγνωση. Ανάσταση είναι, να ναι και για σενα!!
    γιάννης

Senior Member
    μαλλον η αλλη ειναι επιφανειακη κι οχι εγω. μακαρι να εχει ερωτευτει το παιδι. γιατι απο οτι καταλαβα μονο με τον εαυτο του ειναι ερωτευμενος. για αυτο και δεν εχει φιλους και ψαχνει μονιμως να ειναι σε μια σχεση.και φυσικα σαν τη μαιμου πιανει το κλαδι πριν αφησει το προηγουμενο.

Senior Member
    Aυτο το τελευταιο μου το ελεγε μια μερα ενας θειος μου μπερμπαντης, που μου εκανε "μαθημα" περι αντρων. Οτι ο αντρας χωριζει οταν εχει βρει ηδη αλλη!

Page 17 of 21 FirstFirst ... 71516171819 ... LastLast